Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γλώσσα λανθάνουσα!  :2funny:..."σκεφτόμουνια"...μουνιά σκεπτόσουν.

:thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny:

Kύριοι πήρατε τα βουνά!
Θα πάτε ψηλά!
Εμείς, λιγότερο φιλόδοξοι, θα παραμείνουμε στα χαμηλά!
Θα γίνει διαχωρισμός των εργαζομένων: Πεδινά μουνιά, ορεινά μουνιά.
:2funny: :2funny: :2funny:

(Η Βρηλισσού δεν ξέρω που πέφτει... εεεε... που ανεβαίνει θα έπρεπε να πω.

:rockon: :rockon: :rockon:
jopino  και εγώ που ήξερα αλλού με πήγε ο εσωτερικός πουτανο-μαγνήτης ... :2funny:

Επισκέπτης
Στην ημ. ενημ. για μπουρδέλα δεν εμφανίζει "απάντηση" και "παράθεση".
Ως εκ τούτου, σήμερα το πρωί:

Διδύμου 16-Κλειστό με αναμμένο φως.
Διδύμου 18 άνω-Αλιόνα.Οριακή ψύξη σαλονιού.

Διδύμου 25-Αριστέα και καλά.Ευπαρουσίαστη κορασίς της Αρσακείου.Κότσο τα μαλλιά και οπίσθια για...διδασκαλική βίτσα.Ελεύθερο στοματικό.Ζέστη στο σαλόνι."Αερισμός" με επιτραπέζιο ανεμιστήρα.
Προφέσορα, τα δωμάτια έχουν κλιματιστικό;

Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Νταϊάννα η νταρντάνα γυρολόγος με ελεύθερο στοματικό.Οριακή ψύξη σαλονιού.

Φυλής 86 κάτω-Το μαυροκατσαρομάλλικο λευκό, λεπτό χαριτωμένο πιπίνι που είχα δει τις προάλλες πάλι εκεί.
Ελεύθερο στοματικό.Οριακή ψύξη σαλονιού.Ποιο είναι ετούτο το μιράκιον;

Φυλής 86 άνω-Μια καστανή ευπαρουσίαστη χαμογελαστή κανονικού πάχους.Ψύξη υποτυπώδης.
Φυλής 84 1ος-Αλέξια η γνωστή καστανή με τον αχλαδοειδή κώλο και η ΦΟΛΑ-Ανίτα η Αλίνα-"άσε μας ρε!":

Φυλής 65κάτω, Φιλιππίδου 14, Φώκαιας 17άνω-κάτω ήταν κλειστά.

Φώκαιας 25 άνω-Τερέζα.Οριακή ψύξη σαλονιού.Η σκατοκαργιόλα Ελληνίδα τσατσόγρια από Φώκαιας 25κάτω, μας έστειλε στο διάολο ενώ ήδη είχαμε κλείσει την πόρτα και φεύγαμε.
Φώκαιας 27 υπόγειο-Βίκα (Βικτώρια).Η ξανθιά κανονικού πάχους από Φυλής 136.Υποτυπώδης ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 22 άνω.Οικοδομικές εργασίες συντελούνται καθώς το άνω κατάστημα διαμερίζεται σε δύο υποκαταστήματα με ξεχωριστές εισόδους.Αλβανοί τεχνίτες δούλευαν τόσο στο νέο υποκατάστημα όσο και στο παλαιό όπου έφτιαχναν χτιστό κρεββάτι στο δωμάτιο.
[size=14pt]Εύγε!!!..Οργασμός ανάπτυξης και παραγωγικότητας!!!...Τα μπουρδέλα είναι το εφαλτήριο για μια νέα Ελλάδα!!!...Ελεύθερη!!!...Σοσιαλιστική και Ρου-μουνική!!!
Μόνο έτσι θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος!...Γίναμε που γίναμε το μπουρδέλο της Ευρώπης...[/size]
Παρουσιάσθηκε η Γκαμπριέλα.Καστανή, ισχνή, μικρό βυζί, μέσης εμφάνισης με καρέ κλασικό μαλλί ισομερώς χτενισμένο εκατέρωθεν των παρειών.Δεν χαρακτηρίζεται πιπίνι.
Ανακοίνωση υπηρέτριας:
Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό :grin:, 69, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό αν το έχετε πολύ μικρό.Αν θέλετε πρωκτικό θα μπείτε πρώτα στο δωμάτιο να δει το πουλί σας η κοπέλα και να σας πει.
Γιατί ένα τόσοδα κωλαράκι που έχει η κοπέλα, που να χωρέσει το μεγάλο!"
Τσιμπούκιε, εμπνεύσου...
Προφέσορα, πρόκειται για την Φόλα-Γκαμπριέλα πάσης βάρδιας;
Καλή ψύξη σαλονιού δεδομένου οτι τα παράθυρα ήταν ανοιχτά λόγω εργασιών.

Φώκαιας 22 κάτω-Βαλεντίνα είπε η υπηρέτρια για το πρωί.Βαλεντίνα και το απόγευμα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδιά να πω απο εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την "άθλια" πλην όμως τίμια παρέα μας  :rockon: :rockon: :rockon:

Όμως να συμπληρώσω στα παραπάνω λεγόμενα του Ινδιάνου ότι πάντα υπάρχει ένας

σκάρτος που θα μας σκάψει το λάκο μας  :S

Όπως λένε :

πως

ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος

και οι Μήδοι θα περάσουν

Επισκέπτης
Πωρωινή επίσκεψη και περιπλάνηση σε Φυλής και παρόδους.Σε κριτικές μου αναφέρω λεπτομέρειες, αλλά εδώ θα ήθελα να επισημάνω ένα μικρό, τόσο δα συμβάν...
Σε μαγαζάκι επί της Φυλής μπάινω και βλέπω στην αναμονή έναν Πακιστανό μονάχο του...
Μου κάνει νόημα, του κάνω κι εγώ.
Κάθομαι και περιμένω την τσατσά η την κοπέλα να βγουν, να πουν το πρόγραμμα και είτε να διώξουν τον Πακιστανό, είτε στην αντίθετη περίπτωση να διώξουν έμμεσα εμένα.
Οπότε γυρνάει ο Πακιστανός και μου λέει...
<<Από που είσαι εσύ φίλε;>>

Μόνο σε 'μενα ακούγεται τραγικό; Και όχι, δεν είμαι ούτε μαυριδερός, ούτε ξανθός, ούτε κοκκινοτρίχης, ούτε έχω μυτερά αυτιά... :think:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Πωρωινή επίσκεψη και περιπλάνηση σε Φυλής και παρόδους.Σε κριτικές μου αναφέρω λεπτομέρειες, αλλά εδώ θα ήθελα να επισημάνω ένα μικρό, τόσο δα συμβάν...
Σε μαγαζάκι επί της Φυλής μπάινω και βλέπω στην αναμονή έναν Πακιστανό μονάχο του...
Κάθομαι και περιμένω την τσατσά η την κοπέλα να βγουν, να πουν το πρόγραμμα και είτε να διώξουν τον Πακιστανό, είτε στην αντίθετη περίπτωση να διώξουν έμμεσα εμένα.

Μόνο σε 'μενα ακούγεται τραγικό; Και όχι, δεν είμαι ούτε μαυριδερός, ούτε ξανθός, ούτε κοκκινοτρίχης, ούτε έχω μυτερά αυτιά... :think:
φιλε, σε λιγα χρονια που θα ειναι η απολθτη πλειοψηφια στο κεντρο (οχι οτι δεν ειναι τωρα), ετσι θα μας ρωτανε και και θα μας στραβοκοιταζουν!θα ειναι 10 αυτοι σε ενα σαλονι και 3 εμεις...και δεν κανω πλακα... >:(

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Eτσι οπως εχει καταντησει το κεντρο με ολες τις φυλες, το σπανιο για τον Χ πακιστανο θα ηταν να εισαι Greco.
Τελικα τι εγινε με την τσατσα?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Κεφακια εχουμε κυριε Τζοκερ ο Χ πρωι-πρωι??῞..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:.

αχχ τον κακομοιρη τον στουντιακια τον αρπαξαμε λιγο απο το λαιμο...αλλα δε φταει αυτος αλλα η καλη του η καρδια.

Επισκέπτης
Κεφακια εχουμε κυριε [size=14pt]Τζοκερ ο Χ [/size]πρωι-πρωι??῞..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κύριε Σπάϊντερ, έχετε την εντύπωση οτι έλκω καταγωγή από την γηραιά Αλβιόνα;...π.χ. Frank O' Hara

αχχ τον κακομοιρη τον στουντιακια τον αρπαξαμε λιγο απο το λαιμο...αλλα δε φταει αυτος αλλα η καλη του η καρδια.
Είμαι ανένδοτος! :police: Θα πάει εισαγγελέα μαζί με τον Μπέο...

Επισκέπτης
...οι κριτικές του ινδιάνου θα ήταν σχεδόν ίδιες με τις δικές μου σε σημείο που θα μας περνάγανε για κλώνους  ;) Πιστεύω πως ο άνθρωπος αυτός ακολουθεί τον ποιό ορθό δρόμο σε αυτό το θέμα και καλά κάνει γιατί αυτός και μόνο είναι ο ''κερδισμένος''...
Htso, ο Τσεγιέν είναι μέλος του κόμματος του Ορθού Δρόμου....

Με κινδυνο παλι να παρεξηγηθω θα πω μονο αυτο :
Η τιμη της επισκεψης των studio (50 ευρω) ειναι ισως το μοναδικο ειδος παροχης υπηρεσιας το οποιο δεν εχει αυξηθει τα τελευταια 2,5 χρονια περιπου.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι τα 50 ευρω δεν ειναι ενα αξιοσεβαστο ποσο.
Αντικειμενικά κάνεις λάθος.Η τιμή των 50 ευρώ επικρατεί περισσότερα από 2,5 έτη.
Αν σκεφθεί κανείς τις δαπάνες και τα κόστη συντήρησης ενός στούντιο, είναι απορίας άξιον η μακρά στασιμότητα της τιμής στα 50 ευρώ.
Ένα εφαλτήριο τιμής στα 60 ευρώ (όπως στο στούντιο Καρέα 30) είναι επιβεβλημένο βάσει των εφιαλτικών (για τους ιδιοκτήτες στούντιο) οικονομικών δεδομένων της εποχής που διανύουμε.

Αυτά τα γράφω και δεν με ενδιαφέρει αν παρεξηγηθώ γιατί σκοπεύω να ανοίξω στούντιο τώρα που θα συνταξιοδοτηθώ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με κινδυνο παλι να παρεξηγηθω θα πω μονο αυτο :

Η τιμη της επισκεψης των studio (50 ευρω) ειναι ισως το μοναδικο ειδος παροχης υπηρεσιας το οποιο δεν εχει αυξηθει τα τελευταια 2,5 χρονια περιπου.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι τα 50 ευρω δεν ειναι ενα αξιοσεβαστο ποσο.
Αντικειμενικά κάνεις λάθος.Η τιμή των 50 ευρώ επικρατεί περισσότερα από 2,5 έτη.
...
Με όλο τον σεβασμό νομίζω ότι οι δυο απόψεις συμφωνούν! Τουλάχιστον για τα 2,5 τελευταία χρόνια ...

...
Αν σκεφθεί κανείς τις δαπάνες και τα κόστη συντήρησης ενός στούντιο, είναι απορίας άξιον η μακρά στασιμότητα της τιμής στα 50 ευρώ.
...
Κάτι θέλεις να πεις και δεν το λες ...  ;)

...
Αυτά τα γράφω και δεν με ενδιαφέρει αν παρεξηγηθώ γιατί σκοπεύω να ανοίξω στούντιο τώρα που θα συνταξιοδοτηθώ.
Θα έρχομαι συχνά ως πελάτης χωρίς να μπαίνω (πάντα) στο δωμάτιο να δω πως θα αντιδρούν οι τσατσάδες σου ...  :2funny:

Επισκέπτης
...ανεξελεγκτη παρασυρμενη μηχανη αναπαραγωγης και καταναλωσης που αυτοικανοποιει το εγω της αυτοκαταστρεφομενη και χανοντας χρονο ενω συνουσιαζετε με αντιστοιχες μηχανες μετατροπης της λιμπιντο σε χρημα....

Εκτος αυτού η πορνεία λειτουργεί αντιδιαλεκτικά στο προτσές των επιλογών της κατεστημένης σεξουαλικής ηθικής.
:2funny:

Επισκέπτης
Θέμα μάρκετινγκ τύπε :cheesy: Μπορεί να ναι πολύγλωσση σέρβα ο τίτο μπορεί να τους μάθαινε ρουμάνικα. Εξάλλου είχαν σχέσεις ο Μπελοντέντιτσι, είχε πάει στον Ερυθρό Αστέρα :cheesy:
Ρώσικα μάθαιναν σίγουρα στα σχολεία του παραπετάσματος.
Οι  μεγαλύτερες και επιμελείς τότε στο μάθημα Αλβανίδες, Βουλγάρες και λοιπές ξέρουν Ρώσικα.

Επισκέπτης
δεν ξερω να το καμω αθτο ποθ λεσ!!πωσ γινεται?
Είσαι στο πλαίσιο απάντησης στο οποίο υπάρχει ως παράθεση το μήνυμα που θες να σχολιάσεις.
Το μήνυμα αυτό είναι μέσα σε δύο quote .
Διαγράφεις μέρος του μηνύματος και κρατάς το υπό σχολιασμό κομμάτι.
Πρόσεξε να μην διαγραφούν οι αγκύλες [ ]  στα quote ούτε και η πλάγια γραμμή / στο δεύτερο quote .

Επισκέπτης
  Καλησπέρα & καλό μήνα!

Εύχομαι να έχετε υγεία & χαρά.

Μετά από 56 μήνες στην Ξάνθη, μετακόμισα Αθήνα. Αν και, διάβασα τις πρόσφατες κριτικές, μπερδεύτηκα & δεν ξέρω σε ποια να πάω.

Σας παρακαλώ, να μου προτείνετε κάποιες καλές κοπέλες. Σε λίγες ημέρες, που θα μάθω τα σπιτάκια, θα μπορώ να ενημερώνω κι εγώ.

Σας ευχαριστώ!

Καλώς ήρθατε κύριε από την ωραία και μακρινή Θράκη!
Έχουμε πληροφοπρίες ότι οι κυριές της περιοχής (και ανατ. Μακεδονία) έχουν το σεξ ως προσφιλές σπορ στο οποίο ανενδιάστα επιδίδονται. Αληθεύει; :think:

Επισκέπτης
Οίκος Εφέσου 1: Τραγική γηραλέα ημεδαπή πόρνη, ροκανισμένη απ’ το τσιγάρο. Ναυάγιο.
:2funny: :2funny:

Αφού την καταγάμησα, χωρίσαμε αμετάκλητα και παντοτινά.

Καλά, έτσι συμπεριφέρεσθε εσείς στις κοπέλες; Τς τς τς...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom