PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.239
- Πόντοι
- 456
Μια χαρα πηδας σχεδον σε ολα τα νησια. Η ιδεα οτι δε πηδαει κανεις σε Ελληνικο νησι σημερα ειναι για γελια.
Στην Ίο γίνονται τρέλα παιχνίδιαΜια φίλη μου είχε πάει στην Ίο μετά τις πανελλήνιες και με είπε ότι φασωθηκε με 14 άτομα, όταν το είδα το μήνυμα της στο ινστα που μιλάγαμε έμεινα κάγκελο, ρε παιδιά είναι δυνατόν, και η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ μέτρια εμφανισιακά, και έκανε φασωμα με 14 άτομα, και εγώ δεν έχω φασωθει ποτέ στη ζωή μου με κοπέλα.
Μονο φασωθηκε με τους 14 ή είχαμε κ γυρίσματα?Μια φίλη μου είχε πάει στην Ίο μετά τις πανελλήνιες και με είπε ότι φασωθηκε με 14 άτομα, όταν το είδα το μήνυμα της στο ινστα που μιλάγαμε έμεινα κάγκελο, ρε παιδιά είναι δυνατόν, και η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ μέτρια εμφανισιακά, και έκανε φασωμα με 14 άτομα, και εγώ δεν έχω φασωθει ποτέ στη ζωή μου με κοπέλα.
Όταν λες αδερφέ απίστευτα σκηνικά??Στην Ίο γίνονται τρέλα παιχνίδια
Φίλος που δουλεύει εκεί μου έχει περιγράψει απίστευτα σκηνικά με τουρίστριες και φοιτήτριες
Αν πήγαινες και συ Ίο θα σ ελεγε 15Μια φίλη μου είχε πάει στην Ίο μετά τις πανελλήνιες και με είπε ότι φασωθηκε με 14 άτομα, όταν το είδα το μήνυμα της στο ινστα που μιλάγαμε έμεινα κάγκελο, ρε παιδιά είναι δυνατόν, και η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ μέτρια εμφανισιακά, και έκανε φασωμα με 14 άτομα, και εγώ δεν έχω φασωθει ποτέ στη ζωή μου με κοπέλα.
Πήγαινε Ίο και θα δεις. Επίσης, λούσου με Ultrex και θα δεις.Μια φίλη μου είχε πάει στην Ίο μετά τις πανελλήνιες και με είπε ότι φασωθηκε με 14 άτομα....και εγώ δεν έχω φασωθει ποτέ στη ζωή μου με κοπέλα.
Τους αρέσει το ultrex?Πήγαινε Ίο και θα δεις. Επίσης, λούσου με Ultrex και θα δεις.
Γαύδο? Αυτό το ξεχασμένο νησάκι κάτω απ'τή Κρήτη?καλά μωρέ πως κάνεις έτσι δεν την πήραν και gang bang.
Αν σε ενδιαφέρουν Ελληνίδες φοιτήτριες Ικαρία - Γαύδο - Σαμοθράκη - Αντίπαρο
Όχι απλά φασωθηκε με είπε, και δεν είναι καν influencer.Μονο φασωθηκε με τους 14 ή είχαμε κ γυρίσματα?
Μια φίλη μου είχε πάει στην Ίο μετά τις πανελλήνιες και με είπε ότι φασωθηκε με 14 άτομα, όταν το είδα το μήνυμα της στο ινστα που μιλάγαμε έμεινα κάγκελο, ρε παιδιά είναι δυνατόν, και η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ μέτρια εμφανισιακά, και έκανε φασωμα με 14 άτομα, και εγώ δεν έχω φασωθει ποτέ στη ζωή μου με κοπέλα.
Θα πάω σε λίγες μέρες με το πατέρα μου, εσύ πηγές πουθενά Σαντ μαν?Εσύ ρε μαν δεν πήγες πουθενά;
Θα πάω σε λίγες μέρες με το πατέρα μου, εσύ πηγές πουθενά Σαντ μαν?
Από το λύκειο έναν φίλο έχω και αυτός έχει οικονομικά προβλήματα και όλο δουλεύει για να μαζέψει λεφτά. Οι άλλοι άστο καλύτερα....Οι συμμαθήτριες σου πάνε στην Ιο και φασώνονται κι εσύ πας με τον πατέρα σου;Δεν παίζει καμια παρέα;