Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Ναι αλλά τουλάχιστον την κατέλαβε μια οργανωμένη χώρα όχι τίποτα ξυπόλητοι τρομοκράτεςΌταν όμως κοίταξαν έξω από το παράθυρο,έλλειπε η μισή Κύπρος....
Ναι αλλά τουλάχιστον την κατέλαβε μια οργανωμένη χώρα όχι τίποτα ξυπόλητοι τρομοκράτεςΌταν όμως κοίταξαν έξω από το παράθυρο,έλλειπε η μισή Κύπρος....
Έτσι,είναι πολύ πιο ισχυροί από την Χαμάς.Τους χεσμπολάδες τους βλέπω αναβαθμισμένους. Δεν θα είναι περίπατος για τους Οβριους και μάλιστα με δυο μέτωπα..
Μια οργανωμένη χώρα μαζί με τρομοκράτες τ/κ.Ναι αλλά τουλάχιστον την κατέλαβε μια οργανωμένη χώρα όχι τίποτα ξυπόλητοι τρομοκράτες
Δεν υπάρχουν καλές χούντες πουθενά και ποτέΜια οργανωμένη χώρα μαζί με τρομοκράτες τ/κ.
Για ευθύνες ψάξε στους κύριους Συνταγματάρχες....
Άσε είναι τελείως άλλο θέμα.
Δεν μπορώ όμως να διαβάζω για την "καλή" χούντα...
Στο δια ταύτα,μας πήγε 50 χρόνια πίσω....Δεν υπάρχουν καλές χούντες πουθενά και ποτέ
Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι -όχι και τόσο δημοκράτες- που αρέσκονται σε τέτοια καθεστώτα...φυσικά των δικών τους ιδεών....
Οπότε αν ρωτήσεις έναν χουντικό θα σου πει ωραία ήταν...αν ρωτήσεις έναν αριστερό που την πέρασε στις φυλακές θα σου πει άλλα....
Και μόνο που δίχασε τους Έλληνες εμένα μου αρκεί. Όχι μόνο μας πήγε πίσω αλλά έσπειρε και την ''χουντική'' νοοτροπία σε πολλούς. Φυσικά τα έργα που έγιναν δεν έγιναν επειδή ήταν μάγκες αυτοί από μόνοι τους. Αλλά μας έβαλε στον πάγο...για χρόνια....Στο δια ταύτα,μας πήγε 50 χρόνια πίσω....
Τι σημαίνει καλή χούντα?Θα σου διαχώριζα τη Χούντα του Παπαδόπουλου απο του Ιωαννίδη που χάθηκε η Κύπρος αλλά δεν είναι επι του παρόντος.
Το ερώτημα είναι αν μια καλή Χούντα είναι προτιμότερη από μια κακή δημοκρατία. Και στη τελική η κακή Χούντα αλλάζει.. Τη κακή δημοκρατία τη τρώμε στη μάπα χρόνια τώρα...
Η χούντα το Παπαδόπουλου απέσυρε την μεραρχία.Θα σου διαχώριζα τη Χούντα του Παπαδόπουλου απο του Ιωαννίδη που χάθηκε η Κύπρος αλλά δεν είναι επι του παρόντος.
Το ερώτημα είναι αν μια καλή Χούντα είναι προτιμότερη από μια κακή δημοκρατία. Και στη τελική η κακή Χούντα αλλάζει.. Τη κακή δημοκρατία τη τρώμε στη μάπα χρόνια τώρα...
Διαφωνώ με το τελευταίο.Και μόνο που δίχασε τους Έλληνες εμένα μου αρκεί. Όχι μόνο μας πήγε πίσω αλλά έσπειρε και την ''χουντική'' νοοτροπία σε πολλούς. Φυσικά τα έργα που έγιναν δεν έγιναν επειδή ήταν μάγκες αυτοί από μόνοι τους. Αλλά μας έβαλε στον πάγο...για χρόνια....
Βέβαια και οι Έλληνες άλλο που δε θέλουν....εδώ βλέπεις γίνεται πόλεμος που δε μας αφορά άμεσα και χωρίζεται ο κόσμος σε αυτούς θέλουν τεμαχισμένους ισλαμιστές και σε αυτούς που θέλουν τεμαχισμένους Εβραίους
και σε λένε και τρελό αν δε θες κανέναν τεμαχισμένο
Ποια είναι τα συμφέροντα του λαού και ποιος τα αποφασίζει?Κάτι σαν τα εμιράτα, τη Σιγκαμπούρη, τη Ταυλάνδη που οι δικτάτορες προστατεύουν τα συμφέροντα του λαού τους, πέρα απο τα προσωπικά τους.
Άμεσα για εμένα θα ήταν αν μας κηρύξει πόλεμο μια άλλη χώρα. Τώρα είμαστε απλά θεατές.Διαφωνώ με το τελευταίο.
Μας αφορά και μάλιστα άμεσα.
Ήρθε η ώρα να πληρώσει τη μερσεντέςΕπι ΠΑΣΟΚάρας ο Έλληνας είχε μερσεντες και τώρα έχει φίατ ...
Υπάρχει "καλή" χούντα; Και από πότε γράφεται με το Χ κεφαλαίο;Θα σου διαχώριζα τη Χούντα του Παπαδόπουλου απο του Ιωαννίδη που χάθηκε η Κύπρος αλλά δεν είναι επι του παρόντος.
Υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα αλλά και γεωπολιτικά που μας ενδιαφέρουν άμεσα.Άμεσα για εμένα θα ήταν αν μας κηρύξει πόλεμο μια άλλη χώρα. Τώρα είμαστε απλά θεατές.
Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε η προσωπικές γνώμες και η ανθρωπιά δεν χωράνε αφού είναι ο θάνατος σου η ζωή μου και ότι και να πιστεύεις θα πρέπει να υπερασπιστείς την χώρα σου.
Και σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα και εγώ και εσύ σε άλλες χώρες που δεν τους αφορά άμεσα να μην λένε ''να τους λιώσουν όλους τους ελληνοπίθηκες που μόνο να τρώνε και να πίνουν ξέρουν''
και να επέμβουν για να μην γίνει η Ελλάδα χωράφι....
Αυτά τους φάγανε....Οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό...
Και υπάρχουν άπειρα τέτοια video στο youtube...
Βαφτίστηκε και Χριστιανός, βάζοντας στο μικροσκόπιο της Χαμάς όλους τους Άραβες Χριστιανούς της Παλαιστίνης.Τι παραλληλισμοί μου έρχονται με κάποιους εδώ μέσα με αυτό το κάθαρμα....
Mosab Hassan Yousef - Wikipedia
en.wikipedia.org
Υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα αλλά και γεωπολιτικά που μας ενδιαφέρουν άμεσα.
Μόνο αφελής δεν είσαι
Καλά νομίζεις αυτόν περιμένανε για να εξαφανίσουν του χριστιανούς "Παλαιστίνιους"....Βαφτίστηκε και Χριστιανός, βάζοντας στο μικροσκόπιο της Χαμάς όλους τους Άραβες Χριστιανούς της Παλαιστίνης.