You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θελετε και αναλυση;
μαρινα;που δουλευει χρονια ;βαρδαρη...
μαιρουλα;βαρδαρη
εμμανουελα ;που ηταν ως επι το πλειστον οποτε ηταν παλια;βαρδαρη
δαναη;κυριως βαρδαρη
βικυ;βαρδαρη
αλισια ;βαρδαρη
ντιανα;βαρδαρη
αλινα παλιοτερα ;βαρδαρη στην προμηθεως25
ακομα και η τζουλια που εμενα μ αρεσε σαν νταρντανοπαρουσια....βαρδαρη
μιραμπελα;βαρδαρη αντε και κατεχακη που δεν το λες και στουντιο....ημαρτον...
βερονικα το ιδιο....
να συνεχισω;
παρτε τωρα ολα αυτα τα μουνια και βαλτε τα σε μια βαρδια στον μυλο,βιλκα και ξυλαδικα και περιξ και να δειτε πως θα επισκιασουν κατι ντονες και λουνες και αλεξανδρες....
τωρα με ποια κριτηρια γινεται η επιλογη και ποια ειναι τα στοιχεια του ντηλ για την δουλεια ειναι αλλη ιστορια...
πιστευω ομως οτι καποιες βγαζουν περισσοτερα βαρδαρη με την ξεπετα του τριανταρικου και την αθροα προσελευση κοσμου λογω και ευκολιας προσβασης γιαυτο και πιθανον να τον προτιμουν και οι ιδιες ιδιως στην αρχη ....
επειτα και τα στουντιο ειναι για λιγους τελικα αν και δεν θα πρεπε να ειναι...υπαρχει μια προκαταληψη για τις τιμες και την περιποιηση που θα λαβεις αν πας με το απλο προγραμμα και δεν τα πολυπροτιμα ο πολυς ο κοσμος....
τεσπα αρκετα το φιλοσοφησαμε το θεμα....δωστε βερονικα στον λαο ....
μαιρουλα;βαρδαρη
δαναη;κυριως βαρδαρη
βικυ;βαρδαρη
αλισια ;βαρδαρη
ντιανα;βαρδαρη
βερονικα το ιδιο....
να συνεχισω;
παρτε τωρα ολα αυτα τα μουνια και βαλτε τα σε μια βαρδια στον μυλο,βιλκα και ξυλαδικα και περιξ και να δειτε πως θα επισκιασουν κατι ντονες και λουνες και αλεξανδρες....
τωρα με ποια κριτηρια γινεται η επιλογη και ποια ειναι τα στοιχεια του ντηλ για την δουλεια ειναι αλλη ιστορια...
πιστευω ομως οτι καποιες βγαζουν περισσοτερα βαρδαρη με την ξεπετα του τριανταρικου και την αθροα προσελευση κοσμου λογω και ευκολιας προσβασης γιαυτο και πιθανον να τον προτιμουν και οι ιδιες ιδιως στην αρχη ....
επειτα και τα στουντιο ειναι για λιγους τελικα αν και δεν θα πρεπε να ειναι...υπαρχει μια προκαταληψη για τις τιμες και την περιποιηση που θα λαβεις αν πας με το απλο προγραμμα και δεν τα πολυπροτιμα ο πολυς ο κοσμος....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν ξερω....μονο μυλο δουλεψα....βαρδαρη δεν με παιρναν.....δηλαδι στα βουρδελα εχει καλητερη κονομα ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Οχι μανταλακι...κατι τετοιο ομως θα σου κανει δουλεια...
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:aCieiLcyD71PLM:[URL unfurl="true"]http://img32.imageshack.us/img32/2637/img3159800x600.jpg&t=1[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Σας επιασα πουλακια μου
Καραμαν εισαι μεγαλος συκοφαντης που λες οτι βρομαει δεν μπορει να βρομαει γιατι πολυ απλα
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Και συ gl ειχες αδικο , δε δουλευον σε μπουρδελα ολες οι καλες
Εχει και στολυντιο εκει , δεν ειχες δουλεψει ?
Καραμαν εισαι μεγαλος συκοφαντης που λες οτι βρομαει δεν μπορει να βρομαει γιατι πολυ απλα
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Σας επιασα πουλακια μου
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Και η γιαγια μου αν ειχε αρχιδιααα θα ηταν νταβας και θα γαμουσα και τσααααμπα.! (δικο μου)
Ρε πανε να φας Βερονικα να μας πεις εντυπωσεις...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Τωρα που εμαθα οτι ειναι στουδιο μπορει να παρω το μανταλακι μου και να παω
το θεμα ειαι οτι μενω εκτος πολης , αυτοι οι μαλακες δεν εχουν τηλεφωνα , και τρεχα γυρευε , ΣΚ αν δουλευει μπορει
λενε και ψεματα αυτοι και μπορει να πηδηξω καμια αλλη στο τελος
Εσυ πηγες ?
το θεμα ειαι οτι μενω εκτος πολης , αυτοι οι μαλακες δεν εχουν τηλεφωνα , και τρεχα γυρευε , ΣΚ αν δουλευει μπορει
λενε και ψεματα αυτοι και μπορει να πηδηξω καμια αλλη στο τελος
Εσυ πηγες ?
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
θελετε και αναλυση;
μαιρουλα;βαρδαρη
δαναη;κυριως βαρδαρη
βικυ;βαρδαρη
αλισια ;βαρδαρη
ντιανα;βαρδαρη
βερονικα το ιδιο....
να συνεχισω;
ότι μουνιά και να έχουν εγώ δε σκοπεύω να ξαναπάω εκεί για να γαμήσω
το τι μικρόβιο και μύκητας κυκλοφορεί εκεί δε λέγεται
καλύτερα σε στούντιο, δίνεις 10-20 € παραπάνω, ακόμη και το μουνί να μην είναι τόσο δυνατό τουλάχιστον γαμάς σαν άνθρωπος, όχι σαν πρόβατο στη στάνη
ιδίως το Α.Γεωργίου 34 θα ήθελα ειλικρινά να το έχω για σπίτι μου αυτό το μέρος (η γκόμενα περιλαμβάνεται στο πακέτο εννοείται ;) η τσατσά και οι λοιποί συναγωνιστές όχι )
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ελα πες την αληθεια... ειναι λιγο στενες και οι πορτεςκαι γω βαρδαρη παω σπανια εως ποτε αλλα για συγκεκριμενες θα κανα μια εξαιρεση....
Νταξυ μερικα τρωγονται , δεν ειναι χαλια , μπορει να ειναι λιγο στενα , λιγο ατημελητα αλλα την παλευνουν
( το λεω εγω που εχω ευαισθητη μυτη ..)
αλλα οχι και 40 στον Βαρδαρη !!! απλα ΟΧΙ
30 και πολλα ειναι , και χωρις πορτες και μαλακιες και ρολογια , αλλιως τα ξυρισμενα μου @@ δε τα βλεπουνε ;)
Παντως μια φορα που πηγα στο προμ 11 με μια Εφη αγνωνστων λοιπων στοιχειων , ηταν καλα
Γαι να μη ξεφευγουμε απ το θεμα ...
πως τον ειδατε τον Βαγγελακη ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ελα πες την αληθεια... ειναι λιγο στενες και οι πορτες
Νταξυ μερικα τρωγονται , δεν ειναι χαλια , μπορει να ειναι λιγο στενα , λιγο ατημελητα αλλα την παλευνουν
( το λεω εγω που εχω ευαισθητη μυτη ..)
αλλα οχι και 40 στον Βαρδαρη !!! απλα ΟΧΙ
30 και πολλα ειναι , και χωρις πορτες και μαλακιες και ρολογια , αλλιως τα ξυρισμενα μου @@ δε τα βλεπουνε ;)
Παντως μια φορα που πηγα στο προμ 11 με μια Εφη αγνωνστων λοιπων στοιχειων , ηταν καλα
Γαι να μη ξεφευγουμε απ το θεμα ...
πως τον ειδατε τον Βαγγελακη ?
Περίληψη - just βαγγέλης να 'ούμε
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: just βαγγέλης να 'ούμε
Πρόσθετος τίτλος: Ο Αλή Γαμιά και οι 40 πόρνες
Τα καυλιά μας πονάνε....
Αξίωμα: Νέος
Φύλο: Άντρας Άντρας
Τόπος: Βαρδάρης κι άγια η πουτάνα
[size=14pt]Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 06:52
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 06:59[/size]
Τα λογια ειναι περιτα.!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο τζο ειναι πορνοανταποκριτης απο τα στενα και βρωμικα σοκακια του αγοραιου ερωτα....ειναι ο συγχρονος καβαφης που αναζητα την ακολαστη ηδονη στις υποβαθμισμενες περιοχες των κοκκινων φαναριων μακρια απο τα φωτα της πολης και τα αδιακριτα βλεμματα...
ειναι ο συγχρονος πικασο του μπου που ζωγραφιζει με την παιδικη του απλοτητα τα ατακτα πορνιδια που τιμωρει μεσα στα κοκκινα σπιτακια...
ειναι ενας αλλος βερυκιος που με πολεμικη ορμη και πατριωτικη θυελλα καταργει τις γκριζες ζωνες και υψωνει την ελληνικη σημαια και το ελληνικο κονταρι σε γερμανικα υψωματα και μουνοχειλα....
ειναι ενας νεος ζανπολσαρτρ....ενας φιλοσοφος του μπουρδελιζειν....ενας νεος σεφερης ή καζαντζακης αν προτιματε που δινει νεο λογοτεχνικο ρευμα στην νεκρη μας νεοελληνικη λογοτεχνια...πεζη και ποιητικη μαζι..αν δεν επινε κιολας οταν εγραφε τις κριτικες δεν θα ξεχνουσε και κατι συμφωνα που λειπουν για να βγει νοημα...
κυριες και κυριοι ως πιο παλιος τιμημενος απο αυτον εχω την τιμη να σας παρουσιασω τον τζο145 τον νεο μου σουπερ κλωνο....τον ανθρωπο πολυεργαλειο του μπου....ζωγραφο ,ποιητη,λογοτεχνη,δημοσιογραφο του μπου.......ενας αλεφαντος στο σαιτ μας.....
τα παντα ολα το κοαλα τιποτα...
μετα τιμης ο παιχτουρας τζιελ.....
ειναι ο συγχρονος πικασο του μπου που ζωγραφιζει με την παιδικη του απλοτητα τα ατακτα πορνιδια που τιμωρει μεσα στα κοκκινα σπιτακια...
ειναι ενας αλλος βερυκιος που με πολεμικη ορμη και πατριωτικη θυελλα καταργει τις γκριζες ζωνες και υψωνει την ελληνικη σημαια και το ελληνικο κονταρι σε γερμανικα υψωματα και μουνοχειλα....
ειναι ενας νεος ζανπολσαρτρ....ενας φιλοσοφος του μπουρδελιζειν....ενας νεος σεφερης ή καζαντζακης αν προτιματε που δινει νεο λογοτεχνικο ρευμα στην νεκρη μας νεοελληνικη λογοτεχνια...πεζη και ποιητικη μαζι..αν δεν επινε κιολας οταν εγραφε τις κριτικες δεν θα ξεχνουσε και κατι συμφωνα που λειπουν για να βγει νοημα...
κυριες και κυριοι ως πιο παλιος τιμημενος απο αυτον εχω την τιμη να σας παρουσιασω τον τζο145 τον νεο μου σουπερ κλωνο....τον ανθρωπο πολυεργαλειο του μπου....ζωγραφο ,ποιητη,λογοτεχνη,δημοσιογραφο του μπου.......ενας αλεφαντος στο σαιτ μας.....
τα παντα ολα το κοαλα τιποτα...
μετα τιμης ο παιχτουρας τζιελ.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K