Νέα

Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 744
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
383
Πόντοι
21
Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό?
Κάνεις match με κοπέλα. Ξεκινάς το καμάκι κ το ψηστηρι με στόχο να την συναντήσεις. Αν τα καταφέρεις κ δεν στραβωσει κάπου την βλέπεις από κοντά. Από κοντά πάλι συνεχίζεις το ψηστηρι κ το καμάκι. Αν κ πάλι δεν στραβωσει κάπου, μπορεί να φας στο τέλος. Γτ δεν το θεωρείς καμακι? Κ κυκλοφορούν πολλά μαργαριτάρια εκεί μεσα
Το τιντερ για 50+ δεν είναι κακή επιλογή , ειδικά αν δεν θες τώρα να τραβιέται στα κλαμπάκια η να πάρεις πουτανα , τώρα για νεότερους το θεωρώ λίγο μαλακια , καλύτερα έξω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Eννοείται ,οι πιτσιρικάδες ντου στα κλαμπ ,στις παραλίες, στο κάμπινγκ και παίρνετε κεφάλια. Πιτσιρίκες κοριτσοπαρέες υπάρχουν πάντα, όρεξη να έχει κανείς για κυνήγι και πάντα θα υπάρχει υλικό.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Το τιντερ για 50+ δεν είναι κακή επιλογή , ειδικά αν δεν θες τώρα να τραβιέται στα κλαμπάκια η να πάρεις πουτανα , τώρα για νεότερους το θεωρώ λίγο μαλακια , καλύτερα έξω
Η ηλεκτρονική φάση είναι για άτομα με μηδέν αυτοπεποίθηση η για όσους δεν έχουν προσόντα να κάνουν το παραμικρό έξω για αυτό άλλωστε έχει τόση πέραση σήμερα...γιατί ο μέσος άνδρας έχει θηλυκοποιηθει ψυχικα σε απίστευτο βαθμό ώστε να μην τολμά.
Έκαστος εφ 'ω ετάχθη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eννοείται ,οι πιτσιρικάδες ντου στα κλαμπ ,στις παραλίες, στο κάμπινγκ και παίρνετε κεφάλια. Πιτσιρίκες κοριτσοπαρέες υπάρχουν πάντα, όρεξη να έχει κανείς για κυνήγι και πάντα θα υπάρχει υλικό.
Ανάλογα που είσαι...αν βγεις σε επαρχιακή πόλη μη τουριστική σε κάνα κωλομπαρο θα καταλήξεις .

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
Χερσόνησος 1995 ...

Είχαμε πάει με κολλητό για καταδρομικη ... μέσα σε μισή ώρα
μπαλαμουδιαζαμε σε ένα club δύο Σουηδέζες σκέτη καυλα ...

Δίπλα ένας μπάρμπας... πετσί... να μιλάει με άλλες δύο Αγγλιδες μουναρες
αυτός να μην ξέρει αγγλικά. ... και αυτές να είναι τύφλα ...

Μας κόβει από το μπαλαμουτι και ρωτάει...

Ρε παλικάρια ... μιλάτε καθολου ξένα... ?

Πάμε να βγαλουμε άκρη και μας αρχίζουν στα γλωσσοφιλα και οι άλλες δύο
και χωνωνται και οι Σουηδέζες ... και αρχίζουν γλωσοφιλα και μεταξύ τους

Ο μπάρμπας να μας κοιτάει λες και του κλέψαμε τις κατσίκες...

Για να μην έχουμε καμία Vendetta ... περνουμε και τα τέσσερα μουνια στο hotel ... και γίνεται της Κορέας...

Αυτά που ζούσαμε τότε ... ούτε Ταϊλάνδη δεν τα κάνεις σήμερα...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
καλά αν αρχίσουμε τώρα καλοκαιρινές καμακοϊστορίες θα πέσουν οι servers.

Τις πιο πολλές τις έχω βγάλει στο New York στη Χερσόνησο. Τώρα έχει κάπως αλλάξει αλλά εκεί μέσα έχουν γίνει τρελά όργια.

2007: Μπαίνω στο New York έτσι για να κόψω κίνηση. Ίσα που είχα πάρει μια μπίρα από το μπαρ. Βλέπω μια γυναικοπαρέα 30αρες Πολωνές να χορεύουν. Πλησιάζω μία και τελικά με αρπάζει η διπλανή της και φασωνόμαστε καμία ώρα μες στο μαγαζί. Ούτε μιλήσαμε ούτε τίποτα. Γαμηθήκαμε το ίδιο βράδυ και συστηθήκαμε μετά. Είναι κάτι βραδιές που ο χώρος ζέχνει κάβλα από παντού. Μόλις δεις ότι υπάρχει γενικά κάβλα και όλοι παίζουν μπάλα, ορμάς χωρίς αύριο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.521
Πόντοι
6.536
Τελικά γάμησε κανένας αυτό το καλοκαίρι;Μη μας λέτε ιστορίες για Μάλια και αγγλίδες πριν 30 χρόνια
Θα μας πεί χύστης vaskores από Σεπτέμβρη.
Τώρα είναι επί το έργον.
:pipa1::fuck2:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.103
Πόντοι
1.436
ένδοξοι κάμακες μην παραιτείστε μπορούμε ακόμα.

Τα βλέπω κι εγώ τώρα τα τουριστάκια, θα ήταν αυτοκτονία να την πέσω σε μικρούλες ή να πάω για κλάμπινγκ όπως όταν ήμουν νέος, παίζω όμως μπαλίτσα μέσω tinder. Έχει ακόμη τουρίστριες που ταξιδεύουν μόνες ή με καμία φίλη και παίζεται μπαλίτσα. Το καμάκι δεν παραδίδει τα όπλα του ποτέ!
δηλαδη τωρα ποσο χρονων εισαι στο περιπου και θεωρεις τον εαυτο σου μεγαλο?
γενικα για ιο εχω ακουσει και εγω διαφορα δεν εχω παει ομως ακομα...δε βρισκω ευκολα και παρεα να ερθει μαζι μου...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
44 είμαι παίκτουρα, τώρα τόπο στα νιάτα. Εγώ ασχολούμαι με τα ελεύθερα μιλφ

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
663
Πόντοι
86
γενικα για ιο εχω ακουσει και εγω διαφορα δεν εχω παει ομως ακομα...δε βρισκω ευκολα και παρεα να ερθει μαζι μου...

Εσύ πόσο είσαι ρε μπρο?

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.506
Πόντοι
2.256
44 είμαι παίκτουρα, τώρα τόπο στα νιάτα. Εγώ ασχολούμαι με τα ελεύθερα μιλφ
Ετσι πρέπει,να παραδίδεται η σκυτάλη.35-50 επίσης είναι σε αξιόμαχη ηλικία, με πολλά δυνατα κορμια και μεσα στη καβλα

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

έτσιιι μόνο ΙΟΣ!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656

Στα κρατητήρια κατέληξαν μετά την βραδιά που πέρασαν σε παραλία, ένα νεαρό ζευγάρι στην Κρήτη, τα ξημερώματα της 3ης Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 20χρονη από την Φινλανδία, κατήγγειλε ότι ένας 21χρονος Έλληνας, τη βίασε ενώ ήταν μαζί του σε παραλία του Δήμου Πλατανιά.

Ο νεαρός,που συνελήφθη μετά την καταγγελία,αρνείται τις κατηγορίες και προχώρησε και εκείνος σε καταγγελία για ψευδή κατά μήνυση σε βάρος της Φινλανδής,με συνέπεια να συλληφθεί και η νεαρή που είχε καταγγείλει τον βιασμό.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715

Στα κρατητήρια κατέληξαν μετά την βραδιά που πέρασαν σε παραλία, ένα νεαρό ζευγάρι στην Κρήτη, τα ξημερώματα της 3ης Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 20χρονη από την Φινλανδία, κατήγγειλε ότι ένας 21χρονος Έλληνας, τη βίασε ενώ ήταν μαζί του σε παραλία του Δήμου Πλατανιά.

Ο νεαρός,που συνελήφθη μετά την καταγγελία,αρνείται τις κατηγορίες και προχώρησε και εκείνος σε καταγγελία για ψευδή κατά μήνυση σε βάρος της Φινλανδής,με συνέπεια να συλληφθεί και η νεαρή που είχε καταγγείλει τον βιασμό.
επιτυχίες...!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
δεν υπάρχουν πια παρθεναγωγεία
καλύτερα να μην υπάρχουν κι αυταπάτες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846

Καριολακια.
Τι περίμενε ότι θα κάνανε στην παραλία;
Εκτός αν πήγε να της σκίσει τον κωλο και ήταν στενή και ζοριστηκε.
Αλλά καταγγελία ρε φίλε;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Γαύδος. Πανικός από μουνάκια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Καριολακια.
Τι περίμενε ότι θα κάνανε στην παραλία;
Εκτός αν πήγε να της σκίσει τον κωλο και ήταν στενή και ζοριστηκε.
Αλλά καταγγελία ρε φίλε;

Τελικά μόνο με ανατολικές δεν κινδυνεύεις.Δεν έχω ακούσει ποτέ για καταγγελία απο καμια τέτοια

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Φέτος μετά τις εκλογές δυστυχώς θα ίσως για σεζόν.

Είναι οι Αγγλίδες τόσο επικίνδυνες ;

Να ξέρω να μη ακουμπήσω . Άμα είναι να με βγάλουν βιαστή.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538

Stories

Νέο!