Στη Φυλης εχει μεγαλη διαφορα ρε σεις, οι ξενοι εκει ειναι κυριως Αλβανοι, Πολωνοι και αντε να πετυχεις κανενα Μεσανατολιτη... πιο περα δεν παει ο χαρτης.
Αυτο τωρα γιατι το πες? >
Μην ξαναπιασεις στο στομα σου τον Πολωνικο λαο ενταξει?
Στη Φυλης εχει μεγαλη διαφορα ρε σεις, οι ξενοι εκει ειναι κυριως Αλβανοι, Πολωνοι και αντε να πετυχεις κανενα Μεσανατολιτη... πιο περα δεν παει ο χαρτης.
πορτα τρωνε πιο πολυ φυλης τυπεκαλησπερα παιδια σκεφτομαστε με κατι φιλαρακια να παμε σε κανα μπουρδελακι να αλλα διαβασα στο ιντερνετ οτι πανε και πακιστανοι και ινδοι και τις γλυφουν τις φιλανε κτλ τις ιεροδουλες πειτε με ρατσιστη ρε παιδια αλλα δεν νομιζω να μαμισω καποια που την εχει γλυψει πακιστανος δεν θα μου σηκωνεται...που ειναι καλυτερα φυλης η μεταξουργειο (και σε θεμα ιεροδουλων και χωρων)?που τρωνε πορτα η δεν συχναζουν πολλοι ασιατες?
βανουνε ολι καποτεσ πιγενε μετακσικαλησπερα παιδια σκεφτομαστε με κατι φιλαρακια να παμε σε κανα μπουρδελακι να αλλα διαβασα στο ιντερνετ οτι πανε και πακιστανοι και ινδοι και τις γλυφουν τις φιλανε κτλ τις ιεροδουλες πειτε με ρατσιστη ρε παιδια αλλα δεν νομιζω να μαμισω καποια που την εχει γλυψει πακιστανος δεν θα μου σηκωνεται...που ειναι καλυτερα φυλης η μεταξουργειο (και σε θεμα ιεροδουλων και χωρων)?που τρωνε πορτα η δεν συχναζουν πολλοι ασιατες?και κατι αλλο διαβασα οτι μπορει και να σε ληστεψουν,ισχυει οτι ειναι επικινδυνα και θελει προσοχη?
ωραια τοτε θα παω φυλης αλλα ρε παιδια θα πρεπει να σημειωσω ολα τα μπουρδελα καπου η αμα παω εκει θα τα καταλαβαινω ποια ειναιπορτα τρωνε πιο πολυ φυλης τυπε
μετα λιοσιων
και μεταξι που πλεον δεν τρωνε σχεδον καθολου πορτα
τσακαλε πολε πουτανε φιλι δουλεβουνεκε μετακσι κε εκι τισ πιδανε πακια οποτε πια ι διαφορα!ωραια τοτε θα παω φυλης αλλα ρε παιδια θα πρεπει να σημειωσω ολα τα μπουρδελα καπου η αμα παω εκει θα τα καταλαβαινω ποια ειναι
σορρυ αλλα δεν εχω ξαναπαει...
θα καταλαβεις ρε τυπεωραια τοτε θα παω φυλης αλλα ρε παιδια θα πρεπει να σημειωσω ολα τα μπουρδελα καπου η αμα παω εκει θα τα καταλαβαινω ποια ειναι
σορρυ αλλα δεν εχω ξαναπαει...
ε νταξει ας ελπισουμε οτι εκει θα ειναι καλυτερατσακαλε πολε πουτανε φιλι δουλεβουνεκε μετακσι κε εκι τισ πιδανε πακια οποτε πια ι διαφορα!
α οκ ευχαριστω πολυ!!!θα καταλαβεις ρε τυπε
δες εδω στο σαιτ στην ενοτητα με τα μπουρδελα εχει και φωτος
εχεις υποχρεωση να παρεις το παλικαρι να του γνωρισεις τα κατατοπια.θα καταλαβεις ρε τυπε
δες εδω στο σαιτ στην ενοτητα με τα μπουρδελα εχει και φωτος
δοσε κανα φραγκο κε πιγενε σε κανα στουντιοε νταξει ας ελπισουμε οτι εκει θα ειναι καλυτερα
καιρνα τω πεδι ραι.δοσε κανα φραγκο κε πιγενε σε κανα στουντιο
εγο δε εχο λετα εμενα μονο με κερνανε κε δε μποραο να πιδισο εγοκαιρνα τω πεδι ραι.
δικε μου ο τυπος ειναι ερασιτεχνης ακομαεχεις υποχρεωση να παρεις το παλικαρι να του γνωρισεις τα κατατοπια.
και οχι τις φαφουτες πρωτα , σιγα σιγα.
να του δοκισ στολι Ρ.Β.Χ.δικε μου ο τυπος ειναι ερασιτεχνης ακομα
αν του πω εγω σε ποια μπουρδελα να παει θα φρικαρει
να του δοκισ στολι Ρ.Β.Χ.
δικε μου ο τυπος ειναι ερασιτεχνης ακομα
αν του πω εγω σε ποια μπουρδελα να παει θα φρικαρει