Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Άστον ρε μαλακα,μας ενημερώνει για σδνα.ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Άστον ρε μαλακα,μας ενημερώνει για σδνα.ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Ατιναίος brother έχεις να πεις τίποτα για Xaris/xaroula στο κόκκινο νήμα?ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
οχι τι δεν εχω παρει χαμπαριΑτιναίος brother έχεις να πεις τίποτα για Xaris/xaroula στο κόκκινο νήμα?
Μπες δες,αποκαλύφθηκε η κόκκινη αλήθεια...οχι τι δεν εχω παρει χαμπαρι
Μπες δες,αποκαλύφθηκε η κόκκινη αλήθεια...
Δες τώρα,μαλάκα πως αντέχει ροπάο,Άντζελο και λοιποί?
το ειδα
ειναι σκληροι καριοληδεςΔες τώρα,μαλάκα πως αντέχει ροπάο,Άντζελο και λοιποί?
ειναι σκληροι καριοληδες
Πέφτω από τα σύννεφα!Η "αντικειμενική" "δημοσιογραφία" του βοθροsite είχε ξεσηκώσει το κόσμο για το αίτημα αναβολής αγώνων πιγκ-πογκ μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ λόγω συμμετοχής των αθλητών του ΟΣΦΠ σε Ευρωπαικούς επαγγελματικούς αγώνες που είχαν προγραμματισθεί μήνες πριν. Έγραψαν νδεκάδες άρθρα για εισβολή της Ε.Ο. στα γραφεία της Ομοσπονδίας, για αλλοίωση του πρωταθλήματος (αν παρέμεναν οι ημερομηνίες ο ΟΣΦΠ θα αναγκαζόταν να αγωνισθεί με έφηβους και νεάνιδες, αλλά αυτό κατά το SDNA δεν αποτελούσε αλλοίωση), για τραμπουκισμούς και άλλα φαιδρά για 2 βδομάδες πιπίλαγαν το μυαλό των σανοφάγων αναγνωστών τους. Οι αγώνες ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (αντρών και γυναικών) έγιναν τελικά με πλήρεις συνθέσεις με αποτέλεσμα νίκες με 4-1 & 4-0 αντίστοιχα υπέρ του ΟΣΦΠ που κατακτά και τα δύο πρωταθλήματα. Στο SDNA δεν αφιέρωσαν ούτε ένα στηλάκι με το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και οι σανοφάγοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ότι μάχονται μία Ε.Ο..
Ειμαι Παναθηναικός μέχρι κόκκαλο,χωρις ομως να βάφεται το μυαλό...ευτυχώς!!!Αντιπαθώ σφόδρα τον γάυρο οπως και η μισή (και βάλε) φίλαθλη Ελλάδα για τους λόγους που ολοι γνωρίζουμε (εκτως απο τους ίδιους βεβαιως)....αυτο το πράγμα ομως που βγάζει αυτο το σαιτ πραγματικά ενοχλεί...διθυραμβικά σχόλια για τις επιτυχίες ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και οποιουδήποτε άλλου αλλα οταν θα κάνει επιτυχία ο Ολυμπιακος...μια απλη αναφορά και πολυ τους είναι...τοσο εξόφθαλμα αντιολυμπιακή στάση απο ενα υποτίθεται αντικειμενικο μέσον...ουτε οπαδική σελίδα!!!!Τους διαβάζω μονο για το χαβαλέ...δεν ειναι για να παιρνεις σοβαρα τιποτα και κανεναν απο οσους γραφουν εκει!!!