Νέα

Σε ποια μπουρδέλα της Φυλής τρώνε πόρτα αλλοδαποί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ανοίγω ένα θέμα το οποίο έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ξανασυζητηθεί σε ξεχωριστό thread... Ποια μπουρδέλα της Φυλής ξέρουμε να ΜΗ δέχονται αλλοδαπούς; Ο μοναδικός λόγος που ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα είναι λόγοι υγιεινής που καίνε εμένα αλλά και άλλους εδώ μέσα πιστεύω... Εννοείται ότι αναφέρομαι κυρίως σε αλλοδαπούς προερχόμενους από χώρες της Ασίας. Άμα το thread καταλήξει η χαρά του ρατσιστή προτρέπω εκ προοιμίου τους moderators να το κλείσουν.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Συνηθως δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι οικοι ανοχης που δεν θελουν τους ασιατες αλλα οι κοπελες ειναι αυτες που επιλεγουν αν τους θελουν..Εχω δει σε οικο τη μια να δεχεται μαυρους και την αλλη που εργαζεται αλλη κοπελα να μη τους δεχεται...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Αλίνα Παπάκι, Χριστίνα η Ιέρεια δεν πέρνουν μαύρους σίγουρα

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συνηθως δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι οικοι ανοχης που δεν θελουν τους ασιατες αλλα οι κοπελες ειναι αυτες που επιλεγουν αν τους θελουν..Εχω δει σε οικο τη μια να δεχεται μαυρους και την αλλη που εργαζεται αλλη κοπελα να μη τους δεχεται...

Φίλε ρατσιστής δεν είμαι αλλά όταν βλέπω σε σπιτάκι Πακιστανούς κ.λπ. στην αναμονή το στομάχι μου, ή μάλλον το πουλί μου δένεται κόμπο... Για να μη σου πω πώς ένιωσα πριν ενάμιση χρόνο που είχα επισκεφτεί ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ πουτάνα η οποία μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι κι εγώ στη συνέχεια της έκανα γλειφομούνι και βγαίνοντας είδα στην αναμονή Πακιστανούς οι οποίοι ΔΕΝ έφαγαν πόρτα...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Φίλε ρατσιστής δεν είμαι αλλά όταν βλέπω σε σπιτάκι Πακιστανούς κ.λπ. στην αναμονή το στομάχι μου, ή μάλλον το πουλί μου δένεται κόμπο... Για να μη σου πω πώς ένιωσα πριν ενάμιση χρόνο που είχα επισκεφτεί ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ πουτάνα η οποία μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι κι εγώ στη συνέχεια της έκανα γλειφομούνι και βγαίνοντας είδα στην αναμονή Πακιστανούς οι οποίοι ΔΕΝ έφαγαν πόρτα...
Ρε φιλε δινεις ακαποτο κανεις γλυφομουνι και σε πειραζει αν το δινει και ο μαυρος?δηλαδη ο λευκος Ελληνας η αλλοδαπος δεν παιζει να ειναι βρωμιαρης και να εχει αφροδισιο :think:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ενώ οι Άρειοι Έλληνες είμαστε όλοι πεντακάθαροι, ε; Νομίζω οι γενικεύσεις βλάπτουν (τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους μετανάστες).

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Ανάλογα το κοριτσί και ανάλογα την κίνηση. Αν περιμένουν μόνο αλλοδαποί τότε θα μπούν. Αν τυχών είναι κανένας Ελληνας τότε θα πει οτι και καλά δε δέχεται. Αν μπεις και τους βρεις στο σαλόνι δε τρέχει τίποτα. Απλώς οι συνθήκες που ζούν οι περισσότεροι λαθρομετάναστες δεν είναι και οι καλύτερες.

Επισκέπτης
Εσύ ρωτάς και θες να μάθεις ποιες δεν δέχονται ξένους αλλά ντρέπεσαι να μιλήσεις ο ίδιος για το ποια ήταν;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

handshake-147.GIF

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τελικα κανεις τοση θεωρια για να μας πεις πως εισαι μαλακας και αμυαλος.το ξερουμε τυπε το εχουμε καταλαβει τοσο καιρο.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

ελπίζω και πιστεύω να άλλαξες συμπεριφορά μιας που σε θεωρώ αρκετά ώριμο εγκεφαλικά. Αν δεν το έκανες δικαίωμα σου, αλλά αφού είμαστε εδώ οι δυό μας ( :2funny: :2funny: :2funny:) στον επικήδειο σου θέλεις να αναφέρω τίποτα;
για να πάρεις μια γεύση;
καλό ταξίδι φίλε Womanaholic, καλά να περνάς εκεί που καύλες δεν υπάρχουν, θα θυμόμαστε πάντα ένα παθιασμένο λάτρη του μουνιού, ένα φανατικό κυνηγό του μεγάλου, φυσικού και περήφανου βυζιού. αν μπορούσες να δεις, κλαίνε οι πουτάνες, κλαίνε οι τσατσάδες. στο καλό φίλε, θα μας λείψεις.
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
(εύχομαι να περάσουν πολλά-πολλά χρόνια πριν χρειαστεί αυτό)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ανάλογα το κοριτσί και ανάλογα την κίνηση. Αν περιμένουν μόνο αλλοδαποί τότε θα μπούν. Αν τυχών είναι κανένας Ελληνας τότε θα πει οτι και καλά δε δέχεται. Αν μπεις και τους βρεις στο σαλόνι δε τρέχει τίποτα. Απλώς οι συνθήκες που ζούν οι περισσότεροι λαθρομετάναστες δεν είναι και οι καλύτερες.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ... Φυσικά και Έλληνες ή Αλβανοί παίζει να μην είναι "καθαροί" αλλά σίγουρα και μόνο οι συνθήκες που ζουν εδώ στην Ελλάδα μετανάστες από ασιατικές χώρες προϊδεάζουν για τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Εσύ ρωτάς και θες να μάθεις ποιες δεν δέχονται ξένους αλλά ντρέπεσαι να μιλήσεις ο ίδιος για το ποια ήταν;

Η Αντριάνα στη Διδύμου. Απλά δε θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω το όνομά της.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
τελικα κανεις τοση θεωρια για να μας πεις πως εισαι μαλακας και αμυαλος.το ξερουμε τυπε το εχουμε καταλαβει τοσο καιρο.

Σάλτα και γαμήσου εσύ :birdman: :birdman: :birdman: Έχω κι εγώ δικαίωμα μια - δυο φορές να ρισκάρω αν αξίζει... Και πίστεψέ με με την Αντριάνα ΑΞΙΖΕ και με το παραπάνω, δεν το μετάνιωσα...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάνε οι εποχές που υπήρχαν μπουδέλα που άκουγες "Μόνο Έλληνες".Στην εποχή μου όσοι φάγαμε πουτάνες σαν την Άντζελα στη Διδύμου πριν δεκαετία και κάτι Γερμανίδες γκομενάρες ειδικά ένα ξανθό που θυμάμαι τότε θα θυμούνται τι ωραίες εποχές που τρώγαν όλοι οι Πακιστανοί και Αλβανοί πόρτα.Τώρα όπως ακούω και χάλια γκόμενες και δεν βγάζουν χρήμα οπότετους παίρνουν όλους..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πάνε οι εποχές που υπήρχαν μπουδέλα που άκουγες "Μόνο Έλληνες".Στην εποχή μου όσοι φάγαμε πουτάνες σαν την Άντζελα στη Διδύμου πριν δεκαετία και κάτι Γερμανίδες γκομενάρες ειδικά ένα ξανθό που θυμάμαι τότε θα θυμούνται τι ωραίες εποχές που τρώγαν όλοι οι Πακιστανοί και Αλβανοί πόρτα.Τώρα όπως ακούω και χάλια γκόμενες και δεν βγάζουν χρήμα οπότετους παίρνουν όλους..

Έτσι όπως τα λες πρέπει να είναι σύμφωνα και με εξιστορήσεις άλλων παλιότερων... Εγώ δυστυχώς τότε δεν ήμουν στο άθλημα οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στα στριπτιζάδικα που πήγαινα τότε ήταν πολύ περισσότερες οι Ρωσίδες.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Έτσι όπως τα λες πρέπει να είναι σύμφωνα και με εξιστορήσεις άλλων παλιότερων... Εγώ δυστυχώς τότε δεν ήμουν στο άθλημα οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στα στριπτιζάδικα που πήγαινα τότε ήταν πολύ περισσότερες οι Ρωσίδες.
Και τωρα,στα μπουρδελα και στα στριπτιτζαδικα εχουν λιγοστεψει ,μη σου πω οτι δεν υπαρχουν πια Ρωσιδες :-

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Και τωρα,στα μπουρδελα και στα στριπτιτζαδικα εχουν λιγοστεψει ,μη σου πω οτι δεν υπαρχουν πια Ρωσιδες :-

Ναι ρε το ξέρω, έχει να κάνει με τις βίζες κ.τ.λπ. Πλέον βίζα παίρνουν εύκολα μόνο όσες προέρχονται από χώρες υπό ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση γι' αυτό και γεμίσαμε Ρουμάνες... Οι οποίες είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλά τα ποσοστά αποτυχίας μαζί τους είναι μεγαλύτερα απ' αυτά με τις Ρωσίδες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom