gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρε την καριολα την νατασα και την τσατσα μαζι.....γιατι σε μενα δεν ειπαν οτι δινει και κωλο;ή την πονουσε και δεν εδινε εκεινη την μερα;
ρε την καριολα την νατασα και την τσατσα μαζι.....γιατι σε μενα δεν ειπαν οτι δινει και κωλο;ή την πονουσε και δεν εδινε εκεινη την μερα;
καμια διαφορα δεν βλεπω περα απο το ρωσια/ουκρανια που και αυτο σχετικο ειναι.....και γω ειπα οτι δουλευε προμηθεως 25,κοκκινομαλλα ,καλη διαθεση ,φιλια κλπ.....απλα ηταν λιγο ιδρωμενη και δεν ειχε κανει ντουζ που μου κανε αρνητικη εντυπωση.....μουνακι εγραψα αξυριστο,περιφερεια μεγαλη,πεταχτη ρωγα,μικρομεσαιο βυζι...πολυ διαφορετικες οι κριτικες .. σιγουρα ειναι η ιδια ?
καμια διαφορα δεν βλεπω περα απο το ρωσια/ουκρανια που και αυτο σχετικο ειναι.....και γω ειπα οτι δουλευε προμηθεως 25,κοκκινομαλλα ,καλη διαθεση ,φιλια κλπ.....απλα ηταν λιγο ιδρωμενη και δεν ειχε κανει ντουζ που μου κανε αρνητικη εντυπωση.....μουνακι εγραψα αξυριστο,περιφερεια μεγαλη,πεταχτη ρωγα,μικρομεσαιο βυζι...
ναι σιγουρα μιλαμε για την ιδια,η περιγραφη ταιριαζει απολυτα.Ποτε την ειδες τελευταια φορα Προμηθεως 25 και τη θυμοσουν??καμια διαφορα δεν βλεπω περα απο το ρωσια/ουκρανια που και αυτο σχετικο ειναι.....και γω ειπα οτι δουλευε προμηθεως 25,κοκκινομαλλα ,καλη διαθεση ,φιλια κλπ.....απλα ηταν λιγο ιδρωμενη και δεν ειχε κανει ντουζ που μου κανε αρνητικη εντυπωση.....μουνακι εγραψα αξυριστο,περιφερεια μεγαλη,πεταχτη ρωγα,μικρομεσαιο βυζι...
ναι σιγουρα μιλαμε για την ιδια,η περιγραφη ταιριαζει απολυτα.Ποτε την ειδες τελευταια φορα Προμηθεως 25 και τη θυμοσουν??
Υπαρχει περιπτωση να ειναι η ιδια με την Ζωη απο το αλλο σαϊτ??μοιαζουν λιγο στο στυλακι αν και ξεφευγει σε κωλο νομιζω στις φωτο...
ναι τον δροσιζω σπεσιαλΠαντως Αλ μου ακουγεται ωραια καραμπαλικοπεριπτωση
Επ ευκαιριας εχω και δυ ερωτησεςι
Τον δροσιζεις το παπαγαλο ? ( ξυριζεις @@ ? )
Με το Παρκινγ του Λαφαμ προσεξες αυτο που ειπαμε ? αν ηταν διαθεσιμο δηλαδι
Με το καινουριο που ειπε ο ΓΛ ? προσεξες κατι ?
κατι παει να ανοιξει παρακατω απο το λαφαμ....ειναι ασπρο διοροφο κτιριο εξωτερικα με τα γνωστα φωτακια.....ακομα ηταν σε εργασιες οταν ειχα περασει εγω.....ναι τον δροσιζω σπεσιαλ
Στο παρκινγκ δεν εχω μπει ποτε,σιγα μη χωθω σ'εκεινο το πηγαδι.Ηταν ανοιχτο παντως.
Ποιο καινουριο ειπε ο gl?τι εννοεις?
ναι τον δροσιζω σπεσιαλ
Στο παρκινγκ δεν εχω μπει ποτε,σιγα μη χωθω σ'εκεινο το πηγαδι.Ηταν ανοιχτο παντως.
Ποιο καινουριο ειπε ο gl?τι εννοεις?
παω βαζω κουκουλα κι ερχομαι να ενημερωσωναι τι ειναι αυτοι ?
Ενημερωσε τον αδμιν εσυ που σε και καλος ρουφιανος gl
αντε παλι κριτικη αγνωστου στρατιωτου.....
κατα τα αλλα καλα τα λεει ο παιχτης......
....Απο θεμα παρκινγκ παντως ειναι ανετα μεγαλος χωρος αλλα προσοχη σε αυτους που πανε με μηχανακια μηχανες εχει διπλα κατι συνεργεια τι στο πουτσο ειναι τελος παντων και εχουν κοπροσκυλακι που σε περνουν στο κυνηγι......
και πεζους τυπε μου....και πεζους....και δεν ειναι κοπροσκυλακι ....ειναι γιγαντιος ο κοπρος και αγριος.....αν και δεν δαγκωνει λενε....
Ενταξει καινουργιος ειμαι στο φορουμ αλλα παλιος στο χωρο
Οτι λεω ειναι ακριβεστατα και δεν εχω λογο να πω μουφες για τι ναντια.
Μολις εβαλα μπρος τι μηχανι 3 σκυλια με κανανε ντου και επειδη την εχω παθει ασχημα πιο παλια απο σκυλια την εσβησα και τι πηγα τσουλουντας αρκετα μετρα
μα και μενα με εχουν παρει στο κατοπι και πεζο....δεν ειπα οτι λες μουφες...ισα ισα....Ενταξει καινουργιος ειμαι στο φορουμ αλλα παλιος στο χωρο
Οτι λεω ειναι ακριβεστατα και δεν εχω λογο να πω μουφες για τι ναντια.
Μολις εβαλα μπρος τι μηχανι 3 σκυλια με κανανε ντου και επειδη την εχω παθει ασχημα πιο παλια απο σκυλια την εσβησα και τι πηγα τσουλουντας αρκετα μετρα
Χαχαχ πηγες πεζος εκει?Κοντα θα μενεις θα την εχεις τιμησει αρκετες φορες τι θιτσα ε?