Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Δεν δικαιολογουμε και δεν φαντασιονομαι πραγματα που δεν εχουν γινει...κουκλακης ειναι μονο ενας.!!  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτός αλήθεια, (kouklakis) που χάθηκε?
Οι αναφορές του από το net μ'έλειψαν........ :dancing:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τι επεσε κατηγορια.?? να πουμε κατι σαν β εθνικη μπουρδελοκαταστασης.???  :think: :think: :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κουκλακης μια χαρα ειναι τελικα , μια χαρα γραφει
απλα εδω ηρθε με φορα και εφυγε στην στροφη  :- κριμα ...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ου να μου χαθεις ρεμαλι 3 χρονια δεν ειχες γραψει βρε ?  ντροπη σου

Και γω εχω παει στον Βαρδαρη για παρτυ της χαχαχαχαχα 
Η μηπως  αυτη πηγε για παρτυ μου ?...
Τεςπα ειχαμε μια μοιραια συναντηση
Πραγματι πολυ ωραιος ο αφρατος κωλαριγκος της , πρεπει να παω να τον δω  :cheesy:

Γεια σου Εφουλα  :smitten:

Αν ενα μουνι τραβαει καραβι , φαντασου τι μπορουν να κανουν δυο βυζια
χεχεχε ,

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραίος ο Karaman, μου ζωντάνεψε τις μνήμες από την πρόσφατη επίσκεψη μου στην κοπέλα.

Η αλήθεια είναι πως ένοιωσα κάπως αμήχανα διαβάζοντας κάποιους από τους συναθλητές να έχουν υπόνοιες ότι υπερβάλω στην κριτική μου κυρίως για το μέγεθος από τις βυζάρες της κοπελιάς. :tits: Σίγουρα διαβάζοντας τούτη την κριτική ένοιωσα και εγώ περισσότερο  άνετα.

Άλλος για Κοζάνηηηηη. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
http://[URL unfurl="true"]www.hdforums.com/forum/attachments/general-harley-davidson-chat/192173d1308413602-really-big-boob-and-a-small-waist-girl-with-big-boobs.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]M5MZUcdHDZw[/MEDIA]

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
http://[URL unfurl="true"]www.hdforums.com/forum/attachments/general-harley-davidson-chat/192173d1308413602-really-big-boob-and-a-small-waist-girl-with-big-boobs.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Με τις φωτογραφίες που βάζεις τώρα τελευταία πολλοί θα νομίσουν ότι η παραπάνω φωτογραφίεα είναι τραβηγμένη στην πλατεία της Κοζάνης. ;D ;D ;D ;D ;D

Καλά θά ήτανε, όμως  :tits: :tits: :tits:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Ωραίος ο Karaman, μου ζωντάνεψε τις μνήμες από την πρόσφατη επίσκεψη μου στην κοπέλα.

Η αλήθεια είναι πως ένοιωσα κάπως αμήχανα διαβάζοντας κάποιους από τους συναθλητές να έχουν υπόνοιες ότι υπερβάλω στην κριτική μου κυρίως για το μέγεθος από τις βυζάρες της κοπελιάς. :tits: Σίγουρα διαβάζοντας τούτη την κριτική ένοιωσα και εγώ περισσότερο  άνετα.

Άλλος για Κοζάνηηηηη. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η Αληθεια ειναι οτι δεν τα περημενα τοσο μεγαλα, τα φανταζομουνα λιγο μεγαλυτερα απο της ντεσυς, αλλα αυτα ηταν εξαιρετικα μεγαλα για εμενα που πρωτη φορα μου συνανταω αλλα και ποιανω τοσο μεγαλα βυζια...παντως μεχρι να γυρησουμε στην Σαλονικα χτες η λεξη Βυζαρες πρεπει να υποθηκε πανω απο 100 φορες στην διαδρομη.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δείχνει  να το απολαμβάνει έντονα ο jo και πολύ καλά κάνει, μας το μεταδίδει και σε μας πάντα με κάτι τις καινούργιο, και με πολύ εύστοχο τρόπο που κάνει τις κριτικές του πέρα από χρήσιμες πολύ ευχάριστες και ευκολοδιάβαστες.

Και βέβαια με την τέχνη πάνω από όλα, να τις διανθίζει  με ευρηματικά σκιτσάκια. :rockon:

Επισκέπτης
Παρατηρησα οτι στις πληροφοριες επισκεψης σε καθε κριτικη εκει που λεει υπηρεσιες κοπελας οι πολλοι συνχομπιστες γραφουν τα προγραμματα που κανει γενικα η κοπελα μηπως κανονικα επρεπε να γραφοντε εκει οι υπηρεσιες και το προγραμμα της συγκεκριμενης επισκεψης,νομιζω θα βοηθουσε περισσοτερο.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δείχνει  να το απολαμβάνει έντονα ο jo και πολύ καλά κάνει, μας το μεταδίδει και σε μας πάντα με κάτι τις καινούργιο, και με πολύ εύστοχο τρόπο που κάνει τις κριτικές του πέρα από χρήσιμες πολύ ευχάριστες και ευκολοδιάβαστες.

Και βέβαια με την τέχνη πάνω από όλα, να τις διανθίζει  με ευρηματικά σκιτσάκια. :rockon:

:cheesy: Γεια σου Γαμεοωβερ ..
ενα πουλακι μου ειπε οτι θες τα κλειδια απο το κωλουμπια  :cool2:

Ναι πραγματι ωραι ηταν , αν και ψιλοκουρασμενο το μωρο αν και χαμηλοτερο το προγραμαμ απο τις αλλες φορες
ολα νταξυ  :dancing: οπως ειπα και διπλα οποιος ψηνετε ας περιμενει λιγο ,
το επιβεβαιωσε και συναγαππυλης expensive μολις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παρατηρησα οτι στις πληροφοριες επισκεψης σε καθε κριτικη εκει που λεει υπηρεσιες κοπελας οι πολλοι συνχομπιστες γραφουν τα προγραμματα που κανει γενικα η κοπελα μηπως κανονικα επρεπε να γραφοντε εκει οι υπηρεσιες και το προγραμμα της συγκεκριμενης επισκεψης,νομιζω θα βοηθουσε περισσοτερο.
οχι....καποιος μπορει να παιρνει μονιμως το απλο .....οι συναθλητες ομως πρεπει να ενημερωνονται γενικα αν καποια κοπελα κανει πχ γυμνο ή 69 ή σεξσοου κλπ...

Επισκέπτης
οχι....καποιος μπορει να παιρνει μονιμως το απλο .....οι συναθλητες ομως πρεπει να ενημερωνονται γενικα αν καποια κοπελα κανει πχ γυμνο ή 69 ή σεξσοου κλπ...

καλα αυτα μπορει να τα μαθει καποιος και απο την υπηρεσια οταν αποφασισει να κανει τσαρκα αλλα οκ οπως νομιζει ο καθενας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα αυτα μπορει να τα μαθει καποιος και απο την υπηρεσια οταν αποφασισει να κανει τσαρκα αλλα οκ οπως νομιζει ο καθενας
ε καλα ρε φιλε....αμα ειναι ετσι δεν χρειαζεται να γραφουμε γενικως....οποιος πηδηξει θα μαθει και αν ειναι καλη καποια.....το θεμα ειναι η ενημερωση γενικα και ειδικα για τα εντος....για να ελαττωνονται τα χαμενα σαρανταρια και να γλιτωνουν καποιοι και χρονο και βενζινες....αλληλοβοηθεια ......thats the point

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ναι το ειχαμε ξαναπει
μερικοι ειπαν να γραφουμε και τα προγραμματα γενικος (τιμες)

το προγραμμα της συγκεκριμενης φορας φροντιζω να το γραφω
τα αλλα καμια φορα δε δινω σημασια γιατι ειμαι η του υψους η του βαθους

Αν περασουν τα χρονια ....  και γω ενα πιασιμο το εχω να σου πω ... :cheesy:
Πανω στην ωρα η κριτικη γιατι ενας απο τους επομενους στοχουν θα ειναι η Χριστινα μαλλον
βασικα στο τσαφ την γλυτωσε προχθες ,
δεν ενοιωθα ετοιμος για νεες γνωριμιες και θεωρησα οτι δεν ειναι σωστη μερα να δοκιμασω

Επισκέπτης
ε καλα ρε φιλε....αμα ειναι ετσι δεν χρειαζεται να γραφουμε γενικως....οποιος πηδηξει θα μαθει και αν ειναι καλη καποια.....το θεμα ειναι η ενημερωση γενικα και ειδικα για τα εντος....για να ελαττωνονται τα χαμενα σαρανταρια και να γλιτωνουν καποιοι και χρονο και βενζινες....αλληλοβοηθεια ......thats the point

συμφωνω με την αλληλοβοηθεια φιλε το θεμα ειναι πως βοηθιεται ο καθενας οκ ολα καλα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Χαρηκες ε ?
το ξερω πως διψας για εκδικηση και θες να με κανεις κερατα  :birdman:
δε παντρευομαστε τουλαχιστον οχι πριν περασεις να  σε ξεπεταξουμε για να μη μας ξαναρθεις  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Χαρηκες ε ?
το ξερω πως διψας για εκδικηση και θες να με κανεις κερατα  :birdman:
δε παντρευομαστε τουλαχιστον οχι πριν περασεις να  σε ξεπεταξουμε για να μη μας ξαναρθεις  :birdman:
καντυ γυμνο και 69 μαζι ποσο τα χρεωνεις; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom