Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Σιγουρα, αλλα παιζει ρολο και η κατασταση υγειας και διαυγειας που εκπεμπει ο Προεδρος Μπαιντεν. Μεχρι και το ΘΕΜΑ εχει αναφερθει πολλες φορες σε αυτο.
Στη Μαλαισια είχαν εναν πρωθυπουργο 99 χρονων.
Οι Ιαπωνες ειχαν ζητησει όταν πεθάνει να μεταφερθεί ο εγκέφαλος του σε εργαστηριο για μελέτη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895
Σύμφωνα με διάφορες πηγές οι Ισραηλινοί πρέπει να έχουν χάσει κοντά στα 60 άρματα merkava 4 από την ημέρα που ξεκίνησε η σύρραξη. Δεδομένου ότι υπολογίζεται το αρματικο δυναμικό τους στα 600 merkava 4, απώλεια του 10% ενός από τα καλυτερα άρματα παγκοσμίως είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, αφού οι απέναντι κατσαπλιαδες χρησιμοποιούν αντιαρματικές τακτικές του "ότι κατεβάσει η γκλάβα τους".

μπορείς να βάλεις εδώ 1-2 από αυτές τις πηγές ; είμαι πολύ περίεργος να δω τι γραφουν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.392
Πόντοι
9.931

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση ενός μπαιντενόπουλου ή ενός κουλοκουταβιού αυτή τη περίοδο. Δεν τους βγαίνει τίποτα. Η επανακατάληψη της κριμαίας έχει αποτύχει, ο Ισραηλινός στρατός είναι κολλημένος έξω απο τα πρώτα κτήρια του αστικού ιστού της γάζας και στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα η πλευρά της ιστορίας τους δέχεται συνεχή χαστούκια.
Πλέον η ρητορική τους είναι μόνο για εσωκομματική κατανάλωση πουλώντας φανταστικές νίκες στους οπαδούς τους μιας και βλέπουν τις καρέκλες να τρίζουν και την ρητορική τους να καταρρέει . Έφτασαν μάλιστα να παρουσιάζουν τις ωμές σφαγές αμάχων ως στρατιωτική υπεροχή. :vomit:
Εχουμε κοτες και πουλημενους πολιτικους
Πρεπει να βγει ο Κουλης και να πει οτι η Ελλαδα να γινει εγγυητρια δυναμη στην Παλαιστινη χθες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
μπορείς να βάλεις εδώ 1-2 από αυτές τις πηγές ; είμαι πολύ περίεργος να δω τι γραφουν
Σε 5 γραμμές αυστηρά. Κρίμα, έχεις σοβαρό προβλημα, με θλίβει η κατάστασή σου, δε μπορω να βοηθήσω. Ζήτα τη συνδρομή ειδικού.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895
Σε 5 γραμμές αυστηρά. Κρίμα, έχεις σοβαρό προβλημα, με θλίβει η κατάστασή σου, δε μπορω να βοηθήσω. Ζήτα τη συνδρομή ειδικού.
καλά μεχρι να βρω ειδικό βάλε εσύ τις πηγες να δούμε πότε έχασαν κοντα 60 άρματα οι ισραηλινοί.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
καλά μεχρι να βρω ειδικό βάλε εσύ τις πηγες να δούμε πότε έχασαν κοντα 60 άρματα οι ισραηλινοί.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895
το ενδιαφέρον σου με συγκινεί, θα πάω σε ειδικό αλλά μεχρι να φτάσω εκει βάλε εσύ τις πηγές σου να έχω να διαβάζω κατι στο δρόμο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
το ενδιαφέρον σου με συγκινεί, θα πάω σε ειδικό αλλά μεχρι να φτάσω εκει βάλε εσύ τις πηγές σου να έχω να διαβάζω κατι στο δρόμο.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895
έλα δεν είναι δύσκολο, έγραψες για "διάφορες πηγές". Δεν θυμάσαι έστω μία να βαλεις να δούμε τι γραφουν ;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Απορω γιατι καποιοι εδώ μέσα τσακώνονται για το παλαιστινιακό και δεν τους αφορα του λεσβιακό, με τόσους μουσουλμάνους που έχουμε στις προσφυγικές δομές στην Λέσβο και άλλους τόσους στην Μυτιλήνη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
έλα δεν είναι δύσκολο, έγραψες για "διάφορες πηγές". Δεν θυμάσαι έστω μία να βαλεις να δούμε τι γραφουν ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895

επειδή ο ρεσπ είναι λίγο ντροπαλός και δεν θέλει να πει που βρήκε την σχετική είδηση θα ρωτήσω τους υπόλοιπους :
ξέρει κάποιος να μου πει που έχουν καταγραφεί οι απώλειες των ισραηλινών και αν υπάρχουν όντως "κοντά στα 60 αρματα Μερκαβα απώλειες μέχρι τώρα";

εγώ έριξα μια ματιά στο νετ και δεν βρήκα κάτι σχετικό. τόσο μυστικές είναι αυτές οι πηγές ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
επειδή ο ρεσπ είναι λίγο ντροπαλός και δεν θέλει να πει που βρήκε την σχετική είδηση θα ρωτήσω τους υπόλοιπους :
ξέρει κάποιος να μου πει που έχουν καταγραφεί οι απώλειες των ισραηλινών και αν υπάρχουν όντως "κοντά στα 60 αρματα Μερκαβα απώλειες μέχρι τώρα";

εγώ έριξα μια ματιά στο νετ και δεν βρήκα κάτι σχετικό. τόσο μυστικές είναι αυτές οι πηγές ;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Ρώτα τον resp:lipsrsealed:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895

εντάξει την βρήκα την πηγή του ρεσπ, τώρα βλέπω πως γραφει ακριβως όπως τα είπε, ξεκάθαρα ολα. θα τα δείξω και στον ειδικό
resp.jpg

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.390
Πόντοι
14.936
Απορω γιατι καποιοι εδώ μέσα τσακώνονται για το παλαιστινιακό και δεν τους αφορα του λεσβιακό, με τόσους μουσουλμάνους που έχουμε στις προσφυγικές δομές στην Λέσβο και άλλους τόσους στην Μυτιλήνη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
Το κουφό το έκανε ο Ράμα. Υπέγραψε συμφωνία με τη Μελονι να φτιάξει δυο στρατόπεδα προσφύγων 36.000 ατόμων. Θα τον πληρώνουν να τους φυλάει αυτός. Με τις μαφιες που λύνουν και δένουν στην Αλβανία, αυτοί θα την κοπανανε σιγά σιγά για Μαυροβούνιο και Σερβία και μετά βόρεια. Θα βγει γερό μεροκάματο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
Ένοπλη επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του Μαχμούντ Αμπάς - Τραυματίστηκε ο σωματοφύλακάς του - Βίντεο

Αυτοί αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους, τι κράτος να φτιάξουν.
τα ιδια ελεγε και ενας γαμιωλης περιπου διακοσια χρονια πριν....Αυστριακος .....κλεμενς φον Μεττερνιχ τον ελεγε η πουτανα η μανουλα του!

δεν φανταζομαι να κανεις τωρα τιποτα περιεργους συνειρμους!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.398
Πόντοι
6.536
τα ιδια ελεγε και ενας γαμιωλης περιπου διακοσια χρονια πριν....Αυστριακος .....κλεμενς φον Μεττερνιχ τον ελεγε η πουτανα η μανουλα του!

δεν φανταζομαι να κανεις τωρα τιποτα περιεργους συνειρμους!
Άδικο είχε ο μπούστης ο Αυστριακός?

:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom