Νέα

SDNA, ό,τι πιο σιχαμερό έχει γεννήσει η αθλητική δημοσιογραφία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giorgio(3)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
ο Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης σε 8? ή 9 αθλητικά site? κι έχει πόσες εφημερίδες σε ιδιοκτησία? 5? 6? το SDNA πως και δεν το αγόρασε? Γιατί έτσι ?

ειναι του Σαββιδη τυπε

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.117
Πόντοι
456
μονο sdna διαβαζουμε τυπε ειμαστε αριστεροι και αντιολιμπιακοι αυτο μας ελειπε να διαβαζουμε τα υπολοιπα σκουπιδια

SDNARΑ
Οχι πως εχω κατι με την ιδεολογια της Αριστεράς...ισα ισα αγαπω και σέβομαι...αλλα για να δηλώνεις Αριστερός ετσι οπως έχει καταντήσει ο χώρος με πούστηδες καμαρωτούς (Κασσελάκης),ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις (Κωνσταντοπούλου) και γραφικούς παλαιοκομμουνιστές (Βαρουφάκης) ,πρέπει να σε διακατέχουν καλπάζουσες τάσεις ουρολαγνίας-κοπρολαγνιάς..οποτε εμενα ασε με απ εξω απο την παρούσα φάση!!!!Αντυολυμπιακος μπορει να ειμαι εγω εσυ και οι περισσοτεροι...αλλα δεν είμαστε δημοσιογράφοι σε δήθεν ανεξάρτητο μέσον ενημέρωσης...αυτοι εκει μέσα ειναι...αλλα δεν τους φαίνεται!!!!

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
Οχι πως εχω κατι με την ιδεολογια της Αριστεράς...ισα ισα αγαπω και σέβομαι...αλλα για να δηλώνεις Αριστερός ετσι οπως έχει καταντήσει ο χώρος με πούστηδες καμαρωτούς (Κασσελάκης),ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις (Κωνσταντοπούλου) και γραφικούς παλαιοκομμουνιστές (Βαρουφάκης) ,πρέπει να σε διακατέχουν καλπάζουσες τάσεις ουρολαγνίας-κοπρολαγνιάς..οποτε εμενα ασε με απ εξω απο την παρούσα φάση!!!!Αντυολυμπιακος μπορει να ειμαι εγω εσυ και οι περισσοτεροι...αλλα δεν είμαστε δημοσιογράφοι σε δήθεν ανεξάρτητο μέσον ενημέρωσης...αυτοι εκει μέσα ειναι...αλλα δεν τους φαίνεται!!!!

τυπε γενικα αντιδεξια.... αυτες τις τασεις τις εκδηλωνω μονο ενεργητικα και σε δεξιους :piss::shit:

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.117
Πόντοι
456
τυπε γενικα αντιδεξια.... αυτες τις τασεις τις εκδηλωνω μονο ενεργητικα και σε δεξιους :piss::shit:
Δεν ξοδεύω ουτε το κάτουρο μου γι αυτους...ουτε αριστερά ούτε δεξια ουτε κέντρο....η χέστρα μου αξιζει πολλά περισσότερα!!!!

panoskam

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2016
Like
199
Πόντοι
1
Τύποι..δεν είμαι οπαδός. Προφανώς είμαι φίλος του ΟΣΦΠ, ωστόσο ούτε φανατικός ούτε ΟΠΑΔΟΣ. Πραγματικά δεν έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με τα αθλητικά πιο σιχαμερό site από το SDNA. Ρητορική μίσους, φασιστικές απόψεις, χυδαία σχόλια βαφτίζονται απόψεις..Πείτε και εσείς τη γνώμη σας..
Ε δεν είναι και Μέγκα.. βλακακο

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.799
Πόντοι
746
εκει αρθογραφει το αρχιδι ο κολκας;

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.742
Πόντοι
446
Δυστυχώς βλέπω ότι πολλοί χαζοί φίλαθλοι της ομάδας που κάνει επίθεση όσο υπάρχει αυτό το site μπαίνουν και κάνουν σχόλια στις δημοσιεύσεις και όταν ανεβάσουν και άρθρο για την νίκη αυτής της ομάδας μιας και μπορεί να την κράζουν αλλά εχουν ανάγκη τους φιλάθλους της μπαίνουν και κάνουν τα κορόιδα like.Τους κράζουν και τα κορόιδα τους κάνουν και Βαρβάτα νούμερα στα ποστ.Κανεις φίλαθλος αυτής της ομάδας δεν πρέπει να κάνει αβάντα σε αυτό το site.Αυτη φυσικά είναι η γνώμη μου.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.437
Πόντοι
6.955
Δυστυχώς βλέπω ότι πολλοί χαζοί φίλαθλοι της ομάδας που κάνει επίθεση όσο υπάρχει αυτό το site μπαίνουν και κάνουν σχόλια στις δημοσιεύσεις και όταν ανεβάσουν και άρθρο για την νίκη αυτής της ομάδας μιας και μπορεί να την κράζουν αλλά εχουν ανάγκη τους φιλάθλους της μπαίνουν και κάνουν τα κορόιδα like.Τους κράζουν και τα κορόιδα τους κάνουν και Βαρβάτα νούμερα στα ποστ.Κανεις φίλαθλος αυτής της ομάδας δεν πρέπει να κάνει αβάντα σε αυτό το site.
Κάποιοι σαν το sdna, το Ραπτόπουλο, τον Τσουκαλά, το Μπούζα, τον Πετρουλάκη, είναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της δολοφονίας των Άλκη, Τόσκο και ποσων ακόμα που είναι ζωντανοί μεν αλλά έχουν φάει μαχαιριές.
Αυτοί πρέπει να μπουν φυλακή

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Μεγαλύτερος οργασμός από το να διαβάζεις περσινά άρθρα του βοθροσαιτ τις ημέρες μετά το Conference δεν υπάρχει!

ManPower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
1.933
Πόντοι
201
Όχι θα διαβάζουμε το γκαζετα και το σπορ24 των γαυρων

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.380
Πόντοι
6.056
Κάποιοι σαν το sdna, το Ραπτόπουλο, τον Τσουκαλά, το Μπούζα, τον Πετρουλάκη, είναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της δολοφονίας των Άλκη, Τόσκο και ποσων ακόμα που είναι ζωντανοί μεν αλλά έχουν φάει μαχαιριές.

Ο Ραπτόπουλος γιατι;

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
358
Πόντοι
26

Καλά Ραπ δεν είναι ιδιο στυλ σαν τους άλλους
Έχουν αλλάξει και εποχές οι πιτσιρικάδες ασχολούνται με τον Μπούζα και τον Πετρουλάκη π.χ; Είναι ονόματα άλλης εποχής που και εφημερίδες ήταν στα πάνω τους

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
6.764
Πόντοι
1.041
Λαλακη λαλακη με το ωραιο σου στριγκακι :wink:
Το ζαναξ δεν ειναι καραμελα να το παιρνεις καθε μερα :cry:

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.854
Πόντοι
4.696
Τύποι..δεν είμαι οπαδός. Προφανώς είμαι φίλος του ΟΣΦΠ, ωστόσο ούτε φανατικός ούτε ΟΠΑΔΟΣ. Πραγματικά δεν έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με τα αθλητικά πιο σιχαμερό site από το SDNA. Ρητορική μίσους, φασιστικές απόψεις, χυδαία σχόλια βαφτίζονται απόψεις..Πείτε και εσείς τη γνώμη σας..
Τύπε συμμεριζόμαστε απείρως την άποψή σου (την φίλαθλη, όχι οπαδική με την καμία) και μετά από πολλή και ώριμη σκέψη η πράσινη αρμάδα σου προτείνουμε μια διπλή λύση που θα σου προσφέρει αντικειμενική και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς οπαδική και ρητορική μίσους αντίληψη των πραγμάτων:
Α. Τάκη hours chanel
B. Πρωταθλητή
Με την εγγύηση της πειραικής εκκλησίας (όσον αφορά στο αμέμπτου ηθικής περιεχόμενο :priest:) και της πάπυρους λαρούς μπριτάνικα όσον αφορά στην αρχισυνταξία και σωστή εκφορά λόγου...

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
605
Πόντοι
86
Έβγαλαν χθες κοροϊδευτικο άρθρο οι κομπλεξικοι, επειδή ο Ολυμπιακός έχασε στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα. Τους πονάει που λέμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος πολυαθλητικός σύλλογος. Νοοτροπία να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα

lalakis77

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Τέτοιο σίχαμα σαν το sdna δεν έχει ξαναπεράσει απο την Ελλάδα. Μισθοφόροι του πρεζάκια που για 20€ μπορούν ακόμα να πάρουν και πιπα στον γάτο του . Μυθομανεις κάθε μέρα αναπαράγουν και καινούρια ιστορία και σίγουρα ο μπουκουρας ποσταρει εδώ μέσα ψεύτικες φωτογραφίες από τσοντοσαιτ , λέγοντας ότι ειναι η γκόμενά του , ενώ ακόμα τον πάει η μαμά του στη τουαλέτα να κατουρησει γιατί δεν μπορεί μετά να τινάξει το πουλάκι του μόνος του ..

• Χαχα
Αντιδράσεις: hiseus

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom