You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 232K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 738
- Πόντοι
- 81
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 738
- Πόντοι
- 81
Μην είστε οπαδοί με απλούτσικο σκεπτικό και συναισθηματικοί. Δείτε καμια καλή γεωστρατηγική ανάλυση
καλά όλα αυτά και φυσικά έχεις δικαίωμα να αλλάξεις γνώμη. Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την βιασύνη αρκετών με το που έσκασε η είδηση να προεξοφλήσουν ευθύνη των ισραηλινών. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να περιμένει κάποιος να βγουν στη δημοσιότητα έστω αυτά τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα;Kι εγώ μόλις άκουσα την είδηση πήρα ανάποδες, έβριζα το Ισραήλ, το Νετανιάχου, το Μπάιντεν, τον Κούλη (γιατί για όλα φταίει και ο Κούλης, να τα λέμε αυτά). Κατά τη γνώμη μου, τα βίντεο που ανέβασαν οι Ισραηλινοί, με τον πύραυλο που τάχα απέτυχε, δε νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα. Είδα την έκρηξη και σε ένα βίντεο μοιάζει μεγάλη, σε άλλο μοιάζει προφανώς πολύ μικρή. Η εικόνα του προαυλίου του νοσοκομείου όμως δικαιώνει το Ισραήλ! Όσον αφορά τους 500 νεκρούς, δεν είδαμε ούτε έναν.
Οπότε, επικαλούμαι το δικαίωμά μου στην αλλαγή γνώμης και λέω ότι μέχρι νεοτέρας, δεν πιστεύω τίποτα! Θα δούμε. Το BBC στην ιστοσελίδα του γράφει ότι προσπάθησε να προσεγγίσει το νοσοκομείο, για να δει τι έγινε, αλλά ο χώρος είναι αποκλεισμένος και απαγορεύεται η πρόσβαση (ω, τι παράξενο). Από την άλλη, τα βίντεο δεν στηρίζουν την εκδοχή μεγάλης βόμβας τύπου JDAM, ή GBU, αλλά το BBC παρατηρεί ότι ο ήχος πυραύλου που ακούγεται θα μπορούσε να είναι όχι μόνο από ρουκέτα της Χαμάς, αλλά και από πύραυλο Hellfire, από τους οποίους οι Ισραηλινοί έχουν πολλούς. Αν δε γίνει αυτοψία στο χώρο δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη.
Η άρνηση της πρόσβασης στο σημείο παντως είναι λίγο περίεργη. Αν πρόκειται για ισραηλινό χτύπημα οι παλαιστίνιοι θα είχαν δείξει ήδη τα υπολείματα δε νομίζεις ; έχουν καποιο λόγο να τα κρύβουν ;
στα βίντεο πάντως (και του αλ τζαζιρα νομίζω) φαίνεται ένα πύραυλος να αναφλέγεται( ;) στον αέρα και σχεδόν άμεσα ακολουθεί μια έκρηξη στο έδαφος. Λογικα αυτός είναι παλαιστινιακός πύραυλος. Η εκδοχή του ισραηλινού πλήγματος (Hellfire πχ.) θα σήμαινε πως την στιγμή που σκαει στον αέρα ο παλαιστινιακός πύραυλος στο έδαφος προσκρούει ο ισραηλινός. Λίγο απίθανος συχρονισμός.
όσο για αυτό που γράφεις στο #2.915 σχολιάζοντας το ποστ του anemodoura 100% έχεις παρερμηνεύσει αυτό που έγραψε. Προφανώς δεν κυριολεκτεί, το 1 προς 10 δεν απαντά σε μένα αλλα στις βλακείες που έγραψε ο νεοεμφανισμένος κλωνος στο ποστ #2.862
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.843
- Πόντοι
- 9.931
Απο τι στιγμη που τα ΠΑΝΤΑ στην Λωρίδα της Γαζας ελέγχονται απο την Χαμας δεν πιστεύω τίποτα! Μονο και μονο το ψεμα με τους 500 νεκρούς σε ενα μικρο παρκινγκ φτανει για να βγάλεις συμπερασμα.καλά όλα αυτά και φυσικά έχεις δικαίωμα να αλλάξεις γνώμη. Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την βιασύνη αρκετών με το που έσκασε η είδηση να προεξοφλήσουν ευθύνη των ισραηλινών. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να περιμένει κάποιος να βγουν στη δημοσιότητα έστω αυτά τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα;
Η άρνηση της πρόσβασης στο σημείο παντως είναι λίγο περίεργη. Αν πρόκειται για ισραηλινό χτύπημα οι παλαιστίνιοι θα είχαν δείξει ήδη τα υπολείματα δε νομίζεις ; έχουν καποιο λόγο να τα κρύβουν ;
στα βίντεο πάντως (και του αλ τζαζιρα νομίζω) φαίνεται ένα πύραυλος να αναφλέγεται( ;) στον αέρα και σχεδόν άμεσα ακολουθεί μια έκρηξη στο έδαφος. Λογικα αυτός είναι παλαιστινιακός πύραυλος. Η εκδοχή του ισραηλινού πλήγματος (Hellfire πχ.) θα σήμαινε πως την στιγμή που σκαει στον αέρα ο παλαιστινιακός πύραυλος στο έδαφος προσκρούει ο ισραηλινός. Λίγο απίθανος συχρονισμός.
όσο για αυτό που γράφεις στο #2.915 σχολιάζοντας το ποστ του anemodoura 100% έχεις παρερμηνεύσει αυτό που έγραψε. Προφανώς δεν κυριολεκτεί, το 1 προς 10 δεν απαντά σε μένα αλλα στις βλακείες που έγραψε ο νεοεμφανισμένος κλωνος στο ποστ #2.862
μάλλον βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξαναείδα το ποστ του Αλεξ #2.644 και δεν βλεπω ούτε ικανοποίηση για τον θανατο αθώων ούτε κάτι για συλλογική ευθύνη (στο συγκεκρινένο ποστ).Απαράδεκτη υπόθεση αν την έκανε, διότι έδειξε ικανοποίηση για το χαμό αθώων, στα πλαίσια της συλλογικής ευθύνης. Την οποία τονίζει συνεχώς δικαιολογώντας τις σφαγές της μίας πλευράς. Ούτε ο Μπάιντεν δεν τόλμησε να το ισχυριστεί αυτό, έκανε σαφέστατη διάκριση Χαμάς και απλών Παλαιστινιων και έβαλε χαλιναρι στο Ισραήλ.
ναι έχει, κυρίως και πρωτίστως αυτούς που από την πρώτη σελιδα του νήματος δεν βρήκαν ουτέ μία κουβέντα να αρθρώσουν για τη σφαγη τόσων αθώων από τη Χαμάς μεσα σε μια μέρα. Έτσι στα καλά καθούμενα.Έχει πολύ σκουπιδαριο εδώ μέσα, το βλέπεις από την αδυναμία τους να αρθρώσουν μία κουβέντα ενάντια στις σφαγές αθώων παιδιών.
προφανώς δεν εννοώ τους απλούς μαχητές αλλά αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Νομίζω μια χαρά νοιάζονται τη δική τους ζωούλα, σίγουρα περισσότερο από αυτών που στέλνουν μπροστά να γίνουν "μάρτυρες". Αν δουν πως οι ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι και έχουν τη δυνατότητα να τους βρουν και να τους ξεκάνουν ίσως σκεφτούν να αναβάλουν το ραντεβού με τις παρθένεςΌσο για τη μη βιασύνη, εισέβαλαν στο Ισραήλ και έμειναν μπολικοι στα κιμπουτς να πολεμησουν. Σε αποστολή αυτοκτονίας, γιατί σε 4 μέρες το Ισραήλ ανέκτησε έλεγχο των εδαφών του. Λες αυτοί όλοι να νοιάζονται αν θα πεθάνουν αργά ή γρήγορα;
Δεν υπήρχε θέμα να ψάξουν μέσα στη νύχτα ούτε τους πίεζε κάποιος να πουν γνώμη εδώ και τώρα.Την αποδέχτηκαν γιατι δεν είχαν το χρόνο να ψάξουν. Προφανώς αυτό συμβαίνει και στις δύο πλευρές.
Την αποδέχτηκαν επειδή είχαν ήδη προαποφασισένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταριάζει στα πιστεύω του καθενός.
καμία έκπληξη που πουτινολάγνα ναυάγια που ξερνούσαν αντισημιτισμό στο τόπικ για την ουκρανία, το κάνουν και εδώ...
λειπουν μερικοί που τους είχα σίγουρους
με απογοήτευσαν
όπως στα λεει ο ολετιρας είναι. Δεν έμεινες στο ροιτερ αλλά έγραψες για F-16 κλπ. Αυτά δική σου σάλτσα.ελεος ρε συ...γκουγκλαρε ....σιγα την προπαγανδα για να ειναι ψεμα ,μολις συνεβη το γεγονος αμεσως το ροιτερ ανεβασε αυτο....και καπακι το ανεβασαν χιλιαδες χρηστες σε ολο τον κοσμο....το γεγονος ειναι γεγονος...ο αριθμος των νεκρων ειναι ενα θεμα αμφισβητησης και η προελευση του πυρομαχικου,οχι το γεγονος και η αποστροφη που προκαλει σε οποιονδηποτε το διαβαζει!
τόσα που έχεις γράψει στα υπόλοιπα ποστ είναι υποθεσεις επί υποθέσεων επί σεναρίων.
Αλλα ξέρεις τι βλέπω εγώ σε όσα γράφεις ; μια προσπάθεια να ταιρίαξεις τα μέχρι τώρα στοιχεία με αυτό που έχεις προαποφασισμένο στο μυαλό σου από την πρώτη στιγμή
και κατι από την Πτήση
πέρα απο την ανάλυση ενδιαφερον έχει επίσης ένα σχόλιο αναγνωστη κάτω από το άρθρο, το αντιγραφω εδώ με την προτροπη να ακολουθούμε την τελευταια προταση του :
"Προφανώς έγραφα βλακείες.
Άρχισα να το καταλαβαίνω όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες και ευχαριστώ τον κ Καραιωσηφιδη που με τις γνώσεις του το επιβεβαίωσε.
Υπόσχομαι στον εαυτό μου να είμαι προσεκτικότερος και όσο μπορώ να αποφεύγω να γίνομαι το κορόιδο των προπαγανδιστών. "
Η έκρηξη στο νοσοκομείο της Γάζας: Ανάλυση στο radiome.gr - Πτήση
Για το θέμα που συγκλόνισε τον κόσμο και την ανάλυση των στοιχείων που ξέρουμε για τις ευθύνες της πολύνεκρης έκρηξης στο νοσοκομείο της Γάζας, υπήρξε τοποθέτησή μας στο radiome.gr που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Με τις ευχαριστίες μας στον Γιάννη Χαραλαμπίδη για την πρόσκληση και φιλοξενία του...
flight.com.gr
πέρα απο την ανάλυση ενδιαφερον έχει επίσης ένα σχόλιο αναγνωστη κάτω από το άρθρο, το αντιγραφω εδώ με την προτροπη να ακολουθούμε την τελευταια προταση του :
Άρχισα να το καταλαβαίνω όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες και ευχαριστώ τον κ Καραιωσηφιδη που με τις γνώσεις του το επιβεβαίωσε.
Υπόσχομαι στον εαυτό μου να είμαι προσεκτικότερος και όσο μπορώ να αποφεύγω να γίνομαι το κορόιδο των προπαγανδιστών. "
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
Πίστευε ότι θες, είναι δικαίωμα σου,δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα ότι και αν πιστεύουμε..για το φ16 έγραψα εκείνη τη στιγμή με σιγουριά αλλά ακόμα και τώρα θεωρώ εκ των στοιχείων που βλέπω πως το πυρομαχικο είναι Ισραηλινό...και αν δεν είναι από φ16 ίσως είναι από πλοίο ή ελικόπτερο...τι αλλαζει...άλλωστε εσύ πιστεύεις αν θυμάμαι καλά πως η στόχευση υποδομών ρεύματος νερού στην Ουκρανία είναι έγκλημα πολέμου,ενώ στη Γάζα χωρίς νερό και ρεύμα 12 μέρες δεν είναι....έχεις επιλέξει με ποιον είσαι ολοφάνερα...όπως στα λεει ο ολετιρας είναι. Δεν έμεινες στο ροιτερ αλλά έγραψες για F-16 κλπ. Αυτά δική σου σάλτσα.
τόσα που έχεις γράψει στα υπόλοιπα ποστ είναι υποθεσεις επί υποθέσεων επί σεναρίων.
Αλλα ξέρεις τι βλέπω εγώ σε όσα γράφεις ; μια προσπάθεια να ταιρίαξεις τα μέχρι τώρα στοιχεία με αυτό που έχεις προαποφασισμένο στο μυαλό σου από την πρώτη στιγμή
Τελευταία τροποποίηση:
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Συγνώμη ρε παιδιά, μια απλή παιδική απορία έχω:
Για ποιόν λόγο μα πρήζουν και κλαίγονται για το νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε?
Ύστερα απο όσα έκανε η χαμάς, περίμεναν οι άλλοι να μείνουν άπραγοι?
Δηλαδή κάνεις ό,τι κάνεις, και μετά κλαίγεσαι επειδή αντέδρασε ο άλλος? Προφανώς και θα τα ισοπεδώσουν όλα, μια χαρά το ήξεραν όλοι εξαρχής!
Περίμεναν κάτι διαφορετικό? Ποιόν κοροιδεύουν?
Για ποιόν λόγο μα πρήζουν και κλαίγονται για το νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε?
Ύστερα απο όσα έκανε η χαμάς, περίμεναν οι άλλοι να μείνουν άπραγοι?
Δηλαδή κάνεις ό,τι κάνεις, και μετά κλαίγεσαι επειδή αντέδρασε ο άλλος? Προφανώς και θα τα ισοπεδώσουν όλα, μια χαρά το ήξεραν όλοι εξαρχής!
Περίμεναν κάτι διαφορετικό? Ποιόν κοροιδεύουν?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
Δεν είναι καν κοντά στο να έχει πυρηνικά ... έχει παρατραβηξει το ανέκδοτο με αυτούς τους μούλους με τα μούσια εκεί....αυτούς έπρεπε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή να σφυροκόπα νύχτα μέρα όχι τους αμάχους στη Γάζα....Τό Ιράν δέν έχει ακόμη πυρηνικά. Είναι πολύ κοντά, αλλά όχι ακόμη.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ακομη και να βγουνε να πουνε ναι εμεις το χτυπησαμε ναι σφαξαμε 500 ατομα στο φεστιβαλ οχι μονο 200, σφαξαμε και 1000 μωρα , παλι οι μουσουλμανοι υπερ των σφαγων θα ειναι , δε βλεπεις τι γινεται στα σοσιαλ ?Οσο περνανε οι μερες αποδεικνυεται οτι το νοσοκομειο δεν το χτυπησε το Ισραηλ, αλλά οι ισλαμοφασιστες.
Απομενει να αποδειχθει αν εγινε κατα λαθος ή επιτηδες.
Δηλαδη αν μιλαμε για τετοια καθαρματα, που σκοτωσαν τους δικους τους για να αλλαξουν το κλιμα υπερ του Ισραηλ και να συνασπισουν τους μουσουλμανους.
Eπειδη βαριέμαι αφόρητα τους συνηγορους.μάλλον βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξαναείδα το ποστ του Αλεξ #2.644 και δεν βλεπω ούτε ικανοποίηση για τον θανατο αθώων ούτε κάτι για συλλογική ευθύνη (στο συγκεκρινένο ποστ).
ναι έχει, κυρίως και πρωτίστως αυτούς που από την πρώτη σελιδα του νήματος δεν βρήκαν ουτέ μία κουβέντα να αρθρώσουν για τη σφαγη τόσων αθώων από τη Χαμάς μεσα σε μια μέρα. Έτσι στα καλά καθούμενα.
προφανώς δεν εννοώ τους απλούς μαχητές αλλά αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Νομίζω μια χαρά νοιάζονται τη δική τους ζωούλα, σίγουρα περισσότερο από αυτών που στέλνουν μπροστά να γίνουν "μάρτυρες". Αν δουν πως οι ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι και έχουν τη δυνατότητα να τους βρουν και να τους ξεκάνουν ίσως σκεφτούν να αναβάλουν το ραντεβού με τις παρθένες
Δεν υπήρχε θέμα να ψάξουν μέσα στη νύχτα ούτε τους πίεζε κάποιος να πουν γνώμη εδώ και τώρα.
Την αποδέχτηκαν επειδή είχαν ήδη προαποφασισένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταριάζει στα πιστεύω του καθενός.
Ο μόνος που βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα εδώ είσαι εσύ.
Έκανε ενα ποστ που διέγραψε. Γιατί κατάλαβε κι αυτός την κουταμαρα που έγραψε. Και στην ίδια γραμμή κινήθηκαν κι άλλοι. Την οποία συμπυκνωσε στην τελευταία σειρά του ποστ που παραθέτεις. "Τι έγινε; Χεστηκανε πάνω τους;".
Και παρακάτω γράφει ειρωνικά πάντα, για 3000 νεκρούς και αλλού για πιθανότητα να σημάδεψε η Χαμάς το Νοσοκομείο. Κάτι αδύνατο βέβαια, λόγω του είδους του οπλισμού που χρησιμοποιεί, αλλά αφού τον βολεύει στο αφήγημα οκ.
Για τη συλλογική ευθύνη των Παλαιστινίων έχει γράψει δεκάδες φορές. Και έχει γίνει ολόκληρη συζήτηση γύρω από αυτή τη θέση. Της συλλογικής ευθύνης.
Εννοείται και αυτοί που δεν καταδικασαν τις σφαγές αθωων παιδιών από τη Χαμάς και όσοι βρήκαν μόνο δικαιολογιες και άλλοθι για τη δολοφονία αθωων παιδιών από τους Ισραηλινούς. Σκουπιδαρια και οι δύο.
Εκτός αν οι ζωές των παιδιών εχουν διαφορετική βαρύτητα, ανάλογα με τον αν επιλέγει καποιος πλευρά.
Ήδη έχουν σκοτωθεί έξι της ηγεσίας με χτυπηματα της Ισραηλινής αεροπορίας. Τρία άτομα έχουν μείνει ακόμα. Δύο εντός, ένα εκτός Γάζας. Ο ένας ο γνωστός επισκέπτης, που έχει ήδη 6 απόπειρες δολοφονιας στην πλάτη του, που τον άφησαν σακάτη.
Μια χαρά γίνονται μάρτυρες και αυτοι. Άλλωστε στη Γάζα σκοτώθηκαν όλοι. Και σε όλες τις σοβαρές αναλύσεις θεωρείται ότι υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης ηγεσίας λόγω απωλειών. Τις οποίες θεωρούν δεδομένες.
Έφαγαν το Γιασίν. Μια μυθική μορφή για τη Χαμάς. Δεν άλλαξε κάτι. Αντί να εξασθενήσει δυνάμωσε.
Κι αυτοί που θεώρησαν ότι η Χαμάς χέστηκε πάνω της και αποφάσισε την απελευθέρωση σε μια ώρα, κάτι που δεν ίσχυε οπως αποδείχτηκε, δεν είχαν καμία πίεση να πουν τη γνώμη τους εδώ και τώρα.
Την αποδέχτηκαν όμως την είδηση, γιατί είχαν ήδη προαποφασισμένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταίριαζε στα πιστεύω τους.
Θερμή παράκληση. Μη μου γράφεις μακροσκελή ποστ. Για να απαντήσω πρέπει να γραψω κι εγώ ανάλογα και δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει.
Η αξιοπιστία της Πτήσης πνίγηκε μαζί με την αξιοπιστία της αεροπορίας στρατού στο Στεφανοβίκειο. Όχι παπαγάλοι απλώς, εκπρόσωποι τύπου του υπουργείου.και κατι από την Πτήση
Η έκρηξη στο νοσοκομείο της Γάζας: Ανάλυση στο radiome.gr - Πτήση
Για το θέμα που συγκλόνισε τον κόσμο και την ανάλυση των στοιχείων που ξέρουμε για τις ευθύνες της πολύνεκρης έκρηξης στο νοσοκομείο της Γάζας, υπήρξε τοποθέτησή μας στο radiome.gr που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Με τις ευχαριστίες μας στον Γιάννη Χαραλαμπίδη για την πρόσκληση και φιλοξενία του...flight.com.gr
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Τύπε είσαι όσο παπάρας δείχνεις ή μας κρύβεις το καλύτερο για αργότερα?Είσαι απλά αντισημιτης.μας λες ότι έβαζαν τους ποντιους στου φούρνους.. Ενώ δεν ισχύει. Μας λες ότι εσφαζαν Ινδιάνους. Ενώ όλη η λατινική αμερικη και οι ίδιες οι ηπα είναι γεμάτες από αυτούς.. Μας λες για το καραμπακ.. Που ηταν πάντα κομμάτι του Αζερμπαϊτζάν.. Και που οι Αρμένιοι, τους οποίους έφεραν οι σοβιετικό στη περιοχή, σήκωσαν μπαιράκι, έσφαξαν τους ντόπιους αζερους και έφτιαξαν δικο τους παράνομο κράτος.. Σαν να λεμε αύριο θα παω εγώ να σφσξωω του κατοίκους του Αμαρουσίου να φτιάξω το κρατος πατσάχ.. Γενικα λες πράγματα που δεν ισχυουν
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Για το Αρτσάχ τα έκανες σαλάτα τύπε.Είσαι απλά αντισημιτης.μας λες ότι έβαζαν τους ποντιους στου φούρνους.. Ενώ δεν ισχύει. Μας λες ότι εσφαζαν Ινδιάνους. Ενώ όλη η λατινική αμερικη και οι ίδιες οι ηπα είναι γεμάτες από αυτούς.. Μας λες για το καραμπακ.. Που ηταν πάντα κομμάτι του Αζερμπαϊτζάν.. Και που οι Αρμένιοι, τους οποίους έφεραν οι σοβιετικό στη περιοχή, σήκωσαν μπαιράκι, έσφαξαν τους ντόπιους αζερους και έφτιαξαν δικο τους παράνομο κράτος.. Σαν να λεμε αύριο θα παω εγώ να σφσξωω του κατοίκους του Αμαρουσίου να φτιάξω το κρατος πατσάχ.. Γενικα λες πράγματα που δεν ισχυουν
Τι είναι αυτά που λές.....
Τους Αρμένιους τους έφεραν οι Σοβιετικοί στην περιοχή?
Το άλλο επιχείρημα ότι οι ΗΠΑ και η λατινική Αμερική είναι γεμάτη Ινδιάνους μας έστειλε αδιάβαστους....
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 11K