Αυτό είναι αμούστακο ωρεέ.Εννοείται.
Άντε και το δημιούργημά του , τον tintin .... δεν είναι σαφές ;
Μάλλον consider this guy και θενγκ μη λέητερ.
Αυτό είναι αμούστακο ωρεέ.Εννοείται.
Άντε και το δημιούργημά του , τον tintin .... δεν είναι σαφές ;
Ο χαντογκ καλό παιδί , αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ τα μούσια.Αυτό είναι αμούστακο ωρεέ.
Μάλλον consider this guy και θενγκ μη λέητερ.
Άρχοντας κηνυγός κατσαπλιάδων είναι στην πραγματικότητα!Ο χαντογκ καλό παιδί , αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ τα μούσια.
Μου θύμιζαν κατσαπλιάδες.
Ποτε βλεπεις να κανουν εισβολή στο Ιραν?Eτσι είμαι οι αρουραίοι .....κρύβονται όταν τους κυνηγούν κ παράταξη τιμολόγιο πρώτοι όπως τότε με τους Ρωμαίους που εγξαντεληψαν τη γης τους ......
Οι αρουραίοι εμφανίζονται μόνο στο σκοτάδι όπως τώρα βομβαρδίζουν πολυκατοικίες
Οι αρουραίοι είναι παράσιτα όπως αυτοί μια ζωή παρασιτούν από τη φτώχεια του άλλου .....
Μεγάλος Μακαρος, ποσο λείπει!Στρατονομία ΕΑΤ-ΕΣΑ σε κόβω....
Ανακριτής σαν Μάκαρο,με ράσα και πετραχήλι....
Μόνο αν πάρουν εντολή από ΗΠΑΠοτε βλεπεις να κανουν εισβολή στο Ιραν?
κοίτα μη σε χώσουν σε κανά τζιπ οι ισλαμοπίθηκοι και μετά τραγουδάς στερνή μου γνώση να σε είχα πρώταΣουρωτηρι έκαναν οι ισλαμοπιθηκοι τον περιβόητο σιδερενιο μιζοθωλο που θελει να μας φερει ο δενδιας.
Με τα drone απο το Ali express
Εγώ αυτόν φοβάμαι περισσότερο:κοίτα μη σε χώσουν σε κανά τζιπ οι ισλαμοπίθηκοι και μετά τραγουδάς στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
Kαι μετα θα ρίξει το Ιραν και θα μπει μέσα το Ισραηλ αλλα 700 εκατομμύρια μεχρι που θα παει ΔΝΤ.Ισραήλ: «Θανάσιμη και ακριβής» η απάντηση στο Ιράν – Καταφτάνει η ενίσχυση από ΗΠΑ για την αεράμυνα
Σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι το Ισραήλ θα απαντήσει σύντομα στο Ιράν, ενώ πρόσθεσε ότι η απάντηση αυτή θα είναι «θανάσιμη και ακριβής».www.naftemporiki.gr
Kαι μετα θα ρίξει το Ιραν και θα μπει μέσα το Ισραηλ αλλα 700 εκατομμύρια μεχρι που θα παει ΔΝΤ.
Το Ισραηλ δεν ειναι Ρωσια να τα βαζει με ολη την ευρωπη, αμερικη, να κερδιζει εδαφη και να μεγαλώνει την οικονομία του 5%. Οι Αμερικανοι δεν έχουν τα αρχιδια ν αντέξουν τις συνεπειες μιας αύξησης στα 100-150$ το βαρέλι για το αργο. Τουλάχιστον οχι μεχρι τις εκλογες
καλός πούστης κι αυτός , εβραίοςΕγώ αυτόν φοβάμαι περισσότερο: