Hundreds of people have stormed into the main airport in Russia’s Dagestan region and onto the landing field, seeking passengers arriving from the Israeli city of Tel Aviv
abcnews.go.com
Το Τελ Αβίβ καλεί τη Μόσχα να προστατεύσει όλους τους Ισραηλινούς και τους Εβραίους.
www.capital.gr
Η διαφορά είναι ότι οι Έλληνες αριστεροί τσιγγουνεύονται και το εισιτήριο του μετρό για τα αδέρφια τους τους Παλαιστίνιους.Σέλφι στην πορεία και ασπρόμαυρη μαντίλα στην καφετέρια ,μέχρι εκεί.
Στη Ρωσία οι αντισημτιστές δεν είναι οι αριστεριστές ,είναι οι αμόρφωτοι που ψάχνανε πογκρόμ σε αεροπλάνο που μετέφερε καρκινοπαθείς μετά από θεραπεία στο Ισραήλ.
Θλιβεροί άνθρωποι και οι μεν και οι δε. Έχουν πιστέψει την παραμύθα ότι οι Εβραίοι κυβερνάνε τον κόσμο, άρα φταίνε για ότι κακό τους συμβαίνει. Η βολική αλήθεια του αόρατου εχθρού. Δηλαδή δεν φταίω εγώ αν δεν είμαι καλός στη δουλειά μου αλλά ένα συμβούλιο Σιωνιστών σε ένα ουρανοξύστη στο Μαχνάτταν. Από την άλλη στην Ελλάδα βλέπεις ταυτόχρονα να υπερασπίζονται τους Παλαιστίνιους και τις φεμινίστριες. Δηλαδή ενώ το Ισραήλ είναι το καταφύγιο όλων των ΛΟΑΤΚΙ της Μέσης Ανατολής, αυτοί φωνάζουν "ζήτω η Παλαιστίνη, φάτε τους Εβραίους, μόνο αίμα" υποστηρίζουν δηλαδή φανατικούς Άραβες που θέλουν να γυρίσουν το χρόνο 500 χρόνια πίσω.
Τους βλέπω να γίνονται ρεζίλι κάθε μέρα όπως τότε που έβριζαν τους Αμερικάνους που απέσυραν το στρατό κατοχής από το Αφγανιστάν. Στο δικό τους το μυαλό μπορεί να είσαι και εναντίον της εισβολής και υπέρ του στρατού κατοχής. Και αντιρατσιστής και αντισημίτης.
Για τους ακροδεξιούς αντισημίτες που ακόμα λένε ότι οι Εβραίοι σταυρώσαν το Χριστό, είναι απλά ηλίθιοι. Χάνεις το χρόνο σου να ασχολείσαι.
Και δε λέω ότι οι Εβραίοι περπατάνε με το φωτοστέφανο. Μηδενική ανοχή είχαν πάντα και στον πόλεμο δεν έχουν καμία δεοντολογία. Όπως υπάρχουν και φιλήσυχοι Παλαιστήνιοι που θέλουν να ζήσουν ήρεμα στον τόπο των προγόνων τους. Από ότι φαίνεται πάντως δε θα βρεθεί λύση ποτέ στο μεσανατολικό. Αυτά που ζούμε τώρα, θα τα ξαναζούμε και όταν φύγουμε εμείς από τη ζωή θα τα ξαναζούν και οι επόμενοι.