Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
μας ελειψαν αυτα τα ωραια ραντεβου θανατου...
θα στειλουμε και απεσταλμενο του σαιτ να καταγραψει τον νικητη και να μαζεψει το πτωμα...
θα ειναι διπλα στο αγαλμα του ροκι στην πλατεια μπουρναζιου...
14100609_Be-sCSo-2aHETrIPDM07pINx--C6h-naWMEUR4wSNbU.jpg
Υπάρχει τέτοια πλατεία με τέτοιο άγαλμα, Ελλάδα είναι?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Όχι, ως τρίτος παρατηρητης. Το βλέπεις στις ειδήσεις, γιατί στο Ιράν δύσκολο να ταξιδέψεις. Που και στη χώρα υπάρχει μεγάλη αντίδραση στο καθεστώς αλλά δε σχολιάζουμε αυτό.
Δε θα σκεφτείς κρίμα το κοριτσάκι που χάθηκε; Και για ένα λόγο που τουλάχιστον στα δικά μας μάτια δε νοείται αιτία θανάτου; Που το "έγκλημά" του ηταν ότι ήθελε να χαρεί τη νιότη του με τον πιο αθώο τρόπο;
Θα έλεγες πχ ότι δε τη λυπάμαι γιατί στη χώρα της κάνουν διαδηλώσεις υπέρ της Χαμάς;
μα είπα , σαν τουρίστας σαν τρίτος,σαν ευρωπαίος,σαν λογικός κοινός άνθρωπος θα ξεράσω και θα καταδικάσω τη λαλακία
Διαδηλώσεις για το παλαιστινιακό γίνονται σε όλο τον πλανήτη, δεν αποκλείεται και το κοριτσάκι να ήταν στη πορεία

• Like
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
μα είπα , σαν τουρίστας σαν τρίτος,σαν ευρωπαίος,σαν λογικός κοινός άνθρωπος θα ξεράσω και θα καταδικάσω τη λαλακία
Διαδηλώσεις για το παλαιστινιακό γίνονται σε όλο τον πλανήτη, δεν αποκλείεται και το κοριτσάκι να ήταν στη πορεία
Καθε λογικός και με σωας τας φρενας άνθρωπος θα έκανε ακριβώς αυτό. Θα εξέφραζε τη λύπη του και θα καταδίκαζε το γεγονός. Έλα μου όμως που σε αρκετούς η φρενοβλάβεια δίνει ρέστα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Το άλλο γαμάτο των ημερών....
Διψασμένη η αρένα για αίμα ρε μάγκα μου...
Βγαίνεις και λες την γνώμη σου έτσι?
Δεν βρίζεις,δεν μειώνεις κανένα μέλος εννοείται...
Πετάγεται ο πρώτος νταης βρίζει,χλευάζει,προσπαθεί ανεπιτυχώς να επιβληθεί...
Τρώει την πουτσα του,τον καραμουζιαζω,τον σκουπιδιαζω ,τον στέλνω στον αγύριστο...
Δεν μιλάω αποκλειστικά για το σημερινό...
Ξαναέγινε με άλλον προχθές...
Πετάγεται ξαφνικά από το πουθενά και ο συνήγορος του...
Βέβαια...
Καινούριο αυτό...
Δεν διαφωνεί απλά μαζί μου και συμφωνεί με τον άλλο...
Όχι...
Ξεκινάει επίθεση αδικαιολόγητη έτσι για το παλμαρέ...
Σήμερα άκουσα από Πασοκο τελειωμένο πουστη με ταχύτητες ότι έκλεινε σε Φασίστες σαν εμένα ραντεβού και δεν πήγαιναν...
Φασίστα δεν έχει δει ούτε σε καρτ ποσταλ ο εν λόγω τύπος..
Παρόλα αυτά έκλεινε ραντεβού και δεν πήγαιναν κιόλας..
Anyway...
Παίζουν και αυτά κάποιες φορές ευτυχώς και διασκεδάζουμε μέσα σε στενάχωρα νήματα σαν αυτό...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Καθε λογικός και με σωας τας φρενας άνθρωπος θα έκανε ακριβώς αυτό. Θα εξέφραζε τη λύπη του και θα καταδίκαζε το γεγονός. Έλα μου όμως που σε αρκετούς η φρενοβλάβεια δίνει ρέστα.
μα δεν φαίνεται αυτό στη χώρα μας ?
δεν βλέπεις τον κάθε βλαμμένο να είναι ταλιμπάνος με όποια λαλακία κάνει ο κούλης ?
το ίδιο δεν γινότανε παλιότερα με τους ταλιμπάνους του πασόκ ? πρασινοφρουρούς τυχαία τους λέγανε ?
Το φρικτό είναι που έχουνε όπλα οι ψυχάκηδες και δεν λογαριάζουνε ούτε ΟΗΕ ούτε διεθνές δίκαιο ,ούτε τίποτα ...

• Like
Αντιδράσεις: resp

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Το άλλο γαμάτο των ημερών....
Διψασμένη η αρένα για αίμα ρε μάγκα μου...
Βγαίνεις και λες την γνώμη σου έτσι?
Δεν βρίζεις,δεν μειώνεις κανένα μέλος εννοείται...
Πετάγεται ο πρώτος νταης βρίζει,χλευάζει,προσπαθεί ανεπιτυχώς να επιβληθεί...
Τρώει την πουτσα του,τον καραμουζιαζω,τον σκουπιδιαζω ,τον στέλνω στον αγύριστο...
Δεν μιλάω αποκλειστικά για το σημερινό...
Ξαναέγινε με άλλον προχθές...
Πετάγεται ξαφνικά από το πουθενά και ο συνήγορος του...
Βέβαια...
Καινούριο αυτό...
Δεν διαφωνεί απλά μαζί μου και συμφωνεί με τον άλλο...
Όχι...
Ξεκινάει επίθεση αδικαιολόγητη έτσι για το παλμαρέ...
Σήμερα άκουσα από Πασοκο τελειωμένο πουστη με ταχύτητες ότι έκλεινε σε Φασίστες σαν εμένα ραντεβού και δεν πήγαιναν...
Φασίστα δεν έχει δει ούτε σε καρτ ποσταλ ο εν λόγω τύπος..
Παρόλα αυτά έκλεινε ραντεβού και δεν πήγαιναν κιόλας..
Anyway...
Παίζουν και αυτά κάποιες φορές ευτυχώς και διασκεδάζουμε μέσα σε στενάχωρα νήματα σαν αυτό...
νού σου :tooth:

to-pasoking-dead-tis-kne-i-afisa-pou-eksorgise-tin-pasp.w_hr.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ρε συ ΕΛΕΟΣ δηλαδή κάπου...
Τι φάση τα άτομα όμως ε?
Ζωηροί πολύ...:2funny:
η ζημιά έγινε με το σύριζα,
που πήρε την πελατεία από το πασόκ

Οι πασόκοι που δεν πήγανε συριζα αλλά πήγανε στη Κούλα νομίζουν πως ο σύριζα τους έκλεψε
Δεν κατανοούν πως τους άδειασε ο ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν κ καπάκι μνημόνια
Τώρα με το δίκιο σου θα μου πείς , μα δεν έχουν στάλα νιονιό να κατανοήσουνε το απλό ?
εμ αν είχαν δεν θα ήσαν εξ αρχής παστόκοι
Αυτοί είναι οι ζωηροί , βετεράνοι πεντόβολοι στα πρόθυρα εγκεφαλικού :2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
ρε παίχτες καλοί

χωρίς υπερβολή δεν έχω θέμα με τον τύπο και μάλιστα σε πολλά σχόλια του έχω συμφωνήσει. Τω όντι.

η Άννα Φράνκ πέθανε το καημένο με μαρτυρικό θάνατο

εγώ - 2 μέτρα μαλακομαντράχαλος - όταν είδα την ταινία (που ήταν πολύ κοντά στα γεγονότα όμως) κυριολεκτικά δάκρυσα

πράγματι υπερέβαλλα σε αντίδραση - σίγουρα λόγω της ευαισθησίας που έχω για την καημένη την Φράνκ

αν δείτε την ταινία φιλικά σας προειδοποιώ ότι οι μισοί και παραπάνω θα βουρκώσετε

δεν είναι όλα χαβαλές ρε παίδες και εκμηδένιση

και στο κάτω κάτω τι σχέση έχει η παιδούλα που μαρτύρησε στα χέρια των Ναζί με την σημερινή τρέλα ;;;;

εντάξει για τον Λάκη, δεν το συζητώ : η αγάπη μου γι' αυτόν ............. ποταμός :cheesy::cheesy::cheesy:
ποιά ταινία;

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
Η παλαιστινιακή αρχή χρόνια προσπαθεί να βρει ειρηνική λύση και συνέχεια την υπονομεύει το Ισραήλ. Μέχρι και τα στραβά ματια στον εξοπλισμό της χαμάς έκανε μήπως και εξοντωθούν μεταξύ τους. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει διάλογος και όπλα δεν αφήνει κανένας μονομερώς. Αμοιβαία κατάπαυση του πυρός ίσως σώσει την κατάσταση.
Πονηράδες εβραϊκές σε άλλο ακροατήριο και όχι στο εκλεκτό του Σάιτ μας :headbaning1:
Τι εννοείς με Εβραϊκές πονηράδες μυστη; 5 προτάσεις έχει κάνει το Ισραήλ και όλες έχουν απορριφθεί επειδή δεν αναγνωρίζουν το εβραϊκό κράτος το οποίο παρεμπιπτόντως απαρτίζεται και από ένα 20% μουσουλμάνων Ισραηλινών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα. Γιατί είναι φαινόμενο που βλέπω συχνά στο νετ. Αυτά τα και καλά ραντεβού μεσω νετ γιατί τα κλείνετε; Εγώ να δεχθώ ότι είσαι διμετρος Νουρμαγκομεντωφ και παλεύεις με αρκούδες. Που ξέρεις τι είναι ο άλλος και τι κουβαλάει στο μυαλό του; Και πες ότι κουβαλάει σίδερο και είναι καμμενος και σου φυτευει μία στο δόξα πατρί. Τι θα πεις μετά; Προσδοκώ ανάσταση νεκρών; Γιατί αν δεχθούμε ότι είσαι τόσο δύσκολος, θα πρέπει να δεχθούμε κι ότι έχεις δει και κάποια πράγματα.
Το ερώτημα γενικό και χωρίς προσωπικές αιχμές.
Δηλαδη αν σου κλεισω εγω ραντεβου θανατου δεν θα ερθεις? :2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Δηλαδη αν σου κλεισω εγω ραντεβου θανατου δεν θα ερθεις? :2funny:
Όχι ρε συ. Το να παριστάνω το κοκοράκι δεν είναι το στυλ μου. Ασε που υπάρχουν και κάποια χρεώματα που δε μας επιτρέπουν τέτοια κασκαντεριλίκια. Μόνο μια φορά έψαξα κάποιον, που το είχε ξεφτιλίσει τελείως το θέμα. Με τον τρόπο του το έκανε μονόδρομο. Τραγική περίπτωση ο εν λόγω. Δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά μιλάμε για κατεστραμμένο άτομο. Άγνωστο για ποιο λόγο έκανε το νταή στο νετ.
Κι εν πασει περιπτώσει ο καθένας ξέρει πόσο μετράει στο ξυλικι. Δεν περιμένει το διαδίκτυο να το μάθει.
Πλέον μόνον ραντεβού για ζυθοποσία και σεξ μέχρι θανατου.
Ότι άλλο μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρόπος να κάνω πίσω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Όχι ρε συ. Το να παριστάνω το κοκοράκι δεν είναι το στυλ μου. Ασε που υπάρχουν και κάποια χρεώματα που δε μας επιτρέπουν τέτοια κασκαντεριλίκια. Μόνο μια φορά έψαξα κάποιον, που το είχε ξεφτιλίσει τελείως το θέμα. Με τον τρόπο του το έκανε μονόδρομο. Τραγική περίπτωση ο εν λόγω. Δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά μιλάμε για κατεστραμμένο άτομο. Άγνωστο για ποιο λόγο έκανε το νταή στο νετ.
Κι εν πασει περιπτώσει ο καθένας ξέρει πόσο μετράει στο ξυλικι. Δεν περιμένει το διαδίκτυο να το μάθει.
Πλέον μόνον ραντεβού για ζυθοποσία και σεξ μέχρι θανατου.
Ότι άλλο μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρόπος να κάνω πίσω.
Γιατι, εσυ που νομιζεις οτι καταληγουν τα ραντεβου θανατου που κανονιζουν αυτα τα μαλακισμενα;:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Γιατι, εσυ που νομιζεις οτι καταληγουν τα ραντεβου θανατου που κανονιζουν αυτα τα μαλακισμενα;:confused:
Άμα υποψιαστώ ότι έχει δίκιο ο @raopau και πηγαίνουν στο ραντεβού με σοκολατίνες και γλαδιόλες, γιατί είναι άλλος ο σκοπός, θα πηδήξω απ' το παράθυρο. :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Aυτό το λουλουδάκι μόνο ανώμαλοι και ψυχοπαθείς θα το μεταχειριζόντουσαν ετσι.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Aυτό το λουλουδάκι μόνο ανώμαλοι και ψυχοπαθείς θα το μεταχειριζόντουσαν ετσι.....
Φρικτο. Καταλαβαινεις λοιπον, οτι ολο αυτο το σκηνικο ειναι μια παρανοια που υποβιβαζει τον ανθρωπο και τον κανει χειροτερο απο το χειροτερο ζωο και πρεπει να σταματησει οσο πιο γρηγορα γινεται; Αν θελουμε και δεν ειναι πια πολυ αργα, να παραμεινουμε ανθρωποι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Φρικτο. Καταλαβαινεις λοιπον, οτι ολο αυτο το σκηνικο ειναι μια παρανοια που υποβιβαζει τον ανθρωπο και τον κανει χειροτερο απο το χειροτερο ζωο και πρεπει να σταματησει οσο πιο γρηγορα γινεται; Αν θελουμε και δεν ειναι πια πολυ αργα, να παραμεινουμε ανθρωποι.
Εννοείται.
Οποτε να ξεκινήσουμε με την αναγνώριση του Ισραήλ απο αυτούς και πάμε παρακάτω σε όλα....
Να επέλθει ειρήνη....
Τι όχι?

:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom