Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο θα απαντήσω και στο πρώτο σου ποστ μην νομίζεις ότι σε γράφω
Καλά να περνάς και ξεκολληστε, έχω πολλές ερωτήσεις να σου κάνω αλλά δεν θέλω να σε εκθεσω πολύ, την Εμυ από Φψκαιας 7 που την είπες φολαρα την έχεις δοκιμάσει ?προφανώς και όχι άρα πως έχεις άποψη είμαι μικρότερος αλλά ας σου δώσω και γω μια συμβουλή, να είσαι αυθεντικός αληθινός, εγώ γράφω πάντα για κάποια μόνο αν την έχω δοκιμάσει και πάντα είναι απλά η αποτυποση την συγκεκριμένη στιγμής γι αυτό και έχω κριτικές με κοπέλες που έχω περάσει καλά αλλά και κριτικές με τις ίδιες που δεν έχω περάσει καλά, καλό απόγευμα πιπινομαγεια  :2funny:εκλεκτικε  :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τελικά πόσο είχε παλιά η ταρίφα ρε παιδιά; Άλλοι λένε ότι προ δεκαετίας ήταν 30 ευρώ η Φυλής και 20 το Μετάξι, που με την καταναλωτική πίεση το κατεβάσανε. Τώρα λέτε ότι επί δραχμής είχε 3000, τουτέστιν 10 ευρώ σημερινά, δηλαδή φθηνότερα, όχι ακριβότερα. Τι ισχύει εντέλει; Μας μπερδέψατε.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έχει παραγίνει το κακό με ορισμένους τρίμπαζους νοσταλγούς των Ρωσίδων της "χρυσής εποχής" (και καλά) όπου η μόνη υπηρεσία
που παρείχαν ήταν η εμφάνιση. Δηλαδή στο δωμάτιο μηδέν εις το πηλίκο. Καλές ήταν αλλά για απλό γαμήσι της σειράς.
Μην τις υπερτιμάτε επειδή ήταν (μόνο) όμορφες. Μην εξυψώνετε το γαμήσι μόνο λόγω εμφάνισης σαν αρχάριοι.
Αρκετά με την αγαπουλίαση. Πάμε για ποικιλία και ψωλοχύσιμο στα μπουρδέλα. Στεγνά!
Κάπου λοιπόν εδώ και για να μην μπερδεύεστε, έγκειται ένας διαχωρισμός που πρέπει να κάνετε.
Όσοι πήγαιναν με Ρωσίδες πουτάνες παλιά, έδιναν από πουρμπουάρ μέχρι τα μαλλιοκέφαλά τους για εξτραδάκια της πλάκας.
Αν δεν έδιναν, παραλάμβαναν ένα απλό γαμήσι με μια όμορφη γυναίκα σε σχέση με σήμερα που τα προγράμματα
είναι 500% πλουσιότερα και σε χαμηλότερες τιμές λόγω ζήτησης. Ναι, αναφέρομαι στο τώρα με τις ΑλβανοΡουμάνες
που είναι επίσης όμορφες. (πολλές μάλιστα ομορφότερες και ξυδάκι σε όποιον δεν αρέσει)
Αν τότε λοιπόν οι Ρωσίδες έπαιρναν 9 σε εμφάνιση (θέλετε 10; έστω 10) αλλά τώρα οι ΑλβανοΡουμάνες
παίρνουν 8 (θέλετε 7; έστω 7) δεν πολυκαίει κανέναν μιας που στο υπηρεσιακό κομμάτι η διαφορά είναι χαώδης.
Αυτά από κάποιον που έχει ζήσει και τις δυο πλευρές, συγκρίνει δίκαια κι όχι με αλλοιωμένες αναμνήσεις
για το θεαθήναι του "πάλιουρα" και του μιζεράκου που παρακαλά για υπηρεσίες...σαν μερικούς μερικούς.
Κι εδώ που τα λέμε...πολλές σημερινές Ρωσίδες πουτάνες θυμίζουν απομεινάρια και βουβάλια που λόγω αναδουλειάς
και πλήρους ισοπέδωσης από τις ανταγωνίστριές τους, οι περισσότερες είναι κωλόγριες με ραγάδες και ρυτίδες
κάνουν έξτρα μήπως βρουν πελάτες και παρακαλώντας στην ουσία ενώ μπουκώνουν χύσια
για να βάλουν τίποτα ζεστό στο στόμα τους μιας που στη Ρωσία έχει ψύχρα...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Τελικά πόσο είχε παλιά η ταρίφα ρε παιδιά; Άλλοι λένε ότι προ δεκαετίας ήταν 30 ευρώ η Φυλής και 20 το Μετάξι, που με την καταναλωτική πίεση το κατεβάσανε. Τώρα λέτε ότι επί δραχμής είχε 3000, τουτέστιν 10 ευρώ σημερινά, δηλαδή φθηνότερα, όχι ακριβότερα. Τι ισχύει εντέλει; Μας μπερδέψατε.

