Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Την ώρα που Αφρικανοί μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και ουσιαστικά δημιουργούνται παγιωμένες καταστάσεις, κάποιοι αναρωτιούνται αν το Ισραήλ, που με απόφαση ΟΗΕ το 1948 έχει το κράτος του, δικαιούται να το υπερασπιστεί και αν μπορεί να βρίσκεται εκεί...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ο επιφανής τρομοκράτης Σουχαίλ Χουσεΐν Χουσεϊνί της Χεζμπολά εξουδετερώθηκε, και είναι ήδη στο ταξίδι του προς τον άλλο κόσμο.

«IDF eliminates Hezbollah's Suhail Hussein Husseini, commander of terror group's headquarters»​

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
.... να συγκεντρωθούν οι μη συνεργάσιμοι εξτρεμιστές του Λιβάνου και της Ιουδαίας σε καγκελόφρακτους ανθρωπιστικούς καταυλισμούς σε έναν θύλακα υψηλής ασφαλείας κοντά στην Ιεριχώ.

θα πρότεινα να παίζεται ολημερις από τα μεγάφωνα αυτών των ανθρωπιστικών χώρων το παρακάτω τραγούδι,
σε εναλλαγή με ήχους από σάλπιγγες για να μην πλήτουν από την μονοτονία :grin:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ο επιφανής τρομοκράτης Σουχαίλ Χουσεΐν Χουσεϊνί της Χεζμπολά εξουδετερώθηκε, και είναι ήδη στο ταξίδι του προς τον άλλο κόσμο.

«IDF eliminates Hezbollah's Suhail Hussein Husseini, commander of terror group's headquarters»​

δεν ξέρω για εσας αλλά εγώ έχω αρχίσει να στοκάρω ρύζι, προβλέπεται μεγαλη έλλειψη στην αγορά
σε παρθένες έχω ένα πρόβλημα καθώς είναι δυσεύρετες στην εποχή μας :grin:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
θα πρότεινα να παίζεται ολημερις από τα μεγάφωνα αυτών των ανθρωπιστικών χώρων το παρακάτω τραγούδι,
σε εναλλαγή με ήχους από σάλπιγγες για να μην πλήτουν από την μονοτονία :grin:

Πολύ όμορφο τραγούδι. Η ελευθερία δεν είναι για όλους, καθώς απαιτεί εργασία, παραγωγικότητα, κοινή λογική και σύνεση. Όποιος δεν το κατανοεί, βλέπει, νιώθει, κάγκελα παντού.

Οι τρομοκράτες που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να εκπαιδεύουν τα μωρά τους σε ένοπλη δράση, καλό θα ήταν να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Πολύ όμορφο τραγούδι. Η ελευθερία δεν είναι για όλους, καθώς απαιτεί εργασία, παραγωγικότητα, κοινή λογική και σύνεση. Όποιος δεν το κατανοεί, βλέπει, νιώθει, κάγκελα παντού.

Οι τρομοκράτες που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να εκπαιδεύουν τα μωρά τους σε ένοπλη δράση, καλό θα ήταν να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

παντως αυτο το βιντεοκλιπ αποκλείεται να γυριζόταν την σημερινή εποχή, κάθε εικόνα που δείχνει θα ήταν και αφορμή ξεσηκωμού για τον συφερτο των δικαιωματιστων

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Να το σάξουμε λίγο μάγκες. Για ποιο Ισραήλ μιλάμε; Αυτό που στήθηκε με πόλεμο, εγκληματώντας σε γηγενείς πληθυσμούς; Κάποιοι υποστηρίζετε ένα ακραία εγκληματικό κράτος΄, το οποίο έπαψε πλέον να κατοικείται από τους λεγόμενους ΒΙΒΛΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ αλλά από Χαζαρους σε ποσοστό 95%. Αλήθεια, υπήρχε περίπτωση να έρθουν στην Ευρώπη οι αλαουαχαχμπάρηδες, εάν δεν τους προσκαλούσαν τα γνωστά κέντρα που κυβερνάνε τώρα την Ευρώπη; Με λίγα λόγια, η εξαφάνιση του Ισραήλ, δικαίως ή αδίκως, φαίνεται να είναι η μόνη λύση για την επιστροφή της ειρήνης στην περιοχή.
τα "γνωστά κέντρα" που αναφέρεις είναι εναντίον του Ισραήλ όπως εναντίον είναι ο ιδιωτικός ΟΗΕ και οι διάφοροι άλλοι "Παγόσμιοι Οργανισμοί",
εσχάτως ο Μακρόν και φυσικά το deep state στο αμέρικα Δημοκρατικοί-Σόρος κτλπ

Άσχετα με όλα αυτά τα κέντρα που χρηματοδοτούν τους αλλαχκμπάρηδες ,
υπάρχουν πολλοί μαλακοκάβληδες που σου λένε πως το λιμενικό πνίγει "μετανάστες" αντί να τους κάνει τον ταξιτζή :confused::2funny:
Στο βυθό χωρίς δεύτερη σκέψη :D:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Την ώρα που Αφρικανοί μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και ουσιαστικά δημιουργούνται παγιωμένες καταστάσεις, κάποιοι αναρωτιούνται αν το Ισραήλ, που με απόφαση ΟΗΕ το 1948 έχει το κράτος του, δικαιούται να το υπερασπιστεί και αν μπορεί να βρίσκεται εκεί...
η πλάκα είναι πως οι άμπαλοι ισλαμαγαπούληδες σκούζουν για την οικονομία ...
Δεν κατανοούν ότι καμιά οικονομία όσο ισχυρή και να είναι ,πόσο μάλλον η υπό επιτήρηση δική μας,
δεν μπορεί να θρέψει τα εκατομμύρια μουσλίμ(99,9999% στρατός νέων αρρένων) από αφροασία που εισβάλουν για να ζήσουν τεμπέλικα και παραβατικά σε βάρος των γηγενών
και στο τέλος να επιβληθούν ....

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Έχω πάει 2 φορές και πραγματικά μαγεύτηκα....
Και σκέψου πήγα μετά από τόση καταστροφή,φαντάσου πως ήταν πριν....
Δεν αξιώθηκα να παω αν και το ήθελα.
Πάνε πολλά χρόνια που είχα διαβάσει ένα οδοιπορικό κάποιου στο Β. Λιβανο.
Οι εικόνες πανέμορφες.
Πραγματικά ευλογημένος και καταραμένος τόπος ταυτόχρονα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Με απολυταρχικό καθεστώς, χωρίς δικαιώματα και κυρίως με παρουσία μπάτσων και καραβαναδων σε κάθε γωνιά. Δηλαδή, εσύ ρε μάγκα θέλεις να περπατάς στην Ναυαρίνου,την Τσιμισκή ή την Αριστοτέλους και να συναντάς μπάτσους σε κάθε βήμα?
προφανως δεν εχεις παει ποτε ισραηλ. αληθεια τι δουλεια εχει ο στρατος σε καθε γωνια;
οσο αφορα τα δικαιωματα αναρωτιεμαι με τι συγκρινεις. για πες μου τι δικαιωματα στερουνται οι ισραηλινοι και μετα για πες μου τι δικαιωματα εχουν οι γυναικες στα περισσοτερα μουσουλμανικα κρατη. για ομοφυλοφιλους με εξαιρεση ισως UAE δεν νομιζω να εχουν δικαιωματα σε κανενα αλλο αραβικο κρατος. εδω στη σαουδικη αραβια το δικαιωμα να οδηγουν οι γυναικες το απεκτησαν πριν απο 3-4 χρονια.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Έτσι, η Γάζα, η Δυτική Όχθη, η Ανατολική Ιερουσαλήμ, το Γκολάν, όλα αυτά εμφανίζονταν ως Ισραήλ στον χάρτη του Νετανιάχου. Αυτό είναι το θέμα».
οταν καποιος αναφερει ανατολικη ιερουσαλημ καταλαβαινεις αμεσως τη καταγωγη του.
αληθεια οταν Γαζα, δυτικη οχθη και ανατολικη ιερουσαλημ ειχαν καταληφθει απο τα αραβικα κρατη γιατι οι παλαιστινιοι τους ανεχονταν;

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Σου λείπουν τα επιχειρήματα και καταφεύγεις σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς άνευ λόγου.

Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ένδοια, μιζέρια και γκαντεμιά για χρόνια και χρόνια.:grin::sunglasses:
Εγώ εύχομαι να έχεις το τέλος του ομοϊδεάτη σου Μπενίτο Μουσολίνι...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Εγώ εύχομαι να έχεις το τέλος του ομοϊδεάτη σου Μπενίτο Μουσολίνι...

Καμία συμπάθεια από πλευράς μου για τον Μουσολίνι. Κάθε άλλο.

Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, ακριβώς αυτό που μου εύχεσαι εσύ σε αυτήν την καταχώρηση σου.

Ξέρεις, είναι το θετικό μας πνεύμα που μας προστατεύει από τις κακοτοπιές, και χωρίς αυτό δεν.:grin::wink:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Για να δούμε, μήπως και ο Νετανιάχου το τολμήσει τελικά να προστατεύσει το Ισραήλ και τον κόσμο όλο από τα πυρηνικά του Ιράν.

Αν τυχόν το κάνει, θα δρομοδοτηθούν ίσως εξελίξεις να κάνει το ίδιο και όλο το ΝΑΤΟ στη Β. Κορέα τα επόμενα χρόνια.

New York Times: Οι ΗΠΑ ανησυχούν για χτύπημα του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν - Γιατί δεν φαίνεται πιθανό για την ώρα​

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Καμία συμπάθεια από πλευράς μου για τον Μουσολίνι. Κάθε άλλο.

Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, ακριβώς αυτό που μου εύχεσαι εσύ σε αυτήν την καταχώρηση σου.

Ξέρεις, είναι το θετικό μας πνεύμα που μας προστατεύει από τις κακοτοπιές, και χωρίς αυτό δεν.:grin::wink:

Mου αρέσει που απαντάς στο πιθήκι....

:confused:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Για να δούμε, μήπως και ο Νετανιάχου το τολμήσει τελικά να προστατεύσει το Ισραήλ και τον κόσμο όλο από τα πυρηνικά του Ιράν.

Αν τυχόν το κάνει, θα δρομοδοτηθούν ίσως εξελίξεις να κάνει το ίδιο και όλο το ΝΑΤΟ στη Β. Κορέα τα επόμενα χρόνια.

New York Times: Οι ΗΠΑ ανησυχούν για χτύπημα του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν - Γιατί δεν φαίνεται πιθανό για την ώρα​

τυπε φτανει ,σταματα επιτελους ,ολη την ωρα γραφεις μαλακιες για να γραφεις....βαστα λιγο τα αλογα της βλακειας σου ,δειξε λιγο σεβασμο στα ματακια μας ....μας εχεις γαμησει το ταμτιριρι με τις ουρανομηκεις μαλακιες που γραφεις ολημερα και οληνυχτα ...πανε δουλεψε λιγο ρε ζουλαπι να ξελαμπικαρεις!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
τυπε φτανει ,σταματα επιτελους ,ολη την ωρα γραφεις μαλακιες για να γραφεις....βαστα λιγο τα αλογα της βλακειας σου ,δειξε λιγο σεβασμο στα ματακια μας ....μας εχεις γαμησει το ταμτιριρι με τις ουρανομηκεις μαλακιες που γραφεις ολημερα και οληνυχτα ...πανε δουλεψε λιγο ρε ζουλαπι να ξελαμπικαρεις!

Μόλις άκουσες, ότι παραμένω ευγενής, πετάχτηκες κι εσύ να πεις τα δικά σου.:P

Διάβασε σε άλλο νήμα, αν τύχον δεν σε ενδιαφέρουν οι απόψεις μου εδώ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Πάτησε το, Κιμ...:cheesy:

Ή κάπως έτσι.

Ανάλυση NYT: Μπορεί το Ισραήλ να χτυπήσει τα πυρηνικά του Ιράν; – Η θέση των ΗΠΑ και οι προτάσεις για αντίποινα​

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom