Νέα

Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 744
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Δεν ειναι σε ποιο νησι. Η σωστη ερωτηση ειναι ποιας εθνικοτητας. Και η απαντηση ειναι Αγγλιδες
Αρα Ζακυνθος , Κρητη , Ροδος , Ιος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.474
Πόντοι
3.556
Το καλύτερο νησί για απίστευτα γαμησια είναι η Ζανζιβάρη.

Στα υπόλοιπα ας πάνε πιο νέοι/ωραίοι από εμάς.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.285
Πόντοι
6.946
Ένα σεβαστό ποσοστό των εδώ μελών θα πάει σύντομα στα μουνο - νησιά με τις σεξοπεινασμενες τουρίστριες να ξεσκιστει στο μαμησι ή απλά ρωτάει για να ρωτάει;

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.561
Πόντοι
736
Μονο φασωθηκε με τους 14 ή είχαμε κ γυρίσματα
Στην Ίο αυτή την στιγμή είναι ολες οι πιτσιρικες wannabe influencer ,δηλαδη wannabe βιζιτες ( ονοματα ας μην πούμε). Αυτή την στιγμή το δίνουν για ένα ποτο και μια βολτα σε ενα καλο μαγαζί να βγαλουν 35.000 φωτογραφίες να έχουν να ανεβάζουν στο ινστα τους.
Απο κει κ περα οπου κ αν πας τα βασικα να κανεις θα παιξεις μπαλα. Είτε εξω 1ν1 είτε σε apps. Κ οι τουριστριες διψανε
Η γκούγκου , η μαριτίνα και όλες οι ξεκολιάρες
οι φίλες
τους! που τρίβονται στον αρχηγό και τον παρακαλάνε να βγούνε σε κάνα λάιβ του

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.474
Πόντοι
3.556
Οι αγγλιδες δεν είναι όσο εύκολες όσο ήταν με τους ξένους. Με τους δικούς παραμένουν έξαλλες χυσοκαταπιολες.

Πιο πιθανό βρίσκω το πήδημα με ανατολικια

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
914
Πόντοι
96
Ειδικά οι τουρίστριες σεξοπεινασμένες; Οι τουρίστες; Οι ντόπιοι όλοι σεξοχορτάτοι;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.285
Πόντοι
6.946
Ειδικά οι τουρίστριες σεξοπεινασμένες; Οι τουρίστες; Οι ντόπιοι όλοι σεξοχορτάτοι;
Ειδικά οι ντόπιοι είναι όλοι σεξοχορτατοι, σε επίπεδο Νιρβάνας Γκάντι, τιτανοτεραστιοι Μύστες.

Μεταξύ μας, σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα στην πόλη, και να μετακομίσω και να εργαζομαι στα μουνο νησιά που συστήνουν οι πορνό ντετέκτιβ του μπου.
Ακόμη καλύτερα, θα αλλάζω μουνονησι κάθε χρόνο, μια θα το παίζω εναλλακτικός και βιγκαν και θα μαμαω τις οπαδεζες του νύχτα 25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Μπαουντι στο ανάλογο νησί, μια θα είμαι με τους κουληδες , μια με τα άπαντα του Μπακούνιν και θα βρίσκω αξύριστες τουρίστριες άλλου.

Τέλος από εμένα τα τρεχαματα και τα ξοδεματα στα στούντιο , μασατζιδικα και εσκορταδικα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.478
Πόντοι
3.846
όποιος θέλει να γαμήσει σίγουρα ,πάει ελεύθερο κάμπινγκ με εναλλακτικούς. Εμείς τα καμάκια ζούμε για το άθλημα.

Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
1.212
Πόντοι
200
μυστες καλησπερα και ..βοηθεια! ειναι κανας...δικος μας αζολιμνο συρο τωρα,εστω συρο γενικοτερα; ευχαριστω!

Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
383
Πόντοι
21
Μου έκατσε φάση με Ιρλανδεζα
Μετά το clubaki η πρώτη ερώτηση που μου έκανε καπάκια είναι «do you have condoms” , της είπα yes και πήγαμε μετά και με έλιωσε στο γαμησι , ακόμα τρέμουνε τα πόδια μου

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.871
Πόντοι
3.846
Ειδικά οι ντόπιοι είναι όλοι σεξοχορτατοι, σε επίπεδο Νιρβάνας Γκάντι, τιτανοτεραστιοι Μύστες.

Μεταξύ μας, σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα στην πόλη, και να μετακομίσω και να εργαζομαι στα μουνο νησιά που συστήνουν οι πορνό ντετέκτιβ του μπου.
Ακόμη καλύτερα, θα αλλάζω μουνονησι κάθε χρόνο, μια θα το παίζω εναλλακτικός και βιγκαν και θα μαμαω τις οπαδεζες του νύχτα 25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Μπαουντι στο ανάλογο νησί, μια θα είμαι με τους κουληδες , μια με τα άπαντα του Μπακούνιν και θα βρίσκω αξύριστες τουρίστριες άλλου.

Τέλος από εμένα τα τρεχαματα και τα ξοδεματα στα στούντιο , μασατζιδικα και εσκορταδικα.
Δεν μας είπες και πώς θα ζεις στα νησιά.
Αγρότης; Ψαράς; Ταξιτζής; Οικοδομή;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Θα πάω σε λίγες μέρες με το πατέρα μου, εσύ πηγές πουθενά Σαντ μαν?
Άμα πας με τον πατέρα σου άστο καλύτερα...
Θα μάθεις ότι ο κόσμος μας είναι ένας κόσμος με ανισότητα όπου όλοι προσκυνάνε ο,τι κατουράει καθιστό.
Ο,τι κατουράει όρθιο μετράει μόνο αν έχει αξία κοινωνική και οικονομική.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Θα ιδρύσει ένα ΚΕΠ όπου θα εξυπηρετεί γυναίκες κάνοντας μεταφράσεις τα έγγραφα τους στην γλώσσα του έρωτα.....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Από το λύκειο έναν φίλο έχω και αυτός έχει οικονομικά προβλήματα και όλο δουλεύει για να μαζέψει λεφτά. Οι άλλοι άστο καλύτερα....

Προσπάθησε να αλλάξεις παρέες όσο είναι καιρός.Δε λεω να τους παρατήσεις αυτούς,αλλά βρες κι άλλους.Μόνο μ'αυτούς σε βλέπω να μένεις κι εσύ πίσω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Από το λύκειο έναν φίλο έχω και αυτός έχει οικονομικά προβλήματα και όλο δουλεύει για να μαζέψει λεφτά. Οι άλλοι άστο καλύτερα....
Αυτή η συμμαθήτριά σου ήταν έτσι "πεταχτουλα" και στο σχολείο η τώρα που τελείωσε από εκεί λειτουργεί σαν Αγγλίδα τουρίστρια;
Μήπως ανάμεσα στους 14 ήταν και γυναίκες;Έστω μια θα υπήρχε λέω εγώ ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσπάθησε να αλλάξεις παρέες όσο είναι καιρός.Δε λεω να τους παρατήσεις αυτούς,αλλά βρες κι άλλους.Μόνο μ'αυτούς σε βλέπω να μένεις κι εσύ πίσω
Το παιδί θα κάνει παρέες στην σχολή...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.285
Πόντοι
6.946
Οτιδήποτε κάνουν οι ντόπιοι, τα πάντα! (κουβεντουλα να γίνεται, αστειεύομαι, φυσικά και δεν θα ξενιτευτω για κάτι τέτοιο).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Στην πληροφορική;Τους κόβω να ξενυχτάνε στα ιντερνετ καφέ...
Θα ιδρύσουν δικιά τους εταιρεία...μόλις γίνουν εκατομμυριούχοι θα αγοράσουν ομάδες και θα ασχολούνται με μοντελα και τραγουδιαρες...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.276
Πόντοι
10.336
Οτι τι; δεν εχει δουλειες στα νησια; ή δεν μπορεις να επενδυσεις σε μια (εστω μικρη) επιχειρηση και να βγαζεις στο 8μηνο οσα θα εβγαζες στο 12μηνο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom