Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ρε παίχτες καλοί

χωρίς υπερβολή δεν έχω θέμα με τον τύπο και μάλιστα σε πολλά σχόλια του έχω συμφωνήσει. Τω όντι.

η Άννα Φράνκ πέθανε το καημένο με μαρτυρικό θάνατο

εγώ - 2 μέτρα μαλακομαντράχαλος - όταν είδα την ταινία (που ήταν πολύ κοντά στα γεγονότα όμως) κυριολεκτικά δάκρυσα

πράγματι υπερέβαλλα σε αντίδραση - σίγουρα λόγω της ευαισθησίας που έχω για την καημένη την Φράνκ

αν δείτε την ταινία φιλικά σας προειδοποιώ ότι οι μισοί και παραπάνω θα βουρκώσετε

δεν είναι όλα χαβαλές ρε παίδες και εκμηδένιση

και στο κάτω κάτω τι σχέση έχει η παιδούλα που μαρτύρησε στα χέρια των Ναζί με την σημερινή τρέλα ;;;;

εντάξει για τον Λάκη, δεν το συζητώ : η αγάπη μου γι' αυτόν ............. ποταμός :cheesy::cheesy::cheesy:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δεν υπάρχει φασίστας στο bou.com που δεν είναι θρασύδειλη κότα.

Με πρώτον και καλλίτερο τον Λάκη.

Δεν έχει πάει ποτέ σε κανένα ραντεβού θανάτου.

Κότα λυράτη.

Τώρα και αυτό, το άλλο, το φασιστικό κλωνοσκουπίδι δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Εγγυημένο.
Ε αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...
Φασιστοφαγος ιντερνετικός και εσύ?
Εγώ δεν έκλεισα ποτέ και σε κανέναν σέντρα λοιπόν
μαλακά μου και εσύ γιατί στην σέντρα μπορεί τα πράγματα ΠΑΝΤΑ
όμως να πάρουν άλλη τροπή...
Αυτοί που κλείνουν να ξέρεις είναι και οι ΠΡΩΤΟΙ που κάνουν μηνύσεις και τρέχουν σε
αστυνομίες...
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το γράφω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...
Φασιστοφαγος ιντερνετικός και εσύ?
Εγώ δεν έκλεισα ποτέ και σε κανέναν σέντρα λοιπόν
μαλακά μου και εσύ γιατί στην σέντρα μπορεί τα πράγματα ΠΑΝΤΑ
όμως να πάρουν άλλη τροπή...
Αυτοί που κλείνουν να ξέρεις είναι και οι ΠΡΩΤΟΙ που κάνουν μηνύσεις και τρέχουν σε
αστυνομίες...
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το γράφω...
Εγώ όμως έκλεισα.

ΥΓ. Είδα βέβαια ότι αμέσως το πήρες το μήνυμα .......

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
Ξερναω με εβραιοδουλους ψευτοπατριωτες ψευτοχριστιανους νεοδημοκρατες που κανουν πλατες σε βομβαρδισμους αμαχων που κανουν πλατες σε δολοφονιες παιδιων

Ειστε τα λεσια της κοινωνιας
Θέλει ο αντισημίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Να το ξαναπούμε : υπάρχει λύση για τη Παλαιστινη: 1. Να παραδοθεί η Χαμάς, 2. Να επιστρέφουν οι όμηροι 3. Να αναγνωρίσουν το κράτος του Ισραήλ και της Εβραϊκης θρησκείας. 4. Μοναχα τότε θα κάτσουν να συνομιλήσουν γι τη συνύπαρξη δυο κρατών, τόσο απλά και τόσο περίπλοκα ταυτοχρόνως

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
ρε παίχτες καλοί

χωρίς υπερβολή δεν έχω θέμα με τον τύπο και μάλιστα σε πολλά σχόλια του έχω συμφωνήσει. Τω όντι.

η Άννα Φράνκ πέθανε το καημένο με μαρτυρικό θάνατο

εγώ - 2 μέτρα μαλακομαντράχαλος - όταν είδα την ταινία (που ήταν πολύ κοντά στα γεγονότα όμως) κυριολεκτικά δάκρυσα

πράγματι υπερέβαλλα σε αντίδραση - σίγουρα λόγω της ευαισθησίας που έχω για την καημένη την Φράνκ

αν δείτε την ταινία φιλικά σας προειδοποιώ ότι οι μισοί και παραπάνω θα βουρκώσετε

δεν είναι όλα χαβαλές ρε παίδες και εκμηδένιση

και στο κάτω κάτω τι σχέση έχει η παιδούλα που μαρτύρησε στα χέρια των Ναζί με την σημερινή τρέλα ;;;;

εντάξει για τον Λάκη, δεν το συζητώ : η αγάπη μου γι' αυτόν ............. ποταμός :cheesy::cheesy::cheesy:
Το ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα. Γιατί είναι φαινόμενο που βλέπω συχνά στο νετ. Αυτά τα και καλά ραντεβού μεσω νετ γιατί τα κλείνετε; Εγώ να δεχθώ ότι είσαι διμετρος Νουρμαγκομεντωφ και παλεύεις με αρκούδες. Που ξέρεις τι είναι ο άλλος και τι κουβαλάει στο μυαλό του; Και πες ότι κουβαλάει σίδερο και είναι καμμενος και σου φυτευει μία στο δόξα πατρί. Τι θα πεις μετά; Προσδοκώ ανάσταση νεκρών; Γιατί αν δεχθούμε ότι είσαι τόσο δύσκολος, θα πρέπει να δεχθούμε κι ότι έχεις δει και κάποια πράγματα.
Το ερώτημα γενικό και χωρίς προσωπικές αιχμές.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Εγώ όμως έκλεισα.

ΥΓ. Είδα βέβαια ότι αμέσως το πήρες το μήνυμα .......
Ωραία και λοιπόν?
Έκλεισες και δεν ήρθε ο αντίπαλος?
Οκ και λοιπόν?
Αν ερχόταν και σου κάπνιζε τα μάτια πως θα σου φαινόταν?
Γιατί καλά τα λες αλλά από ότι φαίνεται αγόρι το έχεις συνήθειο σύμφωνα
με τα λεγόμενά σου να κλείνεις ραντεβού που γνωρίζεις ότι ο άλλος απλά ΔΕΝ θα έρθει...
Το νήμα είναι για πόλεμο Ισραηλ-Παλαιστινη σωστά?
Ο καθένας εναποθέτει την γνώμη του σωστά?
Τα ραντεβού είναι για άλλου και όχι για εδώ και καλό είναι να μην ζητάει ο κόσμος να βρει
τον διάολο του από την μια στιγμή στην άλλη...
Φιλικά από έναν κλώνο..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
:sunglasses:

F8j7ppnXoAAhlBs

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1,5 εκατομμυριο λιγοτερα μεμετια ειναι ενα καλο πραγμα παντως τυπε

Οι μουσουλμάνοι είναι περίπου 1 δις 900 εκατομ. ,

ενώ ο πληθυσμός της γης ξεπέρασε τα 8 δις

Καθυστερημένα, προβληματικά μουσλίμια ,
ζαλίζουνε @@ ,
αλλά είναι φτηνά εργατικά χέρια και έτσι
οι υπερ-πλούσιοι τους χρησιμοποιούν
και κάνουν προπαγάνδα να μην έχει ο κόσμος .... Ισλαμοφοβία !

d0ed60ef-cb14-4b3c-84c2-2fed612b0eca.jpg

Ο χοντρός 65χρονος μπαϊσέξουαλ Βολταίρος, πηγαίνει
στην πλατεία Βικτωρίας και ψωνίζει μουσλίμι για ομοφυλοφυλικό
τσιμπούσι, :2funny::2funny:

και έτσι πολλοί όμοιοι του υποστηρίζουν τα μουσλίμια,
πέρα από τους υπερ-πλούσιους που θέλουν φτηνούς εργάτες !

Αλλά και οι Εβραίοι χρησιμοποιούν μουσλίμια για εργάτες !
Τι νομίζεις , τις χειρωνακτικές δουλειές ποιος τις κάνει στο Ισραήλ ;

Οι Εβραίοι έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν !

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Το ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα. Γιατί είναι φαινόμενο που βλέπω συχνά στο νετ. Αυτά τα και καλά ραντεβού μεσω νετ γιατί τα κλείνετε; Εγώ να δεχθώ ότι είσαι διμετρος Νουρμαγκομεντωφ και παλεύεις με αρκούδες. Που ξέρεις τι είναι ο άλλος και τι κουβαλάει στο μυαλό του; Και πες ότι κουβαλάει σίδερο και είναι καμμενος και σου φυτευει μία στο δόξα πατρί. Τι θα πεις μετά; Προσδοκώ ανάσταση νεκρών; Γιατί αν δεχθούμε ότι είσαι τόσο δύσκολος, θα πρέπει να δεχθούμε κι ότι έχεις δει και κάποια πράγματα.
Γενικά στο διαδίκτυο παρατηρείται αυτό..
Δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σου?
Βρισιδι στο βρισιδι μετά κλείσιμο ραντεβού για ξύλο...
Θα είμαι εκεί,είμαι 500 κιλά,έχω 3 πουτσες,είμαι 15 μέτρα...
Δίχως επί της ουσίας να γνωρίζει όπως λες τι σόι μαλακας μπορεί να
είναι ο απέναντι...
Βέβαια τζογαρουν...
Το κακό είναι ότι τζογαρουν με την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους
ορισμένοι...
Με αφορμή το παλικάρι που μου κλείνει διαδικτυακές ραντεβουδαρες θανάτου
θυμήθηκα φίλο φίλου φίρμα χουλιγκανο που το είχε συνήθεια...
Που είστε ρε μούνια?
Τώρα φτάνω..
Ένας με έναν αντρικά...
Χωρίς κέρατα...
Και πολλά άλλα ωραία διασκεδαστικά τέτοια...
Δυστυχώς δεν είναι πλέον μαζί μας να μας διηγηθεί τις μαλακίες του
γιατί δολοφονήθηκε...
Ναι σε ραντεβού...
Ο φίλος Βολτέρος αν ποτέ συναντιόταν με όσους θέλει και κλείνει ραντεβού
ίσως τώρα αν δεν είχαν περισσότερο μυαλό οι αντίπαλοι του από αυτόν και πήγαιναν
ίσως εδώ να μην μας τα έλεγε με παράπονο οτι δεν πάνε...
Θα ευλογούσε τον Θεό που δεν πήγαν..
Αυτά για τα ραντεβού και καλά μυαλά και υγεία...:hi:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μπορείτε να σταματήσετε να φέρεστε σαν προβληματικά και να συζητήσουμε για το πρόβλημα που έχει προκύψει;

Δεν χρειάζεται να σφαχτείτε, υποτίθεται ότι μιλάμε ιντερνετικά για να μιλάμε με βάση τη λογική και όχι θα σε γαμησω και θα με γαμήσεις.

Επειδή αντιδράτε έτσι μπορούν και σας χειρίζεται ο Κούλης και οι όμοιοι του. Αν σκεφτόσασταν αρχικά θα καταλαβαίνατε πως σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει δεν πεθαίνει ούτε ο Πούτιν ούτε ο Νετανιάχου. Άνθρωποι σαν κι εμάς και τους γείτονές μας πεθαίνουν.

Έσφαξαν τα ζώα τις Εβραίες τις κουκλάρες και τώρα τα άλλα ζώα σκοτώνουν παιδιά σε νοσοκομεία.

Που είναι η λογική σε όλο αυτό;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

και αντε να κουβαλαει κανενα σιδερο, παει και ερχεται....
σκεψου να σκασει μυτη στο ραντεβου κανας μπουστης κωλομπαρας....εκει πως ξεφευγεις?????
:confused::badair:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Γενικά στο διαδίκτυο παρατηρείται αυτό..
Δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σου?
Βρισιδι στο βρισιδι μετά κλείσιμο ραντεβού για ξύλο...
Θα είμαι εκεί,είμαι 500 κιλά,έχω 3 πουτσες,είμαι 15 μέτρα...
Δίχως επί της ουσίας να γνωρίζει όπως λες τι σόι μαλακας μπορεί να
είναι ο απέναντι...
Βέβαια τζογαρουν...
Το κακό είναι ότι τζογαρουν με την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους
ορισμένοι...
Με αφορμή το παλικάρι που μου κλείνει διαδικτυακές ραντεβουδαρες θανάτου
θυμήθηκα φίλο φίλου φίρμα χουλιγκανο που το είχε συνήθεια...
Που είστε ρε μούνια?
Τώρα φτάνω..
Ένας με έναν αντρικά...
Χωρίς κέρατα...
Και πολλά άλλα ωραία διασκεδαστικά τέτοια...
Δυστυχώς δεν είναι πλέον μαζί μας να μας διηγηθεί τις μαλακίες του
γιατί δολοφονήθηκε...
Ναι σε ραντεβού...
Ο φίλος Βολτέρος αν ποτέ συναντιόταν με όσους θέλει και κλείνει ραντεβού
ίσως τώρα αν δεν είχαν περισσότερο μυαλό οι αντίπαλοι του από αυτόν και πήγαιναν
ίσως εδώ να μην μας τα έλεγε με παράπονο οτι δεν πάνε...
Θα ευλογούσε τον Θεό που δεν πήγαν..
Αυτά για τα ραντεβού και καλά μυαλά και υγεία...:hi:
Αυτά τα "αντρικά" έχουν πεθάνει δεκαετίες πριν. Τότε που βαρεσαν τον πρώτο πεσμένο. Ούτε στο κουρβα δε δίνουν ραντεβού. Που είναι κι η μεντα τετοια που θα 'ταν αναμενόμενο σε καποιο βαθμό.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλο σε πιθανό ντου των Τούρκων

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
δεν έχουνε διαφορά φίλε μου οι παιδούλες που ήταν θύματα των ναζί
από τα παιδάκια θύματα των σιωναζί
Όλα ΙΔΙΑ παιδάκια είναι αλλά ο κάθε ψυχοπαθής που τραβάει τη σκανδάλη λέει το ίδιο ποίημα,
"δεν γινόταν αλλιώς , δεν φταίω εγώ φταίνε οι άλλοι" κτλπ:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Θέλει ο αντισημίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Να το ξαναπούμε : υπάρχει λύση για τη Παλαιστινη: 1. Να παραδοθεί η Χαμάς, 2. Να επιστρέφουν οι όμηροι 3. Να αναγνωρίσουν το κράτος του Ισραήλ και της Εβραϊκης θρησκείας. 4. Μοναχα τότε θα κάτσουν να συνομιλήσουν γι τη συνύπαρξη δυο κρατών, τόσο απλά και τόσο περίπλοκα ταυτοχρόνως
Έτσι ακριβώς.
1-2-3-4
:hi:
Ο Κουταβούλιας αυτά πιστεύει και τα υποστηρίζει ανοιχτά. ...
Οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από τις λέξεις,ενώ κρυφά πιστεύουν στον φύρερ ή σε κάθε ηλιθιότητα είναι το λιγότερο νοσηροί εγκέφαλοι....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
δεν έχουνε διαφορά φίλε μου οι παιδούλες που ήταν θύματα των ναζί
από τα παιδάκια θύματα των σιωναζί
Όλα ΙΔΙΑ παιδάκια είναι αλλά ο κάθε ψυχοπαθής που τραβάει τη σκανδάλη λέει το ίδιο ποίημα,
"δεν γινόταν αλλιώς , δεν φταίω εγώ φταίνε οι άλλοι" κτλπ:confused:
Έχει πολλή ψυχασθενεια εκεί έξω.
Πες ότι βλέπεις ένα βίντεο, όπου η αστυνομία ηθών των μουλαδων στέλνει σε κώμα ενα 16χρονο κορίτσι στην εντατική, μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Λόγος; Δε φορούσε μαντήλα. Έκανε τη δική της αντίσταση στο καθεστώς, το πλήρωσε με τη ζωή της.
Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς ποιο είναι;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Έχει πολλή ψυχασθενεια εκεί έξω.
Πες ότι βλέπεις ένα βίντεο, όπου η αστυνομία ηθών των μουλαδων στέλνει σε κώμα ενα 16χρονο κορίτσι στην εντατική, μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Λόγος; Δε φορούσε μαντήλα. Έκανε τη δική της αντίσταση στο καθεστώς, το πλήρωσε με τη ζωή της.
Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς ποιο είναι;
κοίτα ,εξαρτάται !!
αν είμαι τουρίστας και δω τη φάση να χτυπάνε ένα 16χρονο κορίτσι όπως περιγράφεις , μπορεί να ξεράσω πριν να σκεφτώ οτιδήποτε
Εάν όμως είμαι υπήκοος της χώρας αυτής, μπορεί να μου φανεί νορμάλ, έχει μεγάλη σημασία το καθεστώς κάθε χώρας , η προπαγάνδα που γίνεται
Άλλωστε και εδώ στην ελλάδα, με τον Γρηγορόπουλο δυό εξέδρες είχαν σχηματισθεί

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
κοίτα ,εξαρτάται !!
αν είμαι τουρίστας και δω τη φάση να χτυπάνε ένα 16χρονο κορίτσι όπως περιγράφεις , μπορεί να ξεράσω πριν να σκεφτώ οτιδήποτε
Εάν όμως είμαι υπήκοος της χώρας αυτής, μπορεί να μου φανεί νορμάλ, έχει μεγάλη σημασία το καθεστώς κάθε χώρας , η προπαγάνδα που γίνεται
Άλλωστε και εδώ στην ελλάδα, με τον Γρηγορόπουλο δυό εξέδρες είχαν σχηματισθεί
Όχι, ως τρίτος παρατηρητης. Το βλέπεις στις ειδήσεις, γιατί στο Ιράν δύσκολο να ταξιδέψεις. Που και στη χώρα υπάρχει μεγάλη αντίδραση στο καθεστώς, αλλά δε σχολιάζουμε αυτό.
Δε θα σκεφτείς κρίμα το κοριτσάκι που χάθηκε; Και για ένα λόγο που, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια, δε νοείται αιτία θανάτου; Που το "έγκλημά" του ηταν ότι ήθελε να χαρεί τη νιότη του με τον πιο αθώο τρόπο;
Θα έλεγες πχ ότι δε τη λυπάμαι, γιατί στη χώρα της κάνουν διαδηλώσεις υπέρ της Χαμάς;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
αυτό είναι το πρόβλημα με τους φονταμενταλιστές. Ότι προσπαθούν να σταματήσουν το χρόνο και να μην υπάρξει καμία κοινωνική εξέλιξη. Στον καιρό του ίντερνετ αυτό γίνεται πολύ δύσκολα. Θέλει πλύση εγκεφάλου από μικρά ,ειδικά για τα μουσουλμανάκια του εξωτερικού.
Αν παρατηρήσεις όμως έχουν και διαρροές, φέτος στην Κρήτη έσκασαν μουσουλμάνοι από Γαλλία και Αγγλία με "αλλόθρησκες" γκόμενες, για να παρτάρουν. Πιτσιρικαρία 20 - 25 λέμε.
Για τους φανατικούς της μαντίλας έχει αρχίσει και γυρίζει η φάση. Δε θα μπορούν για πολύ καιρό να κρατάνε τη νεολαία υπόδουλη. Κάποια στιγμή θα τους φτύσουν οι δικοί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom