Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΚΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ακολουθει η προσφορα σου :

Αμα σου λειψει ο Αλεξ να ξερεις οτι στο νημα του Κουλη προσφερουμε :
στην ιδια ποιοτητα μαλακίας , μπορει και λιγο καλυτερη ,
με γραπτη εγγυηση ηλιθιοτητας ,
επιβεβαιωμενο IQ κοντα στο μονοψήφιο ,
τα εξης νικ:
Nai αλλά μπαρόκ Άλεξ κ daima δεν είναι ΝΔ κατά βάθος
Στο είχα πει μεταξύ σοβαρού κ αστείου αν θυμάσαι στο άλλο νήμα του μητσοτακη

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
εισαι πραγματικα ηλιθιος ... ποιος ο λογος να υπαρχει το ignore αν βλεπεις παραθεσεις ..
κοψε την παρεα με τους γνωστους δεξιους , σε χαλάει δεν το βλέπεις
Ειπα μηπως ειναι λουπχολ του συστηματος,μη με ξαναβρισεις θα σε κανω ιγκνορε :effemine:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Δεν καταλαβες καλα, για να ειμαστε ακριβεις ΔΕΝ ΞΕΛΟΓΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ εκει στο γυαλινο πυργο του ομιλου επιχειρησεων.
Εσύ που τα έχεις καλά τώρα με τον μπατζανακη πες του ότι το αίμα νερό δεν γίνεται
Αν κ είμαστε εξ αγχιστείας :confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
2) Η βια, οι αποκεφαλισμοί, βιασμοί, δολοφονίες αμάχων και λοιπές φρίκες, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι απολύτως καταδικαστέες; Ότι δεν αποτελούν ΠΟΤΕ τη λύση οποιουδήποτε προβλήματος, ανεξάρτητα από τη δημιουργία αυτού του προβλήματος;
Ως προς αυτό το δεύτερο σημείο, μου φαίνεται δύσκολο να συμφωνήσουμε και εξίσου ανατριχιαστικό το ότι δεν μπορούμε.

Και μια προσωπική άποψη, ανεξάρτητα από τα παραπάνω: Νομίζω πως όλοι βλέπουμε ότι οι συμπαθούντες τη Χαμάς είναι οι ίδιοι "είμαστε με τον άνθρωπο" στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Μπορούμε να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατί μας κάνει να φαινόμαστε ανήλικοι και μάλιστα νήπια;;;;
Ενώ τα λες σωστά στην αρχή στο δεύτερο σκέλος μάλλον υπερβάλλεις...

δεν πιστεύω ότι υπάρχει λογικός και μη ψυχασθενής άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι οι αποκεφαλισμοί και οι δολοφονίες αμάχων είναι δίκαιη αντίδραση στο οτιδήποτε. Τώρα αν υπάρχει και ένας τρελός ανώμαλος θα είναι 1 στις 1000 και πολύ λέω...

Επίσης νομίζω ότι μπερδεύεις τους συμπαθούντες του άμαχου πληθυσμού της γάζας με την Χαμάς....και είναι εξίσου ανατριχιαστικό να θεωρούμε μη ανθρώπους τους παλαιστίνιους και να τους τσουβαλιάζουμε όλους ως τρομοκράτες....πως μπορεί το "είμαι με τον άνθρωπο σε κάθε περίπτωση'' να θεωρηθεί κακή πρακτική?

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουμε πολεμόκαυλοι και να παίρνουμε θέση ή με τον έναν ή με τον άλλον?

και αυτό να το αποκαλούμε λογική και ώριμη σκέψη?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο Νιπλης ονειρεύεται δεσμό με τον Κασσελακη για όσους δεν το γνωρίζουν .... ζηλεύει Tyler McBeth o καημένος .....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Ενώ τα λες σωστά στην αρχή στο δεύτερο σκέλος μάλλον υπερβάλλεις...

δεν πιστεύω ότι υπάρχει λογικός και μη ψυχασθενής άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι οι αποκεφαλισμοί και οι δολοφονίες αμάχων είναι δίκαιη αντίδραση στο οτιδήποτε. Τώρα αν υπάρχει και ένας τρελός ανώμαλος θα είναι 1 στις 1000 και πολύ λέω...

Επίσης νομίζω ότι μπερδεύεις τους συμπαθούντες του άμαχου πληθυσμού της γάζας με την Χαμάς....και είναι εξίσου ανατριχιαστικό να θεωρούμε μη ανθρώπους τους παλαιστίνιους και να τους τσουβαλιάζουμε όλους ως τρομοκράτες....πως μπορεί το "είμαι με τον άνθρωπο σε κάθε περίπτωση'' να θεωρηθεί κακή πρακτική?

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουμε πολεμόκαυλοι και να παίρνουμε θέση ή με τον έναν ή με τον άλλον?

και αυτό να το αποκαλούμε λογική και ώριμη σκέψη?
Μην είσαι off topic :confused:
Εδώ είναι το νήμα με τις ignore lists

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Σε κανω παραθεση για να σε δει ο Αλεκος,ειναι κριμα να χαθει τετοιο ποστ:confused:
ο Αλεξουκος σου που με εχει ignore κοιμαται και ξυπνάει με το πότε ειμαι εγω λογκαρισμένος ΄ή όχι :coffee: εφιαλτης του εχω γινει , ψαχνει ολο το φορουμ να δει που εχω γραψει..
Διαβάζει με προσοχη το κάθε ποστ μου (ενω με εχει ignore ξαναλέω :coffee:)
Και επειδη εχω βαρέσει μπιέλα οπως λεει απανταω 01:00 στον άλλον τον ηλιθιο που με παράθεσε
(που μου εγραψε οτι δεν του απαντησα αμέσως κιολας μολις με παράθεσε και εκανα τον εξαφανισμενο :tooth::tooth::tooth:), οταν μπηκα και αραξα σπιτι , ενω ο Αλεξουκος, 00:49 ακόμα απαντουσε εδω σε μηνυματα :tooth::tooth::tooth:

Τωρα , ολα αυτα τα γραφει ενας ηλιθιος που περιμενει να φτασουν μαυρα μεσανυχτα για να βαρεσει μαλακία
με μια φανταστικη σκυλοσαυρα στο skype φορωντας προφυλακτικο για να μην την γκαστρωσει απο τα data της ιντερνετ γραμμης του. :tooth::tooth:

Οποτε , πρόσεχε να μην λογκαρεις νύχτα ,
22:30 το πολυ θα σβηνεις φωτα ,
θα φορας πυτζαμουλες με τον σνουπυ
και ντουγρου κατω απο τα σκεπάσματα
κοιτώντας την φωτο προφιλ του Μπαροκ :coffee:

Και αν ειναι μεγάλη ανάγκη , μεγάλη όμως , θα μπαινεις σαν επισκεπτης
και θα διαβάζεις ποσταρίσματα του Νταιμα που μπαινει 3 και 4 το πρωι
που σηκωνεται απο τον προστάτη .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Εγώ διαφωνώ με τις ignore list αλλά δεν θα αποκαλύψω ακόμα τους λόγους δεν αισθάνομαι έτοιμος :confused:
Στ αρχιδια μας τυπε
ουτως η αλλως δεν μπορουμε να σε διαβασουμε
σε εχουμε σε ignore ηδη :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

χοντρό

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
ο Αλεξουκος σου που με εχει ignore κοιμαται και ξυπνάει με το πότε ειμαι εγω λογκαρισμένος ΄ή όχι :coffee: εφιαλτης του εχω γινει , ψαχνει ολο το φορουμ να δει που εχω γραψει..
Διαβάζει με προσοχη το κάθε ποστ μου (ενω με εχει ignore ξαναλέω :coffee:)
Και επειδη εχω βαρέσει μπιέλα οπως λεει απανταω 01:00 στον άλλον τον ηλιθιο που με παράθεσε
(που μου εγραψε οτι δεν του απαντησα αμέσως μολις με παράθεσε και εκανα τον εξαφανισμενο :tooth::tooth::tooth:), οταν μπηκα και αραξα σπιτι , ενω ο Αλεξουκος, 00:49 ακόμα απαντουσε εδω σε μηνυματα :tooth::tooth::tooth:

Τωρα , ολα αυτα τα γραφει ενας ηλιθιος που περιμενει να φτασουν μαυρα μεσανυχτα για να βαρεσει μαλακία
με μια φανταστικη σκυλοσαυρα στο skype φορωντας προφυλακτικο για να μην την γκαστρωσει απο τα data της ιντερνετ γραμμης του. :tooth::tooth:

Οποτε , πρόσεχε να μην λογκαρεις νύχτα ,
22:30 το πολυ θα σβηνεις φωτα ,
θα φορας πυτζαμουλες με τον σνουπυ
και ντουγρου κατω απο τα σκεπάσματα
κοιτώντας την φωτο προφιλ του Μπαροκ :coffee:

Πες τα ρε φυλαρχε ....κ.εννιοτε τσομπανης όπως λέει ο ισκεντερ

ΧΑ ΧΑ
Κ εμένα μού έκανε εντυπώσει που σε έχει ignore list αλά έγραφε για το ότι λογιστές το βράδυ ..
Αλλά επαναλαμβάνω ι Άλεξ είναι ψυχούλα κ τρολαρει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Στ αρχιδια μας τυπε
ουτως η αλλως δεν μπορουμε να σε διαβασουμε
σε εχουμε σε ignore ηδη :coffee:
εμένα ignore με έχει μόνο ο τέλλυσταλλόνε και αυτός με βγάζει από τη λίστα αν δει κανένα καλό ποστ μου και θέλει να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει :sunglasses:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Δεν γίνεται να είσαι ισαποστακιας σε πόλεμο τύπε .... με την ίδια λογική, στον Ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940 ποιος είχε δίκιο;;;

Πως θα σου φαινότανε η άποψη ότι το δίκιο ήταν με την Ιταλία που εισέβαλε στην Ελλάδα για να διασφαλίσει τα ζωτικά της συμφέροντα;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Εγώ διαφωνώ με τις ignore list αλλά δεν θα αποκαλύψω ακόμα τους λόγους δεν αισθάνομαι έτοιμος :confused:
Eiναι η ίδια βλακεία με τη αποχή στις εκλογές όπως μάς λεν:confused:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Πράβντα;

Εμ δεν μας λες γιατί όμως μπήκαν οι Λιβανέζοι φαλαγγίτες στα στρατόπεδα.

Μήπως γιατί οι Παλαιστίνιοι ανακάτευτηκαν άμεσα παρόλο που ήταν φιλοξενούμενοι στον εμφύλιο πόλεμο του Λιβάνου; Μήπως λίγο πριν από την σφαγή μία βόμβα σκότωσε τον Πρόεδρο του Λιβάνου και άλλους 26 φαλαγγίτες;

Βέβαια είναι τελείως παραπληροφόρηση ότι η επιτροπή αυτή ήταν του ΟΗΕ. Κάποιοι δικηγόροι μαζεύτηκαν στην Γενεύη και βγάλαν πόρισμα.

Και η επιτροπή του Ισραήλ αποδεικνύει ότι είναι δημοκρατικό κράτος. Ξέρεις εσύ καμία επιτροπή που έχει διερευνήσει τα εγκλήματα της Χαμάς; Ή, τέλος πάντων, οποιαδήποτε επιτροπή σε κανένα Αραβικό Κράτος;
Ξέρω πολλές
Που ερευνήσανε τα χημικά του Χουσείν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Πες τα ρε φυλαρχε ....κ.εννιοτε τσομπανης όπως λέει ο ισκεντερ

ΧΑ ΧΑ
Κ εμένα μού έκανε εντυπώσει που σε έχει ignore list αλά έγραφε για το ότι λογιστές το βράδυ ..
Αλλά επαναλαμβάνω ι Άλεξ είναι ψυχούλα κ τρολαρει
Αρχιμασόνος παρακαλώ :coffee:

Μπλε σκατουλα ειναι , οχι ψυχούλα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Αρχιμασονος γιατί;;
Στοά;
Μην με ρωτας τι και πως
ο ηλιθιος σου με ειχε πει ετσι :tooth::tooth:
Μην ψαχνεις να βρεις άκρη , ολοι ειναι για ειδικό , θα τους στειλουμε γκρουπ να τους κανει και καλυτερη τιμη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Δεν γίνεται να είσαι ισαποστακιας σε πόλεμο τύπε .... με την ίδια λογική, στον Ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940 ποιος είχε δίκιο;;;

Πως θα σου φαινότανε η άποψη ότι το δίκιο ήταν με την Ιταλία που εισέβαλε στην Ελλάδα για να διασφαλίσει τα ζωτικά της συμφέροντα;;;
Η ιστορία είναι γεμάτη με άδικους και δίκαιους πολέμους.

Αναλόγως με το που έχεις γεννηθεί και την παιδεία σου θα κρίνεις αν ένας πόλεμος είναι δίκαιος ή άδικος...και φυσικά δεν είναι κάθε πτυχή του πολέμου το ίδιο.

Ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή που οι πόλεμοι γίνονται για τα ζωτικά συμφέροντα των πολύ λίγων.

Να είσαι σίγουρος ότι σε κάποιο θρεντ που μιλάνε τίποτα εθνικιστές ιταλοί θα συζητάνε για το δικό τους δίκιο. Γερμανοί ναζισταράδες επίσης.

Η ουσία είναι να διακρίνεις τις καταστάσεις με ουδετερότητα και αν είναι να διαλέξεις στρατόπεδο καλό είναι να ξέρεις πιο είναι αυτό το στρατόπεδο....είσαι με τον λαό του Ισραήλ ή με τα συμφέροντα του? Είσαι με τον άμαχο παλαιστίνιο ή με τους τρομοκράτες της χαμάς? Έχει διαφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom