Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
θα μπορουσες ανετα να απαντησεις αλλα δεν απαντας ...αναλωνεσαι στην πωληση ανωτεροτητας και δηθενιας ...ενας ακομα τιποτας που καμωνεται τον καμποσο ....Θα μπορούσα άνετα να σου απαντήσω χρησιμοποιώντας το στυλάκι που γράφεις, αλλά πίστεψέ με, δε θα το κάνω. Δεν τα παίρνω από κανέναν για να κάνω το παπαγαλάκι από εδώ και από εκεί. ΔΕΝ είμαι με πρόεδρο, είμαι με ομάδα, ΔΕΝ είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος... μπορείς κάποια στιγμή να το δοκιμάσεις... Ενδεχομένως να γίνεις πιο ευτυχισμένος άνθρωπος... Εκτός βέβαια αν θες να παραμείνεις στην πνευματική ηλικία που το παιδάκι λέει ότι θα φωνάξει τον μπαμπά του (που κάνει μια πιο εντυπωσιακή δουλειά από τον αντίστοιχο του δίπλα του), ή μετράει πόσα nm μεγαλύτερο είναι το πουλάκι του από του διπλανού του.
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον πρέπει να ανασκευάσω... Ίσως είσαι πιο ευτυχισμένος από όσους προβληματίζονται με τη φρασεολογία και το υφάκι σου... Γιατί προφανώς όσα γράφεις τα γράφεις συνειδητά και όχι εν βρασμώ ψυχής λόγω αγανάκτησης (χρειάζεσαι πολύ περισσότερο χρόνο να πληκτρολογήσεις από τα μιλήσεις).
Γεμίσαμε με μάγκες του πληκτρολογίου, που νομίζουν ότι η ΙΡ τους δεν ανιχνεύεται...