Νέα

SDNA, ό,τι πιο σιχαμερό έχει γεννήσει η αθλητική δημοσιογραφία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giorgio(3)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Μόνο το sport24 από αθλητικά σάιτ. Σοβαρό και με επίπεδο. Γενικά ο όμιλος media24 έχει πολύ καλά σάιτ.

Το Gazzeta γαβροσάιτ και το SDNA του Ιβάν.

Από σπορ 24 γουστάρω Τσάρλι,ο μοναδικός δημοσιογράφος που ξέρει μπάλα και αντικειμενικός.Και Καβαλιεράτο για μπάσκετ.Διαμαντόπουλο,Βλαχόπουλο,Σκουντή κλπ δεν τους πάω.Μ'αρέσει και ο Τόλης Κοτζιάς παρότι είναι στο σδνα,γενικά οι μπασκετικοί δεν έχουν την καφρίλα των ποδοσφαιρικών

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
υστερα ο πρωταθλητης υπαρχει για να γραφει ΥΠΕΡ μιας ομαδας...πραγμα σχεδον φυσιολογικο....ο πορτοκαλι βοθρος υπαρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να γραφει εναντιον μιας ομαδας ....με ρητορικη μισους...αν εσυ βλεπεις ομοιτητες λοιπον οκ δικαιωμα σου

Ολη η ουσια ειναι αυτη...
γι αυτο και ολοι τους αποκαλουν βοθρο...
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Να συμπληρώσω Τακη ότι στο βόθρο παίζει μπάλα και ο τράκης, που έχει παρτίδες με τον γιό του τσετσένου.
Το σαιτ βέβαια μας έκανε ζημιά, γιατί δημιούργησε πολλούς βαζελόγαυρους, που δεν θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα μέχρι ο Βαγγέλας να καθαρίσει το όνομά του:headbang::headbang::headbang: .

μπα δεν νομιζω...περισσοτεροι βαζελογαυροι γινανε εξαιτιας των συνεχομενων επιτυχιων του θρυλου, παρα απο το τσοντοσαιτ...οι βαζελογαυροι ειναι μεγαλωμενοι στα πουπουλα βλεποντας συνεχεια επιτυχιες και γι αυτο γκρινιαζουν που παιρνουμε το πρωταθλημα με 27 ποντους διαφορα και οχι με 28... :confused:

αντιθετως το σανοδνα με την ρητορικη μισους και λασπης δημιουργει αντιολυμπιακους...και για αυτο το στηριζουμε με λυσσα...αξεχαστες οι στιγμες του παραγκα και οραμα και τις εγκληματικης οργανωσης οταν ο αλαφουζος γεμιζε με εκατομμυρια χρεη τον βαζελο...ή τα συνεχομενα αρθρα με την εισηγηση υποβιβασμου του ολυμπιακου τις μερες που ο μπαοκ πουλουσε τον ακπομ 2 μερες πριν τον επαναληπτικο με την κρασνονταρ...
για κατι τετοια δεν μπορεις παρα να αγαπας το σανοδνα..
:grouphug:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Η αντίθετη άποψη είναι πχ να λες για διατησία. στυλ παιχνιδιού, για κινήσεις της διοίκηση κλπ κλπ. Δε μιλάω για αυτά. Μιλάω ότι το συγκεκριμένο site έχει ρητορική μίσους, φασιστικές πρακτικές, προωθεί τις διακρίσεις με βάση το τι ομάδα είσαι και άλλα τέτοια. Αυτά δεν είναι απόψεις. Αλλά μάλλον είσαι τόσο μπούφος και δεν το καταλαβαίνεις..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για εξήγησε το μας αυτό..
Eνω ο Τσουκαλας θες να πεις οτι παραθετει επιχειρηματα και κανει επικοδομητικη κριτικη..... :grin:
Παντου υπαρχουν καφροι!

OP
OP
G

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Eνω ο Τσουκαλας θες να πεις οτι παραθετει επιχειρηματα και κανει επικοδομητικη κριτικη..... :grin:
Παντου υπαρχουν καφροι!
Τι δουλειά έχει ο οπαδός της Θύρας 7 με το sdna; Ξέρεις τι έχω καταλάβει...ότι τον Τσουκαλά τον βλέπουν Παναθηναϊκοι παρά Ολυμπιακοί.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Τι δουλειά έχει ο οπαδός της Θύρας 7 με το sdna; Ξέρεις τι έχω καταλάβει...ότι τον Τσουκαλά τον βλέπουν Παναθηναϊκοι παρά Ολυμπιακοί.
Γιατι στο SDNA δεν ειναι οπαδοι;:cheesy:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Το sdna πλασάρεται ως αντικειμενική εκπομπή..το έχουν πει και άλλοι φίλοι εδώ γιατί δεν το καταλαβαίνεις;
Ρε φιλε,ο καθενας μπορει να πλασαρεται οπως θελει. Η ουσια ειναι πως οσο υπαρχουν ατομα που παρακολουθουν τους καφρους καθε αποχρωσης θα συνεχισουν να "δημοσιογραφουν'!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Η αντίθετη άποψη είναι πχ να λες για διατησία. στυλ παιχνιδιού, για κινήσεις της διοίκηση κλπ κλπ. Δε μιλάω για αυτά. Μιλάω ότι το συγκεκριμένο site έχει ρητορική μίσους, φασιστικές πρακτικές, προωθεί τις διακρίσεις με βάση το τι ομάδα είσαι και άλλα τέτοια. Αυτά δεν είναι απόψεις. Αλλά μάλλον είσαι τόσο μπούφος και δεν το καταλαβαίνεις..

Για εξήγησε το μας αυτό..
Τι να σου εξηγήσω ρε τυπε. Συγκρίνουμε σκατά, το ένα είναι σαν διάρροια πρώτης μέρας και το άλλο σα διάρροια δεύτερης.

zakari44

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Τύποι..δεν είμαι οπαδός. Προφανώς είμαι φίλος του ΟΣΦΠ, ωστόσο ούτε φανατικός ούτε ΟΠΑΔΟΣ. Ωστόσο πραγματικό δεν έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με τα αθλητικά πιο σιχαμερό site από το SDNA. Ρητορική μίσους, φασιστικές απόψεις, χυδαία σχόλια βαφτίζονται απόψεις..Πείτε και εσείς τη γνώμη σας..
Δωσε ρε φιλε και σε εμας απο αυτο το μαγικο που πινεις....τι ειναι αυτο που σε κανει να βλεπεις ρητορικες μισους....μηπως φταιει το γεγονος οτι εισαι ολυμπιακος και δεν αντεχεις την αληθεια?????

OP
OP
G

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Δωσε ρε φιλε και σε εμας απο αυτο το μαγικο που πινεις....τι ειναι αυτο που σε κανει να βλεπεις ρητορικες μισους....μηπως φταιει το γεγονος οτι εισαι ολυμπιακος και δεν αντεχεις την αληθεια?????
Δηλαδή εσύ δε βλέπεις ρητοτική μίσους αλλά βλέπεις την αλήθεια; Αν ναι τότε έχεις πρόβλημα..

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Τύποι..δεν είμαι οπαδός. Προφανώς είμαι φίλος του ΟΣΦΠ, ωστόσο ούτε φανατικός ούτε ΟΠΑΔΟΣ. Ωστόσο πραγματικό δεν έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με τα αθλητικά πιο σιχαμερό site από το SDNA. Ρητορική μίσους, φασιστικές απόψεις, χυδαία σχόλια βαφτίζονται απόψεις..Πείτε και εσείς τη γνώμη σας..
ουτε που μας περασε απτο μυαλο τυπε :confused:

OP
OP
G

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Ρε φιλε,ο καθενας μπορει να πλασαρεται οπως θελει. Η ουσια ειναι πως οσο υπαρχουν ατομα που παρακολουθουν τους καφρους καθε αποχρωσης θα συνεχισουν να "δημοσιογραφουν'!
Ακόμα και να μην υπήρχε κοινό, πολλοί από αυτούς θα συνεχίσουν να δημοσιογραφούν για να προωθούν την προπαγάνδα τους..Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εφημερίδες...Χρεωκοπημένες όλες είναι..ωστόσο συνεχίζουν και δουλεύουν...

ουτε που μας περασε απτο μυαλο τυπε :confused:
Και εσύ οπαδός Παπαθεοδώρου ε; Υψηλό το επίπεδο σου...

zakari44

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Δηλαδή εσύ δε βλέπεις ρητοτική μίσους αλλά βλέπεις την αλήθεια; Αν ναι τότε έχεις πρόβλημα..
Τυπε μπερδευεσαι.....για το sdna μιλαμε οχι για τον πρωταθλητη.Δεν αρθρογραφει ο γαβαθιωτης.Πραγματικα εχεις μεγαλο προβλημα και στο ξαναλεω η αληθεια σας ποναει ολους τους γαυρους

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
Το ευ αγωνίζεσθαι σε όλη του την ομορφιά :confused:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
οι τυποι που αποκαλουν τον εαυτο τους "δημοσιογραφο" στην ελλαδα ειναι ό,τι πιο σιχαμερο εχει γεννηθει σε αυτον τον τοπο.χειροτεροι κι απο τους πολιτικους .
ολα αυτα τα υπαλληλακια θα βρουν το δασκαλο τους μια μερα .ανεξαρτητου χρωματος και προτιμησεων.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο ασχολείσαι με ένα ενημερωτικό site που δεν σου αρέσει. Άλλος βρίσκει σιχαμερό το sdna, άλλος το to10, άλλος το gazzeta. Δεν μπαίνεις εκεί που δεν σου αρέσει και τέλος.

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Το χειρότερο με το sdna είναι λογοκρίνει χωρίς κανέναν λόγο σχόλια που δεν το συμφέρουν, ενώ ανεβάζει πάμπολλα σχόλια από υβριστικά έως προσβλητικά που εξυπηρετούν τις επιδιώξεις της διεύθυνσής του σάιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom