ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ποιακι ομως...την πατησα και εγω...με πολυ γνωστh milf...προ 2ετιας...μονο ακα πιπα...
ποιακι ομως...την πατησα και εγω...με πολυ γνωστh milf...προ 2ετιας...μονο ακα πιπα...
καλα,αν ξαναφανει αυτος.. :SΛόγω της σοβαρότητας του θέματος,το συνεχίζω εδώ και όχι στο θέμα για ΣΜΝ.Ο γιατρός,τι είδους ΣΜΝ σου είπε οτι κόλλησες;
Αν έχεις τη καλοσύνη,μας αναρτάς εδώ τη συνταγή χωρίς το όνομά σου.
βλενορροια amjikie?.......................
..... συμβαίνη , άλλά σπάνια, στήν πορεία μου τό συνάντησα μία φορά πρίν δεκαπεντε χρόνια περίπου !!
Νε με αγκαποτο τσιμοθκι κολας κ τα χλαμιδια κ τι γκονορια κλπ! Ο ανθροπος ποθ σε καμη το τσιμοθκι εχη παθη κ φαριγγιτιδα αλλα μπορι κ να εχι ιπολιματα ριζογαλοθ απο τον προιγοθμενο στο βρεμενο λαριγκι τοθ ποθ τα πιρε για να ξεδιψαση!
Τυπε δεν μας τα λες καθόλου καλά με αυτά που γραφεις πως γίνεται να σου δώσανε πρωτα αντιβίωση χωρίς να σου πουν τι έχεις κολλήσει και μετά να κάνεις εξετάσεις όπως γράφεις .Πρωτα κάνεις εξετάσεις και μετά σου δίνουν αντιβίωση την επόμενη φορά που θα γράψεις μαλακια σκέψου πριν γράψεις το μόνο που θες είναι να τρομάξεις κοσμο. Πόσο μ@λ@κ@ς εισαι
Ευτυχώς από κρεμπιέ δεν υπάρχει κίνδυνοςΤα χαλαμυδια και η βλενορροια κολλανε ΚΑΙ με ακαποτη πιπα. Γεγονος. Το εχω παθει εγω και πολλοι αλλοι. Αν δεν ειναι αρρωστη μια απο τις 3 κοπελες που αναφερει ο συναγωνιστης, θα κολλησετε απο καποια αλλη με ακα πιπα. Ειδικα οσες κανουν ακαποτα τελειωτικα.
Απο κατι τετοιους σαν εσενα , χαλανε τα φορουμ και πολλοι ευκολοπιστοι μενουν ημιμαθεις, γιατι βρισκουν βολικες τις ερμηνειες τετοιου ειδους.
Λοιπον : οπως σου απαντησε και ο γειασοθ, με το που δει ο δερματολογος/αφροδισιολογος καποιο εκκριμα απο την ουρηθρα σου, σου χορηγει καποια γενικη αντιβιωση μεχρι να βγει το αντιβιογραμμα σου. Αν το αντιβιογραμμα λεει οτι το μικροβιο ειναι ανθεκτικο σε αυτη την αντιβιωση που παιρνεις, σου δινει αλλη. Αν βγει οτι δεν ειναι, συνεχιζεις με αυτην, και σου χορηγει και επικουρικα και καποια επιπλεον, για πιο γρηγορη ιαση πιθανον ή οπως κρινει ο γιατρος τελος παντων.
Επισης, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ λιγο με το αν λεει αληθεια ή οχι. Τα χαλαμυδια και η βλενορροια κολλανε ΚΑΙ με ακαποτη πιπα. Γεγονος. Το εχω παθει εγω και πολλοι αλλοι. Αν δεν ειναι αρρωστη μια απο τις 3 κοπελες που αναφερει ο συναγωνιστης, θα κολλησετε απο καποια αλλη με ακα πιπα. Ειδικα οσες κανουν ακαποτα τελειωτικα. Απο εκει και περα, ο καθενας ας κανει ο,τι καταλαβαινει κι ας παρει τα ρισκα του.
τυπε κανεις δεν τολμησε να αμφισβητησει τον giasou :S :S :SΑπο κατι τετοιους σαν εσενα , χαλανε τα φορουμ και πολλοι ευκολοπιστοι μενουν ημιμαθεις, γιατι βρισκουν βολικες τις ερμηνειες τετοιου ειδους.
Λοιπον : οπως σου απαντησε και ο γειασοθ, με το που δει ο δερματολογος/αφροδισιολογος καποιο εκκριμα απο την ουρηθρα σου, σου χορηγει καποια γενικη αντιβιωση μεχρι να βγει το αντιβιογραμμα σου. Αν το αντιβιογραμμα λεει οτι το μικροβιο ειναι ανθεκτικο σε αυτη την αντιβιωση που παιρνεις, σου δινει αλλη. Αν βγει οτι δεν ειναι, συνεχιζεις με αυτην, και σου χορηγει και επικουρικα και καποια επιπλεον, για πιο γρηγορη ιαση πιθανον ή οπως κρινει ο γιατρος τελος παντων.
Επισης, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ λιγο με το αν λεει αληθεια ή οχι. Τα χαλαμυδια και η βλενορροια κολλανε ΚΑΙ με ακαποτη πιπα. Γεγονος. Το εχω παθει εγω και πολλοι αλλοι. Αν δεν ειναι αρρωστη μια απο τις 3 κοπελες που αναφερει ο συναγωνιστης, θα κολλησετε απο καποια αλλη με ακα πιπα. Ειδικα οσες κανουν ακαποτα τελειωτικα. Απο εκει και περα, ο καθενας ας κανει ο,τι καταλαβαινει κι ας παρει τα ρισκα του.
αφου τους εκοψες :SΕυτυχώς από κρεμπιέ δεν υπάρχει κίνδυνος
Την καλησπέρα μου. Δεν είμαι ειδικός, από την άποψη οτι δεν είμαι γιατρός, αλλά από μικρή έρευνα που είχα κάνει παλαιότερα δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει ειδικός και ουτε μπορεί να υπάρξει απόλυτη άποψη για το θέμα. Και εξηγούμε επ αυτού. Σε οτι έρευνες έχουν γίνει με σκοπό να βρούν τις πιθανότητες ΣΜΝ και στοματικού σέξ το τελικό συμπέρασμα φαίνεται να είναι οτι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μετάδοσης αλλά είναι πιο πιθανό να γίνει η μετάδοση από κάποια άλλη μη ασφαλής πρακτική την ώρα του σέξ καθώς όσοι κάνουν στοματικό σέξ χωρίς προφύλαξη βρέθηκε στις σχετικές έρευνες οτι έχουν μια τάση να προβαίνουν και σε άλλες ενέργειες με ρίσκο και έτσι δεν είναι δυνατόν να βγεί ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με τις πιθανότητες.
Ένα απλό παράδειγμα:
Ας πούμε οτι δεν γλύφω την κλειτορίδα/μουνόχειλα/μουνί μιας πουτάνας γιατί προσέχω. Πάνω στη φάση της χώνω 2-3 δάχτυλα στο μουνί. Μετά της χουφτώνω το βυζί με το ίδιο χέρι και μετά μπορεί να της τρίψω τις ρόγες με την πούτσα μου ή να τις γλύφω. Αν λοιπόν κολλάει κάτι από το μουνί στο στόμα ή στο πούτσο, φρόντισα να έρθει σε επαφή το στόμα μου/πούτσος μου με το μουνί έμμεσα.
θέλω να καταλήξω οτι αν κάποιος κολλήσει ΣΜΝ δεν μπορεί να είναι απόλυτος ως προς το τι έκανε και το κόλλησε. Από την άλλη το τελείως "αποστειρωμένο" σέξ δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον.
Αν έχεις τύχη διάβαινε....
Κάποιος από δω έπαιρνε και δικό του σεντόνι. Για δοκίμασε και αυτό ;)Ειχα μα μπω σε μπουρδελο κανα μηνα μιας και τελευταια παω σε στουντιο και ο λογος ειναι για να υποχρεωσω τη κοπελα να κανει μπανιο μπροστα μου.ακομα και ας εχει κανει πιο πριν αλλιως ζηταω τα λευτα μου πισω.τελευταια φορα που πηγα πριν τα Χριστούγεννα μπουρδελο ειχα φορεσει δικια μου καποτα πριν μπει η πουτανα στο δοματιο.σκευτομαι να βαζω δυο καποτες για απολυτη σιγουρια καθως δεν εχω ποτε θεματα πτωσης σημαιας
Αν πίνει προληπτικά τον καφέ, δεν έχει να φοβάται τα ακάποταΑκα πιπες, γλωσσοφιλα, γλειφομουνια ειναι για οσους εχουν λεφτα να πληρωνουν ιδιωτες γιατρους. Στο διαλυμενο ΕΣΥ του ΣΥΡΙΖΑ δε θα βρειτε την υγια σας.
δεν ξαπλωνω ποτε στα σεντονια των μπουρδελων.παντα γαμαω στα ορθια και σε ολες τις στασειςΚάποιος από δω έπαιρνε και δικό του σεντόνι. Για δοκίμασε και αυτό ;)
για αυτο βρηκες γκομενα εσυ ας πουμε επειδη σε προστατευε ο καφες απο τα σμν.ασε το κοσμακη με τις μαλακιες σου και πες οτι γεμισε το μπλοκακι απο σμν και σου ριχνουν πορτα ακομα και οι πουτανες γιατι ειναι εμφανη τα σημαδιαΑν πίνει προληπτικά τον καφέ, δεν έχει να φοβάται τα ακάποτα
Αν είναι ο άλλος τριπλοκαποτάκιας σαν εσένα κολλάει και με την χειραψία. Γι'αυτο σου προτείνω να κόψεις το άθλημα και να συνεχίσεις τηνγια αυτο βρηκες γκομενα εσυ ας πουμε επειδη σε προστατευε ο καφες απο τα σμν.ασε το κοσμακη με τις μαλακιες σου και πες οτι γεμισε το μπλοκακι απο σμν και σου ριχνουν πορτα ακομα και οι πουτανες γιατι ειναι εμφανη τα σημαδια
εγω σου προτεινω οχι να κοψεις αυτα που κανεις αλλα οταν σου μπαινει το δακτυλο στο κωλο οπως του λουκιανου να κανεις ενα κοινο καλο και να ενημερωνεις για τα παθηματα σου και οχι να λες παπαριες για φραπεδεςΑν είναι ο άλλος τριπλοκαποτάκιας σαν εσένα κολλάει και με την χειραψία. Γι'αυτο σου προτείνω να κόψεις το άθλημα και να συνεχίσεις την