Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
να ξερνάνε 10 υποβρύχια πάνω μας , να βρωμάει όλο το δωμάτιο εμετό...
να ξερνάνε 10 υποβρύχια πάνω μας , να βρωμάει όλο το δωμάτιο εμετό...
Είσαι θεούληςΤελικά γάμησε κανένας αυτό το καλοκαίρι;Μη μας λέτε ιστορίες για Μάλια και αγγλίδες πριν 30 χρόνια
και ΔασκαλοςΕίσαι θεούλης
Και εμείς περάσαμε από Πανελλήνιες αλλά δεν πήραμε σβαρνα τα νησιά και τα κωλομπαρα και τα μπουρδέλα...Έβγαλε τα αποθυμενα της απ'τις πανελλήνιες το κορίτσι, λογικό μου φαίνεται, ούτως η άλλως όλοι πειράματα κάνουμε στα 18, μάλλον θα γνωριστούμε και από κοντά γιατί θα έρθει Αθήνα να σπουδάσει κι αυτή. Όσο για μένα άσε ξέρω τι σου λέω, ακόμα και να μην γίνει η μεταγραφή θα κάνω 10% του χρόνου, Τρίπολη δε πάω.
Παίχτηκε σήμερα επαναληπτικό με την Ιρλανδεζα , ούτε πουτανα δεν μου το έχει κάνει αυτό , ποσο μάλλον κανονική ,εκεί που την γαμαγα στα πλαγιά μου παίρνει το αριστερό πόδι το σηκώνει όλο μέσα στην μάπα της και αρχίζει να μου γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών , οκ προφανώς και μου τα εχουνε γλείψει πουτανες αλλά η φάση που την γαμας στα πλαγια και στο κάνει πρώτη φορά στα 33 μου , δεν το έχω ξαναδείΜου έκατσε φάση με Ιρλανδεζα
Μετά το clubaki η πρώτη ερώτηση που μου έκανε καπάκια είναι «do you have condoms” , της είπα yes και πήγαμε μετά και με έλιωσε στο γαμησι , ακόμα τρέμουνε τα πόδια μου
Μέσω διαδικτύου ΔΕΝ είναι καμάκι....μην κορο'ι'δευομαστε.ένδοξοι κάμακες μην παραιτείστε μπορούμε ακόμα.
Τα βλέπω κι εγώ τώρα τα τουριστάκια, θα ήταν αυτοκτονία να την πέσω σε μικρούλες ή να πάω για κλάμπινγκ όπως όταν ήμουν νέος, παίζω όμως μπαλίτσα μέσω tinder. Έχει ακόμη τουρίστριες που ταξιδεύουν μόνες ή με καμία φίλη και παίζεται μπαλίτσα. Το καμάκι δεν παραδίδει τα όπλα του ποτέ!
Εγγλέζες;--------
τι μου θυμισες τώρα Χερσόνησος 2003,, αργα και τυφλα στο μεθυσι οι γκομενες παω να ανεβω στο πανω οροφο ενος μπαρ ,εγω για τη τουαλέτα εψαχνα, και πεφτουν επάνω μου 2 ταβλα απο τα ποτα,και αρισαν να φιλιουνται και μου κατεβασαν το παντελονι κοντο ηταν και μου πηραν πιπα ετσι στα ορθια και μετα μεσα στις τουαλετες πολυ στριμωγμα ομως ,εγινε καλη φαση .την αλλη μερα στη παραλια τις βλέπω και ουτε που με θυμοντουσαν
Ρώτα πως είναι στην υγεία της...αν πει ότι είναι καλά μην την πολυπιστεψεις....Μια φίλη μου είχε πάει στην Ίο μετά τις πανελλήνιες και με είπε ότι φασωθηκε με 14 άτομα, όταν το είδα το μήνυμα της στο ινστα που μιλάγαμε έμεινα κάγκελο, ρε παιδιά είναι δυνατόν, και η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ μέτρια εμφανισιακά, και έκανε φασωμα με 14 άτομα, και εγώ δεν έχω φασωθει ποτέ στη ζωή μου με κοπέλα.
Ναι.Τελικά γάμησε κανένας αυτό το καλοκαίρι;Μη μας λέτε ιστορίες για Μάλια και αγγλίδες πριν 30 χρόνια
Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό?Μέσω διαδικτύου ΔΕΝ είναι καμάκι....μην κορο'ι'δευομαστε.
Μαργαριτάρια φτιαγμένα από γυαλί και όχι μαργαριτάρια αληθινά...ψεύτικες γυναίκες για ψεύτικους άνδρες.Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό?
Κάνεις match με κοπέλα. Ξεκινάς το καμάκι κ το ψηστηρι με στόχο να την συναντήσεις. Αν τα καταφέρεις κ δεν στραβωσει κάπου την βλέπεις από κοντά. Από κοντά πάλι συνεχίζεις το ψηστηρι κ το καμάκι. Αν κ πάλι δεν στραβωσει κάπου, μπορεί να φας στο τέλος. Γτ δεν το θεωρείς καμακι? Κ κυκλοφορούν πολλά μαργαριτάρια εκεί μεσα
Δεν καταλαβες μαλλον το νόημα της λέξης μαργαριτάριαΜαργαριτάρια φτιαγμένα από γυαλί και όχι μαργαριτάρια αληθινά...ψεύτικες γυναίκες για ψεύτικους άνδρες.
Το ότι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καμάκι έχει γίνει πιο δύσκολο δεν σημαίνει ότι έχει καταργηθεί....προϋπόθεση είναι η φυσική παρουσία.Ολα τα άλλα είναι απλά ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.Δεν καταλαβες μαλλον το νόημα της λέξης μαργαριτάρια
Αλλά νταλλα της Παρασκευής το γαλα εισαι ρε φιλε. Σε ρωτησα κάτι πριν, πιαστηκες απο καπου και το μετεφρασες κ λαθος, τωρα λες παλι αερολογιες. Τελοσπαντων πιστευε αυτο π θελεις, δεν σκοπεύω κ ουτε θελω να προσπαθησω να σ αλλαξω γνωμη.Το ότι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καμάκι έχει γίνει πιο δύσκολο δεν σημαίνει ότι έχει καταργηθεί....προϋπόθεση είναι η φυσική παρουσία.Ολα τα άλλα είναι απλά ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.
παικταρά μου είσαι εκτός. Κάποτε το καμάκι ήταν πάνω στην πίστα, χορός ,χούφτωμα, φάσωμα και μετά συστηνόμαστε. Σήμερα αυτά δεν πολυπερνάνε. Επίσης εγώ με τα άσπρα μου μαλλιά αν πάω για χορό με τα πιτσιρίκια θα γελάνε και τα σκαμπό και καλά θα κάνουν. Θα πάω στο στέκι με τις τουρίστριες ελπίζοντας να βρω καμιά γυναικοπαρέα ή καμία ξέμπαρκη >35 αφού για εκεί με παίρνει πια.Το ότι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καμάκι έχει γίνει πιο δύσκολο δεν σημαίνει ότι έχει καταργηθεί....προϋπόθεση είναι η φυσική παρουσία.Ολα τα άλλα είναι απλά ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.