Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τους χεσμπολάδες τους βλέπω αναβαθμισμένους. Δεν θα είναι περίπατος για τους Οβριους και μάλιστα με δυο μέτωπα..
Έτσι,είναι πολύ πιο ισχυροί από την Χαμάς.
Αν μπούνε οι Χεσμπολάδες στο παιχνίδι θα μπούνε και οι Αμερικανοί.
Γαμησέ τα....

Ο κερδισμένος από όλα αυτά είναι η Ρωσία(σε πολλά επίπεδα).
Και χωρίς να έχει εμπλακεί...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ναι αλλά τουλάχιστον την κατέλαβε μια οργανωμένη χώρα όχι τίποτα ξυπόλητοι τρομοκράτες :confused:
Μια οργανωμένη χώρα μαζί με τρομοκράτες τ/κ.
Για ευθύνες ψάξε στους κύριους Συνταγματάρχες....
Άσε είναι τελείως άλλο θέμα.

Δεν μπορώ όμως να διαβάζω για την "καλή" χούντα...

:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μια οργανωμένη χώρα μαζί με τρομοκράτες τ/κ.
Για ευθύνες ψάξε στους κύριους Συνταγματάρχες....
Άσε είναι τελείως άλλο θέμα.

Δεν μπορώ όμως να διαβάζω για την "καλή" χούντα...

:confused:
Δεν υπάρχουν καλές χούντες πουθενά και ποτέ

Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι -όχι και τόσο δημοκράτες- που αρέσκονται σε τέτοια καθεστώτα...φυσικά των δικών τους ιδεών....

Οπότε αν ρωτήσεις έναν χουντικό θα σου πει ωραία ήταν...αν ρωτήσεις έναν αριστερό που την πέρασε στις φυλακές θα σου πει άλλα....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Δεν υπάρχουν καλές χούντες πουθενά και ποτέ

Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι -όχι και τόσο δημοκράτες- που αρέσκονται σε τέτοια καθεστώτα...φυσικά των δικών τους ιδεών....

Οπότε αν ρωτήσεις έναν χουντικό θα σου πει ωραία ήταν...αν ρωτήσεις έναν αριστερό που την πέρασε στις φυλακές θα σου πει άλλα....
Στο δια ταύτα,μας πήγε 50 χρόνια πίσω....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Στο δια ταύτα,μας πήγε 50 χρόνια πίσω....
Και μόνο που δίχασε τους Έλληνες εμένα μου αρκεί. Όχι μόνο μας πήγε πίσω αλλά έσπειρε και την ''χουντική'' νοοτροπία σε πολλούς. Φυσικά τα έργα που έγιναν δεν έγιναν επειδή ήταν μάγκες αυτοί από μόνοι τους. Αλλά μας έβαλε στον πάγο...για χρόνια....

Βέβαια και οι Έλληνες άλλο που δε θέλουν....εδώ βλέπεις γίνεται πόλεμος που δε μας αφορά άμεσα και χωρίζεται ο κόσμος σε αυτούς θέλουν τεμαχισμένους ισλαμιστές και σε αυτούς που θέλουν τεμαχισμένους Εβραίους

και σε λένε και τρελό αν δε θες κανέναν τεμαχισμένο :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Θα σου διαχώριζα τη Χούντα του Παπαδόπουλου απο του Ιωαννίδη που χάθηκε η Κύπρος αλλά δεν είναι επι του παρόντος.
Το ερώτημα είναι αν μια καλή Χούντα είναι προτιμότερη από μια κακή δημοκρατία. Και στη τελική η κακή Χούντα αλλάζει.. Τη κακή δημοκρατία τη τρώμε στη μάπα χρόνια τώρα...
Τι σημαίνει καλή χούντα?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Θα σου διαχώριζα τη Χούντα του Παπαδόπουλου απο του Ιωαννίδη που χάθηκε η Κύπρος αλλά δεν είναι επι του παρόντος.
Το ερώτημα είναι αν μια καλή Χούντα είναι προτιμότερη από μια κακή δημοκρατία. Και στη τελική η κακή Χούντα αλλάζει.. Τη κακή δημοκρατία τη τρώμε στη μάπα χρόνια τώρα...
Η χούντα το Παπαδόπουλου απέσυρε την μεραρχία.
Όλη η χούντα τραγική ήταν.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Και μόνο που δίχασε τους Έλληνες εμένα μου αρκεί. Όχι μόνο μας πήγε πίσω αλλά έσπειρε και την ''χουντική'' νοοτροπία σε πολλούς. Φυσικά τα έργα που έγιναν δεν έγιναν επειδή ήταν μάγκες αυτοί από μόνοι τους. Αλλά μας έβαλε στον πάγο...για χρόνια....

Βέβαια και οι Έλληνες άλλο που δε θέλουν....εδώ βλέπεις γίνεται πόλεμος που δε μας αφορά άμεσα και χωρίζεται ο κόσμος σε αυτούς θέλουν τεμαχισμένους ισλαμιστές και σε αυτούς που θέλουν τεμαχισμένους Εβραίους

και σε λένε και τρελό αν δε θες κανέναν τεμαχισμένο :confused:
Διαφωνώ με το τελευταίο.
Μας αφορά και μάλιστα άμεσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Κάτι σαν τα εμιράτα, τη Σιγκαμπούρη, τη Ταυλάνδη που οι δικτάτορες προστατεύουν τα συμφέροντα του λαού τους, πέρα απο τα προσωπικά τους.
Ποια είναι τα συμφέροντα του λαού και ποιος τα αποφασίζει?

Είναι προς το συμφέρον του λαού να φοράνε υποχρεωτικά οι γυναίκες μπούργκα?

Ποιος αποφασίζει αν ο λαός θέλει ειρήνη με μια άλλη χώρα...ανεξιθρησκεία ή υποστήριξη σε πολέμους άλλων κτλπ? Ποιος αποφασίζει αν θέλει το ΑΕΠ να δίνεται σε προμήθειες όπλων ή σε μόρφωση και σίτιση???

Ποιος αποφασίζει την καθημερινότητα των ανθρώπων σε μια χούντα? και που θα βρεθείς αν αποφασίσεις ότι αυτά τα συμφέροντα δεν σε εκφράζουν?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Διαφωνώ με το τελευταίο.
Μας αφορά και μάλιστα άμεσα.
Άμεσα για εμένα θα ήταν αν μας κηρύξει πόλεμο μια άλλη χώρα. Τώρα είμαστε απλά θεατές.

Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε η προσωπικές γνώμες και η ανθρωπιά δεν χωράνε αφού είναι ο θάνατος σου η ζωή μου και ότι και να πιστεύεις θα πρέπει να υπερασπιστείς την χώρα σου.

Και σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα και εγώ και εσύ σε άλλες χώρες που δεν τους αφορά άμεσα να μην λένε ''να τους λιώσουν όλους τους ελληνοπίθηκες που μόνο να τρώνε και να πίνουν ξέρουν''

και να επέμβουν για να μην γίνει η Ελλάδα χωράφι....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό...
Και υπάρχουν άπειρα τέτοια video στο youtube...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.169
Πόντοι
456
Υποστηρίζω τους Παλαιστίνιους αλλά η Χαμάς έκανε πολύ μεγάλη μαλακία.

Έδωσε πάσα για κανονική γενοκτονία στο Ισραήλ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.167
Πόντοι
5.506
Υπάρχει "καλή" χούντα; Και από πότε γράφεται με το Χ κεφαλαίο;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Άμεσα για εμένα θα ήταν αν μας κηρύξει πόλεμο μια άλλη χώρα. Τώρα είμαστε απλά θεατές.

Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε η προσωπικές γνώμες και η ανθρωπιά δεν χωράνε αφού είναι ο θάνατος σου η ζωή μου και ότι και να πιστεύεις θα πρέπει να υπερασπιστείς την χώρα σου.

Και σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα και εγώ και εσύ σε άλλες χώρες που δεν τους αφορά άμεσα να μην λένε ''να τους λιώσουν όλους τους ελληνοπίθηκες που μόνο να τρώνε και να πίνουν ξέρουν''

και να επέμβουν για να μην γίνει η Ελλάδα χωράφι....
Υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα αλλά και γεωπολιτικά που μας ενδιαφέρουν άμεσα.
Μόνο αφελής δεν είσαι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα αλλά και γεωπολιτικά που μας ενδιαφέρουν άμεσα.
Μόνο αφελής δεν είσαι

Ε ναι...τα έχω γράψει και εγώ...ότι μας συμφέρει να επιρκατήσει το Ισραήλ...αν και όπως κάνουν αυτοί αιματοχυσία θα έχουν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα..προβλέπω να γεννιέται ένα νέο είδος τρομοκρατίας...σε γενικευμένο επίπεδο...αλλά εντάξει μπορεί να είμαι και υπερβολικός.

Το άμεσα το ορίζω στον βαθμό που θα εμπλακούμε με πόλεμο.

Αυτή τη στιγμή έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε γνώμη και άποψη...αν ο πόλεμος έρθει στην πόρτα μας δεν θα την έχουμε.

Με λίγα λόγια (ακόμα) έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε άνθρωποι....άλλο αν κάποιοι δεν το εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία....

οι παλαιστίνιοι και οι ισραηλινοί (σε κάποιο βαθμό) δεν την έχουν. Αυτό αν το χώνευαν οι λαοί που είναι σε ειρήνη θα ήμασταν καλύτεροι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Βαφτίστηκε και Χριστιανός, βάζοντας στο μικροσκόπιο της Χαμάς όλους τους Άραβες Χριστιανούς της Παλαιστίνης.
Καλά νομίζεις αυτόν περιμένανε για να εξαφανίσουν του χριστιανούς "Παλαιστίνιους"....
Έχουν μείνει κάποιες εκκλησίες και επισκοπές για να παίρνουν επιχορηγήσεις και ρευστό.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom