BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
2 αμερικάνικα αεροπλανοφόρα πήγαν στην περιοχή.
Και άλλα 2 σπεύδουν.
Για την Χαμάς πήγανε ?
Και άλλα 2 σπεύδουν.
Για την Χαμάς πήγανε ?
Σημασια εχει οτι ξερεις εσυ ποιος τον εριξε και αυτο φτανει.φωτεινε εμπειρογνωμονα ,λαμπρο μυαλο της πατριδος,τελικα εμαθες τινος ηταν ο πυραυλος?...γιατι δε σε διαβασα καπου να μας εξηγεις πως ριχνει το πυροβολικο ,ξανα!
"με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω" τυπε? ...μεχρι προχτες ησουν λαλιστατος ομως ,μεχρι και πως εκτελει βολες το πυροβολικο μας εγραφες ....τι σου συνεβη και εισαι τωρα τοσο μετρημενος?Σημασια εχει οτι ξερεις εσυ ποιος τον εριξε και αυτο φτανει.
Σωστή παρατήρηση. Κάποιοι μόνο για το Ισραήλ αναγνωρίζουν το δικαίωμα στην "άμυνα".Δεν πιστεύω να έχετε ... Ισλαμοφοβία ;
Μετά το 2006 ξανά έγιναν εκλογές ή από τότε τους έχουν στο κεφάλι τους?Η Εθνική Παλαιστινιακή Αρχή (αραβικά: السلطة الوطية الفلسطين) είναι το προσωρινό όργανο αυτοδιοίκησης που ιδρύθηκε το 1994 μετά τη Συμφωνία της Γάζας-Ιεριχώ για τη Λωρίδα της Γάζας και τις Περιοχές Α και Β της Δυτικής Όχθης,[1] ως συνέπεια των Συμφωνιών του Όσλο του 1993.[2][3] Μετά τις εκλογές του 2006 και την επακόλουθη σύγκρουση στη Γάζα μεταξύ των κομμάτων Φατάχ και Χαμάς, η εξουσία του είχε επεκταθεί μόνο στις περιοχές Α και Β της Δυτικής Όχθης. Από τον Ιανουάριο του 2013, η ελεγχόμενη από την Φατάχ Παλαιστινιακή Αρχή χρησιμοποιεί την ονομασία «Κράτος της Παλαιστίνης» σε επίσημα έγγραφα.[4][5][6]
Τον Ιανουάριο του 2006, στις κοινοβουλευτικές εκλογές που διενεργήθηκαν στα Παλαιστινιακά εδάφη οι Ισλαμιστές της Χαμάς επικράτησαν πανηγυρικά και ενάμισι χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2007 συγκρούστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας με τη Φατάχ του προέδρου Μαχμούτ Αμπάς όπου και απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής η οποία και κυβερνάται μετά από τις συγκρούσεις εκείνες ντε φάκτο από τη Χαμάς
Λωρίδα της Γάζας - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Εθνική Παλαιστινιακή Αρχή - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Εκεί που σε εχω παραθεσει ρε καψερέ, γράφει στο κείμενο της παράθεσης στο κάτω μέρος "κλικ για ολόκληρη προβολή". Όπου βλέπεις ολόκληρο το κείμενο του ποστ, το οποίο αποκρυβει για λόγους οικονομίας χώρου.
Ειναι βασική λειτουργία του φορουμ και το κάνει σε καθε παράθεση ποστ που ξεπερνά καποιον προκαθορισμένο αριθμό γραμμών.
Εμ δε γνωρίζεις τα βασικά, εμ ήρθες να πουλήσεις εξυπνάδα.
Το μόνο σοβαρό που παίζει είναι ότι είσαι βλάκας και δεν το συνειδητοποιείς, κουραζοντας εμας.
φωτεινε εμπειρογνωμονα ,λαμπρο μυαλο της πατριδος,τελικα εμαθες τινος ηταν ο πυραυλος?...γιατι δε σε διαβασα καπου να μας εξηγεις πως ριχνει το πυροβολικο ,ξανα!
Καλά ρε καραγκιόζη ξαναγύρισες να πεις τις ίδιες ανοησιες, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία του πόσο βλάκας είσαι;εγώ είμαι βλάκας ή εσύ που μετράς ως κειμενο του δικού μου ποστ και τα αποσπάσματα από το δικό σου που είχα παραθέσει ;
αν αναρωτιέται κάποιος τι εννοεί ο ανόητος ρεσπ ως "μακροσκελές ποστ" εδώ αυτό που αναφέρεται : #2.944
όπου φυσικά το δικό μου κειμενο είναι με το ζόρι 6 γραμμές, τα υπόλοιπα είναι παράθεση του δικου του που το έβαλα τμηματικά
ακόμη και έτσι 14 γραμμες είναι όλο κι όλο, που είναι οι 30 γραμμές που έλεγες πως έγραψα ;
ξεκίνα απά τα βασικά να μάθεις να μετράς έστω και με τα δάκτυλα και μετά ξαναέλα.
εκεί που με έχεις παραθέσει ανόητε #2.955 η λειτουργία του φόρουμ που επικαλείσαι εμφανίζει μόνο το δικό μου κείμενο γιατί παντα αφαιρεί τις περιεχόμενες παραθέσεις. Οπότε αν κάνω "κλικ για ολόκληρη προβολή" μάντεψε .... 6 γραρμμές είναι το κείμενο που εμφανίζεται
τρομάρα σου που κάνεις και υποδείξεις
Ας πάρουμε και το #.2955 καραγκιόζη.εγώ είμαι βλάκας ή εσύ που μετράς ως κειμενο του δικού μου ποστ και τα αποσπάσματα από το δικό σου που είχα παραθέσει ;
αν αναρωτιέται κάποιος τι εννοεί ο ανόητος ρεσπ ως "μακροσκελές ποστ" εδώ αυτό που αναφέρεται : #2.944
όπου φυσικά το δικό μου κειμενο είναι με το ζόρι 6 γραμμές, τα υπόλοιπα είναι παράθεση του δικου του που το έβαλα τμηματικά
ακόμη και έτσι 14 γραμμες είναι όλο κι όλο, που είναι οι 30 γραμμές που έλεγες πως έγραψα ;
ξεκίνα απά τα βασικά να μάθεις να μετράς έστω και με τα δάκτυλα και μετά ξαναέλα.
εκεί που με έχεις παραθέσει ανόητε #2.955 η λειτουργία του φόρουμ που επικαλείσαι εμφανίζει μόνο το δικό μου κείμενο γιατί παντα αφαιρεί τις περιεχόμενες παραθέσεις. Οπότε αν κάνω "κλικ για ολόκληρη προβολή" μάντεψε .... 6 γραμμές είναι το κείμενο που εμφανίζεται
τρομάρα σου που κάνεις και υποδείξεις
Ειναι σίγουρη οτι θα ξανακερδίσουν, οποτε δεν υπάρχει λογος να ξανακάνουν εκλογεςΜετά το 2006 ξανά έγιναν εκλογές ή από τότε τους έχουν στο κεφάλι τους?
Λες να έγινε και δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός της γάζας να γίνει η επίθεση σε αμάχους?
Με το έτσι θέλω οχιΔηλαδή οι Εβραίοι δεν πήγανε με το έτσι θέλω αρχές του 20ου αιώνα στην Παλαιστίνη
Ε άρα λίγο πολύ καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν κράτος.Ειναι σίγουρη οτι θα ξανακερδίσουν, οποτε δεν υπάρχει λογος να ξανακάνουν εκλογες
η αξιοπρεπεια της πτησης πνιγηκε στο στεφανοβικειο και επισημα,ανεπισημα εχει χαθει χρονια!....επισης εχω ποσταρει προηγουμενα ποστ υπερ αξιοπιστες αναλυσεις που δειχνουν την προελευση του χτυπηματος ξεκαθαρα!εδώ κάποιο ασχετοι που δεν ξέρουν αυτά που ξέρεις εσύ προσπαθούν να πουν τα δικά τους.
Δεν τους στέλνεις ένα μειλ να τους δωσεις τα φώτα σου;
μετά να τα πείς και στον άσχετο της Πτήσης που έλεγε τα δικά του εδω #2.948
Καλά δεν πιστεύω λέξη από τα νούμερα που δίνουν οι ισλαμοφασίστες...πανω απο 7000 χιλιαδες νεκροι στη γαζα ,αλλοι τοσοι θα καταληξουν νεκροι απο τους τραυματιες αφου δεν υπαρχει νοσοκομειο που να λειτουργει υποτυποδως και τουλαχιστον ΑΛΛΟΙ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑ-αυτα ως τωρα ....ΑΝ υπαρξει μετα και δεν καταληξουμε ολοι με ολους μπουρδελο-γιατι παιζει και αυτο το ενδεχομενο με τους γαμημενους στην ηγεσια του ισραηλ ....Εφτασε μεχρι και ο μπαιντεν να τα μασαει ,ο ομπαμα τα ειπε εξω απο τα δοντια ,στην εε εχουν γινει οι μισοι πουτανα με τους αλλους μισους ,η σφαγη συνεχιζεται,ο ηρωικος λαος του ισραηλ βριζει σε καθε ευκαιρια την ηγεσια και αντιδρα στο ενδεχομενο κλιμακωσης ,αλλα κατι πονηροι εδω μεσα εχουν βαλει το πλυντηριο στους 30 για οικονομια και δινουν πονο....ντροπη ρε σουρουκλεμεδες ,λιγο τσιπα ρεεε!
τι να κανουμε. οταν εχεις τοση χαμηλη αντιληψη της πραγματικοτητας τοσο μπορεις να καταλαβειςπαραβλεπω τις μπουρδες στις πρωτες γραμμες,αλλα ρε αλανι,για να γραψεις την τελευταια γραμμη ,τι ρουφηξες πριν?