PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ποια ψεματα βρε....στο διπλανο σαλονι ημουνα οταν ελεγες στην υπηρεσια το εξης...
Πες στην κοπελα να σαλοναρει αλλιως θα την καραμουζιασει στο internet ο billy 13!
Γελαγανε και τα τσιμεντα του βουνου μαζι σου....
Υ.Γ Για την ιστορια η κοπελα δεν βγηκε ποτε να σαλοναρει!
Υ.Γ1 Σταματαω εδω το spam...σορρυ n.smirni
Στα λογια μου ερχεσαι...άκου λοιπόν
πηγα με τον λαγό....δεν έβγαινε η κορασίδα....
μου λέει ο λαγος,πες οτι εισαι ο μπιλλυ.....χαχαχα
του λεω δεν με ξερουν ρε
τελος παντων,για χαβαλε της λεω...δεν θα βγεις να σε δει ο μπιλλυ?
ετσι εγινε
καθαρα για πλάκα
Κι εδω ειναι το ποστ που γραφτηκε απο τον λαγο....μαζι ησασταν ή κανω λαθος?
σκηνικό στο Βριλησσού36...σκάμε με τον "πορνώδες στήθος" να δούμε τα κορίτσια, έρχεται η πρώτη, τη βλέπουμε...περιμένουμε τη δεύτερη και για κάποιο λόγο δεν βγαίνει....και τότε τι κάνει ο παπάρας....φωνάζει στην υπηρεσία..."πες της ότι ήρθε ο billy13 από το ίντερνετ και αν δε βγει θα φάει καραμούζα στο ίντερνετ..."...
Κι η παραθεση που του εκανα
Ενταξει....Κορυφαιο σκηνικο!!
Κι ειναι περα για περα αληθινο...ετυχε να ειμαι εκει τριγυρω και το ακουσα
Υ.Γ Τον Billy13 δεν τον γνωριζω προσωπικα απλα εχουμε πει ενα γεια 2 φορες οποτε δεν μπορω να εκφερω καποια αποψη αλλα αυτο που εκανε στο βουνο πραγματικα ειναι old time classic!
Lagos speaking η συνεχεια...
το σκηνικό στο 36 δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ...και το ύφος της υπηρεσίας η οποία καθότι και γνωστή μου βρέθηκε εν μέσω διασταυρούμενων πυρών, μην ξέροντας τι να κάνει, αλλά και το ύφος της Ειρήνης η οποία με ύφος που δε σήκωνε αντίρρηση στην ουσία μου είπε ότι ο τύπος είναι γνωστός μαλάκας και τον ξέρουν όλες...αυτά φυσικά μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο PIATSAS καθότι και εκείνος έγινε μάρτυρας των παραπόνων και του σοκ της ευγενέστατης υπηρεσίας...
Τελοσπαντων..αυτα τα λιγα απο μενα βασιλακη προς το παρον!
Υ.Γ Μην ξεχασεις να μου φιλησεις τον κοριτσαρο τον μπεβερλυ/καστελ/dude006....τον ειδα τις προαλλες εξω απο το 42 να γραφει ενημερωση κι η αληθεια ειναι πως εχει ομορφυνει πολυ! :-*
Φοραγε κι ενα κολλητο παντελονακι.....αλλο να στο λεω κι αλλο να το βλεπεις....λουκουμι ειναι ο ατιμος!