Πρώτον δε θα με αποκαλείς γαύρο κάφρε ΟΠΑΔΕ, δεν είμαι γαύρος είμαι Ολυμπιακός και θα σέβεσαι ότι έχω επιλέξει να παρακολουθώ την εν λόγω ομάδα. Πράγματι με πονάει το sdna έχεις δίκιο. Το site ενός διευθυντή που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ για συκοφαντική δυσφήμηση (
https://www.tovima.gr/2019/11/06/so...a-sykofantiki-dysfimisi-tou-vangeli-marinaki/), τον διευθυντή που έγραφε ως Πρασινοφρουρός και αποκαλούσε όλους τους φίλους του ΟΣΦΠ "ασπόνδυλα" ενώ στους Αγγελόπουλος έγγραφε..."Μπουκώστε τώρα". Κατατέθηκε μήνυση τότε την οποία κέρδισαν οι Αγγελόπουλοι και ο Βασιλάκης είπε ότι τον ανάγκαζε ο Γιαννακόπουλος να τα γράφει (γιατί τόσο θαραλέος είναι) αυτά και έφυγε από την Πράσινη (για τα μάτια του κόσμου βέβαια). Το site στο οποίο αθρογραφούν άτομα αμόρφωτα/άξεστα/απαίδευτα όπως Κόλκας, Νικολογιάννης, Βέργης, Τσατάλης κ.α. Το site που περνά σχόλια υβριστικά/φασιστικά χαρακτηρίζοντας έτσι ή αλλιώς εκατομμύρια ανθρώπων (ξέρεις πως λέγεται αυτό αμόρφωτο υποκείμενο). Το site που έχει ίδια αντιμετώπιση σε παρόμοια ζητήματα (βλέπε συνημμένη εικόνα). Τo site που γράφει συνέχεις για Noo1 (και καλά κάνει), αλλά ποτέ για ΣΕΚΑΠ και λαθρεμπόριο όπλων (Τσετσένος), για λαθρεμπόριο καυσίμων (Μελ), για καταδίκες στη Ρουμανία (Αλ Αφούζ) ή για τον τρόπο αύξησης της φαρμακευτικής δαπάνης (μάντεψε). Το site που επικαλείται την Αθλητική Δικαιοσύνη για την περίπτωση της πολυιδιοκτησίας αλλά όχι για άλλες αθωωτικές αποφάσεις. Το site που καταδικάζει ρατσιστικό σχόλιο Τσουκαλά (και καλά κάνει) αλλά αν αντίστοιχα το σχόλιο το κάνει ο Βασιλακόπουλος όλα καλά. Το site που κάνει σημαία οποιαδήποτε αντι-αθλητική συμπεριφορά οποιουδήποτε σχετίζεται με τον ΟΣΦΠ αλλά ότι σχετίζεται με άλλη ομάδα όλα καλά. Θες παραδείγματα δες συνημμένα. Έχει δίκιο με πονάει το εν λόγω site.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και μόνο που το υποστηρίζεις. ΝΤΡΟΠΗ σου ενθαρρύνεις να βγαίνει ένα site και να λέει ότι οι Ολυμπιακοί είναι φασίστες/χαμηλής νοημοσύνης/συμμορίτες κλπ. Μάλλον ταιριάζεις με αυτή τη ρητορική..Τη ρητορική μίσους, τι όχι;;