Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
τι γελατε ρεεεε, ένας μαλάκας πούστης νεκρός μόνο ένας αρκει
να σου χαλάσει το μαγαζί και να το κάνει μπουρδέλο
να τους βάλει όλους να τσακώνονται
walking.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Σε λίγο οι αντισημιτες θα μας πούνε ότι οι νεκροί που είδαμε στα κιμπουτς του Ισραήλ δεν ηταν αληθινοί αλλά ηθοποιοι που τους είχαν βάλει κέτσαπ να κάνουν τους πεθαμένους και στάχτες να κάνουν τους καμμενους
Ηθοποιοι ειναι τυπε, έληξε η σύμβαση που ειχαν με την Ουκρανια και τωρα κατεβηκαν Ισραηλ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Θα γράψω ένα αστείο επιχείρημα των Μπαιντενόπουλων του Ουκρανικού νήματος που τώρα με την Εβραιολαγνεία τους, το βρίσκουν μπροστά τους και θα γελάσω με τη ψυχή μου με τα λογικά τους άλματα:2funny:
Όταν είχε χτυπηθεί ένα ουκρανικό κτήριο με αμάχους και πιθανώς να έγινε απο ουκρανικό φίλιο πυραυλο είχαν πει το αλησμόνητο επιχείρημα...αν δεν εισεβαλε ο Πούτιν δεν θα χρειαζόταν να ριχτούν πυραυλοι και οι ανθρωποι θα ζούσαν άρα φταίνε οι Ρώσοι ακόμα και αν οι Ουκρανοί κάνουν λάθη.
Να κάνω τον παραλληλισμό με το νοσοκομείο στη Γάζα στη περίπτωση που χτυπήθηκε απο ρουκέτα της Χαμάς? Το αντέχετε?
τυπε το νοσοκομειο, οποιος πιστευει εκατοτακατο οτι εφαγε αλληθωρη ρουκετα(η πιθανοτητα ειναι απειροελαχιστη), σιγουρα πιστευει πως τα χριστουγεννα ενας χοντρος κυριος με λευκα μουσια θα περασει απο την καμιναδα να του φερει δωρο προθυμες καργιολες μπας και επιτελους καταφερει να τον χωσει καπου αλλου εκτος της χουφταλοβας.....το νοσοκομειο εφαγε πυρομαχικο ακριβειας με στοχο κατι(αυτοκινητο?) και καποιον/ους στο παρκινγκ....ουτε η χαμας θα βγει να πει πως καποιος δικος της κρυβοταν στο νοσοκομειο ,ουτε το ισραηλ θα παραδεχτει πως θα ριχνω οπου τους βρισκω ακομα και σε νοσοκομειο....για οσους δε νογανε ερευνες δειχνουν απο την φορα των θραυσματων πως το πυρομαχικο ηρθε απο τα βορειοανατολικα με κατευθυνση δυτικα ..η χαμας ριχνει απο τα δυτικα στα ανατολικα....θα μπορουσε να ειναι και βλημα πυροβολικου η απο τανκ ,αν και πιστευω πως ηταν κατι απολυτου ακριβειας για συγκεκριμενο στοχο!
Για οσους δεν καταλαβαινουν την διαφορα απο ας δουν εικονες απο το βομβαρδισμενο μοναστηρι και τον κρατηρα που αφησε μια jdam των χιλιων λιβρων ....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μαλακία κάνανε.
Μετά το 1948 και την πολλαπλή επίθεση που δέχτηκαν,έπρεπε να τους διώξουν όλους,μέχρι τον τελευταίο....
Αλλά δεν τους θέλει κανένας άλλος Άραβας....
Γιατί άραγε....

Όπως και εμείς δεν διώξαμε τους Τουρκογενής από την Θράκη, είχαμε την ευκαιρία με τα γεγονότα της Κωνσταντινουπολης ....

Και το 1967 με τον πόλεμο των 6 ημερών πάλι θα μπορούσαν να καθαρίσουν .....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ηθοποιοι ειναι τυπε, έληξε η σύμβαση που ειχαν με την Ουκρανια και τωρα κατεβηκαν Ισραηλ.
ελπιζω να κολλατε ενσημα και στα χιλιαδες νεκρα παιδια της γαζας ...και αυτα φαινονται εξαιρετικα καλοι ηθοποιοι...κομματια γινονται για τον ρολο....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Όπως και εμείς δεν διώξαμε τους Τουρκογενής από την Θράκη, είχαμε την ευκαιρία με τα γεγονότα της Κωνσταντινουπολης ....

Και το 1967 με τον πόλεμο των 6 ημερών πάλι θα μπορούσαν να καθαρίσουν .....
Aπίστευτα μεγάλο λάθος.

:confused:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Γιατί έχεις τον αλαικσανδρος71 σε ignore list ? .
Χάνεις το σόου του ........εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι να πάω στην Ευελπίδων κ να τον ακούω οταν αγορευει:confused:
Αχχχχ...η αγάπη και η ακμή τελικά δεν κρύβονται...
:springsmile:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
... μιλάω για ένα 30% της μειονότητας που είναι 100% τουρκικής συνείδησης και καταγωγής ....
Βάλε κ ένα 40 τοις εκατό τουρκοκατσιβελων οπότε μεζευεται 70%
Το υπόλοιπο 30% είναι οι Πομάκοι που αυτοι είναι ντόπια σλαβικά φύλα που εξισλαμιστηκαν τον 14 αιώνα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βάλε κ ένα 40 τοις εκατό τουρκοκατσιβελων οπότε μεζευεται 70%
Το υπόλοιπο 30% είναι οι Πομάκοι που αυτοι είναι ντόπια σλαβικά φύλα που εξισλαμιστηκαν τον 14 αιώνα

Τύπε εμείς δεν διώξαμε κανέναν .... εγώ λέω για έστω ένα 30%, δεν θα με χάλαγε να διώχναμε το 70% που λες ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Τύπε εμείς δεν διώξαμε κανέναν .... εγώ λέω για έστω ένα 30%, δεν θα με χάλαγε να διώχναμε το 70% που λες ....
Θα τους διώξει ο Μητσοτάκης μαζι με τους λάθρο
Έτσι είπε ο ισκεντερ
Κ εγώ πιστεύω τον μπατζανακη μου

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Aυτα με τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινιους είναι γεωπολιτικά θέματα που χρειαζονται πολλές γνώσεις χειρισμού των καταστάσεων
Όλα ειναι θεμα στρατηγικης.
Θα σας διηγηθω εγω ως έμπειρος, πως χειριζομαστε τέτοια θέματα και πως ξεφορτωθηκα την δευτερη γυναικα μου την Χαμάς, όταν αντιληφθηκα ότι ήθελε να με σουτάρει και δεν ειχε καμια ελπιδα ο γαμος μας. Έτσι είσαι ρε ξεκωλιάρα; Θα κάνω και την φαντασιωση μου πραγματικοτητα με όλο αυτο το σκηνικό.
Βάζω λοιπον το προφυλακτικό μια μέρα αλλά είχα βαλει και λιγο λαδι απο την εσωτερική πλευρα.....
Έτσι το προφυλακτικό μαζευτηκε μαζευτηκε μαζευτηκε και έμεινε μεσα στο μουνι της Χαμάς.....
-Και τώρα τι κάνουμε; πωπω τι παθαμε τι κακο που μας βρήκε
-Τωρα πρεπει να βάλω το χέρι μου μέσα να στο βγάλω!!!!!
Ευχαριστήθηκα fisting!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.116
Πόντοι
4.895
Πίστευε ότι θες, είναι δικαίωμα σου,δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα ότι και αν πιστεύουμε..για το φ16 έγραψα εκείνη τη στιγμή με σιγουριά αλλά ακόμα και τώρα θεωρώ εκ των στοιχείων που βλέπω πως το πυρομαχικο είναι Ισραηλινό...και αν δεν είναι από φ16 ίσως είναι από πλοίο ή ελικόπτερο...τι αλλαζει...
δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι διαβάζουν τι γράφεις και απλά προσπερνάνε. Εγώ όμως έχω απορία :
σοβαρά τώρα πιστεύεις πως εσύ ο τυχαίος απλός πολίτης κοιτάζοντας κάποιες φωτο στην οθονη του pc ή του κινητού σου μπορεις να βγαλεις συμπέρασμα για το είδος και την προέλευση του πυρομαχικού ; :kneel:

άλλωστε εσύ πιστεύεις αν θυμάμαι καλά πως η στόχευση υποδομών ρεύματος νερού στην Ουκρανία είναι έγκλημα πολέμου,ενώ στη Γάζα χωρίς νερό και ρεύμα 12 μέρες δεν είναι....
επειδή είμαι ξεχασιάρης και περίεργος να δω τι έχω γραψει μπορεις να ψάξεις με την σύνθετη αναζήτηση να βρεις και να μας πεις και μας

έχεις επιλέξει με ποιον είσαι ολοφάνερα...
μη κρίνεις εξ ιδιων τα αλλοτρια

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι διαβάζουν τι γράφεις και απλά προσπερνάνε. Εγώ όμως έχω απορία :
σοβαρά τώρα πιστεύεις πως εσύ ο τυχαίος απλός πολίτης κοιτάζοντας κάποιες φωτο στην οθονη του pc ή του κινητού σου μπορεις να βγαλεις συμπέρασμα για το είδος και την προέλευση του πυρομαχικού ; :kneel:

επειδή είμαι ξεχασιάρης και περίεργος να δω τι έχω γραψει μπορεις να ψάξεις με την σύνθετη αναζήτηση να βρεις και να μας πεις και μας

μη κρίνεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Tι να σχολιασουμε ρε τυπε. Εδω ποιο πισω ελέγε οτι ισως ειναι βολη απο πυροβολικο η τανκ;; Δηλαδή το πυροβολικο εριξε ΜΙΑ βολη σε ενα στοχο και τερμα ενω και ο ποιο άσχετος γνωρίζει οτι το πυροβολικο ριχνει μια σειρα βολων προς τον στοχο προκειμενου να αυξηση τις πιθανότητες να χτυπηθεί αυτος.... καλα για το τανκς δεν το σχολιάζω καν!!!

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.116
Πόντοι
4.895
Eπειδη βαριέμαι αφόρητα τους συνηγορους.
Ο μόνος που βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα εδώ είσαι εσύ.

Έκανε ενα ποστ που διέγραψε. Γιατί κατάλαβε κι αυτός την κουταμαρα που έγραψε. Και στην ίδια γραμμή κινήθηκαν κι άλλοι. Την οποία συμπυκνωσε στην τελευταία σειρά του ποστ που παραθέτεις. "Τι έγινε; Χεστηκανε πάνω τους;".
Και παρακάτω γράφει ειρωνικά πάντα, για 3000 νεκρούς και αλλού για πιθανότητα να σημάδεψε η Χαμάς το Νοσοκομείο. Κάτι αδύνατο βέβαια, λόγω του είδους του οπλισμού που χρησιμοποιεί, αλλά αφού τον βολεύει στο αφήγημα οκ.
Για τη συλλογική ευθύνη των Παλαιστινίων έχει γράψει δεκάδες φορές. Και έχει γίνει ολόκληρη συζήτηση γύρω από αυτή τη θέση. Της συλλογικής ευθύνης.

Εννοείται και αυτοί που δεν καταδικασαν τις σφαγές αθωων παιδιών από τη Χαμάς και όσοι βρήκαν μόνο δικαιολογιες και άλλοθι για τη δολοφονία αθωων παιδιών από τους Ισραηλινούς. Σκουπιδαρια και οι δύο.
Εκτός αν οι ζωές των παιδιών εχουν διαφορετική βαρύτητα, ανάλογα με τον αν επιλέγει καποιος πλευρά.

Ήδη έχουν σκοτωθεί έξι της ηγεσίας με χτυπηματα της Ισραηλινής αεροπορίας. Τρία άτομα έχουν μείνει ακόμα. Δύο εντός, ένα εκτός Γάζας. Ο ένας ο γνωστός επισκέπτης, που έχει ήδη 6 απόπειρες δολοφονιας στην πλάτη του, που τον άφησαν σακάτη.
Μια χαρά γίνονται μάρτυρες και αυτοι. Άλλωστε στη Γάζα σκοτώθηκαν όλοι. Και σε όλες τις σοβαρές αναλύσεις θεωρείται ότι υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης ηγεσίας λόγω απωλειών. Τις οποίες θεωρούν δεδομένες.
Έφαγαν το Γιασίν. Μια μυθική μορφή για τη Χαμάς. Δεν άλλαξε κάτι. Αντί να εξασθενήσει δυνάμωσε.

Κι αυτοί που θεώρησαν ότι η Χαμάς χέστηκε πάνω της και αποφάσισε την απελευθέρωση σε μια ώρα, κάτι που δεν ίσχυε οπως αποδείχτηκε, δεν είχαν καμία πίεση να πουν τη γνώμη τους εδώ και τώρα.
Την αποδέχτηκαν όμως την είδηση, γιατί είχαν ήδη προαποφασισμένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταίριαζε στα πιστεύω τους.

Θερμή παράκληση. Μη μου γράφεις μακροσκελή ποστ. Για να απαντήσω πρέπει να γραψω κι εγώ ανάλογα και δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει.

το ποστ μου στο οποίο απαντάς ήταν 6 γραμμές (συμπυκνωμενες 5,5) ζητώ συγνωμη για την απαράδεκτη φλυαρία ΣΤΟΠ

δεν σε ενθουσιάζει να γραφεις αλλά μεσα σε λιγους μηνες κοντευεις να ξεπεράσεις τα ποστ που έχω κανει σε 15 χρόνια που είμαι μελος ΣΤΟΠ

δεν έχω χαρισμα ενόρασης να ξέρω τι έγραφε ένα ποστ που διαγράφτηκε πριν το δω ΣΤΟΠ

ειμαι σίγουρος πως το θεμα σου με τον Αλεξ έχει να κάνει με κομματικά-πολιτικά από άλλα νήματα και όχι μονο για όσα έγραψε εδώ ΣΤΟΠ

επειδή μέχρι τώρα οι επικεφαλής χαμασίτες συνεχίζουν δεν σημαίνει πως αποκλείεται να αλλάξουν γνωμη αν δουν να αυξάνονται οι πιθανότητες ολικού αφανισμού ΣΤΟΠ

το "η χαμας χέστηκε" ήταν μια απλή υπόθεση χωρίς έκφραση βεβαιότητας σε αντίθεση με την βεβαιότητα όσων έγραψαν την πρώτη νύχτα του χτυπήματος στο νοσοκομείο ΣΤΟΠ

την εξυπναδα περί συστημικής κλπ. Πτήσης την έχω ξαναδεί εδώ μεσα, δυστυχώς εγώ κρίνω μόνο από το περιεχόμενο των άρθρων της Πτήσης και κάθε Πτήσης, όχι την ετικέτα που θες να κολλήσεις εσύ και καθένας ΣΤΟΠ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
το ποστ μου στο οποίο απαντάς ήταν 6 γραμμές (συμπυκνωμενες 5,5) ζητώ συγνωμη για την απαράδεκτη φλυαρία ΣΤΟΠ

δεν σε ενθουσιάζει να γραφεις αλλά μεσα σε λιγους μηνες κοντευεις να ξεπεράσεις τα ποστ που έχω κανει σε 15 χρόνια που είμαι μελος ΣΤΟΠ

δεν έχω χαρισμα ενόρασης να ξέρω τι έγραφε ένα ποστ που διαγράφτηκε πριν το δω ΣΤΟΠ

ειμαι σίγουρος πως το θεμα σου με τον Αλεξ έχει να κάνει με κομματικά-πολιτικά από άλλα νήματα και όχι μονο για όσα έγραψε εδώ ΣΤΟΠ

επειδή μέχρι τώρα οι επικεφαλής χαμασίτες συνεχίζουν δεν σημαίνει πως αποκλείεται να αλλάξουν γνωμη αν δουν να αυξάνονται οι πιθανότητες ολικού αφανισμού ΣΤΟΠ

το "η χαμας χέστηκε" ήταν μια απλή υπόθεση χωρίς έκφραση βεβαιότητας σε αντίθεση με την βεβαιότητα όσων έγραψαν την πρώτη νύχτα του χτυπήματος στο νοσοκομείο ΣΤΟΠ

την εξυπναδα περί συστημικής κλπ. Πτήσης την έχω ξαναδεί εδώ μεσα, δυστυχώς εγώ κρίνω μόνο από το περιεχόμενο των άρθρων της Πτήσης και κάθε Πτήσης, όχι την ετικέτα που θες να κολλήσεις εσύ και καθένας ΣΤΟΠ
Λυπήσου με!! ΣΤΟΠ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Aπίστευτα μεγάλο λάθος.

:confused:

Τυπικα παντως και για να ειμαστε δικαιοι, ο υποκινητης και υπαιτιος των Σεπτεμβριανων , πρωθυπουργος της Τουρκιας Μεντερες, δικαστηκε απο το τουρκικο κρατος, καταδικαστηκε σε θανατο και απαγχονιστηκε, μεταξυ αλλων, και για το ανθελληνικο πογκρομ.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.116
Πόντοι
4.895
Tι να σχολιασουμε ρε τυπε. Εδω ποιο πισω ελέγε οτι ισως ειναι βολη απο πυροβολικο η τανκ;; Δηλαδή το πυροβολικο εριξε ΜΙΑ βολη σε ενα στοχο και τερμα ενω και ο ποιο άσχετος γνωρίζει οτι το πυροβολικο ριχνει μια σειρα βολων προς τον στοχο προκειμενου να αυξηση τις πιθανότητες να χτυπηθεί αυτος.... καλα για το τανκς δεν το σχολιάζω καν!!!

μα αυτό ήταν το σατανικό σχέδιο των εβραίων, να ρίξουν μια μόνο βολή ώστε κανείς να μην τους υποψιαστεί :sunglasses:
μη κοιτάς που εμείς εδώ μεσα δε μασάμε από τέτοιες πονηριές :grin:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356

δεν έχω χαρισμα ενόρασης να ξέρω τι έγραφε ένα ποστ πουπ διαγράφτηκε πριν το δω ΣΤΟΠ

Το ποστ ηταν κοντά 30 γραμμές. Ξαναμετρα το.

Δε με ενθουσιάζει να γράφω σεντόνια. Το ξεκαθάρισα.

Δεν έχουμε πλήρη εικόνα, δεν παριστάνουμε το συνήγορο.

Δεν έχω κανένα θέμα με οποιονδήποτε. Κρίνω το τι γράφει κατά περίπτωση.

Αποκλείεται.

Ηταν έκφραση που προεκυπτε από τη βεβαιότητα ανακοίνωσης. Ανύπαρκτης.

Κρίνε απο ότι θέλεις. Δικαίωμά σου, αλλά την εξυπνάδα, κρίνοντας από τα ποστ σου, την έχεις ψωμοτυρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom