Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Κ σύμφωνα με τον αδέκαστο φταίει ο κάθε της Μυανμάρ που έχει δικτατορία
Φταει ο ελληνικός λαός που κάποιοι πήραν τα τανκς επί χούντας κ φταίει δλδ πχ ο Παναγούλης για την δικτατορία :confused: φταίνε οι Χιλιανοί για τον Πινοσέτ ή για τον βιδελα οι Αργεντινοί

Κάποιοι έχουν τα όπλα κ κυβερνούν απολυταρχικά τον ίδιο το λαός τους

Ο αδέκαστος είναι ικανός να πει οτιδήποτε για να δημιουργήσει ντόρο
Τα λέω καλά @Νίπλης ή λες να τα πιστεύει αυτά;;:confused:
Ε ναι πάντα οι λαοί φταίνε....άρα φταίει και ο Άλεξ που το 15 όταν ο συριζα παραλίγο να μας βγάλει από το ευρώ δεν πήγε έξω από τη βουλή με ένα δίκανο να καθαρίσει τους προδότες.

Γιατό αυτό ζητάει από τους παλαιστίνιους.

Τι ψάχνω να βρω και εγώ τώρα βέβαια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Φυσικά και την απασχολεί

αυτό τι σχέση έχει με την κατάσταση στη γάζα? Αν έχεις το θάρρος της γνώμης πες μας....η λύση είναι να τους αφανίσουμε από το χάρτη? Όλους? και τα 2 μύρια?
γιατι και τα δυο μυρια και οχι ολο το 1,5 δις μουσουλμανων...δεν θελω εκπτωσεις σε αυτα ,μισοδουλειες...ολους ,αν γινει η αρχη ολους ,κοντρα ξουρα ,αλλωστε οκτω δις ειμαστε,δεν θα σωθουμε με εναμιση μειον!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
γιατι και τα δυο μυρια και οχι ολο το 1,5 δις μουσουλμανων...δεν θελω εκπτωσεις σε αυτα ,μισοδουλειες...ολους ,αν γινει η αρχη ολους ,κοντρα ξουρα ,αλλωστε οκτω δις ειμαστε,δεν θα σωθουμε με εναμιση μειον!
ε έτσι

τα μεγάλα τα μισόλογα τα βαρύγδουπα από τον καναπέ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Δεν πανε πολλα χρονια που μουσουλμανοι μπηκαν σε εκκλησια σε προαστιο-χωριο σε ησυχη γαλλικη πολη, και εσφαξαν 84χρονο ιερεα.

Δεν εχουν κανεναν σεβασμο προς την ανθρωπινη ζωη. Αλλα απαιτουν απο τους αλλους να τους συμπαρασταθουν.
Ετσι ακριβως.
Περαν απο διαφορες σαχλαμαριτσες και ειρωνειες που γραφονται, η πραγματικοτητα ειναι ξεροκέφαλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ε ναι πάντα οι λαοί φταίνε....άρα φταίει και ο Άλεξ που το 15 όταν ο συριζα παραλίγο να μας βγάλει από το ευρώ δεν πήγε έξω από τη βουλή με ένα δίκανο να καθαρίσει τους προδότες.

Γιατό αυτό ζητάει από τους παλαιστίνιους.

Τι ψάχνω να βρω και εγώ τώρα βέβαια
Ωραιες συγκρισεις τύπε

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εις το όνομα του Αλλάχ
Πριν την επίθεση ο δράστης την ανακοίνωσε στο Χ

Συνημμένα

• VID_20231016_230804_599.mp4
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 0

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Ωραιες συγκρισεις τύπε
Μια χαρά σύγκριση είναι

αν λαός είναι συνένοχος είχες πατριωτικό χρέος να πας με το δίκανο και τις μολότοφ έξω από τη βουλή την ώρα που πήγαιναν να υπογράψουν την χρεοκοπία της χώρας.

Δεν το έκανες άρα είσαι συνένοχος. Και δεν σου ζητήσαμε να το κάνεις και σε κανένα καθεστώς στρατιωτικής χούντας...στην Ελλάδα το πολύ πολύ να πέρναγες μια βραδιά στη ΓΑΔΑ. Γιατί δεν το έκανες? θες να είσαι συνένοχος στο έγκλημα?

Αλλά δεν μου απάντησες τελικά.......πρέπει να τους καθαρίσουν και τα 2 μύρια να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας πειράξει κανένας?

Το αμέλησες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μια χαρά σύγκριση είναι

αν λαός είναι συνένοχος είχες πατριωτικό χρέος να πας με το δίκανο και τις μολότοφ έξω από τη βουλή την ώρα που πήγαιναν να υπογράψουν την χρεοκοπία της χώρας.

Δεν το έκανες άρα είσαι συνένοχος. Και δεν σου ζητήσαμε να το κάνεις και σε κανένα καθεστώς στρατιωτικής χούντας...στην Ελλάδα το πολύ πολύ να πέρναγες μια βραδιά στη ΓΑΔΑ. Γιατί δεν το έκανες? θες να είσαι συνένοχος στο έγκλημα?

Αλλά δεν μου απάντησες τελικά.......πρέπει να τους καθαρίσουν και τα 2 μύρια να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας πειράξει κανένας?

Το αμέλησες
Οχι, μαλακία συγκριση ειναι, γιατι εδω μιλαμε για δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση.
Δηλαδη ΑΚΟΜΗ μεγαλυτερη ευθυνη του λαου για την ηγεσια του.
Επιπλεον, για ποια συνενοχή μιλαμε? Εδω μιλαμε για εγκληματα σε βάρος ενος γειτονικου κρατους. Και μου συγκρινεις "συνενοχή" για πολιτική μιας δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης. Αχταρμάς τύπε, άστο.
Να απαντησω στο αν πρεπει να σκοτωθουν 2 εκατομμυρια? Γιατι, ποιος το ειπε αυτο? Το Ισραηλ? Λιγη σοβαροτητα σε παρακαλω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606

Σοκ στις Βρυξέλλες: Δυο νεκροί από πυροβολισμούς, προς οριστική διακοπή το Βέλγιο-Σουηδία!​

Συντάκτης: Agones team
Agones team16/10/2023 23:11
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Δευτέρας (16/1) στις Βρυξέλλες, έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στην «Πλας Σενκτελέτ». Τα θύματα φέρεται ότι φορούσαν φανέλες της Εθνικής Σουηδίας ενώ ο αγώνας του Βελγίου με την Σουηδία αναμένεται να διακοπεί οριστικά.

Το φάντασμα της τρομοκρατίας πλανάται ξανά πάνω από την Ευρώπη. Το βράδυ της Δευτέρας (16/10), δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν τις Βρυξέλλες, έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στην «Πλας Σενκτελέτ».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απ’ τα βελγικά Μέσα, πρόκειται για δύο Σουηδούς οπαδούς που όδευαν για το παιχνίδι της Εθνικής Σουηδίας με την αντίστοιχη του Βελγίου. Όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ ένας άνδρας πυροβόλησε Σουηδούς οπαδούς με αυτόματο όπλο και δημοσίευσε βίντεο με την πράξη του στο οποίο είπε ότι ενεργούσε στο όνομα του Αλλάχ. Φέρεται πως υπάρχει ακόμα ένας τραυματίας.

Ο δράστης αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη σε φυγή και αυτό προκαλεί νευρικότητα γύρω από το γήπεδο. Όλοι οι σταθμοί του μετρό είναι προς το παρόν κλειστοί. Το επίπεδο τρομοκρατίας στις Βρυξέλλες έχει αυξηθεί στο επίπεδο τέσσερα.

Το παιχνίδι του Βελγίου με την Σουηδία έχει προς το παρόν διακοπεί μετά το πρώτο 45λεπτο καθώς οι δύο ομάδες αποφάσισαν από κοινού να μη συνεχίσουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Οχι, μαλακία συγκριση ειναι, γιατι εδω μιλαμε για δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση.
Δηλαδη ΑΚΟΜΗ μεγαλυτερη ευθυνη του λαου για την ηγεσια του.
Επιπλεον, για ποια συνενοχή μιλαμε? Εδω μιλαμε για εγκληματα σε βάρος ενος γειτονικου κρατους. Και μου συγκρινεις "συνενοχή" για πολιτική μιας δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης. Αχταρμάς τύπε, άστο.
Να απαντησω στο αν πρεπει να σκοτωθουν 2 εκατομμυρια? Γιατι, ποιος το ειπε αυτο? Το Ισραηλ? Λιγη σοβαροτητα σε παρακαλω
Ναι με μπέρδεψες τώρα νομίζεις.

Αν οι παλαιστίνιοι έχουν ευθύνη επειδή δεν διώχνουν την χαμάς που τους απειλεί με όπλα στο κεφάλι

τότε εσύ που έβλεπες τον συριζα απο την τηλεόραση να χρεοκοπεί τη χώρα έπρεπε να έχεις ρίξει την κυβέρνηση δια της βίας. Δεν το έκανες όμως. Τι σημασία έχει που ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος? Δεν θα κατέστρεφε τη χώρα? Και η χαμάς με εκλογές βγήκε...και η χούντα στην Ελλάδα...μόνο που μετά δεν ξανα έγιναν εκλογές....

δε μπορείς να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ναι να απαντήσεις....τι να απαντήσεις δηλαδή? έχεις βρει το βολή σου στο να μην έχεις άποψη. Το ισραήλ αυτό κάνει αυτή τη στιγμή...γενοκτονία...και η απάντηση σου είναι αυτοί φταίνε έχει ευθύνη ο λαός που τον ρημάζουν. Εσύ δείξε σοβαρότητα επίσης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι να απαντήσεις....τι να απαντήσεις δηλαδή? έχεις βρει το βολή σου στο να μην έχεις άποψη. Το ισραήλ αυτό κάνει αυτή τη στιγμή...γενοκτονία...και η απάντηση σου είναι αυτοί φταίνε έχει ευθύνη ο λαός που τον ρημάζουν. Εσύ δείξε σοβαρότητα επίσης.
Ρε τύπε, μπας και πιστευεις οτι αν καταδικασω φραστικα στο μπου κομ το Ισραηλ, θα σταματησει ο πολεμος εκει κατω? Δεν εξηγειται τετοια εμμονή να μου αποσπάσεις μια δηλωση καταδικης του Ισραηλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εσύ που έβλεπες τον συριζα απο την τηλεόραση να χρεοκοπεί τη χώρα έπρεπε να έχεις ρίξει την κυβέρνηση δια της βίας. Δεν το έκανες όμως.
Οχι τύπε, δεν το εκανα, αλλά το Σεπτεμβρη του 2015 πηγα στην καλπη με το ψηφοδελτιο της ΝΔ για να τους ριξω απο την εξουσια. Εσυ τι εκανες τοτε? Τους ψηφισες ή απειχες?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, μπας και πιστευεις οτι αν καταδικασω φραστικα στο μπου κομ το Ισραηλ, θα σταματησει ο πολεμος εκει κατω? Δεν εξηγειται τετοια εμμονή να μου αποσπάσεις μια δηλωση καταδικης του Ισραηλ
ναι εσένα περίμεναν.....κρέμονται από την άποψη σου

εδώ συζητάμε αν δεν θες να πεις την άποψη σου τι θες και ξεκινάς συζήτηση. Εγώ σχολίασα τα δικά σου λόγια δεν προσπαθώ να σου αποσπάσω καμία απάντηση.

Αν δεν ήθελες να πεις πραγματική άποψη ή αν δεν έχεις άποψη δεν φταίω εγώ για αυτά που έγραψες. ξανά λέω...δικά σου λόγια.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Οχι τύπε, δεν το εκανα, αλλά το Σεπτεμβρη του 2015 πηγα στην καλπη με το ψηφοδελτιο της ΝΔ για να τους ριξω απο την εξουσια. Εσυ τι εκανες τοτε? Τους ψηφισες ή απειχες?
εγώ δεν ψηφίζω ούτε νδ ούτε συριζα.

ουτε σε θεωρώ υπεύθυνο επειδή ο συριζα πήγε να μας χρεοκοπήσει. Ούτε σε θεωρώ υπεύθυνο επειδή ψήφισες μητσοτάκη και βγήκε δον κορλεόνε.

Αυτή είναι η διαφορά μας όμως...εσύ έκανες αυτή τη γενίκευση. Δεν το συνεχίζω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι εσένα περίμεναν.....κρέμονται από την άποψη σου

εδώ συζητάμε αν δεν θες να πεις την άποψη σου τι θες και ξεκινάς συζήτηση. Εγώ σχολίασα τα δικά σου λόγια δεν προσπαθώ να σου αποσπάσω καμία απάντηση.

Αν δεν ήθελες να πεις πραγματική άποψη ή αν δεν έχεις άποψη δεν φταίω εγώ για αυτά που έγραψες. ξανά λέω...δικά σου λόγια.
Για πολλα μπορεις να με κατηγορησεις αλλά οχι για το οτι δεν λεω την αποψη μου.
Οχι μονο τη λεω, αλλά τη λεω και με τροπο που βλεπω οτι ενοχλει πολλους.
Αλλά το ερωτημα "και τι να κανουμε, να σκοτωσουμε 2 εκατομμυρια κοσμο" ειναι εντελως ακυρο, τι δεν καταλαβαινεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγώ δεν ψηφίζω ούτε νδ ούτε συριζα.

ουτε σε θεωρώ υπεύθυνο επειδή ο συριζα πήγε να μας χρεοκοπήσει. Ούτε σε θεωρώ υπεύθυνο επειδή ψήφισες μητσοτάκη και βγήκε δον κορλεόνε.

Αυτή είναι η διαφορά μας όμως...εσύ έκανες αυτή τη γενίκευση. Δεν το συνεχίζω.
Οχι. διαφωνω. Φυσικα και θα εφταιγε ο ελληνικος λαος, που εξελεξε τον Συριζα, αν βγαιναμε απο το ευρω. Κι εγω μαζι, αφου δεν καταφερα να μην γινει πρωθυπουργος ο αρχικατσαπλιάς. Και φυσικα πιστωνομαι ως πολιτης τα καλα της κυβερνησης μου, και χρεωνομαι τα κακά της κυβερνησης μου. Δημοκρατια λεγεται. Αλλά ειναι εντελώς διαφορετικο να με ρωτας για καραμπινες και βιαιη ανατροπη της κυβερνησης, οταν εδω ισχυουν δημοκρατικοι κανονες. Καλυτερα τωρα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Αλλά το ερωτημα "και τι να κανουμε, να σκοτωσουμε 2 εκατομμυρια κοσμο" ειναι εντελως ακυρο, τι δεν καταλαβαινεις?
Αυτό κάνουν τώρα. Τους σκοτώνουν όλους....τους ζητάνε να φύγουν 1.5 μύριο κόσμος να κρυφτούν χωρίς νερό και τρόφιμα και μετά να γυρίσουν στα χαλάσματα να αυτοκτονήσουν.

Το τι να κάνουμε το έχει βρει το ισραήλ...αυτό κάνει. Εσύ ή το υποστηρίζεις ή δεν το υποστηρίζεις....ή απέχεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτό κάνουν τώρα. Τους σκοτώνουν όλους....τους ζητάνε να φύγουν 1.5 μύριο κόσμος να κρυφτούν χωρίς νερό και τρόφιμα και μετά να γυρίσουν στα χαλάσματα να αυτοκτονήσουν.

Το τι να κάνουμε το έχει βρει το ισραήλ...αυτό κάνει. Εσύ ή το υποστηρίζεις ή δεν το υποστηρίζεις....ή απέχεις
Παιρνεις ως δεδομενο οτι το κάνει.
Δεν θεωρω οτι το κανει. Αρα το ερωτημα ειναι ακυρο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Παιρνεις ως δεδομενο οτι το κάνει.
Δεν θεωρω οτι το κανει. Αρα το ερωτημα ειναι ακυρο
Ε αν κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου περιμένεις να συνεννοηθείς και με άλλους?

Έχεις δηλαδή κάποια εξήγηση για το πως θα απομακρυνθούν εναμισι εκατομύριο άνθρωποι χωρίς τρόφιμα, νερό, μέσα μεταφοράς...μέσα από τα χαλάσματα...να πάνε που? και μετά να γυρίσουν που?

και αυτοί θα επιβιώσουν? Αυτό το πιστεύεις πραγματικά?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ε αν κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου περιμένεις να συνεννοηθείς και με άλλους?

Έχεις δηλαδή κάποια εξήγηση για το πως θα απομακρυνθούν εναμισι εκατομύριο άνθρωποι χωρίς τρόφιμα, νερό, μέσα μεταφοράς...μέσα από τα χαλάσματα...να πάνε που? και μετά να γυρίσουν που?

και αυτοί θα επιβιώσουν? Αυτό το πιστεύεις πραγματικά?
Επειδη ομως ΔΕΝ θα πεθανουν 1,5 εκατομμυριο ανθρωποι, προφανως το ερωτημα ειναι ακυρο.
Με ρωτας αν συμφωνω με μια φαντασιωση σου. Ε δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια.
Εκτος αν πιστευεις στ αληθεια οτι το Ισραηλ θα σκοτωσει 1,5 εκατομμυριο ανθρωπους, οπότε μαλλον η όποια συζητηση ειναι ανευ νοηματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom