Κι όμως τα μέλη του μπου επέδειξαν σωφροσύνη και μεγαλοψυχία τέτοια που μακάρι να εμπνέονταν ο κόσμος ούλος...αλλά μπά.Εγώ θα χρησιμοποιήσω την ιντερνετική κόντρα των συμφορουμιτών, για να δώσω τροφή για σκέψη.
Βλέπουμε μία κόντρα που παραλίγο να φτάσει σε ραντεβού και φυσικά, σε απρόβλεπτο τέλος.
Γιατί; Για μία κόντρα στη συζήτηση περί Εβραίων και Παλαιστινίων.
Γιατί λοιπόν μας φαίνεται εξωφρενικό, που οι Παλαιστίνιοι που έχασαν και χάνουν παιδιά, γυναίκες, νοσοκομεία, σχολεία, σπίτια, έκαναν ντου στο Ισραήλ;
Και γιατί μας φαίνεται περίεργο, που οι Εβραίοι εκδικούνται για τους 1400 νεκρούς, οικογένειες αμάχων που κυριολεκτικά σφαγιάστηκαν, πριν 20 μέρες και θέλουν να διαλύσουν τη Χαμάς;
Όταν εμείς είμαστε έτοιμοι για μπουνιές για ψύλλου πήδημα, αυτοί τι θα έπρεπε να κάνουν άραγε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
βρε μαξιμε για κοίτα λιγο καλα αυτο το ρημάδι τον χάρτη τι βλεπεις εσυ ακριβώς γιατι με κανεις και ανησυχώ.Mapping the Massacres
Explore a geovisualization that depicts the atrocities committed by Hamas in Israel on October 7th. It portrays the scale of impact on towns, families, and civilians. Share this map to help raise awareness about the consequences of this tragic day.oct7map.com
Διαδραστικός χάρτης της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου.
βλέπεις τιποτα περιεργο;
εσένα οι τουλούμπες είναι κάτι σαν τις χανούμ σου,μεταφορικά θα το λες ναι ναί υποψιάζομαι χμμμ το μηχάνημα σού ειπε επίσης make them both plead for peace with your sweet toulouba Spaceboy!Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Δηλαδή δεν έχουμε αλλά λέμε.
εγώ έχω ένα εργοστάσιο που φτιάχνει τουλούμπες. Έλα όμως που όλοι είναι fit την σήμερον ημέραν και δεν τους αρέσουν τα σιροπιαστά. Τι πρέπει να κάνω να πουλήσω τουλούμπες; άσε που δεν είναι και υγιεινες προκαλούν φούσκωμα αέρια χαλάνε τα δόντια, σκέτη ζάχαρη. Θα βάλω να σκεφτεί το μηχάνημα, γιατι εσείς εδώ πέρα δεν ξέρετε ούτε τα βασικά της ζωής και θέλετε να έχετε και άποψη. Δεν ξέρετε πως γίνεται σημερα το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται καν να σκέφτεσαι εσύ, υπάρχουν μηχανήματα:
-CHATGPT, I have a touloumba factory but i have no income till now. Tell me how to increase my sells?
- Dear Termin this is an easy process.
You will give free tοulumbas to both Israelis and Palestinians. They will be sweetened, but then you will charge them to sell them your delicious tοulumbas.
μεταφράζω:
-CHATGPT, έχω εργοστάσιο με τουλούμπες, αλλά δεν έχω εισόδημα μέχρι τώρα. Πες μου πώς να αυξήσω τις πωλήσεις μου;
- Αγαπητέ Termin αυτή είναι μια εύκολη διαδικασία.
Θα δώσετε δωρεάν τουλούμπες και σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους. Θα γλυκαθούν, αλλά μετά θα τους χρεώσεις για να τους πουλήσεις τις νόστιμες υπέροχες τουλούμπες σου.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
το μηχανημα ξέρει τα πάντα.εσένα οι τουλούμπες είναι κάτι σαν τις χανούμ σου,μεταφορικά θα το λες ναι ναί υποψιάζομαι χμμμ το μηχάνημα σού ειπε επίσης make them both plead for peace with your sweet toulouba Spaceboy!
Ξέρεις τι μου έγραψε πραγματικά;
Termin, terminate them both of them need it.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Παρίσι: Σημάδεύουν σπίτια και επιχειρήσεις Εβραίων με το Αστέρι του Δαβίδ
Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα Χ δείχνουν δεκάδες σπίτια σε νότιο προάστιο του Παρισιού να έχουν απέξω το Αστέρι την ώρα που ο πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς βρίσκεται σε εξέλιξη
www.skai.gr
Δεν περιμενουμε ομως πολλα απο μια ευρώπη που εχει εμπορους όπλων για ηγέτες και συντηρουν πολεμους.
Δεν παραξενευομαστε γιατι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Δηλαδή δεν έχουμε αλλά λέμε.
εγώ έχω ένα εργοστάσιο που φτιάχνει τουλούμπες. Έλα όμως που όλοι είναι fit την σήμερον ημέραν και δεν τους αρέσουν τα σιροπιαστά. Τι πρέπει να κάνω να πουλήσω τουλούμπες; άσε που δεν είναι και υγιεινες προκαλούν φούσκωμα αέρια χαλάνε τα δόντια, σκέτη ζάχαρη. Θα βάλω να σκεφτεί το μηχάνημα, γιατι εσείς εδώ πέρα δεν ξέρετε ούτε τα βασικά της ζωής και θέλετε να έχετε και άποψη. Δεν ξέρετε πως γίνεται σημερα το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται καν να σκέφτεσαι εσύ, υπάρχουν μηχανήματα:
-CHATGPT, I have a touloumba factory but i have no income till now. Tell me how to increase my sells?
- Dear Termin this is an easy process.
You will give free tοulumbas to both Israelis and Palestinians. They will be sweetened, but then you will charge them to sell them your delicious tοulumbas.
μεταφράζω:
-CHATGPT, έχω εργοστάσιο με τουλούμπες, αλλά δεν έχω εισόδημα μέχρι τώρα. Πες μου πώς να αυξήσω τις πωλήσεις μου;
- Αγαπητέ Termin αυτή είναι μια εύκολη διαδικασία.
Θα δώσετε δωρεάν τουλούμπες και σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους. Θα γλυκαθούν, αλλά μετά θα τους χρεώσεις για να τους πουλήσεις τις νόστιμες υπέροχες τουλούμπες σου.
...but Termin wait!..you may as well tulubate them ,plunge them and dunge them into the everlasting sweetness of a tuluba orgasm so that they forget the Bubu'ran and the Boborah....and replace All with the Tuluba cult !το μηχανημα ξέρει τα πάντα.
Ξέρεις τι μου έγραψε πραγματικά;
Termin, terminate them both of them need it.
Thus may your assets increase and blessed be you, Son of Tuluba...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Πολλά περίεργα,πολλά...βρε μαξιμε για κοίτα λιγο καλα αυτο το ρημάδι τον χάρτη τι βλεπεις εσυ ακριβώς γιατι με κανεις και ανησυχώ.
βλέπεις τιποτα περιεργο;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
τυπε θα σου γραψω κατι και να το θυμασαι πρωτο οταν ακους για σκηνικα εκει....πλεον δεν κλαινε γιατι εχασαν τα παιδια τους(και οι δυο πλευρες)....κλαινε γιατι τα παιδια τους δεν θα μεγαλωσουν να σκοτωσουν τους αντιπαλους τους ...μιλαμε για τετοιο ασβεστο μισος.......Εγώ θα χρησιμοποιήσω την ιντερνετική κόντρα των συμφορουμιτών, για να δώσω τροφή για σκέψη.
Βλέπουμε μία κόντρα που παραλίγο να φτάσει σε ραντεβού και φυσικά, σε απρόβλεπτο τέλος.
Γιατί λοιπόν μας φαίνεται εξωφρενικό, που οι Παλαιστίνιοι που έχασαν και χάνουν παιδιά, γυναίκες, νοσοκομεία, σχολεία, σπίτια, έκαναν ντου στο Ισραήλ;
Και γιατί μας φαίνεται περίεργο, που οι Εβραίοι εκδικούνται για τους 1400 νεκρούς, οικογένειες αμάχων που κυριολεκτικά σφαγιάστηκαν, πριν 20 μέρες και θέλουν να διαλύσουν τη Χαμάς;
Όταν εμείς είμαστε έτοιμοι για μπουνιές για ψύλλου πήδημα, αυτοί τι θα έπρεπε να κάνουν άραγε;
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.049
- Πόντοι
- 10.446
Οι Ισραηλινοί θέλουν να ισοπεδώσουν τη Γάζα κ να τους στείλουν όλους στην Αίγυπτο...οι άραβες θέλουν να αφανίσουν το Ισραήλ....το Ιράν περιμένει στη γωνία....η Ευρώπη έχει συμφέροντα γιατι αν γίνει κάτι με το πετρέλαιο την έκατσε αφού η ρωσία με το φυσικό αέριο δεν.......ο Ερντογάν θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη....η Συρία και ο Λίβανος είναι κωλοχανεία και δεν έχουν μπέσα....άντε τώρα εσύ βγάλε άκρη ....
δεν πρόκειται να τελειώσει καλά αυτό ......
δεν πρόκειται να τελειώσει καλά αυτό ......
Ένα άρθρο με μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία και επίκεντρο τις συμφωνίες Κατάρ-ΕΕ. Πάει το δούλεμα σύννεφο.
Aπό την "Σκύλλα"-Ρωσία στην "Χάρυβδη"-Κατάρ η ΕΕ
Aπ' την "Σκύλλα" Ρωσία στην "Χάρυβδη" Κατάρ η ΕΕ, το οποίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόπιστος ενεργειακός προμηθευτής.
slpress.gr
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
βράστα ...Εγώ θα χρησιμοποιήσω την ιντερνετική κόντρα των συμφορουμιτών, για να δώσω τροφή για σκέψη.
συγκλονιστική ομιλία Εβραίου στο λόμπυ της αμερικής , κατάθεση ψυχής .....ΠΡΙΝ 5 χρόνια...
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.683
- Πόντοι
- 506
Απο τον Αραφατ στον Νιετανιαχου
Once pro-Palestinian, Greece is now one of Israel’s closest European allies
The two countries share energy ambitions, defence partnerships and a mistrust of Turkey, analysts say.
www.aljazeera.com
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Ιμάμης στην Κρήτη υμνεί ισλαμιστές τρομοκράτες και καλεί σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»
Ιμάμης στην Κρήτη υμνεί ισλαμιστές τρομοκράτες και καλεί σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»! (φωτό)
Πρόκληση για την εσωτερική ασφάλεια η δράση ισλαμιστικών πυρήνων
www.pronews.gr
Σημαντικές πληροφορίες έρχονται στο φως για την δράση θρησκευτικού ηγέτη των μουσουλμάνων στην Ελλάδα ο οποίος δείχνει να είναι υπέρμαχος της ένοπλης τζιχάντ αλλά το πιο σημαντικό τα κηρύγματα του να τα κάνει δημόσια και μάλιστα σε δημόσιους χώρους που φαίνεται να τα γνωρίζουν οι αρχές.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του meaculpa.gr, πλέον είναι σημαντική η εξέλιξη για την δράση ορισμένων εξ αυτών για την εσωτερική ασφάλεια, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο μπαίνει σαλαφιστής ιμάμης, υμνητής της τζιχάντ και της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, που ζει και δρα στην Κρήτη.
Άγγλοι, Εβραίοι και μουσλίμια
μας έχουν πρήξει τα @@
Ωραία είναι στην Πολωνία που δεν έχουν μουσλίμια !
και έχουν πολλ΄ές Πολωνέζες στην Πολωνία !
αλλά και Ουκρανέζες
ρε μάγκες, δεν γουστάρουμε τα μουσλίμια
εκτός από κα΄τι ψήστες στη πλ. Βικτωρίας που φτιάχνουν
καλό κεμπαμπ και φαλαφελ !
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Και εμεις εδω καλα περναμε μην εισαι αχαριστος...Ιμάμης στην Κρήτη υμνεί ισλαμιστές τρομοκράτες και καλεί σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»
Ιμάμης στην Κρήτη υμνεί ισλαμιστές τρομοκράτες και καλεί σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»! (φωτό)
Πρόκληση για την εσωτερική ασφάλεια η δράση ισλαμιστικών πυρήνωνwww.pronews.gr
Σημαντικές πληροφορίες έρχονται στο φως για την δράση θρησκευτικού ηγέτη των μουσουλμάνων στην Ελλάδα ο οποίος δείχνει να είναι υπέρμαχος της ένοπλης τζιχάντ αλλά το πιο σημαντικό τα κηρύγματα του να τα κάνει δημόσια και μάλιστα σε δημόσιους χώρους που φαίνεται να τα γνωρίζουν οι αρχές.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του meaculpa.gr, πλέον είναι σημαντική η εξέλιξη για την δράση ορισμένων εξ αυτών για την εσωτερική ασφάλεια, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο μπαίνει σαλαφιστής ιμάμης, υμνητής της τζιχάντ και της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, που ζει και δρα στην Κρήτη.
Άγγλοι, Εβραίοι και μουσλίμια
μας έχουν πρήξει τα @@
Ωραία είναι στην Πολωνία που δεν έχουν μουσλίμια !
και έχουν πολλ΄ές Πολωνέζες στην Πολωνία !
αλλά και Ουκρανέζες
ρε μάγκες, δεν γουστάρουμε τα μουσλίμια
εκτός από κα΄τι ψήστες στη πλ. Βικτωρίας που φτιάχνουν
καλό κεμπαμπ και φαλαφελ !
Τουλαχιστον εχουμε entertainers πολυ δυνατους λεμε...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Irish Politician Destroys Israeli Ambassador
Δεν γουστάρω τα μουσλίμια, αλλά
αν τα αγριεύεις , αυτά αποτρελλαίνονται.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Η κοπελα ειναι νεκρη...Το εμετικό πρώτο Ψέμα γράφει την είδηση έτσι όπως ακριβώς επιθυμεί το Ισραήλ.
Έχουν γράψει μια ολόκληρη μυθοπλασία για ... καψίματα, βιασμούς και βασανισμούς εβδομάδων χωρίς να βρουν το πτώμα.
Ωμή υποκρισία και προσπάθεια διαμόρφωσησ της κοινής γνώμης ..
Αυτο δεν το αμφισβητει καποιος...
Οπως και δεν χαιρεται και κανενας για αυτο...
Δεν βλεπω ομως την ιδια ακριβως ευαισθησια για
τα επισης νεκρα παιδακια Παλαιστινιων που εκτελουνται
καθε ωρα και λεπτο...
Αθωα ειναι και αυτα δεν υποστηριζουν την Χαμας...
Παρολα αυτα ομως εκτελουνται απο τις δυναμης κατοχης του Ισραηλ...
Επιλεκτικη ευαισθησια λεγεται αυτο και ειναι σαπιο πολυ...
Αθωα και η κοπελιτσα που εκτελεστηκε απο μουλους Σαλαφιστες αλλα
αθωα και τα παιδακια που δεν φταινε τιποτα και αφανιζονται απο πουτανας γιους
Εβραιους σιωνιστες...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 11K