Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Προσωπικη αποψη....Πιστευω οτι το κανουν απο ζηλια επειδη δεν τις γαμαει σχεδον κανενας....εγω προσωπικα πρωτα κοιταζω να παω σε οικο με τσατσο και αν δεν βρω κατι τοτε αναγκαστικα παω σε οικο με τσατσα....το μονο παρηγορο ειναι οτι δεν ειναι ολες οι τσατσαδες κομπλεξικες....
Ε όχι ρε τύπε και να επιλέγεις τον οίκο με το φύλο του τσάτσου. Είναι που είναι και λιγοστές οι επιλογές.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
σε live τσαρκα 2ης βαρδιας μεχρι τις 21.00 παρα περιπου και σε οσα ηθελα να τσεκαρω καταστασεις ειχαμε...

στη φυλης
- 105 αριστερα νικολ, γνωστη απο 69 σκαλακια, με ωραιο σετ εσωρουχων (εχω κριτικη/τσεκ σχολια),
- 109 δεξια ροντικα, γνωστο αδιαφορο μελαχρινο μιλφ,
- 109 αριστερα οροφος χριστινα, γνωστο ξανθο ακωλο μιλφ μετριο προς αδιαφορο,
- 99 το μερακλοσπιτο, ανοιχτο για τους γνωστους και αγαπητους "εκλεκτους".

στη μαγνησιας
- 1 ντιανα, γνωστο ακυρο γκιλφ για τους πολυ σκληροπυρηνικους μυστες (χτυπησα το κουδουνακι και βγηκε κουτσαινοντας),
- 11 σοφια, γνωστο ξανθο ακυρο λαχαντολμαδιο.

στην αγκυρας
- 12 αριστερα αντριαννα, γνωστο ακυρο πλαστικοποιημενο γκιλφ,
- 12 δεξια ρωξαννα απο ελλης 3, γνωστη ακυρη νταρντανοειδες μιλφοθειτσα και
αλεξανδρα, ξανθο μιλφοειδες και χονδρουλοειδες μπαζο.
- 1 το μερακλοσπιτο και εδω ανοιχτο, για τους γνωστους και αγαπητους "εκλεκτους" επισης.

στη φιλιππιδου
- 11 αριστερα ισογειο ρομινα, γνωστο αδιαφορο και ακυρο μιλφ,
- 11 δεξια οροφος συλβια, γνωστη νταρντανα με τις σιλικονες. σαν να εμπασε λιγο μου φανηκε. (εχω κριτκη σε παλιες ενημερωσεις και ισως περασω για οφισιαλ καποια στιγμη). αν αδυνατισει και αλλο, σιγουρο.
καποιοι "εμπειροι" λενε οτι ειναι τρανς, αλλα τοσο ξερουν... τοσο λενε.
παμε παρακατω.

στη φυλης και παλι
- 54 οροφος αλεξανδρα, γνωστη απο παλια μοντελοαλυσιδα και καλα (εχω κριτικη),
ιζαμπελλα, γνωστο νεαρο μελαχρινο αδιαφορο μπαζογιουβαρλακι και
αναστασια με καινουριο μαλλι κομμωτηριακο, αλλα και αυτη φακλανοκατασταση. αν αδυνατισει καμια 10αρα, ισως δειξει.
- 54 ισογειο αουρορα, γνωστη με ωραιο μαυρο ολοσωμο σημερα να τονιζει την κωλαρα, τις βυζαρες και τα πιασηματαακια της (εχω κριτικη)
- 56 μαρια που πρωτη φορα την εβλεπα, κοντου αναστηματος, καστανη σκουρα με μαλλια μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, μετρια προς ακυρη φατσα, μικρο βυζι, αδυνατο αλλα ακαμπυλωτο και ατσουμπαλο σωμα με λιγο μεγαλη περιφερεια, χαμογελαστη στο σαλονι, αλλα τεζα αδιαφορη εικονα.
- 66 αριστερα κλαουντια, γνωστη πλεον μαυρουλα που τωρα την ειδα με μπορντω εσωρουχα και δε μου εκανε καθολου κλικ. βασικα μου εφερε στο μυαλο την πρωτη φορα που την ειχα δει με κατι κοκκινοπα αν θυμαμαι καλα. στα μαυρα φαινονταν καλη παντως. ε ρε τι σου κανει το δεκορ λεμε.
σημερα επισης μου χαμογελασε και ειδα ενα μικρο κενο στα δοντια που εχει... η γλυκουλα.

στα αλλα κεντρικα δε μπηκα, γιατι προφανως θα ηταν οι γνωστες, αρα τσαμπα και ο κοπος.
εψαχνα για τονια-ελισα-ξενια απο τα 86αρια για δοκιμη, αλλα δεν.
λιγοστα ανοιχτα παντως, οχι ολα. επισης λιγοστη εως καθολου κινηση.

στη φωκαιας
- 27 οροφος καρολινα, γνωστη (εχω κριτικη),
- 27 σκαλακια αννα κουραφεξαλου (εχω κριτικη),
- 25 οροφος λινα, που πρωτη φορα την εβλεπα. μικρη ωραια μελαχρινη λατινιτσα, μαλλακι μεχρι ωμους, καλη φατσουλα ομορφουλα, μικρο βυζι, ωραιο κωλι, μια χαρα εικονα γενικα, αλλα οπως εχω ξαναπει αυτα τα λατινοειδη ειναι μετρια εως ακυρα στα ενδοτερα, με οσες εχω περασει δηλαδη.
μοναδικη εξαιρεση η μισελινα (λιοσιων 73) οπως εχω ξαναγραψει και εχω και κριτικη.
- 17 οροφος ιρινουσκα οπλοπολυβουσκα (εχω κριτικη).
κατεβαινε μυστης και ρωτησα για να μην ανεβαινω σκαλια.

στη βεργας
- 3 αριστερα ντιανα, που πρωτη φορα την εβλεπα. μελαχρινο μιλφ, μετριου αναστηματος, ακυρη ξενερωμενη φατσα, μικρο βυζι, αδυνατο κορμι λιγο ατσουμπαλο, λιγο μεγαλη περιφερεια, αοσμο σαλονι, ακυρη εικονα γενικως,
- 3 δεξια μονικα, νεαρη μετριου προς ψηλου αναστηματος, καστανη με δεμενα μαλλια σαν κοτσο η' κοτσιδα κατι τετοιο δε θυμαμαι ακριβως, μετρια φατσα που σοβαρη φαινεται πιο καλη, αν γελαει χανει κατα πολυ, αδυνατο ακαμπυλωτο κορμι, μικρο βυζι, μικρο κωλι, αδιαφορη εικονα για μενα παντελως. σημερα φοραγε ωραια μαυρα εσωρουχα παντως και γι'αυτο εκανα και την περιγραφη. την προηγουμενη φορα ηταν παντελως ακυρη στο συνολο και
ελενη, ξανθια βαμμενα μαλλια, νταρντανονταμαροειδες μιλφοκατασταση, με βυζαρες χυτες μεσα σε ενα μαυρο μπεϊμπι ντολ κορμακι, αλλα φακλανοκατασταση οσο κατεβαινεις στο κοιταγμα, βαριεστημενο σαλονι, αδιαφορο και ακυρο μπαζο με λιγα λογια. πρεπει να παιζει και μαραθωνος αυτη, νομιζω την εχω ξαναδει στο 59 δεξια.
- 7 πανω τινα, ενας μελαχρινος κιοφτες που παιζει μπαλα και στο κατω. η τσατσα ειπε οτι η μνιου μνιαου εχει ρεπο, σε ενα κοντοστουπικο γεροντακι με καραφλα και γυαλια που ρωτησε με αγωνια, το οποιο μπηκε τρεχοντας για την τινα ομως. αρα τσαμπα ερωτηση για μνιου μνιαου... και τρυπα να'ναι και οτι να'ναι με λιγα λογια ο καβλαντης.

στη λιοσιων
- 73 αριστερα ευα, γνωστη απο φωκαιας 13 & σπυρου πατση 40, αδιαφορη ακωλη νταρντανοειδες νεαρα με βυζαρες ομως και
χαγιατ, η παλια φακλανοειδες σεβντα με τα τατουαζ, απο μαραθωνος & βεργας.
- 73 δεξια ναταλια ειπε η τσατσα, αλλα δεν εκατσα να δω ποια απο τις δυο ειναι (ξανθια η' μελαχρινη δηλαδη).

στη μαραθωνος
- 59 δεξια χριστινα, μιλφογκιλφ με το ωραιο κορμι και τα ακομα πιο ωραια σετ εσωρουχων (εχω κριτικη),
- 59 μεσαιο οροφος σοφια, γνωστη νταρντανοειδες μπαζοκατασταση με αφημενα τα μαλλια σημερα και οχι πιασμενα ως συνηθως,
- 59 ισογειο λολιτα που πρωτη φορα την εβλεπα. πιπινακι ωραιο, καστανοξανθη με μαλλια μεχρι ωμους, ωραια φατσα, μικρο βυζι, παρα πολυ αδυνατο μοντελε κορμι προς σκιννυ, μικρο κωλι και οκ ποδια.
θα εμπαινα αλλα... το αδιαφορο σαλονι δε με επεισε για δοκιμη. εκει το χανει κιολας.
ισως καποια στιγμη τιμηθει.
- 59 αριστερα βαλερια, μελαχρινο μιλφακι, μετριου προς κοντου αναστηματος, μαλλια μεχρι ωμους, μετρια φατσα, αδυνατο κορμι, μολις βγηκε απο μπανιο και κρατουσε τα βυζια της - πραγμα υποπτο, οκ κωλι, κοντα ποδια, χαζοχαρουμενο σαλονι, αδιαφορη εικονα εως ακυρη.
καπου πρεπει να την εχω τρακαρει και αλλου αυτη παντως, αλλα δε θυμαμαι.

αυτα τα λιγα.

υ/γ : οι γνωστοι ρουφιανοι δωσανε τον βιτσιανωμαλο παλι ειδα, αρα τους πειραζει η πραγματικοτητα και γουσταρουν παπατζηδες, φυκια και φουμαρα.
δεν πειραζει, εδω θα ειμαστε...
ανωμαλε απο το βιτσι, επειδη ξερω οτι παρακολουθεις και επειδη εχω ρυθμισει το προφιλ μου να μη φαινεται δημοσια, οτι θες εδω : papaphilipps@gmail.com
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
σε live τσαρκα 2ης βαρδιας μεχρι τις 21.00 παρα περιπου και σε οσα ηθελα να τσεκαρω καταστασεις ειχαμε...

στη φυλης
- 105 αριστερα νικολ, γνωστη απο 69 σκαλακια, με ωραιο σετ εσωρουχων (εχω κριτικη/τσεκ σχολια),
- 109 δεξια ροντικα, γνωστο αδιαφορο μελαχρινο μιλφ,
- 109 αριστερα οροφος χριστινα, γνωστο ξανθο ακωλο μιλφ μετριο προς αδιαφορο,
- 99 το μερακλοσπιτο, ανοιχτο για τους γνωστους και αγαπητους "εκλεκτους".

στη μαγνησιας
- 1 ντιανα, γνωστο ακυρο γκιλφ για τους πολυ σκληροπυρηνικους μυστες (χτυπησα το κουδουνακι και βγηκε κουτσαινοντας),
- 11 σοφια, γνωστο ξανθο ακυρο λαχαντολμαδιο.

στην αγκυρας
- 12 αριστερα αντριαννα, γνωστο ακυρο πλαστικοποιημενο γκιλφ,
- 12 δεξια ρωξαννα απο ελλης 3, γνωστη ακυρη νταρντανοειδες μιλφοθειτσα και
αλεξανδρα, ξανθο μιλφοειδες και χονδρουλοειδες μπαζο.
- 1 το μερακλοσπιτο και εδω ανοιχτο, για τους γνωστους και αγαπητους "εκλεκτους" επισης.

στη φιλιππιδου
- 11 αριστερα ισογειο ρομινα, γνωστο αδιαφορο και ακυρο μιλφ,
- 11 δεξια οροφος συλβια, γνωστη νταρντανα με τις σιλικονες. σαν να εμπασε λιγο μου φανηκε. (εχω κριτκη σε παλιες ενημερωσεις και ισως περασω για οφισιαλ καποια στιγμη). αν αδυνατισει και αλλο, σιγουρο.
καποιοι "εμπειροι" λενε οτι ειναι τρανς, αλλα τοσο ξερουν... τοσο λενε.
παμε παρακατω.

στη φυλης και παλι
- 54 οροφος αλεξανδρα, γνωστη απο παλια μοντελοαλυσιδα και καλα (εχω κριτικη),
ιζαμπελλα, γνωστο νεαρο μελαχρινο αδιαφορο μπαζογιουβαρλακι και
αναστασια με καινουριο μαλλι κομμωτηριακο, αλλα και αυτη φακλανοκατασταση. αν αδυνατισει καμια 10αρα, ισως δειξει.
- 54 ισογειο αουρορα, γνωστη με ωραιο μαυρο ολοσωμο να τονιζει την κωλαρα, τις βυζαρες και τα πιασηματαακια της (εχω κριτικη)
- 56 μαρια που πρωτη φορα την εβλεπα, κοντου αναστηματος, καστανη σκουρα με μαλλια μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, μετρια προς ακυρη φατσα, μικρο βυζι, αδυνατο αλλα ακαμπυλωτο και ατσουμπαλο σωμα με λιγο μεγαλη περιφερεια, χαμογελαστη στο σαλονι, αλλα τεζα αδιαφορη εικονα.
- 66 αριστερα κλαουντια, γνωστη πλεον μαυρουλα που τωρα την ειδα με μπορντω εσωρουχα και δε μου εκανε καθολου κλικ. βασικα μου εφερε στο μυαλο την πρωτη φορα που την ειχα δει με κατι κοκκινοπα αν θυμαμαι καλα. στα μαυρα φαινονταν καλη παντως. ε ρε τι σου κανει το δεκορ λεμε.
σημερα επισης μου χαμογελασε και ειδα ενα μικρο κενο στα δοντια που εχει... η γλυκουλα.

στα αλλα κεντρικα δε μπηκα, γιατι προφανως θα ηταν οι γνωστες, αρα τσαμπα και ο κοπος.
εψαχνα για τονια-ελισα-ξενια απο τα 86αρια για δοκιμη, αλλα δεν.
λιγοστα ανοιχτα παντως, οχι ολα. επισης λιγοστη εως καθολου κινηση.

στη φωκαιας
- 27 οροφος καρολινα, γνωστη (εχω κριτικη),
- 27 σκαλακια αννα κουραφεξαλου (εχω κριτικη),
- 25 οροφος λινα, που πρωτη φορα την εβλεπα. μικρη ωραια μελαχρινη λατινιτσα, μαλλακι μεχρι ωμους, καλη φατσουλα ομορφουλα, μικρο βυζι, ωραιο κωλι, μια χαρα εικονα γενικα, αλλα οπως εχω ξαναπει αυτα τα λατινοειδη ειναι μετρια εως ακυρα στα ενδοτερα, με οσες εχω περασει δηλαδη.
μοναδικη εξαιρεση η μισελινα (λιοσιων 73) οπως εχω ξαναγραψει και εχω και κριτικη.
- 17 οροφος ιρινουσκα οπλοπολυβουσκα (εχω κριτικη).
κατεβαινε μυστης και ρωτησα για να μην ανεβαινω σκαλια.

στη βεργας
- 3 αριστερα ντιανα, που πρωτη φορα την εβλεπα. μελαχρινο μιλφ, μετριου αναστηματος, ακυρη ξενερωμενη φατσα, μικρο βυζι, αδυνατο κορμι λιγο ατσουμπαλο, λιγο μεγαλη περιφερεια, αοσμο σαλονι, ακυρη εικονα γενικως,
- 3 δεξια μονικα, μετριου προς ψηλου αναστηματος, καστανη με δεμενα μαλλια σαν κοτσο η' κοτσιδα κατι τετοιο δε θυμαμαι ακριβως, μετρια φατσα που σοβαρη φαινεται πιο καλη, αν γελαει χανει κατα πολυ, αδυνατο ακαμπυλωτο κορμι, μικρο βυζι, μικρο κωλι, αδιαφορη εικονα για μενα παντελως. σημερα φοραγε ωραια μαυρα εσωρουχα παντως και γι'αυτο εκανα και την περιγραφη. την προηγουμενη φορα ηταν παντελως ακυρη στο συνολο και
ελενη, ξανθια βαμμενα μαλλια, νταρντανονταμαροειδες μιλφοκατασταση, με βυζαρες χυτες μεσα σε ενα μαυρο μπεϊμπι ντολ κορμακι, αλλα φακλανοκατασταση οσο κατεβαινεις στο κοιταγμα, βαριεστημενο σαλονι, αδιαφορο και ακυρο μπαζο με λιγα λογια. πρεπει να παιζει και μαραθωνος αυτη, νομιζω την εχω ξαναδει στο 59 δεξια.
- 7 πανω τινα, ενας μελαχρινος κιοφτες που παιζει μπαλα και στο κατω. η τσατσα ειπε οτι η μνιου μνιαου εχει ρεπο, σε ενα κοντοστουπικο γεροντακι με καραφλα και γυαλια που ρωτησε με αγωνια, το οποιο μπηκε τρεχοντας για την τινα ομως. αρα τσαμπα ερωτηση για μνιου μνιαου... και τρυπα να'ναι και οτι να'ναι με λιγα λογια ο καβλαντης.

στη λιοσιων
- 73 αριστερα ευα, γνωστη απο φωκαιας 13 & σπυρου πατση 40, αδιαφορη ακωλη νταρντανοειδες νεαρα με βυζαρες ομως και
χαγιατ, η παλια φακλανοειδες σεβντα με τα τατουαζ, απο μαραθωνος & βεργας.
- 73 δεξια ναταλια ειπε η τσατσα, αλλα δεν εκατσα να δω ποια απο τις δυο ειναι (ξανθια η' μελαχρινη δηλαδη).

στη μαραθωνος
- 59 δεξια χριστινα, μιλφογκιλφ με το ωραιο κορμι και τα ακομα πιο ωραια σετ εσωρουχων (εχω κριτικη),
- 59 μεσαιο οροφος σοφια, γνωστη νταντανοειδες μπαζοκατασταση με αφημενα τα μαλλια σημερα και οχι πιασμενα ως συνηθως,
- 59 ισογειο λολιτα που πρωτη φορα την εβλεπα. πιπινακι ωραιο, καστανοξανθη με μαλλια μεχρι ωμους, ωραια φατσα, μικρο βυζι, παρα πολυ αδυνατο μοντελε κορμι προς σκιννυ, μικρο κωλι και οκ ποδια.
θα εμπαινα αλλα... το αδιαφορο σαλονι δε με επεισε για δοκιμη. εκει το χανει κιολας.
ισως καποια στιγμη τιμηθει.
- 59 αριστερα βαλερια, μελαχρινο μιλφακι, μετριου προς κοντου αναστηματος, μαλλια μεχρι ωμους, μετρια φατσα, αδυνατο κορμι, μολις βγηκε απο μπανιο και κρατουσε τα βυζια της - πραγμα υποπτο, οκ κωλι, κοντα ποδια, χαζοχαρουμενο σαλονι, αδιαφορη εικονα εως ακυρη.
καπου πρεπει να την εχω τρακαρει και αλλου αυτη παντως, αλλα δε θυμαμαι.

αυτα τα λιγα.

υ/γ : οι γνωστοι ρουφιανοι δωσανε τον βιτσιανωμαλο παλι ειδα, αρα τους πειραζει η πραγματικοτητα και γουσταρουν παπατζηδες, φυκια και φουμαρα.
δεν πειραζει, εδω θα ειμαστε...
ανωμαλε απο το βιτσι, επειδη ξερω οτι παρακολουθεις και επειδη εχω ρυθμισει το προφιλ μου να μη φαινεται δημοσια, οτι θες εδω : papaphilipps@gmail.com
:hi:

Aυτά τα λίγα μόνο ???

:tooth:

Αυτή δεν είναι τσάρκα ... είναι ο γύρος της Αθήνας σε 1,000 λέξεις ...

:tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
Aυτά τα λίγα μόνο ???

Αυτή δεν είναι τσάρκα ... είναι ο γύρος της Αθήνας σε 350 λέξεις ...

:tooth: :tooth:
αμα σου δειξω τι εκανα παλια, θα μεινεις παγωτο.
αυτο για μενα δεν ειναι τιποτα.... και αυτοι που ξερουν, ξερουν.
αν κανεις ενα σερτς, θα καταλαβεις και μονος σου.
btw ακομα περιμενω κινκυ ποτακι...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
αμα σου δειξω τι εκανα παλια, θα μεινεις παγωτο.
αυτο για μενα δεν ειναι τιποτα.... και αυτοι που ξερουν, ξερουν.
αν κανεις ενα σερτς, θα καταλαβεις και μονος σου.
btw ακομα περιμενω κινκυ ποτακι...

Πληρώνεσαι τουλάχιστον ή τζάμπα τα γράφεις ???

( Κίνκυ θα πάμε ινκόγνιτο να δούμε το μωράκι :wink: )

:thumbsup:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
Πληρώνεσαι τουλάχιστον ή τζάμπα τα γράφεις ???

( Κίνκυ θα πάμε ινκόγνιτο να δούμε το μωράκι :wink: )

:thumbsup:
λες να πληρωνομαι και να τις στολιζω ετσι ? :confused:
γαματο θα ηταν παντως :tooth:
αλλοι ισως.

περιμενω προσκληση, να κανουμε κουσκους και να μαθουμε κινκυ νεα.
θα φροντισω εγω γι'αυτα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.323
Πόντοι
13.636
Μπραβο συναγωνηστη γιατι και εγω οταν γραφω αληθειες που πονανε καποιοι ειναι με τους νταβαντζιδες μαλλον .....
Που έγραψες γιατρέ μου αλήθειες που πονάνε???
Και ποιοι είναι με τους Νταβαδες μπορείς να μας αναλύσεις λίγο μήπως τους μάθουμε και εμείς οι άσχετοι?

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Που έγραψες γιατρέ μου αλήθειες που πονάνε???
Και ποιοι είναι με τους Νταβαδες μπορείς να μας αναλύσεις λίγο μήπως τους μάθουμε και εμείς οι άσχετοι?
Οταν γραφεις συναγωνιστές προσεξτε το ελευθερο στοματικο κ τελειωτικο εγκυμονει κινδυνους ( στοματικο σεξ : Αυτα ειναι τα Σεξουαλικα Μεταδιδομενα Νοσηματα ( συμφωνα με τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας κλπ κλπ )ερπης γεννητικων οργανων απο στοματικο ερπη συφιλη γονορροια χλαμυδια κονδυλωματα HIV κλπ κλπ και σου απαντουν :οτι δεν ειναι ετσι εισαι επιθετικος κλπ κλπ κ οι μισοί απο τους αναγνωστες δείχνουν ΓΝΩΣΤΕΣ τοτε κανεις πισω , απλα νεοι ειναι αμαρτια να σερνοντε στις εφημεριες με τσουξίματα κονδυλωματα κλπ κλπ με οτι αυτο εχει επιπτωσεις .....
Ακομα και εγω ο ιδιος που τα γραφει αυτα ειμαι παθόν σχετιζομενος απο κοπελα του χωρου .( με μικροβιολογικες εξετασεις κλπ κλπ οταν κανεις θεραπεια κ κανεις διαγνωστικες εξετασεις δεν εχουν αποτελεσματικη ενδειξη ....τες παντων δεν εχει νοημα η αναλυση )
Απλα θελει μεγαλη προσοχη ο χωρος γιατι οι πελατες ειναι πολλοι και καθε επιπεδου .....
Υπαρχουν ακομα και κοπελες που υποκρινοντε στο ρολο πελατη .
Το site αυτο οπως κ πολλα αλλα το παρακολουθουν σε καθημερινη βαση πολλοι , π.χ. συγκεκριμενες ομαδες αναλυτων του υπουργειου προστασιας του πολιτη ( υπαρχουν ακομα και ιδιωτες ιατροι ψυχιατροι ψυχολογοι ερευνητες κλπ που κανουν αναλυσεις στα γραφόμενα περνωντας στοιχεια μεχρι και διατριβες στη σεξουαλικη ζωη κλπ κλπ ) κ τελος οι χασομεριδες ή αυτοι που θελουν να ξερουν απλα που θα βρουνμια καλη σεξουαλικη συνευρεση .
ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .........

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.323
Πόντοι
13.636
Οταν γραφεις συναγωνιστές προσεξτε το ελευθερο στοματικο κ τελειωτικο εγκυμονει κινδυνους ( στοματικο σεξ : Αυτα ειναι τα Σεξουαλικα Μεταδιδομενα Νοσηματα ( συμφωνα με τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας κλπ κλπ )ερπης γεννητικων οργανων απο στοματικο ερπη συφιλη γονορροια χλαμυδια κονδυλωματα HIV κλπ κλπ και σου απαντουν :οτι δεν ειναι ετσι εισαι επιθετικος κλπ κλπ κ οι μισοί απο τους αναγνωστες δείχνουν ΓΝΩΣΤΕΣ τοτε κανεις πισω , απλα νεοι ειναι αμαρτια να σερνοντε στις εφημεριες με τσουξίματα κονδυλωματα κλπ κλπ με οτι αυτο εχει επιπτωσεις .....
Ακομα και εγω ο ιδιος που τα γραφει αυτα ειμαι παθόν σχετιζομενος απο κοπελα του χωρου .( με μικροβιολογικες εξετασεις κλπ κλπ οταν κανεις θεραπεια κ κανεις διαγνωστικες εξετασεις δεν εχουν αποτελεσματικη ενδειξη ....τες παντων δεν εχει νοημα η αναλυση )
Απλα θελει μεγαλη προσοχη ο χωρος γιατι οι πελατες ειναι πολλοι και καθε επιπεδου .....
Υπαρχουν ακομα και κοπελες που υποκρινοντε στο ρολο πελατη .
Το site αυτο οπως κ πολλα αλλα το παρακολουθουν σε καθημερινη βαση πολλοι , π.χ. συγκεκριμενες ομαδες αναλυτων του υπουργειου προστασιας του πολιτη ( υπαρχουν ακομα και ιδιωτες ιατροι ψυχιατροι ψυχολογοι ερευνητες κλπ που κανουν αναλυσεις στα γραφόμενα περνωντας στοιχεια μεχρι και διατριβες στη σεξουαλικη ζωη κλπ κλπ ) κ τελος οι χασομεριδες ή αυτοι που θελουν να ξερουν απλα που θα βρουνμια καλη σεξουαλικη συνευρεση .
ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .........
Για τους Νταβαδες δεν μας είπες αλλά Οκ.

Τώρα τα κατάλαβα όλα πάντως!
Μένουμε Σπίτι Ασφαλείς!!!

Μπορείς να γράφεις σε άλλο νήμα Εδώ είναι Ημερήσια Ενημέρωση ευχαριστώ.

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Ολες ειναι πικροχολες η δουλεια αυτη τις κανει πολυ καλες ηθοποιους και εμεις οι ανδρες ειμαστε ως επι το πλείστο χειριστικοί γιαυτο το κατω κεφαλι τρωει το πανω .... ( οι ρωσιδες εχουν το οσκαρ σε αυτο το ρολο και μετα ερχοντε οι μολδαβ ες....) να κανουν αχ βαχ σφυρα κ ερχομε ναιαιαια και αναμεσα να σε βριζουν τραβα μια μαλακια παρε το αγγουρι σου κ βαλτο στον κολο σου τετοιες χαριτωμενιες ..... αντε τωρα εσυ να τελειωσεις αμα ξερεις καναδυο λεξεις ..... κ καταλαβαινεις )
Ολες εχουν μια δακρυβρεχτη ιστορια η αλλη εκανε σεξ απο τα 12 επερνε πιπες στα 16 παντρευτικε εκανε παιδι ( και τωρα ειναι φυλακη για ναρκωτικα )ο αντρας της αρρώστησε πεθανε απο καρκινο στα 25 του αυτην την εβγαλε στο κλαρι η μαμα ο αδερφο της σκοτωσε τον πατερα του κ αυτη επειγόντος επρεπε να βρει λεφτα ( λες και εμεις τρεχουν απο τα μπατζακια )ηρθε στην ελλαδα στην αρχη στουντιο μετα φυλης φωκαιας μετα 10ρικο να σκουπιζει κ να γλυφει που...ς στα 47της και τα λεφτα να τα στελνει μεσω Τουρκίας στην πατριδα για να φτιαξει ενα σπιτι μεγαλο ( ονειρο καπιταλιστικο ) ενω η ιδια εδω ζει σε μια υπογεια τρωγλη πλησιον αγιου παντελεημονα και αυτη να ειρωνεύεται καθε αντρα που εχει την αναγκη του .....
ΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Πρέπει να είναι τεράστιο ναυάγιο όποιος ερωτεύεται πουτάνα.
Ο Τιτανικός ο Ορέστης με την Άννα (Κου), έφαγε τόσο δούλεμα εκείνη την περίοδο που έμεινε στην ιστορία.
Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα γνωστές και άγνωστες θλιβερές περιπτώσεις, όμως σου αναφέρω την πιο γνωστή.

Μην ξεχνάς υπάρχουν και τα ζωντόβολα που λένε ''και οι πόρνες γυναίκες είναι και αγαπάνε'' :2funny:
Ναι, αγαπάνε, το χρήμα και την καλοπέραση.
Το ρητό ''μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολογία'' είναι σοφό.

Δεν θα επεκταθώ άλλο, όμως θα γράψω κάτι τελευταίο και ξεκαρδιστικό.
Σκέψου ότι μέλη του παρόντος ιστότοπου είχαν κανονίσει ραντεβού θανάτου και πλακώθηκαν στη Φυλής για τις πουτάνες και στο τέλος κατέληξαν να μηνύει ο ένας τον άλλον στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα. :2funny:

Τους αξίζει πολλή ροχάλα και απαξίωση.

Η κατάντια τους μονόδρομος!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.323
Πόντοι
13.636
Ο Τιτανικός ο Ορέστης με την Άννα (Κου), έφαγε τόσο δούλεμα εκείνη την περίοδο που έμεινε στην ιστορία.
Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα γνωστές και άγνωστες θλιβερές περιπτώσεις, όμως σου αναφέρω την πιο γνωστή.

Μην ξεχνάς υπάρχουν και τα ζωντόβολα που λένε ''και οι πόρνες γυναίκες είναι και αγαπάνε'' :2funny:

Σκέψου ότι μέλη του παρόντος ιστότοπου είχαν κανονίσει ραντεβού θανάτου και πλακώθηκαν στη Φυλής για τις πουτάνες και στο τέλος κατέληξαν να μηνύει ο ένας τον άλλον στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα. :2funny:

Ααααα μια χαρά τα λες λεβεντη μου!
Ξέρεις πολλά εσύ!!
Πες και για τις αφίσες με τις φωτογραφίες...
Σαγαπω!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336

Που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες και στιγμιότυπα για το δευτερο γεγονός?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ολες εχουν μια δακρυβρεχτη ιστορια η αλλη εκανε σεξ απο τα 12 επερνε πιπες στα 16 παντρευτικε εκανε παιδι ( και τωρα ειναι φυλακη για ναρκωτικα )ο αντρας της αρρώστησε πεθανε απο καρκινο στα 25 του αυτην την εβγαλε στο κλαρι η μαμα ο αδερφο της σκοτωσε τον πατερα του κ αυτη επειγόντος επρεπε να βρει λεφτα ( λες και εμεις τρεχουν απο τα μπατζακια )ηρθε στην ελλαδα στην αρχη στουντιο μετα φυλης φωκαιας μετα 10ρικο να σκουπιζει κ να γλυφει που...ς στα 47της και τα λεφτα να τα στελνει μεσω Τουρκίας στην πατριδα για να φτιαξει ενα σπιτι μεγαλο ( ονειρο καπιταλιστικο ) ενω η ιδια εδω ζει σε μια υπογεια τρωγλη πλησιον αγιου παντελεημονα και αυτη να ειρωνεύεται καθε αντρα που εχει την αναγκη του .....
Αυτή η ιστορία είναι πραγματική που σου την είπε κάποια ή απλά τα λες "ποιητική αδεία";

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.323
Πόντοι
13.636
Αυτή η ιστορία είναι πραγματική που σου την είπε κάποια ή απλά τα λες "ποιητική αδεία";
Φίλε μου όλες μια παρόμοια ιστορία έχουν από πίσω.
Αρκετα το σπαμ πάμε στην ενημέρωση.

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Αγοραζω τα τηλεοπτικα δικαιωματα για τις Οικογενειακες Ιστοριες!
Καλη ιδεα ....
Εχω ξεκινησει εδω και καιρο με τη βοηθεια ενος πρωιν διακεκριμενου τσατσου που γνωριζει περισσοτερα να γραφω ενα βιβλιο με πιθανο τιτλο ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΥ που ισως να εχει απήχηση .Το βιβλιο εκτος των δρώμενων στους βρωμερους δυσώδεις πορνειακους χωρους θα συμπεριλαμβανει αποσπασματικα στοιχεια και απο τον εδω χωρο οπως πικαντικες περιγραφες κλπ Εχει βρεθει και οικος εκδοτικος γιαυτο .

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κι ενας ...... ενα φως στο σκοτεινο δυσωδες μονοπατι των χαμενων ψυχων των πορνειων ......που λεει την αληθεια και ερμηνευει την πραγματικοτητα ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom