alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, απο παλαιστινιους.Διαδηλωσεις και ταραχες παντού και στο Δυτικό κόσμο υπερ των Παλαιστινιων με αιτημα να σταματήσει τη σφαγή το Ισραηλ. Κανείς δε διαδηλωνει υπερ των Εβραίων. Δες ειδήσεις.
Ποιος το λεει αυτο? Δωσε λινκΧιλιαδες παιδια νεκρα, αγνοουνται περιπου 2000 αμαχοι κατω απ τα χαλάσματα.
Χαστούκι οι 1.400 σφαγμενοι αμαχοι απο τη Χαμας?Είναι ντροπη αυτο που γινεται, οταν σου ριξει κάποιος ενα χαστούκι, εσυ δε θα εχεις δικιο να τον γαζώσεις με πολυβολο.
Αρχη της "αναλογικοτητας" εννοεις. Πόσους δικαιουται να σκοτωσει το ισραηλ για να ερθουμε στα ισα μας?Υπαρχει η αρχή της αμοιβαιότητας και στις συγκρούσεις.
Γενοκτονική διαθεση εχουν μονο οι ισλαμοπιθηκοι. Αν αυριο αφοπλισθει το Ισραηλ, θα τους σφαξουν μεχρι ενος. Αν αφοπλισθεί η Χαμας, θα επελθει απλως ειρηνη.Εδω το Ισραηλ δείχνει τη γενικτονική μανία του με αφορμη την επίθεση της Χαμάς και σφαζει τους παντες.
Ποιων αιωνων? απο το 1948 υπαρχει το ΙσραηλΤαχα μου ειδοποιεί να φυγουνε προς το Νοτιά και μετα τους βαράει στο δρομο. Εβραίικα κολπα αιώνων.
Ναι, και τι εννοεις? Να καθεται το Ισραηλ να το σφαζουν οι τρομοκρατες μην τυχον και αναμιχθει το Ιραν?Το μεγαλο στοίχημα είναι να μην εμπλακει το Ιράν. Αμα μπει το Ιραν γεια σας, αλλάζει η ζωη ολων μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα νομιζω ο,τι θελω.Ειδες το ποστ μου απο πανω ακριβως, αυτο λεω. Οτι ανατρέπει τη λογικη σου και αυτα που θες να ισχύουν, πας να τα εξηγήσεις με κατι που σου ειναι απτο, οικειο και εχθρικό ή κατώτερο, πχ δε γουστάρεις τον συριζα και νομίζεις οτι ειμαι συριζας. Μικροπολιτικάντικη λογική. Καμια σχεση με την πραγματικότητα. Ελπίζω καποτε οι ανθρωποι με τη νοοτροπια σου να ειναι ισχνή μειοψηφία και να μην επηρεάζουν τιποτα στη χώρα, να μην ασχολείται κανείς μαζί τους
Οταν μιλαμε για το ισραηλ και πετας στο ασχετο για το "πανηλιθιο καθεστως της Ελλαδας", ναι εισαι συριζας. Τι εισαι δηλαδη, για πες μας. Τι ψηφισες?