You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 744
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ξεκούραση μετά τη μάχη...
Επισκέπτης
Ανοιγμένη η τρυπίδα!
ετοιμάζεται για χέσιμο
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Οχι μωρε απλως μολις δεχτηκε με ορμη την Ελληνικη φιλοξενια!!!ετοιμάζεται για χέσιμο
jimmakos1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλος μου πρότεινε να πάμε καμμιά βδομάδα πέριξ της Κατερίνης αρχές Αυγούστου. Εχει λέει εκπληκτική παραλία 10 χιλιόμετρα και σκάει πολύ Ανατολική Ευρώπη. Είχα την εντύπωση ότι κατεβαίνουν κυρίως οικογένειες. Εχει κανείς προηγούμενη εμπειρία?
Εγώ σκεφτόμουν για καμμιά Σίφνο ή Κουφονήσι...Ελληνικές παρουσίες γύρω στα 30, έχω καλές αναμνήσεις.
Εγώ σκεφτόμουν για καμμιά Σίφνο ή Κουφονήσι...Ελληνικές παρουσίες γύρω στα 30, έχω καλές αναμνήσεις.
Φίλος μου πρότεινε να πάμε καμμιά βδομάδα πέριξ της Κατερίνης αρχές Αυγούστου. Εχει λέει εκπληκτική παραλία 10 χιλιόμετρα και σκάει πολύ Ανατολική Ευρώπη. Είχα την εντύπωση ότι κατεβαίνουν κυρίως οικογένειες. Εχει κανείς προηγούμενη εμπειρία?
Για την Κατερίνη, είχαμε γράψει εδώ
www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=10167.msg160656#msg160656]http://www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=10167.msg160656#msg160656[/url]
Edit...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
:o
Επισκέπτης
Μόνο αν ιδρυθεί Αστυνομία Αισθητικής με την αρμοδιότητα να τσουβαλιάζει ΑΜΕΣΑ, όποιο σουγκλακοκόριτσο νομίζει ότι επειδή τα χαμηλοκάβαλα έγιναν μόδα αυτό σημαίνει ότι της επιτρέπεται να τα φοράει.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Να τα χαμε τωρα με λιγο καρπουζιΑγγλικά μπουτάκια.
Να τα χαμε τωρα με λιγο καρπουζι
LEFTY2 εισαι κορυφη!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16