Νέα

Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 744
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.871
Πόντοι
3.846
Οτι τι; δεν εχει δουλειες στα νησια; ή δεν μπορεις να επενδυσεις σε μια (εστω μικρη) επιχειρηση και να βγαζεις στο 8μηνο οσα θα εβγαζες στο 12μηνο;
Όχι δεν έχει. Ούτε γίνεται με 4 μήνες δουλειάς που τρέχεις 7 ημέρες τη βδομάδα σαν τον Βέγγο να βγάζεις τόσα όσα να ζεις καλά για τους άλλους 8 μήνες. Πέρα από 3-4 μεγάλα νησιά, στα άλλα ζεις με βασικά πράγματα μόνο.
Αν είναι ζωή αυτό για κάποιους, οκ πάσο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.275
Πόντοι
10.336
Όχι δεν έχει. Ούτε γίνεται με 4 μήνες δουλειάς που τρέχεις 7 ημέρες τη βδομάδα σαν τον Βέγγο να βγάζεις τόσα όσα να ζεις καλά για τους άλλους 8 μήνες. Πέρα από 3-4 μεγάλα νησιά, στα άλλα ζεις με βασικά πράγματα μόνο.
Αν είναι ζωή αυτό για κάποιους, οκ πάσο.
Θα διαφωνουσα με καθε λεξη σου αλλα επειδη ξερω πως ειναι σαν να μιλαω σε ντουβαρι, απλα θα γελασω.
Laugh Lol GIF by Minions

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.961
Πόντοι
9.297
Το αμερικανικό όνειρο ( επιχειρείν και άνετη διαβίωση μεν με σκληρή δουλειά δε) είναι ο ελληνικός εφιάλτης....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Άμα πας με τον πατέρα σου άστο καλύτερα...
Θα μάθεις ότι ο κόσμος μας είναι ένας κόσμος με ανισότητα όπου όλοι προσκυνάνε ο,τι κατουράει καθιστό.
Ο,τι κατουράει όρθιο μετράει μόνο αν έχει αξία κοινωνική και οικονομική.
Ε καλά αυτό δεν ισχύει, στην Ελλάδα αυτοί οι άνδρες που έχουν τόσο μεγάλη αξία κοινωνική και οικονομική είναι μόνο το 5%. Και στη τελική που ξέρεις πως θα είμαι σε 15 χρόνια, μιλάμε με βάση τα τωρινά δεδομένα και την ηλικία μου, εγω αυτό που βλέπω είναι ότι τα standards έχουν πέσει πολύ στις ηλικίες τις δικές μου πάντως. Ούτως η άλλως ακόμα και σήμερα εμείς οι άνδρες είμαστε ανώτεροι, το βλέπεις ότι ισότητα δεν υπάρχει, και οι γυναίκες γίνονται και αντικείμενα από μόνες τους .

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Προσπάθησε να αλλάξεις παρέες όσο είναι καιρός.Δε λεω να τους παρατήσεις αυτούς,αλλά βρες κι άλλους.Μόνο μ'αυτούς σε βλέπω να μένεις κι εσύ πίσω
Αυτό είναι μια αλήθεια, στους στενούς φίλους μου μόνο ένας έχει κάνει κάτι με γκομενα και αυτός είναι ελληνοβελγος, βέβαια τώρα ήρθε μόνιμα Αθήνα για σπουδές γιατί ξέρει πιο καλά ελληνικά, μόνο αυτός θα με σώσει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.961
Πόντοι
9.297
Ε καλά αυτό δεν ισχύει, στην Ελλάδα αυτοί οι άνδρες που έχουν τόσο μεγάλη αξία κοινωνική και οικονομική είναι μόνο το 5%. Και στη τελική που ξέρεις πως θα είμαι σε 15 χρόνια, μιλάμε με βάση τα τωρινά δεδομένα και την ηλικία μου, εγω αυτό που βλέπω είναι ότι τα standards έχουν πέσει πολύ στις ηλικίες τις δικές μου πάντως. Ούτως η άλλως ακόμα και σήμερα εμείς οι άνδρες είμαστε ανώτεροι, το βλέπεις ότι ισότητα δεν υπάρχει, και οι γυναίκες γίνονται και αντικείμενα από μόνες τους .
Tα αντικείμενα είτε για να το ενοικιάσεις είτε για να τα αγοράσεις θέλεις λεφτά...χωρίς λεφτά "φάτε μάτια ψάρια.".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.961
Πόντοι
9.297
Αυτό είναι μια αλήθεια, στους στενούς φίλους μου μόνο ένας έχει κάνει κάτι με γκομενα και αυτός είναι ελληνοβελγος, βέβαια τώρα ήρθε μόνιμα Αθήνα για σπουδές γιατί ξέρει πιο καλά ελληνικά, μόνο αυτός θα με σώσει.
Είναι μαθημενος έξω εκεί που οι γκόμενες κάνουν κίνηση και αυτές...σας βλέπω να κάνετε μαζί μπουρδελοτσαρκες μαζί με εξέχοντα μέλη μας

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Tα αντικείμενα είτε για να το ενοικιάσεις είτε για να τα αγοράσεις θέλεις λεφτά...χωρίς λεφτά "φάτε μάτια ψάρια.".
Συμφωνώ αλλά εδώ μιλάμε για την δικιά μου ηλικία όχι για τον κύκλο των πετυχημένων 30αριδων

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Είναι μαθημενος έξω εκεί που οι γκόμενες κάνουν κίνηση και αυτές...σας βλέπω να κάνετε μαζί μπουρδελοτσαρκες μαζί με εξέχοντα μέλη μας
Δε πάω σε μπουρδέλα, ούτε αυτός πάει. Επίσης η κοπέλα δεν είναι συμμαθήτριά μου, από Λαμία είναι αλλά γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε από ινστα. Εμένα με είπε 14 αγόρια φασωσε, τώρα τι υπονοείς, ότι μπορεί να είναι και λεσβία?

paragontas

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Δε πάω σε μπουρδέλα, ούτε αυτός πάει. Επίσης η κοπέλα δεν είναι συμμαθήτριά μου, από Λαμία είναι αλλά γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε από ινστα. Εμένα με είπε 14 αγόρια φασωσε, τώρα τι υπονοείς, ότι μπορεί να είναι και λεσβία?
Αθηνα περασες τελικα τρελε μου?

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αθηναιος και παοκ ρε μυστη μου?Ποοοο
Ναι ΠΑΟΚαρα, αλλά όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα θα πηγαίνω να τον βλέπω, μπορεί να πάω και σε κανένα ευρωπαϊκό αθηναϊκής ομάδας όμως δεν το αποκλείω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.440
Πόντοι
3.846
μήπως πρέπει να ανέβει ένας οδηγός για καμάκια έστω και τον Αύγουστο; Βλέπω πολλά κενά στη διδακτέα ύλη.

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Θα πάω σε λίγες μέρες με το πατέρα μου, εσύ πηγές πουθενά Σαντ μαν?
παντως αν εισαι εχεμυθος και παρακουλουθησεις τον πατερα σου θα μαθεις πολλα και ισως φας και εσυ κανενα κοκαλακι

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
παντως αν εισαι εχεμυθος και παρακουλουθησεις τον πατερα σου θα μαθεις πολλα και ισως φας και εσυ κανενα κοκαλακι
Καλά σιγα μη κάνει ο πατέρας μου, πάντα διακοπές με το πατέρα μου πηγαίναμε, αλλά δε μου πέρασε απ'το μυαλό ότι μπορεί να απατάει τη μάνα μου, πάντα μου έλεγε ότι είναι ηθικός και δεν κάνει τέτοια

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Καλά σιγα μη κάνει ο πατέρας μου, πάντα διακοπές με το πατέρα μου πηγαίναμε, αλλά δε μου πέρασε απ'το μυαλό ότι μπορεί να απατάει τη μάνα μου, πάντα μου έλεγε ότι είναι ηθικός και δεν κάνει τέτοια

θα εχει και την μητερα σου μαζι του?????

και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη

και αν του γνωριζεις και καμια συμφοιτητρια σου εκει να δεις ποσο θα σε προσεχει ο μπαμπας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom