Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
2 αμερικάνικα αεροπλανοφόρα πήγαν στην περιοχή.
Και άλλα 2 σπεύδουν.

Για την Χαμάς πήγανε ?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.848
Πόντοι
9.931
φωτεινε εμπειρογνωμονα ,λαμπρο μυαλο της πατριδος,τελικα εμαθες τινος ηταν ο πυραυλος?...γιατι δε σε διαβασα καπου να μας εξηγεις πως ριχνει το πυροβολικο ,ξανα!
Σημασια εχει οτι ξερεις εσυ ποιος τον εριξε και αυτο φτανει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Σημασια εχει οτι ξερεις εσυ ποιος τον εριξε και αυτο φτανει.
"με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω" τυπε? ...μεχρι προχτες ησουν λαλιστατος ομως ,μεχρι και πως εκτελει βολες το πυροβολικο μας εγραφες ....τι σου συνεβη και εισαι τωρα τοσο μετρημενος?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Η Εθνική Παλαιστινιακή Αρχή (αραβικά: السلطة الوطية الفلسطين) είναι το προσωρινό όργανο αυτοδιοίκησης που ιδρύθηκε το 1994 μετά τη Συμφωνία της Γάζας-Ιεριχώ για τη Λωρίδα της Γάζας και τις Περιοχές Α και Β της Δυτικής Όχθης,[1] ως συνέπεια των Συμφωνιών του Όσλο του 1993.[2][3] Μετά τις εκλογές του 2006 και την επακόλουθη σύγκρουση στη Γάζα μεταξύ των κομμάτων Φατάχ και Χαμάς, η εξουσία του είχε επεκταθεί μόνο στις περιοχές Α και Β της Δυτικής Όχθης. Από τον Ιανουάριο του 2013, η ελεγχόμενη από την Φατάχ Παλαιστινιακή Αρχή χρησιμοποιεί την ονομασία «Κράτος της Παλαιστίνης» σε επίσημα έγγραφα.[4][5][6]

Τον Ιανουάριο του 2006, στις κοινοβουλευτικές εκλογές που διενεργήθηκαν στα Παλαιστινιακά εδάφη οι Ισλαμιστές της Χαμάς επικράτησαν πανηγυρικά και ενάμισι χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2007 συγκρούστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας με τη Φατάχ του προέδρου Μαχμούτ Αμπάς όπου και απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής η οποία και κυβερνάται μετά από τις συγκρούσεις εκείνες ντε φάκτο από τη Χαμάς

Μετά το 2006 ξανά έγιναν εκλογές ή από τότε τους έχουν στο κεφάλι τους?

Λες να έγινε και δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός της γάζας να γίνει η επίθεση σε αμάχους?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Εκεί που σε εχω παραθεσει ρε καψερέ, γράφει στο κείμενο της παράθεσης στο κάτω μέρος "κλικ για ολόκληρη προβολή". Όπου βλέπεις ολόκληρο το κείμενο του ποστ, το οποίο αποκρυβει για λόγους οικονομίας χώρου.
Ειναι βασική λειτουργία του φορουμ και το κάνει σε καθε παράθεση ποστ που ξεπερνά καποιον προκαθορισμένο αριθμό γραμμών.
Εμ δε γνωρίζεις τα βασικά, εμ ήρθες να πουλήσεις εξυπνάδα.
Το μόνο σοβαρό που παίζει είναι ότι είσαι βλάκας και δεν το συνειδητοποιείς, κουραζοντας εμας.

εγώ είμαι βλάκας ή εσύ που μετράς ως κειμενο του δικού μου ποστ και τα αποσπάσματα από το δικό σου που είχα παραθέσει ;
αν αναρωτιέται κάποιος τι εννοεί ο ανόητος ρεσπ ως "μακροσκελές ποστ" εδώ αυτό που αναφέρεται : #2.944
όπου φυσικά το δικό μου κειμενο είναι με το ζόρι 6 γραμμές, τα υπόλοιπα είναι παράθεση του δικου του που το έβαλα τμηματικά

ακόμη και έτσι 14 γραμμες είναι όλο κι όλο, που είναι οι 30 γραμμές που έλεγες πως έγραψα ;
ξεκίνα απά τα βασικά να μάθεις να μετράς έστω και με τα δάκτυλα και μετά ξαναέλα.

εκεί που με έχεις παραθέσει ανόητε #2.955 η λειτουργία του φόρουμ που επικαλείσαι εμφανίζει μόνο το δικό μου κείμενο γιατί παντα αφαιρεί τις περιεχόμενες παραθέσεις. Οπότε αν κάνω "κλικ για ολόκληρη προβολή" μάντεψε .... 6 γραμμές είναι το κείμενο που εμφανίζεται
τρομάρα σου που κάνεις και υποδείξεις :jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
φωτεινε εμπειρογνωμονα ,λαμπρο μυαλο της πατριδος,τελικα εμαθες τινος ηταν ο πυραυλος?...γιατι δε σε διαβασα καπου να μας εξηγεις πως ριχνει το πυροβολικο ,ξανα!

εδώ κάποιο ασχετοι που δεν ξέρουν αυτά που ξέρεις εσύ προσπαθούν να πουν τα δικά τους.
Δεν τους στέλνεις ένα μειλ να τους δωσεις τα φώτα σου;

μετά να τα πείς και στον άσχετο της Πτήσης που έλεγε τα δικά του εδω #2.948

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
εγώ είμαι βλάκας ή εσύ που μετράς ως κειμενο του δικού μου ποστ και τα αποσπάσματα από το δικό σου που είχα παραθέσει ;
αν αναρωτιέται κάποιος τι εννοεί ο ανόητος ρεσπ ως "μακροσκελές ποστ" εδώ αυτό που αναφέρεται : #2.944
όπου φυσικά το δικό μου κειμενο είναι με το ζόρι 6 γραμμές, τα υπόλοιπα είναι παράθεση του δικου του που το έβαλα τμηματικά

ακόμη και έτσι 14 γραμμες είναι όλο κι όλο, που είναι οι 30 γραμμές που έλεγες πως έγραψα ;
ξεκίνα απά τα βασικά να μάθεις να μετράς έστω και με τα δάκτυλα και μετά ξαναέλα.

εκεί που με έχεις παραθέσει ανόητε #2.955 η λειτουργία του φόρουμ που επικαλείσαι εμφανίζει μόνο το δικό μου κείμενο γιατί παντα αφαιρεί τις περιεχόμενες παραθέσεις. Οπότε αν κάνω "κλικ για ολόκληρη προβολή" μάντεψε .... 6 γραρμμές είναι το κείμενο που εμφανίζεται
Καλά ρε καραγκιόζη ξαναγύρισες να πεις τις ίδιες ανοησιες, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία του πόσο βλάκας είσαι;
Ας πάρουμε το ποστ σου #.2944, των 6 γραμμών.....

"μάλλον βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξαναείδα το ποστ του Αλεξ #2.644 και δεν βλεπω ούτε ικανοποίηση για τον θανατο αθώων ούτε κάτι για συλλογική ευθύνη (στο συγκεκρινένο ποστ).
ναι έχει, κυρίως και πρωτίστως αυτούς που από την πρώτη σελιδα του νήματος δεν βρήκαν ουτέ μία κουβέντα να αρθρώσουν για τη σφαγη τόσων αθώων από τη Χαμάς μεσα σε μια μέρα. Έτσι στα καλά καθούμενα.
προφανώς δεν εννοώ τους απλούς μαχητές αλλά αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Νομίζω μια χαρά νοιάζονται τη δική τους ζωούλα, σίγουρα περισσότερο από αυτών που στέλνουν μπροστά να γίνουν "μάρτυρες". Αν δουν πως οι ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι και έχουν τη δυνατότητα να τους βρουν και να τους ξεκάνουν ίσως σκεφτούν να αναβάλουν το ραντεβού με τις παρθένες
Δεν υπήρχε θέμα να ψάξουν μέσα στη νύχτα ούτε τους πίεζε κάποιος να πουν γνώμη εδώ και τώρα.
Την αποδέχτηκαν επειδή είχαν ήδη προαποφασισένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταριάζει στα πιστεύω του καθενός."

Πόσες γραμμές είναι αυτές ρε καραγκιόζη;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356

εκεί που με έχεις παραθέσει ανόητε #2.955 η λειτουργία του φόρουμ που επικαλείσαι εμφανίζει μόνο το δικό μου κείμενο γιατί παντα αφαιρεί τις περιεχόμενες παραθέσεις. Οπότε αν κάνω "κλικ για ολόκληρη προβολή" μάντεψε .... 6 γραμμές είναι το κείμενο που εμφανίζεται
Ας πάρουμε και το #.2955 καραγκιόζη.
Κάνουμε κλικ για ολόκληρη προβολή, και τι μας βγάζει;

billGor έγραψε:
μάλλον βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξαναείδα το ποστ του Αλεξ #2.644 και δεν βλεπω ούτε ικανοποίηση για τον θανατο αθώων ούτε κάτι για συλλογική ευθύνη (στο συγκεκρινένο ποστ).
ναι έχει, κυρίως και πρωτίστως αυτούς που από την πρώτη σελιδα του νήματος δεν βρήκαν ουτέ μία κουβέντα να αρθρώσουν για τη σφαγη τόσων αθώων από τη Χαμάς μεσα σε μια μέρα. Έτσι στα καλά καθούμενα.
προφανώς δεν εννοώ τους απλούς μαχητές αλλά αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Νομίζω μια χαρά νοιάζονται τη δική τους ζωούλα, σίγουρα περισσότερο από αυτών που στέλνουν μπροστά να γίνουν "μάρτυρες". Αν δουν πως οι ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι και έχουν τη δυνατότητα να τους βρουν και να τους ξεκάνουν ίσως σκεφτούν να αναβάλουν το ραντεβού με τις παρθένες
Δεν υπήρχε θέμα να ψάξουν μέσα στη νύχτα ούτε τους πίεζε κάποιος να πουν γνώμη εδώ και τώρα.
Την αποδέχτηκαν επειδή είχαν ήδη προαποφασισένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταριάζει στα πιστεύω του καθενός.

Πόσες γραμμές είναι αυτές ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.848
Πόντοι
9.931
Μετά το 2006 ξανά έγιναν εκλογές ή από τότε τους έχουν στο κεφάλι τους?

Λες να έγινε και δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός της γάζας να γίνει η επίθεση σε αμάχους?
Ειναι σίγουρη οτι θα ξανακερδίσουν, οποτε δεν υπάρχει λογος να ξανακάνουν εκλογες:cheesy:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Στην Ελλάδα έχει επικρατήσει η προπαγάνδα για τους αριστερούς ότι οι Εβραίοι φύγαν όλοι μαζί (ίσως και ταυτόχρονα) και πήγαν ....κάπου, το έτος ....κάποτε π.Χ. και το 1948 τηλεφωνήθηκαν και είπαν "ρε παιδιά πάμε πίσω ,κάτι βρωμοάραβες μένουν στα σπίτια μας". Μετά από 1500 χρόνια λοιπόν πήγαν και βρήκαν τα οικόπεδα και τα σπίτια τους και επειδή όταν ερχόντουσαν είχαν και ένα στρατό μαζί τους, έδιωξαν τους κακόμοιρους προλετάριους Άραβες (που μισούν την αριστερά αλλά δεν πειράζει, ευτυχώς δεν είναι Εβραίοι). Και μετά οι Παλαιστίνιοι είπαν "ρε άπιστα σκυλιά αυτό εδώ είναι δικό μας οικόπεδο ,εσείς να φύγετε, εδώ έχουμε τη χώρα μας" και έτσι χωρίς να γίνει εθνικός πόλεμος ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ που είναι όλοι πάμπλουτοι και έχουν συγγενείς με λεφτά στην Αμερική και ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις και είναι και Μασόνοι και για αυτό πρέπει να τους εξοντώνουμε όπου τους βρίσκουμε για το καλό της σοσιαλιστικής επανάστασης, άλλωστε και ο Στάλιν τους έφαγε λάχανο.

Εντάξει ρε παιδια όλα καλά, ψέμματα θα έλεγε η ελληνική αριστερά και η ελληνική ακροδεξιά στον κόσμο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
εδώ κάποιο ασχετοι που δεν ξέρουν αυτά που ξέρεις εσύ προσπαθούν να πουν τα δικά τους.
Δεν τους στέλνεις ένα μειλ να τους δωσεις τα φώτα σου;

μετά να τα πείς και στον άσχετο της Πτήσης που έλεγε τα δικά του εδω #2.948
η αξιοπρεπεια της πτησης πνιγηκε στο στεφανοβικειο και επισημα,ανεπισημα εχει χαθει χρονια!....επισης εχω ποσταρει προηγουμενα ποστ υπερ αξιοπιστες αναλυσεις που δειχνουν την προελευση του χτυπηματος ξεκαθαρα!

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Oλα τ'αρχίδια έχουν Υπουργεία Αμυνας.
Νόμιμης γιατί παράνομη άμυνα δεν υπάρχει.

Κανένας δεν έχει Υπουργείο Επίθεσης.

Αν βρώ ποιός πούστης κάνει τις επιθέσεις, θα τον γαμήσω όρθια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606

Οι New York Times καταρρίπτουν το βασικό στοιχείο του Ισραήλ για το βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα​

«Ο πύραυλος δεν εκτοξεύτηκε από τη Χαμάς»​

παρε ενα τηλεφωνο μπιλαρα στη νεα υορκη στους ταιμς να τους πεις ,ναι αλλα η πτηση αλλα γραφει ,γιατι η γραμμη που εδωσε ο κυριος ποζερακης στον μπιμπι ειναι αυστηρη και του ειπε να κανει οτι κανει αλλα να εχει το νου του για αμαχους!!
λιγη ντροπη μπιλαρα δεν εβλαψε κανεναν βεβαια γιατι στο ουκρανικο εχεις σκουπιδιασει οποιον μιλαει ρωσικα -και ορθως -για τα ρωσικα εγληματα σε αμαχους....λες και εχει διαφορα οταν εισαι μουλος αν σε λενε πουτιν η μπιμπι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
πανω απο 7000 χιλιαδες νεκροι στη γαζα ,αλλοι τοσοι θα καταληξουν νεκροι απο τους τραυματιες αφου δεν υπαρχει νοσοκομειο που να λειτουργει υποτυποδως και τουλαχιστον ΑΛΛΟΙ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑ-αυτα ως τωρα ....ΑΝ υπαρξει μετα και δεν καταληξουμε ολοι με ολους μπουρδελο-γιατι παιζει και αυτο το ενδεχομενο με τους γαμημενους στην ηγεσια του ισραηλ ....Εφτασε μεχρι και ο μπαιντεν να τα μασαει ,ο ομπαμα τα ειπε εξω απο τα δοντια ,στην εε εχουν γινει οι μισοι πουτανα με τους αλλους μισους ,η σφαγη συνεχιζεται,ο ηρωικος λαος του ισραηλ βριζει σε καθε ευκαιρια την ηγεσια και αντιδρα στο ενδεχομενο κλιμακωσης ,αλλα κατι πονηροι εδω μεσα εχουν βαλει το πλυντηριο στους 30 για οικονομια και δινουν πονο....ντροπη ρε σουρουκλεμεδες ,λιγο τσιπα ρεεε!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.848
Πόντοι
9.931

New York Times, BBC: Λάθος μας που αποδώσαμε στο Ισραήλ την ευθύνη για το χτύπημα στο νοσοκομείο​

Στον κουβά:grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
πανω απο 7000 χιλιαδες νεκροι στη γαζα ,αλλοι τοσοι θα καταληξουν νεκροι απο τους τραυματιες αφου δεν υπαρχει νοσοκομειο που να λειτουργει υποτυποδως και τουλαχιστον ΑΛΛΟΙ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑ-αυτα ως τωρα ....ΑΝ υπαρξει μετα και δεν καταληξουμε ολοι με ολους μπουρδελο-γιατι παιζει και αυτο το ενδεχομενο με τους γαμημενους στην ηγεσια του ισραηλ ....Εφτασε μεχρι και ο μπαιντεν να τα μασαει ,ο ομπαμα τα ειπε εξω απο τα δοντια ,στην εε εχουν γινει οι μισοι πουτανα με τους αλλους μισους ,η σφαγη συνεχιζεται,ο ηρωικος λαος του ισραηλ βριζει σε καθε ευκαιρια την ηγεσια και αντιδρα στο ενδεχομενο κλιμακωσης ,αλλα κατι πονηροι εδω μεσα εχουν βαλει το πλυντηριο στους 30 για οικονομια και δινουν πονο....ντροπη ρε σουρουκλεμεδες ,λιγο τσιπα ρεεε!
Καλά δεν πιστεύω λέξη από τα νούμερα που δίνουν οι ισλαμοφασίστες...
Τα παράπονα σας στην Χαμάς...

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
παραβλεπω τις μπουρδες στις πρωτες γραμμες,αλλα ρε αλανι,για να γραψεις την τελευταια γραμμη ,τι ρουφηξες πριν?
τι να κανουμε. οταν εχεις τοση χαμηλη αντιληψη της πραγματικοτητας τοσο μπορεις να καταλαβεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom