Στέλνει και πμ ότι τα κόμματα έχουν ΑΦΜ.ο Αλεξουκος σου που με εχει ignore κοιμαται και ξυπνάει με το πότε ειμαι εγω λογκαρισμένος ΄ή όχι εφιαλτης του εχω γινει , ψαχνει ολο το φορουμ να δει που εχω γραψει..
Διαβάζει με προσοχη το κάθε ποστ μου (ενω με εχει ignore ξαναλέω )
Και επειδη εχω βαρέσει μπιέλα οπως λεει απανταω 01:00 στον άλλον τον ηλιθιο που με παράθεσε
(που μου εγραψε οτι δεν του απαντησα αμέσως κιολας μολις με παράθεσε και εκανα τον εξαφανισμενο ), οταν μπηκα και αραξα σπιτι , ενω ο Αλεξουκος, 00:49 ακόμα απαντουσε εδω σε μηνυματα
Τωρα , ολα αυτα τα γραφει ενας ηλιθιος που περιμενει να φτασουν μαυρα μεσανυχτα για να βαρεσει μαλακία
με μια φανταστικη σκυλοσαυρα στο skype φορωντας προφυλακτικο για να μην την γκαστρωσει απο τα data της ιντερνετ γραμμης του.
Οποτε , πρόσεχε να μην λογκαρεις νύχτα ,
22:30 το πολυ θα σβηνεις φωτα ,
θα φορας πυτζαμουλες με τον σνουπυ
και ντουγρου κατω απο τα σκεπάσματα
κοιτώντας την φωτο προφιλ του Μπαροκ
Και αν ειναι μεγάλη ανάγκη , μεγάλη όμως , θα μπαινεις σαν επισκεπτης
και θα διαβάζεις ποσταρίσματα του Νταιμα που μπαινει 3 και 4 το πρωι
που σηκωνεται απο τον προστάτη .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 232K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.334
- Πόντοι
- 11.146
.....οσο επικεντρωνομαστε στον χρησιμο ηλιθιο (Χαμας) και οχι στους πραγματικους οργανωτες του εγκληματος (αξονας Καταρ-Τουρκια-Ιραν), καμμια λυση δεν θα βρεθει κ καμμια ειρηνη δεν θα υπαρξει. Θα συνεχιζεται αεναα η βια κ τα εγκληματα πολεμου ενθεν κ ενθεν με τους λαους να μην μπορουν να ζησουν με ασφαλεια ποτε. Και βεβαια για να εχεις χρησιμους ηλιθιους πρεπει να τους μπουκωνεις με υπερφυσικο φανατισμο, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι στις μεγαλυτερες συγκρουσεις της ευρυτερης περιοχης απο πισω ειναι οι Αβρααμογενης θρησκειες (Ιουδαισμος-Μωαμεθανισμος-Χριστιανισμος).
Τελευταία τροποποίηση:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Δύσκολα κάνεις παρέα με ΕβραίοΣτο απίθανο σενάριο να την πέσουν όλοι οι Άραβες ενωμένοι στο Ισραήλ, τότε αμέσως θα είμαστε με τους Εβραίους.
Θα φιλοξενούσα εβραία που θα ερχόταν με βάρκα αλλά όχι Παλαιστίνια
Το κακό με την ιδιοσυγκρασία των εβραίων είναι πως αν χρειαστεί να μείνουν σε άλλη χώρα, δεν θα αφήσουν σπίτι για σπίτι ιδιόκτητο σε βάθος χρόνου, στους ντόπιους που θα κάνουν την φιλανθρωπία να τους δεχτούν ..
Πάντα σε κοιτανε με καχυποψία κ είναι αντικοινωνικοί σε σχέση με Άραβες κ ειδικότερα Παλαιστίνης Ιορδανίας που είναι πιο κοινωνικοί κ εύκολα ανοίγονται για μουχαμπετι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
πλακα μου κανεις ;;;;;Στέλνει και πμ ότι τα κόμματα έχουν ΑΦΜ.
Αυτος ο βλακας εστειλε πμ στον άλλον τον καθυστερημένο ;;
που το ειπε κιολας εχθες ( με ενημερωσαν με πμ κ ετσι ναπουμε) και τον "εδωσε" και κανονικα
Μπρο μου εχει πολυ μεγάλο προβλημα τελικά ο νομικος του ΨΝΑ
Οπωσδηποτε να παει σε ειδικό , η κατασταση του ειναι κρίσιμη
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.235
- Πόντοι
- 3.846
Η μεταστροφή ισχύει για την Ελλάδα. Εδώ τόσο οι ακροδεξιοί όσο και ακροαριστεροί είναι αντισημίτες. Μαζί τους και πολλοί πιο μετριοπαθείς που είτε είναι γενικά αντιδυτικοί και φιλοανατολίτες (πολλοί αριστεροί είναι έτσι) είτε πιστεύουν αυτά που τους λένε οι παπάδες για τα 7 πρωτόκολλα της Σιών και κάτι τέτοιες κλαπαρχιδιές.Αυτος ηταν και ο σκοπός, για οτι γινει δε θα φταιει το ισραηλ
Από τη μια έχεις Παλαιστίνιους: Ανεπρόκοποι, ξέρουν μόνο να φωνάζουν πόσο αδικημένοι είναι, δε δέχονται κανέναν διαφορετικής θρησκείας και φυλής.
Από την άλλη έχεις τους Εβραίους: Υπόδειγμα εργατικότητας, διανοούμενοι και φιλότεχνοι (θα δεις πολλούς Εβραίους στις τέχνες και στα γράμματα, ελάχιστους στον αθλητισμό και στην ποπ), ενωμένοι σαν μια γροθιά, ανυποχώρητοι.
Ε με ποιους θα ήταν ο Έλληνας;
Το πιο εύστοχο μου το έχει πει ένας ομογενής από την Αμερική:
- Αν ένας Έλληνας στην Αμερική θέλει να του βάψουν το σπίτι θα πάρει πρώτα θα πάρει προσφορά από Έλληνα και μετά θα δώσει τη δουλειά σε ένα Μεξικάνο που θα πάρει τα μισά μαύρα.
- Αν ένας Εβραίος στην Αμερική θέλει να του βάψουν το σπίτι θα πάρει προσφορά μόνο από Εβραίο και αν καταλάβει ότι δεν έχει πολλές δουλειές θα του δώσει και παραπάνω.
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν την αποψη των Εβραίων για τους μη Εβραίους
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Ηθοποιαρα πάντως ο Κριστόφ βαλτς
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 456
Οι εβραίοι ζ΄ήλεψαν τη δόξα αυτών που μισούσαν περισσότερο.
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Όπως κ επίσης σε ποιον Θεό πιστεύουν
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 3.656
τι σχέση έχει αυτό? μήπως για θρησκευτικούς λόγους παραγκωνίζουν τους παλαιστίνιους? ή μήπως οι παλαιστίνιοι τους μισούν για θρησκευτικούς λόγους?Όπως κ επίσης σε ποιον Θεό πιστεύουν
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.681
- Πόντοι
- 506
Λιγα με τους Αραβες αδελφούς μας
Τους εχουμε κατακλεψει ολα τα τραγουδια. Εβραικα ουτε ενα
Τους εχουμε κατακλεψει ολα τα τραγουδια. Εβραικα ουτε ενα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν την αποψη των Εβραίων για τους μη Εβραίους
Κλίκα. Αν ψάξει κάποιος στα πολύ υψηλά κλιμάκια θα τρελαθεί με το πόσοι είναι Εβραίοι. Και δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας που πάνε να μας το περάσουν. Απλά οι τύποι έχουν στο DNA τους την αλληλοβοήθεια. Το έγραψα και πριν μερικές μέρες. Σαν λαός έχουν υποστεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διώξεις ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Βοηθιούνται όσο δεν πάει.
Φυσικά κάποιος άλλος δεν γίνεται δεκτός γιατί τον θεωρούν λίγο εχθρό. Όχι τις οπισθοδρομικές μαλακίες των Μουσουλμάνων που θεωρούν τις γυναίκες κατώτερα όντα. Αλλά ο τρίτος θα είναι ξένο σώμα.
Έχω και σχετικά δικό μου παράδειγμα. Έχουμε οικογενειακό φίλο στην Αμερική. Ο άνθρωπος είναι αρκετά ευκατάστατος. Ο ένας γιος είναι δικηγόρος και ο άλλος γιατρός. Μιλάμε για χρήμα και τα παιδιά. Ο ένας έχει παντρευτεί κόρη γαιοκτήμονα με γελάδια. Ο κλασικός πλούσιος Αμερικάνος JR Dallas. Ο φίλος μας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το συμπέθερο.
Ο άλλος συμπέθερος όμως είναι Εβραίος. Επαφή ΚΑΜΜΙΑ. Και όταν λέμε ΚΑΜΜΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ. Ήθελαν να κάνουν "πολιτικό" γάμο ώστε να μην αλλάξει η πίστη στο ζευγάρι αλλά δεν το δέχτηκαν. Τους έβαλαν το "μαχαίρι στο λαιμό" και όταν ο δικός μας αρνήθηκε την αποκλήρωσαν. Τελικά η κοπέλα βαφτίστηκε χριστιανή και έχει τις απόλυτα τυπικές σχέσεις μαζί τους.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Συμφωνώ ότι δεν συμφώνουμε σε τίποτα. Συμφωνεις ή διαφωνείς;Έχω διαβάσει στα γρήγορα το νήμα και έχω δει και κάποια πράγματα γενικά στο ίντερνετ.
Ανεξάρτητα από την άποψή μας, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα;
1) Οι σχέσεις Ισραήλ και μουσουλμάνων είναι ιδιαίτερα περίπλοκες, πάνε πολύ πίσω στο χρόνο και οι λεπτομέρειες είναι τόσες πολλές που δεν τις ξέρουμε. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι εδώ στο μπου δεν είμαστε γνώστες, δεν είμαστε ιστορικοί, διεθνολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να λέμε την αποψάρα μας. Φυσικά και μπορούμε και πρέπει να τη λέμε. Σημαίνει ότι καλό είναι να είμαστε λίγο πιο ταπεινοί.
2) Η βια, οι αποκεφαλισμοί, βιασμοί, δολοφονίες αμάχων και λοιπές φρίκες, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι απολύτως καταδικαστέες; Ότι δεν αποτελούν ΠΟΤΕ τη λύση οποιουδήποτε προβλήματος, ανεξάρτητα από τη δημιουργία αυτού του προβλήματος;
Ως προς αυτό το δεύτερο σημείο, μου φαίνεται δύσκολο να συμφωνήσουμε και εξίσου ανατριχιαστικό το ότι δεν μπορούμε.
Και μια προσωπική άποψη, ανεξάρτητα από τα παραπάνω: Νομίζω πως όλοι βλέπουμε ότι οι συμπαθούντες τη Χαμάς είναι οι ίδιοι "είμαστε με τον άνθρωπο" στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Μπορούμε να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατί μας κάνει να φαινόμαστε ανήλικοι και μάλιστα νήπια;;;;
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 456
Κλίκα. Αν ψάξει κάποιος στα πολύ υψηλά κλιμάκια θα τρελαθεί με το πόσοι είναι Εβραίοι. Και δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας που πάνε να μας το περάσουν. Απλά οι τύποι έχουν στο DNA τους την αλληλοβοήθεια. Το έγραψα και πριν μερικές μέρες. Σαν λαός έχουν υποστεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διώξεις ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Βοηθιούνται όσο δεν πάει.
Φυσικά κάποιος άλλος δεν γίνεται δεκτός γιατί τον θεωρούν λίγο εχθρό. Όχι τις οπισθοδρομικές μαλακίες των Μουσουλμάνων που θεωρούν τις γυναίκες κατώτερα όντα. Αλλά ο τρίτος θα είναι ξένο σώμα.
Έχω και σχετικά δικό μου παράδειγμα. Έχουμε οικογενειακό φίλο στην Αμερική. Ο άνθρωπος είναι αρκετά ευκατάστατος. Ο ένας γιος είναι δικηγόρος και ο άλλος γιατρός. Μιλάμε για χρήμα και τα παιδιά. Ο ένας έχει παντρευτεί κόρη γαιοκτήμονα με γελάδια. Ο κλασικός πλούσιος Αμερικάνος JR Dallas. Ο φίλος μας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το συμπέθερο.
Ο άλλος συμπέθερος όμως είναι Εβραίος. Επαφή ΚΑΜΜΙΑ. Και όταν λέμε ΚΑΜΜΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ. Ήθελαν να κάνουν "πολιτικό" γάμο ώστε να μην αλλάξει η πίστη στο ζευγάρι αλλά δεν το δέχτηκαν. Τους έβαλαν το "μαχαίρι στο λαιμό" και όταν ο δικός μας αρνήθηκε την αποκλήρωσαν. Τελικά η κοπέλα βαφτίστηκε χριστιανή και έχει τις απόλυτα τυπικές σχέσεις μαζί τους.
Έλα ρε συ φίλε, μην στιγματίζεις αθώους ανθρώπους. Αλήθεια τώρα, 30 χρόνια σε ένσημα έναν Εβραίο υπάλληλο δεν έχω συναντήσει. Κάποιος;
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Είναι ευρέως γνωστό ότι οι Εβραίοι έχουν μόνο ΟΑΕΕ το παλιό ΤΕΒΕ. Δεν ασχολούνται με το ΙΚΑ.Έλα ρε συ φίλε, μην στιγματίζεις αθώους ανθρώπους. Αλήθεια τώρα, 30 χρόνια σε ένσημα έναν Εβραίο υπάλληλο δεν έχω συναντήσει. Κάποιος;
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Κι εσύ νομίζω ότι τραβάς τη σκέψη μου σε μονοπάτια που δεν πήγε.Ενώ τα λες σωστά στην αρχή στο δεύτερο σκέλος μάλλον υπερβάλλεις...
δεν πιστεύω ότι υπάρχει λογικός και μη ψυχασθενής άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι οι αποκεφαλισμοί και οι δολοφονίες αμάχων είναι δίκαιη αντίδραση στο οτιδήποτε. Τώρα αν υπάρχει και ένας τρελός ανώμαλος θα είναι 1 στις 1000 και πολύ λέω...
Επίσης νομίζω ότι μπερδεύεις τους συμπαθούντες του άμαχου πληθυσμού της γάζας με την Χαμάς....και είναι εξίσου ανατριχιαστικό να θεωρούμε μη ανθρώπους τους παλαιστίνιους και να τους τσουβαλιάζουμε όλους ως τρομοκράτες....πως μπορεί το "είμαι με τον άνθρωπο σε κάθε περίπτωση'' να θεωρηθεί κακή πρακτική?
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουμε πολεμόκαυλοι και να παίρνουμε θέση ή με τον έναν ή με τον άλλον?
και αυτό να το αποκαλούμε λογική και ώριμη σκέψη?
Άλλο πράγμα έθεσα ως σκέψη.
Το τελευταίο ήταν προσωπική άποψη. Παρατήρησα ότι οι δύο ομάδες ανθρώπων ταυτίζονται. Όχι τυχαία όπως σωστά κατάλαβες ότι εννοώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ψαγμένοΣυμφωνώ ότι δεν συμφώνουμε σε τίποτα. Συμφωνεις ή διαφωνείς;
Έλα ρε συ φίλε, μην στιγματίζεις αθώους ανθρώπους. Αλήθεια τώρα, 30 χρόνια σε ένσημα έναν Εβραίο υπάλληλο δεν έχω συναντήσει. Κάποιος;
Πέραν του χαβαλέ. Στη χώρα μας ζουν ελάχιστοι. Όσοι επέζησαν από το Ολοκαύτωμα είτε πήγαν στο Ισραήλ, είτε σε χώρες με καλύτερες συνθήκες. Ας μην ξεχνάμε ότι το 1945 που τελείωσε ο πόλεμος είχαμε ήδη 6 μήνες εμφύλιο. Οπότε τι να έρθουν να κάνουν εδώ; Να σκοτωθούν σε πιθανές μάχες;
Και ισχύει αυτό που έγραψα και πιο πάνω. Κλίκα. Αλληλοβοήθεια. Δε θα πάει ο άλλος για μεροκάματο στον ΧΨΩ τυχαίο αλλά στον δικό του άνθρωπο που θα μπορεί να βοηθηθεί.
Εμείς εδώ κάνουμε το αντίθετο. Πάει ο άλλος στο εξωτερικό και ο "πατριώτης" τον αντιμετωπίζει σαν σκλάβο.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 11K