Το διάστημα 1993-1999 , η τιμή στα μπουρδέλα
ήταν 3000 δρχ, δλδ αντίστοιχη με 8.8 ευρώ
δεδομένου ότι 1 ευρώ =340,75 δρχ ( κλειδωμένη ισοτιμία )

Μετά την είσοδο στο ευρώ, έφτασαν τα μπουρδέλα τα 20 ευρώ,
μετά μερικά και παραπάνω, και τελικά
ξανάπεσαν στα 20 ευρώ Φυλής και 10 στο Μετάξι

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Το διάστημα 1993-1999 , η τιμή στα μπουρδέλα
ήταν 3000 δρχ, δλδ αντίστοιχη με 8.8 ευρώ
δεδομένου ότι 1 ευρώ =340,75 δρχ ( κλειδωμένη ισοτιμία )

Μετά την είσοδο στο ευρώ, έφτασαν τα μπουρδέλα τα 20 ευρώ,
μετά μερικά και παραπάνω, και τελικά
ξανάπεσαν στα 20 ευρώ Φυλής και 10 στο Μετάξι
Ετσι ακριβως είναι όπως τα λες φιλε Κωστα. Να συμπληρωσω κι εγω κατι.
Από το 1999 μεχρι το 2002 που ηρθε το καταραμενο ευρω, σε λιγα σχετικα μπουρδελα η τιμη ειχε παει 4000 και 5000 δρχ.
Με την εισοδο στο ευρω μερικα ξεκινησαν με 25 και 30 ευρω στη Φυλης, και 15 ευρω στο Μεταξι, αλλα σχετικα γρηγορα, προσαρμοστηκαν στις σημερινες τιμες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ωραίες εποχές. Δε θα ξαναγυρίσουν.  :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μόνο μια ερώτηση από αυτές που γράφεις έχεις πάει με κάποια κύριε εκλεκτικε? στα μπουρδελα δεν πάω για να γαμισω μουναρες έχω την κανονική μου ζωή γι αυτό, στα μπουρδελα γαμαω ότι μου κάνει κλικ όταν την δω έχω πάει με μουναρες έχω πάει και με μπάζα πάντα από επιλογή μου, εσύ είσαι εκλεκτικος στα λόγια και μιας που μιλάς για τα παλιά το 89 που άρχισα τα μπουρδελα δεν είχε 3 χιλιάρικα ασχετε...είσαι σε συνχηση και απαντάς αρλουμπες, όπως και ο Λαδακης.... δεν έχετε καταλάβει ότι δεν έχω κάτι με τις κοπέλες της δεκαετίας του 90  αλλά το να λέτε ότι πια στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν μουναρες είναι αστείο, γράφε ρε κακομοιρη στο τετραδιακη σου βαθμολογίες για τις κοπέλες μπας και πάρεις απόφαση να πας να πηδηξεις, δεν έχεις μυαλό φαίνεται να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να στηριζεσαι σε κριτικές, κριτικές μια κοπέλα μπορεί να έχει δέκα και να έχουν πάει μαζί της χιλιάδες που δεν είναι καν μέλη σε σαιτ το 95% αυτών, γαμα ρε οποία σου αρέσει και μην παριστάνει τον εκλεκτικο στα λόγια, δεν έχεις να απολογηθεις για τίποτα και ξεκολλα από το παρελθόν έχουμε 2016

Νέα Σμύρνη 76 , επειδή είσαι πορνορεπόρτερ ΤΩΡΑ
και έχεις ευνοϊκή μεταχείριση από το σάϊτ
δεν σημαίνει ότι ξέρεις καλύτερα από εμάς τι γινόταν το 1993-1999.

Αυτοί που ήταν 18+ το 1993 , σήμερα είναι 41+ ετών
Δηλαδή υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μάρτυρες μπουρδελιάρηδες
για την πορνεία από το 1993-1999

Οι Ελληνες άντρες στην Ελλάδα σήμερα 41+ ετών είναι > 2.500.000
( Ο μισός πληθυσμός είναι άντρες ,και> = 41 ετών είναι> 2.5 εκ)

Η εποχή από  το 1993-1996 ήταν η χρυσή εποχή της πορνείας.
Χιλιάδες ωραίες γυναίκες Ρωσίδες και Ουκρανές.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ
απελάθηκαν απότο 1999-2001 περισσότερες από είκοσι χιλιάδες ( 20.000 )
πρώην ανατολικές γυναίκες που ήταν ιερόδουλες.

Την εποχή 1993-1999, αν έδινες πουρμπουάρ, σου έκαναν ΕΞΤΡΑ .
Την ωραιότερη βίζιτα Ρωσίδα την είχα πάρει στο Ιάσωνος 19 Α
ισόγειο το 1999 το καλοκαίρι, που δούλεψε χωρίς χαρτιά
και μετά πήγε σε στριπ κλαμπ στη Χαλκίδα . Της έδωσα καλό πουρμπουάρ
και της μίλησα ρώσικα, και μου έδωσε από μόνη της γλωσσόφιλα
και με περιποιήθηκε. 1.80 περίπου σε ύψος, μελαχροινή με γαλανά μάτια .
Έμοιαζε περίπου σαν και την
http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.ru/images/th/100/18/73462-NjRlNWVjMjkyMQ.jpg[/img[/URL]]

Την εποχή 1993-1999 ήμουν φοιτητής, είχα πολύ χρόνο
και έτυχε να κληρονομήσω ένα θείο μου. Πούλησα ένα κτήμα
και έφαγα τα πιο πολλά λεφτά σε βίζιτες και ταξίδια.
Μπουρδελότσαρκα έκανε με 3 άλλους φίλους μου, και
περπατάγαμε 2-3 ώρες την ημέρα , να βρούμε τις καλύτερες.
Τότε ΔΕΝ υπήρχε ΙΝΤΕΡΝΕΤ ( πριν το 1995)
Τα κινητά τηλέφωνα διαδόθηκαν περίπου μετά το 1995

Ηταν ΧΡΥΣΗ αυτή η εποχή.
Υπάρχουν [b]εκατοντάδες χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες .[/b]

Ο XILNIK συμφωνεί .

Όσοι είναι αρνητές της ΧΡΥΣΗΣ εποχής της βίζιτας 1993-1999
ή δεν γνωρίζουν τι γινόταν τότε, ή έχουν αμνησία,
ή το κάνουν με [b]σκοπιμότητα [/b] για να μη μειωθεί
η αξία των σημερινών πορνορεπορτάζ τους.
Τελεία και παύλα.

[b]Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι μάρτυρες[/b] ότι στην Ελλάδα
υπήρχαν οι καλύτερες βίζιτες το 1993-1999  
με τεράστια διαφορά από σήμερα.

Όποιος υποστηρίζει κάτι άλλο, το κάνει
με [b]σκοπιμότητα [/b].

Όσον αφορά για το αστείο επιχείρημα...της δήθεν προσκόλλησης
στο παρελθόν, αυτό είναι επιχείρημα γι' αυτούς που δεν θέλουν
να βλέπουν την πραγματικότητα όπως είναι .
Είναι δλδ ,σαν να λες " Και τι έγινε που το 1993-1999
η ΑΝΕΡΓΙΑ ήταν [b]5%[/b] " , " Τώρα που η ΑΝΕΡΓΙΑ είναι[b] 50%[/b] στους κάτω των 25 ετών
δεν πρέπει να..σκέφτεσαι τις εποχές εκείνες" .
Τι λες ρε μαστορα ;
Όπως πρέπει να αναλογίζεται κανείς ότι το 1993 -1999 θα έβρισκε
κάποια δουλειά, κάποιος που ήθελε να δουλέψει, ενώ τώρα δεν βρίσκει,
έτσι πρέπει και να αναλογίζεται ότι το 1993-1999 ήταν πολύ καλή
η κατάσταση με τις βίζιτες, ενώ τώρα είναι πεσμένη
ακριβώς λόγω της οικονομικής κρίσης.
Και πρέπει κανείς να κάνει οικονομία να πάει
σε Ουκρανία ή Ρωσία, να δει τι σημαίνει ωραία βίζιτα !  :headbang3:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αναρωτιέμαι τι ζόρι τραβούσε ο Τριανταφυλλόπουλος και έκανε τότε όλη αυτή τη φασαρία, για να απελαθούν οι ρωσσίδες και οι ουκρανίδες.  :jerking: :jerking: :jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ωραίες εποχές. Δε θα ξαναγυρίσουν.  :S

Μπορείς όμως να πας στη Γερμανία για ωραίες Ρωσίδες - Ουκρανές βίζιτες

να πας στη Ρωσία και την Ουκρανία

αλλά και τώρα στην ΚΥΠΡΟ , που είναι ΤΙΓΚΑ στις Ρωσίδες !  :rockon: :rockon:

Επίσης στην Τουρκια, μετά την άρση της απαγόρευσης,
θα είναι γεμάτη  με Ρωσίδες, πολλές από αυτές βίζιτες

κτλ .
:rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μπορείς όμως να πας στη Γερμανία για ωραίες Ρωσίδες - Ουκρανές βίζιτες

να πας στη Ρωσία και την Ουκρανία

αλλά και τώρα στην ΚΥΠΡΟ , που είναι ΤΙΓΚΑ στις Ρωσίδες !  :rockon: :rockon:

Επίσης στην Τουρκια, μετά την άρση της απαγόρευσης,
θα είναι γεμάτη  με Ρωσίδες, πολλές από αυτές βίζιτες

κτλ .
:rockon: :rockon:
Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στο Μωάμεθ..

Πόσο χρεώνουν όμως εκεί την ταρίφα; Για Γερμανία πχ ξέρω ότι έχουν κάτι μεγάλους οίκους με πολλές κοπέλες, όπου παίρνεις όποια θέλεις για 100 ευρώ την ώρα.

Επίσης, επειδή θυμάμαι ότι είχες ανοίξει ένα τόπικ με θέμα τις εκατομμύρια ρωσσίδες που θέλουν να έρθουν Ελλάδα, αλλά δεν μπορούν λόγω βίζας, να σε ρωτήσω κάτι... Χρειάζεται η βίζα ακόμα κι αν θέλει να έρθει σαν τουρίστρια;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στο φυλής 59 κάποιες στιγμές ειχε 10.000 δραχμες η* 30 ευρώ μετα το 1999
Τόσα έπαιρνε η σαμανθα- μελινα για τους παλιότερους και 25 με 30 ευρώ η βάρβαρα απο βουρβαχη 19 που δούλεψε ως αντζελα φυλής
Τα 25 ευρώ ήταν μια συνηθισμένη τιμή επισης
Εκτός απο τις Ρωσίδες κάποια στιγμή στη φυλης μετα ήρθαν και κάποιες φοβερες δίμετρες γερμανιδες και μας αποτελείωσαν,εκει έδεσε το γλυκο :)
Στα στούντιο τέλη δεκαετίας 90 οι τιμές κυμαινόταν απο 10000 μέχρι 20000,πολυ ακριβά
Όσον αφορά τα cg πριν 20 χρονια περίπου γύρω στα 80 ευρώ,ακριβό σπορ επισης
Ολα αυτά,στούντιο και cg παντα απο αγγελίες σ εφημερίδες όλων των ειδών με φρασεις του τύπου,Άγαλμα,Αβαδιστα και τα λοιπα
Μετα όπως έγραψε πολυ σωστά και ο Λαδακης μετα από μια εκπομπή του Τριανταφυλοπουλου άλλαξαν αρκετά τα πράγματα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στο Μωάμεθ..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για την Ουκρανία δεν χρειάζεται για σένα βίζα .

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Μετά το καλοκαίρι δεν θα χρειάζονται βίζα οι Ουκρανές για ΕΕ
( πρόσφατη απόφαση της ΕΕ )

Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πρότεινε την Πέμπτη να ανάψει «πράσινο φως» για τα ταξίδια χωρίς βίζα για τους πολίτες της Ουκρανίας, της Γεωργίας και του Κοσόβου.

Οι ευρωβουλευτές της επιτροπής έκριναν ότι οι τρεις χώρες είχαν εκπληρώσει τα κριτήρια της ΕΕ για την κατάργηση της βίζας.

Αναφερόμενος στην Ουκρανία, ο εισηγητής της πρότασης, ο Πολωνός Γιάτσεκ Σαριούζ - Βόλσκι, είπε ότι η χώρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην ευρωπαϊκή του πορεία από τις διαδηλώσεις υπέρ της ΕΕ πριν από δύο χρόνια.

Οι προτάσεις θα σταλούν στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα κληθεί να ψηφίσει πάνω σε αυτές μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού.

και έτσι  θα αδειάσει η Ουκρανία από μουνάρες !

Ότι προλάβουμε αυτό  το  καλοκαίρι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.ru/images/th/100/18/71239-MjQwZmYxNjQxMA.jpg[/img[/URL]]

Σε Ρωσία και Ουκρανία , έχει πολύ δυνατά κομμάτια.  :headbang3: :headbang3:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Έχω ζήσει τη δεκαετία το '90 και θεωρώ πως ο τόσο ο συναγωνιστής Gauntlet, όσο και ο συναγωνιστής λαδακης έχουν τα δίκια τους σχετικά με την εποχή εκείνη. Ναι μεν ήταν καλύτερα για τους νέους της εποχής - δεν υπήρχε μεγάλη ανεργια κτλ- ωστοσο η πορνεία στις μέρες μας από άποψη υπηρεσιών δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση,είναι σαφώς ανώτερη από τότε.
Έχω περιγράψει την εποχή εκείνη σε μια ιστοριούλα που έγραψα  ειδικά το πρώτο μέρος μιλά για την πορνεία στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Όποιος τη διαβάσει ας κάνει και κανένα σχόλιο, δίνω λινκ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Έχω ζήσει τη δεκαετία το '90 και θεωρώ πως ο τόσο ο συναγωνιστής Gauntlet, όσο και ο συναγωνιστής λαδακης έχουν τα δίκια τους σχετικά με την εποχή εκείνη. Ναι μεν ήταν καλύτερα για τους νέους της εποχής - δεν υπήρχε μεγάλη ανεργια κτλ- ωστοσο η πορνεία στις μέρες μας από άποψη υπηρεσιών δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση,είναι σαφώς ανώτερη από τότε.
Έχω περιγράψει την εποχή εκείνη σε μια ιστοριούλα που έγραψα  ειδικά το πρώτο μέρος μιλά για την πορνεία στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Όποιος τη διαβάσει ας κάνει και κανένα σχόλιο, δίνω λινκ

Φίλε, είχες λεφτά την εποχή 1993-1999 ;

Αν είχες , και έδινες Κρυφό Πουρμπουάρ, σου έκαναν εξτρά.

Στη γκόμενα στο Ιάσωνος 19Α , της έδωσα 3.000 δρχ ΚΡΥΦΟ πουρμπουάρ
αντίστοιχο με 8,8 ευρώ .
Έτσι 8,8+ 8,8 = 17,6 ευρώ μου στοίχισε
και πήρα φοβερη μουνάρα Ρωσίδα με γλωσσόφιλα κτλ.
Λίγες μέρες δούλεψε , και πήγε σε στριπ κλαμπ.

Η πορνεία ΔΕΝ είναι σπορ για άφραγκους.
Παρόλα αυτά και ΑΦΡΑΓΚΟΣ να ήσουν το 1993-1999
γάμαγες πολλές ωραίες Ρωσίδες και Ουκρανές
με 3000 δρχ. δλδ 8,8 ευρω.  :rockon:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Φίλε, είχες λεφτά την εποχή 1993-1999 ;

Αν είχες , και έδινες Κρυφό Πουρμπουάρ, σου έκαναν εξτρά.

Στη γκόμενα στο Ιάσωνος 19Α , της έδωσα 3.000 δρχ ΚΡΥΦΟ πουρμπουάρ
αντίστοιχο με 8,8 ευρώ .
Έτσι 8,8+ 8,8 = 17,6 ευρώ μου στοίχισε
και πήρα φοβερη μουνάρα Ρωσίδα με γλωσσόφιλα κτλ.
Λίγες μέρες δούλεψε , και πήγε σε στριπ κλαμπ.

Η πορνεία ΔΕΝ είναι σπορ για άφραγκους.
Παρόλα αυτά και ΑΦΡΑΓΚΟΣ να ήσουν το 1993-1999
γάμαγες πολλές ωραίες Ρωσίδες και Ουκρανές
με 3000 δρχ. δλδ 8,8 ευρω.  :rockon:
Καταλαβαίνω τι λες, αλίμονο όταν πληρώνεις έξτρα σου παρέχονται΄έξτρα υπηρεσίες.
Ωστόσο, είναι λάθος να κάνεις απλή διαίρεση με το 340,75 για να κάνεις τα ευρώ δραχμές, πολύ απλά γιατί άλλο κόστος ζωής υπήρχε τότε κι άλλο τώρα πχ τότε η βενζίνη είχε 25 δολάρα το βαρέλι, ενώ τώρα 50 δολάρια και μέχρι πριν ένα χρόνο κοντα στα 90. Και είναι ήταν μόνο η βενζίνη, μιλάμε άλλωστε για μια 20ετία πίσω... Στην "Ιστορία τηςΜπουρδελοπαρέας γράφω για εκείνη την εποχή, αν θες ρίξε σχόλιο, ξαναδίνω το λινκ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Καταλαβαίνω τι λες, αλίμονο όταν πληρώνεις έξτρα σου παρέχονται΄έξτρα υπηρεσίες.
Ωστόσο, είναι λάθος να κάνεις απλή διαίρεση με το 340,75 για να κάνεις τα ευρώ δραχμές, πολύ απλά γιατί άλλο κόστος ζωής υπήρχε τότε κι άλλο τώρα πχ τότε η βενζίνη είχε 25 δολάρα το βαρέλι, ενώ τώρα 50 δολάρια και μέχρι πριν ένα χρόνο κοντα στα 90. Και είναι ήταν μόνο η βενζίνη, μιλάμε άλλωστε για μια 20ετία πίσω... Στην "Ιστορία τηςΜπουρδελοπαρέας γράφω για εκείνη την εποχή, αν θες ρίξε σχόλιο, ξαναδίνω το λινκ

Φίλε , η εποχή 1993-1999 ήταν εποχή της ΔΡΑΧΜΗΣ !

Υπήρχε ελάχιστη ανεργία, και ο κόσμος είχε λεφτά για διασκέδαση.

Για να πήγαινες πολλές φορές την εβδομάδα με ωραίες Ρωσίδες κτλ.
έπρεπε να είχες αρκετά λεφτά.
Ακόμα όμως και οι άφραγκοι μπορούσαν να πάνε που και που
με κάποια ωραία Ρωσίδα !
Με πουρμπουάρ, σου έκανε πολά εξτρά !

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Περί Ρωσίδων μουνάρων που τις αποθεώνετε ορισμένοι, ποιες γαμιόνταν χωρίς έξτρα λεφτά σε φοβερά γαμήσια;
κι όχι ότι με λεφτά πετούσαν στο δωμάτιο, απλά καυλώνατε λόγω του ότι όντως ήταν όμορφες συν του ότι δεν μπορείτε
να βρείτε κανονική γκόμενα τέτοιου βεληνεκούς και σας έτρωγε/τρώει το μαράζι.
Πάμε με ονόματα όμως για να βγάλουμε άκρη.
Ποιες Ρωσίδες μουνάρες λοιπόν γαμιόνταν χωρίς έξτρα λεφτά σε φοβερά γαμήσια;
ας δούμε εγκυκλοπαιδικά κάποιες "μουνάρες".

ποια; η γερόντισσα (πλέον) Σόνια/Εύα (η γυρολόγος της Αλικιβιάδου πια) που μέχρι πρότινος δεν άφηνε βυζοπιασίματα
και τώρα που σταφίδιασε δίνει μέχρι και κώλο; αλτσχάιμερ έχετε; μόνο για πίπα κάνει άρα και ερασιτέχνιδα.
Αυτή λοιπόν δεν ζητούσε έξτρα αλλά δεν ήταν και "πλήρης". Που είναι η φοβερή λοιπόν;

ποια; η Ντάρια η κοντή κουκουβάγια με τα πατομπούκαλα που στο Λελοστούντιο (μπουρδέλο με κουδούνι)
δεν την χώνευε καμία λόγω της ξινής συμπεριφοράς της; που ζητούσε 200άρες και 300άρες κατά τας γραφάς (σας)
και τρέχατε να πάρετε σειρά; τώρα τα ξεχάσατε; την ιστορία του arxidoulis την θυμάστε;
αυτή λοιπόν δεν ζητούσε έξτρα λεφτά; ήταν τόσο φοβερή;

ποια; η κωλόγρια Ζάνα από το Αδάνων με το κεφάλι λαμπατέρ και τα λαρυγγοχυσίματα που τελικά κατάντησε
στο Μεταξουργείο; αυτή γριά ήρθε έτσι κι αλλιώς, γριά και ασχημομούρα. Έτσι δεν είναι;
αυτή τι λεφτά να ζητήσει; μια πίπα μόνο με το ζόρι οπότε κι ερασιτέχνιδα.

Πάμε και πολύ παλιά...οι μόνες ανατολικές που κεντούσαν στο δωμάτιο ήταν η Λένα στο Διδύμου 8α
η οποία ήταν Ουκρανή και ζητούσε λεφτά για έξτρα. Έφυγε πάνω στο εξάμηνο μιας κι ήρθε να τα πάρει
κι όπου φύγει-φύγει. Δεν είναι έτσι δηλαδή; δεν ζητούσε λεφτά;

Όπως κι η Αλεξάνδρα η επίσης Ουκρανή από το παλιό Φυλής 54 που κατάντησε πρεζάκι, αυτή ήθελε να φύγει
αλλά δεν της πήγαν τα πράγματα όπως τα ήθελε. Αυτή δεν ήθελε λεφτά στο δωμάτιο;
τι ήθελε; φασόλια ήθελε;

πάμε καπάκι ξανά στο σήμερα, η Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα που ξεκίνησε από Φωκαίας
ζητούσε λεφτά για έξτρα; ναι ή ου;
κι αν γουστάρετε να σας τραβήξω ολοκληρωτική ανάλυση για όλες τι και πως για να το βουλώσετε.

Πιείτε την γκαζόζα σας λοιπόν διότι μπορώ να σας φέρω πάρα πολλά παραδείγματα.
Πιθανόν, ούτε μία μουνάρα Ρωσίδα δεν έκανε φοβερό γαμήσι στην αρχική τιμή γιατί πολύ απλά αυτές είναι οι Ρωσίδες.
Όλες όσες ήρθαν ήταν απλά όμορφα κομοδίνα ή γλυκιές κωλόγριες που ήθελαν παραπάνω λεφτά
επειδή έτσι είναι όλες οι Ρωσίδες. Σκουπίδια του σκατοθαμμένου Στάλιν γαμιόντουσαν με τουπέ
και ήθελαν να διαφέρουν και να δείχνονται. Κομπλεξικές με το ηλίθιο μαμαδίστικο στυλ που αποκοιμίζει αγαπούληδες.

Αντίθετα στις μνήμες μας υπάρχουν χαραγμένες μέτριες εμφανισιακά ή μουνάρες πουτάνες όπως:

η Ελενίτσα η Πολωνέζα από Φυλής 86β
η Μιλένα η Σλοβένα από Φυλής 71 όροφο
η Άννα η Ρουμάνα από Φυλής 37
η Ντενίσα η Τσέχα από Φυλής 109
η Πάρις η Ολλανδέζα από το Φυλής 200
η Ντέπυ η Τσέχα από το Φυλής 65
η Ελένη η Ελληνίδα από Κολωνού 32 όροφο
η Κόνι/Ανδριάννα η Γερμανίδα από το παλιό Φυλής 54 (σε αυτό το μαγαζί έχουν δουλέψει δυναμίτες)
η Μελίνα/Σαμπρίνα η επίσης Γερμανίδα από Φυλής 59
η Τζίνα κι η Νανά οι επίσης Ελληνίδες από Καλύμνου 36

και πλήθος άλλων σοβαρών πουτανών με προσόντα που όλες κεντούσαν στο δωμάτιο και δεν ήταν όμορφα κομοδίνα
για αγκαλίτσες και καραγκιοζιλίκια. Όπως βλέπετε, όλες αυτές δεν ήταν Ρωσίδες
και κυρίως δεν γύρευαν λεφτά για το παραμικρό έξτρα. Ή το έκαναν ή όχι. Αυτό σας ενοχλεί όμως
και την αλήθεια την ξέρουμε όλοι καλά. Δεν σας κάνουν τα βλαχοβαλκάνια του τώρα ότι θέλετε
όπως τα μπεκροΡωσάκια του τότε και σκούζετε. Σας ενοχλεί που όσα και να δώσετε
πάντα υπάρχουν άλλοι που τις ξεσκίζουν στον πούτσο στην αρχική τιμή.
Ωστόσο ίσως βρείτε καμία γαμάτη Ρωσίδα να γράψετε μέσα στις χιλιάδες που πέρασαν (σίγουρα θα υπάρχει)
αλλά να θυμάστε. Θέλω να γαμιέται υπέροχα κι όχι απλά να είναι μουνάρα...εκτός αν πηγαίνετε
για οφθαλμόλουτρο, αγκαλίτσες και σαλαλά (που γι'αυτό πηγαίνετε).

Ποια Ρωσίδα λοιπόν ξαναρωτώ είναι αυτή που γαμιόταν ή γαμιέται εξαιρετικά χωρίς παραπάνω λεφτά
κι είναι και μουνάρα; δεν έχει όνομα; δεν έχει καριέρα; ξέρω-ξέρω...μια που είχατε γαμήσει κάπου-κάπως-κάποτε.
Που την βρήκατε στο έτσι, μέσα στο κοτέτσι, ανάψατε στουπέτσι, σαλαλά σαλαλά
φτου και βγαίνω Κωνσταντή με την τριχωτή ψωλή.
Χωρίς δηλαδή αποδείξεις και συνέχεια στην ιστορία της, απλά ένας αστικός μύθος που επικρατεί
για να θρέφετε το παραμύθι ότι οι Ρωσίδες ήταν κορυφαίες στο γαμήσι και να σας θαυμάζουν οι νέουρες
ενώ στην ουσία ήταν τυπικά όμορφα κομοδίνα. Αλλιώς γιατί δεν έκανε καριέρα καμιά τους στο γαμήσι;
ως πότε θα φταίει ο ζούγκλας όπως κατά καιρούς γράφετε;
κι έχετε φτιάξει και το κόντρα παραμύθι ότι πλέον δεν έρχονται μουνάρες Ρωσίδες διότι δεν παίζει χρήμα.
Χαχαχαχαχαχαχα...μόνοι σας φάσκετε κι αντιφάσκετε!

Αυτά για τις Ρωσίδες σας λοιπόν. Γαμήστε τώρα τα Ρώσικα μπαζοβόδια που ξέμειναν στο ράφι κι άντε γεια!
Είδατε πόσο ωραία μαθαίνετε μπαλίτσα; με ονόματα κι οδούς. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους
που τρώνε κόλλημα με πουτάνες; θέλετε - δεν θέλετε - λοιπόν για να προκόψετε στο σπορ πρέπει να γαμήσετε
πολλές κανονικές γυναίκες που να σας θέλουν πραγματικά και για ατελείωτες ώρες
να τις γαμήσετε ακάποτα μέχρι να κοκκινήσουν οι τρύπες τους για να ξελαμπικάρετε και τελικά να τις υποτάξετε
μιας που αυτή είναι η θέση τους στην κοινωνία.
Πολλοί εδώ μέσα πάτε ανάποδα, οπότε λαδοξυδάκι! Δυστυχώς ψάχνετε μια μαύρη γάτα στο σκοτάδι χωρίς φακό.
Και τελικά όλα καταλήγουν στον γνωστό μύκητα της αγαπουλίασης...

αυτά τα ολίγα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
MEudxYu.png

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom