Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος,το συνεχίζω εδώ και όχι στο θέμα για ΣΜΝ.Ο γιατρός,τι είδους ΣΜΝ σου είπε οτι κόλλησες;
Αν έχεις τη καλοσύνη,μας αναρτάς εδώ τη συνταγή χωρίς το όνομά σου.
καλα,αν ξαναφανει αυτος.. :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Νε με αγκαποτο τσιμοθκι κολας κ τα χλαμιδια κ τι γκονορια κλπ! Ο ανθροπος ποθ σε καμη το τσιμοθκι εχη παθη κ φαριγγιτιδα αλλα μπορι κ να εχι ιπολιματα ριζογαλοθ απο τον προιγοθμενο στο βρεμενο λαριγκι τοθ ποθ τα πιρε για να ξεδιψαση!
:rockon: :rockon: :rockon:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Τυπε δεν μας τα λες καθόλου καλά με αυτά που γραφεις πως γίνεται να σου δώσανε πρωτα αντιβίωση χωρίς να σου πουν τι έχεις κολλήσει και μετά  να κάνεις εξετάσεις όπως γράφεις .Πρωτα κάνεις εξετάσεις και μετά σου δίνουν αντιβίωση την επόμενη φορά που θα γράψεις μαλακια σκέψου πριν γράψεις το μόνο που θες είναι να τρομάξεις κοσμο. Πόσο μ@λ@κ@ς εισαι

Απο κατι τετοιους σαν εσενα , χαλανε τα φορουμ και πολλοι ευκολοπιστοι μενουν ημιμαθεις, γιατι βρισκουν βολικες τις ερμηνειες τετοιου ειδους.
Λοιπον : οπως σου απαντησε και ο γειασοθ, με το που δει ο δερματολογος/αφροδισιολογος καποιο εκκριμα απο την ουρηθρα σου, σου χορηγει καποια γενικη αντιβιωση μεχρι να βγει το αντιβιογραμμα σου. Αν το αντιβιογραμμα λεει οτι το μικροβιο ειναι ανθεκτικο σε αυτη την αντιβιωση που παιρνεις, σου δινει αλλη. Αν βγει οτι δεν ειναι, συνεχιζεις με αυτην, και σου χορηγει και επικουρικα και καποια επιπλεον, για πιο γρηγορη ιαση πιθανον ή οπως κρινει ο γιατρος τελος παντων.

Επισης, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ λιγο με το αν λεει αληθεια ή οχι. Τα χαλαμυδια και η βλενορροια κολλανε ΚΑΙ με ακαποτη πιπα. Γεγονος. Το εχω παθει εγω και πολλοι αλλοι. Αν δεν ειναι αρρωστη μια απο τις 3 κοπελες που αναφερει ο συναγωνιστης, θα κολλησετε απο καποια αλλη με ακα πιπα. Ειδικα οσες κανουν ακαποτα τελειωτικα. Απο εκει και περα, ο καθενας ας κανει ο,τι καταλαβαινει κι ας παρει τα ρισκα του.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τα χαλαμυδια και η βλενορροια κολλανε ΚΑΙ με ακαποτη πιπα. Γεγονος. Το εχω παθει εγω και πολλοι αλλοι. Αν δεν ειναι αρρωστη μια απο τις 3 κοπελες που αναφερει ο συναγωνιστης, θα κολλησετε απο καποια αλλη με ακα πιπα. Ειδικα οσες κανουν ακαποτα τελειωτικα.
Ευτυχώς από κρεμπιέ δεν υπάρχει κίνδυνος  :erection:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Απο κατι τετοιους σαν εσενα , χαλανε τα φορουμ και πολλοι ευκολοπιστοι μενουν ημιμαθεις, γιατι βρισκουν βολικες τις ερμηνειες τετοιου ειδους.
Λοιπον : οπως σου απαντησε και ο γειασοθ, με το που δει ο δερματολογος/αφροδισιολογος καποιο εκκριμα απο την ουρηθρα σου, σου χορηγει καποια γενικη αντιβιωση μεχρι να βγει το αντιβιογραμμα σου. Αν το αντιβιογραμμα λεει οτι το μικροβιο ειναι ανθεκτικο σε αυτη την αντιβιωση που παιρνεις, σου δινει αλλη. Αν βγει οτι δεν ειναι, συνεχιζεις με αυτην, και σου χορηγει και επικουρικα και καποια επιπλεον, για πιο γρηγορη ιαση πιθανον ή οπως κρινει ο γιατρος τελος παντων.

Επισης, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ λιγο με το αν λεει αληθεια ή οχι. Τα χαλαμυδια και η βλενορροια κολλανε ΚΑΙ με ακαποτη πιπα. Γεγονος. Το εχω παθει εγω και πολλοι αλλοι. Αν δεν ειναι αρρωστη μια απο τις 3 κοπελες που αναφερει ο συναγωνιστης, θα κολλησετε απο καποια αλλη με ακα πιπα. Ειδικα οσες κανουν ακαποτα τελειωτικα. Απο εκει και περα, ο καθενας ας κανει ο,τι καταλαβαινει κι ας παρει τα ρισκα του.

Την καλησπέρα μου. Δεν είμαι ειδικός, από την άποψη οτι δεν είμαι γιατρός, αλλά από μικρή έρευνα που είχα κάνει παλαιότερα δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει ειδικός και ουτε μπορεί να υπάρξει απόλυτη άποψη για το θέμα. Και εξηγούμε επ αυτού. Σε οτι έρευνες έχουν γίνει με σκοπό να βρούν τις πιθανότητες ΣΜΝ και στοματικού σέξ το τελικό συμπέρασμα φαίνεται να είναι οτι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μετάδοσης αλλά είναι πιο πιθανό να γίνει η μετάδοση από κάποια άλλη μη ασφαλής πρακτική την ώρα του σέξ καθώς όσοι κάνουν στοματικό σέξ χωρίς προφύλαξη βρέθηκε στις σχετικές έρευνες οτι έχουν μια τάση να προβαίνουν και σε άλλες ενέργειες με ρίσκο και έτσι δεν είναι δυνατόν να βγεί ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με τις πιθανότητες.

Ένα απλό παράδειγμα:
Ας πούμε οτι δεν γλύφω την κλειτορίδα/μουνόχειλα/μουνί μιας πουτάνας γιατί προσέχω. Πάνω στη φάση της χώνω 2-3 δάχτυλα στο μουνί. Μετά της χουφτώνω το βυζί με το ίδιο χέρι και μετά μπορεί να της τρίψω τις ρόγες με την πούτσα μου ή να τις γλύφω. Αν λοιπόν κολλάει κάτι από το μουνί στο στόμα ή στο πούτσο, φρόντισα να έρθει σε επαφή το στόμα μου/πούτσος μου με το μουνί έμμεσα.

θέλω να καταλήξω οτι αν κάποιος κολλήσει ΣΜΝ δεν μπορεί να είναι απόλυτος ως προς το τι έκανε και το κόλλησε. Από την άλλη το τελείως "αποστειρωμένο" σέξ δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον.

Αν έχεις τύχη διάβαινε....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

τυπε κανεις δεν τολμησε να αμφισβητησει τον giasou :S :S :S

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Την καλησπέρα μου. Δεν είμαι ειδικός, από την άποψη οτι δεν είμαι γιατρός, αλλά από μικρή έρευνα που είχα κάνει παλαιότερα δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει ειδικός και ουτε μπορεί να υπάρξει απόλυτη άποψη για το θέμα. Και εξηγούμε επ αυτού. Σε οτι έρευνες έχουν γίνει με σκοπό να βρούν τις πιθανότητες ΣΜΝ και στοματικού σέξ το τελικό συμπέρασμα φαίνεται να είναι οτι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μετάδοσης αλλά είναι πιο πιθανό να γίνει η μετάδοση από κάποια άλλη μη ασφαλής πρακτική την ώρα του σέξ καθώς όσοι κάνουν στοματικό σέξ χωρίς προφύλαξη βρέθηκε στις σχετικές έρευνες οτι έχουν μια τάση να προβαίνουν και σε άλλες ενέργειες με ρίσκο και έτσι δεν είναι δυνατόν να βγεί ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με τις πιθανότητες.

Ένα απλό παράδειγμα:
Ας πούμε οτι δεν γλύφω την κλειτορίδα/μουνόχειλα/μουνί μιας πουτάνας γιατί προσέχω. Πάνω στη φάση της χώνω 2-3 δάχτυλα στο μουνί. Μετά της χουφτώνω το βυζί με το ίδιο χέρι και μετά μπορεί να της τρίψω τις ρόγες με την πούτσα μου ή να τις γλύφω. Αν λοιπόν κολλάει κάτι από το μουνί στο στόμα ή στο πούτσο, φρόντισα να έρθει σε επαφή το στόμα μου/πούτσος μου με το μουνί έμμεσα.

θέλω να καταλήξω οτι αν κάποιος κολλήσει ΣΜΝ δεν μπορεί να είναι απόλυτος ως προς το τι έκανε και το κόλλησε. Από την άλλη το τελείως "αποστειρωμένο" σέξ δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον.

Αν έχεις τύχη διάβαινε....

Νικ , αυτό που λες εχει μια βαση. Εννοειται πως οι πιθανοτητες να κολλησεις χλαμυδια – γονορροια από τσιμπουκι είναι πολύ πολύ μικροτερες από το να κολλησεις από ακαποτο γαμησι. Χαιρω πολύ. Από εκει και περα, είναι σημαντικες. Καθως ειχα κολλησει πριν αρκετα χρονια, ο γιατρος με ρωτησε εάν ειχα ερθει σε απροφυλαχτη επαφη , ακομα και στοματικη.
Το μικροβιο παραμενει ΚΑΙ στον λαιμο. Οι πιθανοτητες να εχει κολλησει στα δαχτυλα σου το μικροβιο ή στα βυζια της γκομενας ειναι ακομα μικροτερες, μιας και αυτο ζει σε συγκεκριμμενο περιβαλλον.
Επισης : οι πιθανοτητες να τσιμπησει καποιος μικροβιο, αυξανονται όταν εκσπερματωνει μεσα στο στομα ή στον κολπο γιατι διαστελεται η ουρηθρα και κανει κατι σαν αναρροφηση.

Τελος,  τα χλαμυδια και η γονορροια δεν είναι θανατηφορα (δεν πρεπει όμως να το αφησει κανεις, γιατι το μικροβιο μπορει να σου κανει ουρολοιμωξη και να χτυπησει και νεφρα), αλλα αν καποιος παει να γαμησει ακαποτα εχοντας χλαμυδια/γονορροια, αυξανει τις πιθανοτητες του να τσιμπησει κατι πολύ βαρυτερο, και αυτό γιατι εχει τραυματισμο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στην ουρηθρα του από το μικροβιο.
Ξαναλεω : ο καθενας με τα ρισκα του. Όμως ας το ξερουμε : ακα πιπα, εχει κινδυνους και το λεω χωρις να ειμαι μικροβιοφοβικος.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εντάξει, όπως είπα απέχω πολύ από το να έχω ειδικές γνώσεις. Απλώς έδωσα ενα παράδειγμα και νομίζω όλοι μπορούμε να σκεφτούμε πολλά περισσότερα, με σκοπό να θίξω οτι αμα κολλήσουμε κάτι κατά τη διάρκεια του σέξ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι ως πρός το τη ακριβώς κάναμε και κολλήσαμε, όπως και αν κολλήσουμε οτιδήποτε άλλωστε. Αυτό που κάνουμε είναι να παραθέσουμε το πιο πιθανό που κάναμε και κολλήσαμε. Είναι όμως ένα θέμα διότι σε 1 ώρα σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου πχ με μια πουτάνα που έχει κάνει και άλλα ραντεβού και μέσα στην ώρα κάνουμε διάφορα πάνω στην καύλα. Σε τέτοιες περιπτώσεις εχω επιφυλάξεις για οποιαδήποτε κατηγορηματική αναφορά.

Τώρα αν ο άλλος δεν γαμάει πουτάνες και πήγε μια μέρα σε ενα μπουρδελάκι και τον τάισε στο στόμα σε μια πουτάνα και έχυσε στο 3λεπτο και ντύθηκε και έφυγε και κόλλησε κάτι τότε να δεχτώ το τι θα πεί οτι φταίει που κόλλησε αν και κάποιοι θα του πούνε πάλι οτι απλά ήταν καρακαντέμης :)

Επι της ουσιάς το μόνο που ήθελα να πω είναι να μην κολλάμε απλά στο ακάποτο για η όλη διαδικασία έχει ρίσκα και θέλει μια συνεχής επαγρύπνηση.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ειχα μα μπω σε μπουρδελο κανα μηνα μιας και τελευταια παω σε στουντιο και ο λογος ειναι για να υποχρεωσω τη κοπελα να κανει μπανιο μπροστα μου.ακομα και ας εχει κανει πιο πριν αλλιως ζηταω τα λευτα μου πισω.τελευταια φορα που πηγα πριν τα Χριστούγεννα μπουρδελο ειχα φορεσει δικια μου καποτα πριν μπει η πουτανα στο δοματιο.σκευτομαι να βαζω δυο καποτες για απολυτη σιγουρια καθως δεν εχω ποτε θεματα πτωσης σημαιας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ακα πιπες, γλωσσοφιλα, γλειφομουνια ειναι για οσους εχουν λεφτα να πληρωνουν ιδιωτες γιατρους. Στο διαλυμενο ΕΣΥ του ΣΥΡΙΖΑ δε θα βρειτε την υγια σας.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ειχα μα μπω σε μπουρδελο κανα μηνα μιας και τελευταια παω σε στουντιο και ο λογος ειναι για να υποχρεωσω τη κοπελα να κανει μπανιο μπροστα μου.ακομα και ας εχει κανει πιο πριν αλλιως ζηταω τα λευτα μου πισω.τελευταια φορα που πηγα πριν τα Χριστούγεννα μπουρδελο ειχα φορεσει δικια μου καποτα πριν μπει η πουτανα στο δοματιο.σκευτομαι να βαζω δυο καποτες για απολυτη σιγουρια καθως δεν εχω ποτε θεματα πτωσης σημαιας
Κάποιος από δω έπαιρνε και δικό του σεντόνι. Για δοκίμασε και αυτό  ;)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Η διπλή καπότα δεν παρέχει προστασία αφού λόγω των τριβών και της θερμότητας που αναπτύσετε σπάνε εύκολα και οι δυο μαζί.
Πάντως αν έχουν χύσει στο στόμα της εργαζόμενης  πάκηδες αλλά και δικοί μας Έλληνες πρεζόνια, φυλακόβιοι και ότι άλλο θες
και μετά στον παίρνει σκέτο στο στόμα είμαστε πολύ τυχεροί από κάθε άποψη που την βγάζουμε καθαρή.
Δεν θέλει πολύ σκέψη.

Εδώ σάντουιτς τρως χωρίς να πλύνεις τα χέρια σου και βγάζεις καντίλες.

:shit: :shit: :shit:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ακα πιπες, γλωσσοφιλα, γλειφομουνια ειναι για οσους εχουν λεφτα να πληρωνουν ιδιωτες γιατρους. Στο διαλυμενο ΕΣΥ του ΣΥΡΙΖΑ δε θα βρειτε την υγια σας.
Αν πίνει προληπτικά τον καφέ, δεν έχει να φοβάται τα ακάποτα  :wanker:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Αν πίνει προληπτικά τον καφέ, δεν έχει να φοβάται τα ακάποτα  :wanker:
για αυτο βρηκες γκομενα εσυ ας πουμε επειδη σε προστατευε ο καφες απο τα σμν.ασε το κοσμακη με τις μαλακιες σου και πες οτι γεμισε το μπλοκακι απο σμν και σου ριχνουν πορτα ακομα και οι πουτανες γιατι ειναι εμφανη τα σημαδια

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
για αυτο βρηκες γκομενα εσυ ας πουμε επειδη σε προστατευε ο καφες απο τα σμν.ασε το κοσμακη με τις μαλακιες σου και πες οτι γεμισε το μπλοκακι απο σμν και σου ριχνουν πορτα ακομα και οι πουτανες γιατι ειναι εμφανη τα σημαδια
Αν είναι ο άλλος τριπλοκαποτάκιας σαν εσένα κολλάει και με την χειραψία. Γι'αυτο σου προτείνω να κόψεις το άθλημα και να συνεχίσεις την  :jerking:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Αν είναι ο άλλος τριπλοκαποτάκιας σαν εσένα κολλάει και με την χειραψία. Γι'αυτο σου προτείνω να κόψεις το άθλημα και να συνεχίσεις την  :jerking:
εγω σου προτεινω οχι να κοψεις αυτα που κανεις αλλα οταν σου μπαινει το δακτυλο στο κωλο οπως του λουκιανου να κανεις ενα κοινο καλο και να ενημερωνεις για τα παθηματα σου και οχι να λες παπαριες για φραπεδες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom