Νέα

Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 744
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και ξεχασα να πω παιδια οτι οντως εκει μεσα θελει μονο μπυρα και αυτη με επιφυλαξη. αντε να σου κατσει κανα τρελο ξανθο και απ'τη μπομπα
να γινουμε ρομπα στην ευρωπη

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Το LavaBore είναι ιστορικό μαγαζί. Προσωπικά έχω να πάω από την εποχή που βρισκόταν σε όροφο σε μια κάθετο της Φιλελλήνων. Τότε τα δημοφιλή ποτά ήταν μπόμπα αλλά το ουίσκυ στάνταρ καθαρό VAT 69! Ο Bill στη πόρτα ήταν δυνατός και σε επιφυλακή για φασαρίες. Το βραδάκι στην Πλάκα υπήρχε "κράχτης" να μοιράζει κάρτες με μικρό χάρτη. Εκτός από τα γκρουπ των τουριστών που συνέρρεαν, μόνιμοι θαμώνες ήταν τα αλάνια της περιοχής Πλάκας και των πέριξ αλλά και κορίτσια fans του dj, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Φίλος είχε φύγει τότε από το LΒ με δύο αδερφούλες γιαπωνέζες για διπλό πιτσίλισμα στο ξενοδοχείο τους. Γινόταν  σχετικό παιχνίδι  :booty: και δεν ήταν απίθανο να στριμώξεις ένα εισαγόμενο μωράκι στις τουαλέτες και ό,τι ήθελε προκύψει.
Ωστόσο αυτά γινόταν μια δεκαετία πριν. Αν κάποιος έχει πιο πρόσφατα στοιχεία για το αν π.χ. σφίζει από (γερμανίδες) τουρίστριες (που διψάνε για σπέρμα!?) ας το μοιραστεί.
Πάντως αν κατάλαβα καλά ο χρόνος εκεί πρέπει να έχει σταματήσει στο '90.

OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
και ξεχασα να πω παιδια οτι οντως εκει μεσα θελει μονο μπυρα και αυτη με επιφυλαξη. αντε να σου κατσει κανα τρελο ξανθο και απ'τη μπομπα
να γινουμε ρομπα στην ευρωπη
Δεν τρεχει τιποτα μωρε θα ονομασουμε το καμακι Π.Ο.Π(προιον ονομασιας προελευσης!!!)να το κατοχυρωσουμε

OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μωρακι εξω για κλαμπινγκ!!!

Συνημμένα

• biobio.jpg
    biobio.jpg
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 110

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
αυτα ειναι !!!!!!!!! καυλα καυλα καυλα

OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Για Λημνο εχει κανενας συναδελφος καμια πληροφορια?Φοβερες παραλιες παντως  :o :o

OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
:dancing:

Συνημμένα

• image21.jpg
    image21.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 48
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τρελο τατουαζ  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• tatoo.jpg
    tatoo.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 55.jpg
    55.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 87
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

Συνημμένα

• dsc0049.jpg
    dsc0049.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 93
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εχει ωραια πραγματα η καντινα και μαλιστα made in greece :dancing:

Συνημμένα

• kantina3.jpg
    kantina3.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 76

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
απο καμακια δεν βλεπω να εχετε ανακοινωσει καμια επιτυχια να μας αναπτερωσετε το ηθικο.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
αν μας εχει μηνει μυαλο με αυτα που κυκλοφορουν

PATSOURAS

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δεν είναι 80ties ούτε 90ties πλέον.

Βρίσκομαι Κρήτη και αύριο θα πάω στα Μάλλια. Από ότι μου είπαν παίζουν πολύ ηλικίες 17-20. Πως προσεγγίζεις τα ξέκωλα αγγλάκια αν είσαι 30 + ? Ασε που νομίζω ότι από τα πρακτορεία τους παίρνουν γραμμή να μην πάνε με Ελληνες.

Ημουν και στο Φαληράκι στην Ρόδο πριν 3 χρόνια και δεν γινόταν παιχνίδι με Ελληνες. Δεν ξέρω τι γίνεται στα Μάλλια και ζητώ τα φώτα σας. Πάντως μπορεί οι αγγλίδες (μερικές πολύ καλές) να είναι ξέκωλες και να κυκλοφορούν όπως κυκλοφορούν, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πλέον εύκολο το παιχνίδι πολύ περισσότερο δε το γαμήσι. Σίγουρα η αγγλίδα πρέπει να σε γουστάρει και δεν αρκεί να είσαι μεθυσμένος. Τουλάχιστον στο φαληράκι αυτό έβλεπα. Ναι με όλα έξω, ναι να τρίβονται με τους ομοεθνείς τους...αλλά καμάκι όπως το νοούμε εμείς δεν έπαιζε.

Ασε που εμείς νοούμε το καμάκι...με παραπάνω από τρεις λέξεις, ενώ οι πιτσιρίκες αγγλίδες, ούτε καν το όνομα αυτού που φιλάνε δεν ξέρουν.

Νομίζω ότι είναι υπερβολές και μύθοι ατάκες του τύπου ''γαμιούνται για μία τυρόπιττα ''. Ναι σε σχέση με τα τοπικά στάνταρτς έχουν ξέκωλη συμπεριφορά, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Και σε τελική δεν άκουσα κάποιον να λέει ότι πήγε και έριξε εξάσφαιρα...όλο τι αγγλίδες και τι ιταλίδες υπάρχουν στα νησιά ακούω, αλλά για πετυχημένα καμάκια και τακτικές τίποτα.

Εκτός αν κάνω εγώ λάθος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αν θες να γαμήσεις σίγουρα πήγαινε μάλλια αλλά η ποιότητα από γκόμενες είναι μέτρια. χερσόνησο έχω δει πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν είναι τόσο τολμηρές πλέον. μας πήραν πρέφα τα τουριστικά γραφεία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom