Νέα

Σε ποιό στριπ έχετε δει πρόσφατα πραγματικό χύσιμο στη μάπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loxxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα αγαπητοι συναδελφοι συναγωνιστες στριπτηζοθαμωνες :) Ωντας τεραστιος φαν των strip shows εχω επισκεπτει απειρες φορες ολα τα εν λογω μαγαζια της πολης μας της Αθηνας κυνηγωντας εκτος απ'τον αρτον ημων τον επιουσιον (βλ.χορους, ποτα, καφεδες, φραπεδες, κτλ..:-) ψαχνω να βρω το Αγιο Δισκοποτηρο του live sex show οπου κατα τη ταπεινη μου γνωμη ειναι το χυσιμο στη μαπα μετα την αποπερατωση και τη διεκπαιρεωση της επι της σκηνης συνουσιασ που εννοειται πρεπει να ειναι ''for real'' χωρισ δονητες, αντρικα strap on και λειπεσ μαλακιες..! σε αυτες τισ περιπτωσεις οπου χρησιμοποιουνται strap on, κτλ.. το εν λογω θεαμα κανονικα δεν θα επρεπε καν να περιλαμβανεται στη κατηγορια του live sex..! ειναι καθαρη κοροιδια.. >:(!!! για να επιστρεψουμε στο θεμα μας λοιπον εχωντας δει αρκετα live sex shows σε μαγαζια οπως Diamond Dolls(κατα τη γνωμη μου το καλυτερο live sex show αν και εχω καποιο καιρο να το επισκεπτω..), Grand Ritorno και Star Live στη Μεταμορφωση οπου αν δε κανω λαθος ειναι διδυμα μαγαζια, Lido Palace, και Alkatraz(οπου το show ειναι συνηθως με strap on και σπανιοτερα ''for real..:-), λοιπον σε ολα αυτα τα μαγαζια που ανεφερα, και ισως και σε καποια αλλα που εχω δει live sex αλλα ξεχασα να το αναφερω, λοιπον δεν εχω καταφερει ποτε μα ποτε των ποτων να πετυχω το αγαπημενο μας ''money shot'' του τελους..;-) δηλαδη ο τυπος να τελειωσει πραγματικα και να χυσει την γκομενα στο προσωπο(κατα γενικη και ομοφωνη προτιμηση του κοινου..:-) η εστω καπου αλλου στο σωμα βυζια, κωλο, κτλ..οπου να μπορεσουμε να δουμε τα φλοκια ωστε να ημαστε σιγουροι οτι ο τυποσ τελειωσε πραγματικα.. ;) αυτο που εχω δει αρκετεσ φορεσ ειναι ο τυπος να κανει ενα ψευτικο και υπερβολικο σοου οτι χυνει στο στομα της γκομενας στη κλασσικη πιπα του τελουσ φωναζει,βογγα,συσπαται,κτλ..για να μασ πεισει οτι ''δηθεν'' τελειωσε πραγματικα στο στομα της..για να γινει ακομα πιο πειστικο αυτο ο dj λεει: ''εχυσε παλι ο πουτσαρας μασ, πιεστα ολα μουναρα μου, κτλ..'' (αυτο ειδικα συμβαινει πολυ στο Star Live της Μεταμορφωσης) και η γκομενα μπορει να αφησει να τις σταξουν στο πηγουνι λιγα σαλια και να τα σκουπισει δηθεν οτι ειναι τα χυσια του τυπου..καλα για ποιους μας περνανε οτι μπορουν να μας κοροιδευουν ετσι στη μαπα μας..; >:(, εμεις του οχταωρου τους ηρωικουσ πεσωντες που νανουριζομαστε νυχθημερον με τσοντες..;-) :) :cheesy: :grin:!!!!!

λοιπον για να το συνοψησουμε κανω εκλιση σε ολουσ τουσ συναγωνιστες strip show maniacs θα ημουν ευγνωμον σε οποιον συναδελφο ενημερωσει για καποιο στριπτηζαδικο οπου να εχει δει ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ'' χυσιμο στη μαπα προσφατα..! η' εστω ενα πραγματικο χυσιμο..στο τιτλο εχω προσθεσει το 'προσφατα' γιατι αρκετοι συναδελφοι με τους οποιουσ εχουμε βρεθει κατα καιρους σε στριπ μου εχουν πει οτι ''καπου, καπως, καποτε'' ειχαν δει ενα πραγματικο χυσιμο στη μαπα οπου τα χυσια εσταζαν απ'το προσωπο της γκομενασ,γλαφυρεσ περιγραφεσ, κτλ..κτλ.. :( αλλα οποιο μαγαζι και αν ηταν αυτο καποτε τωρα δεν εμφανιζει πια τετοιο σοου..τι ατυχια αραγε...;-(.. >:(  :headbang:!!!

ευελπιστω για θετικες ενημερωσεις για υπαρκτα money shot shows :) ;) :cheesy:!!!
Ευχαριστω πολυ :)!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μεγαλε βαζε και τιτλο στα θεματα σου

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγαινε στο Λίντο.Τις 3 από τις 4 φορές που έχω πάει, έχω δει facial cumshot.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom