σε live τσαρκα 2ης βαρδιας μεχρι τις 21.00 παρα περιπου και σε οσα ηθελα να τσεκαρω καταστασεις ειχαμε...
στη φυλης
- 105 αριστερα νικολ, γνωστη απο 69 σκαλακια, με ωραιο σετ εσωρουχων (εχω κριτικη/τσεκ σχολια),
- 109 δεξια ροντικα, γνωστο αδιαφορο μελαχρινο μιλφ,
- 109 αριστερα οροφος χριστινα, γνωστο ξανθο ακωλο μιλφ μετριο προς αδιαφορο,
- 99 το μερακλοσπιτο, ανοιχτο για τους γνωστους και αγαπητους "εκλεκτους".
στη μαγνησιας
- 1 ντιανα, γνωστο ακυρο γκιλφ για τους πολυ σκληροπυρηνικους μυστες (χτυπησα το κουδουνακι και βγηκε κουτσαινοντας),
- 11 σοφια, γνωστο ξανθο ακυρο λαχαντολμαδιο.
στην αγκυρας
- 12 αριστερα αντριαννα, γνωστο ακυρο πλαστικοποιημενο γκιλφ,
- 12 δεξια ρωξαννα απο ελλης 3, γνωστη ακυρη νταρντανοειδες μιλφοθειτσα και
αλεξανδρα, ξανθο μιλφοειδες και χονδρουλοειδες μπαζο.
- 1 το μερακλοσπιτο και εδω ανοιχτο, για τους γνωστους και αγαπητους "εκλεκτους" επισης.
στη φιλιππιδου
- 11 αριστερα ισογειο ρομινα, γνωστο αδιαφορο και ακυρο μιλφ,
- 11 δεξια οροφος συλβια, γνωστη νταρντανα με τις σιλικονες. σαν να εμπασε λιγο μου φανηκε. (εχω κριτκη σε παλιες ενημερωσεις και ισως περασω για οφισιαλ καποια στιγμη). αν αδυνατισει και αλλο, σιγουρο.
καποιοι "εμπειροι" λενε οτι ειναι τρανς, αλλα τοσο ξερουν... τοσο λενε.
παμε παρακατω.
στη φυλης και παλι
- 54 οροφος αλεξανδρα, γνωστη απο παλια μοντελοαλυσιδα και καλα (εχω κριτικη),
ιζαμπελλα, γνωστο νεαρο μελαχρινο αδιαφορο μπαζογιουβαρλακι και
αναστασια με καινουριο μαλλι κομμωτηριακο, αλλα και αυτη φακλανοκατασταση. αν αδυνατισει καμια 10αρα, ισως δειξει.
- 54 ισογειο αουρορα, γνωστη με ωραιο μαυρο ολοσωμο να τονιζει την κωλαρα, τις βυζαρες και τα πιασηματαακια της (εχω κριτικη)
- 56 μαρια που πρωτη φορα την εβλεπα, κοντου αναστηματος, καστανη σκουρα με μαλλια μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, μετρια προς ακυρη φατσα, μικρο βυζι, αδυνατο αλλα ακαμπυλωτο και ατσουμπαλο σωμα με λιγο μεγαλη περιφερεια, χαμογελαστη στο σαλονι, αλλα τεζα αδιαφορη εικονα.
- 66 αριστερα κλαουντια, γνωστη πλεον μαυρουλα που τωρα την ειδα με μπορντω εσωρουχα και δε μου εκανε καθολου κλικ. βασικα μου εφερε στο μυαλο την πρωτη φορα που την ειχα δει με κατι κοκκινοπα αν θυμαμαι καλα. στα μαυρα φαινονταν καλη παντως. ε ρε τι σου κανει το δεκορ λεμε.
σημερα επισης μου χαμογελασε και ειδα ενα μικρο κενο στα δοντια που εχει... η γλυκουλα.
στα αλλα κεντρικα δε μπηκα, γιατι προφανως θα ηταν οι γνωστες, αρα τσαμπα και ο κοπος.
εψαχνα για τονια-ελισα-ξενια απο τα 86αρια για δοκιμη, αλλα δεν.
λιγοστα ανοιχτα παντως, οχι ολα. επισης λιγοστη εως καθολου κινηση.
στη φωκαιας
- 27 οροφος καρολινα, γνωστη (εχω κριτικη),
- 27 σκαλακια αννα κουραφεξαλου (εχω κριτικη),
- 25 οροφος λινα, που πρωτη φορα την εβλεπα. μικρη ωραια μελαχρινη λατινιτσα, μαλλακι μεχρι ωμους, καλη φατσουλα ομορφουλα, μικρο βυζι, ωραιο κωλι, μια χαρα εικονα γενικα, αλλα οπως εχω ξαναπει αυτα τα λατινοειδη ειναι μετρια εως ακυρα στα ενδοτερα, με οσες εχω περασει δηλαδη.
μοναδικη εξαιρεση η μισελινα (λιοσιων 73) οπως εχω ξαναγραψει και εχω και κριτικη.
- 17 οροφος ιρινουσκα οπλοπολυβουσκα (εχω κριτικη).
κατεβαινε μυστης και ρωτησα για να μην ανεβαινω σκαλια.
στη βεργας
- 3 αριστερα ντιανα, που πρωτη φορα την εβλεπα. μελαχρινο μιλφ, μετριου αναστηματος, ακυρη ξενερωμενη φατσα, μικρο βυζι, αδυνατο κορμι λιγο ατσουμπαλο, λιγο μεγαλη περιφερεια, αοσμο σαλονι, ακυρη εικονα γενικως,
- 3 δεξια μονικα, μετριου προς ψηλου αναστηματος, καστανη με δεμενα μαλλια σαν κοτσο η' κοτσιδα κατι τετοιο δε θυμαμαι ακριβως, μετρια φατσα που σοβαρη φαινεται πιο καλη, αν γελαει χανει κατα πολυ, αδυνατο ακαμπυλωτο κορμι, μικρο βυζι, μικρο κωλι, αδιαφορη εικονα για μενα παντελως. σημερα φοραγε ωραια μαυρα εσωρουχα παντως και γι'αυτο εκανα και την περιγραφη. την προηγουμενη φορα ηταν παντελως ακυρη στο συνολο και
ελενη, ξανθια βαμμενα μαλλια, νταρντανονταμαροειδες μιλφοκατασταση, με βυζαρες χυτες μεσα σε ενα μαυρο μπεϊμπι ντολ κορμακι, αλλα φακλανοκατασταση οσο κατεβαινεις στο κοιταγμα, βαριεστημενο σαλονι, αδιαφορο και ακυρο μπαζο με λιγα λογια. πρεπει να παιζει και μαραθωνος αυτη, νομιζω την εχω ξαναδει στο 59 δεξια.
- 7 πανω τινα, ενας μελαχρινος κιοφτες που παιζει μπαλα και στο κατω. η τσατσα ειπε οτι η μνιου μνιαου εχει ρεπο, σε ενα κοντοστουπικο γεροντακι με καραφλα και γυαλια που ρωτησε με αγωνια, το οποιο μπηκε τρεχοντας για την τινα ομως. αρα τσαμπα ερωτηση για μνιου μνιαου... και τρυπα να'ναι και οτι να'ναι με λιγα λογια ο καβλαντης.
στη λιοσιων
- 73 αριστερα ευα, γνωστη απο φωκαιας 13 & σπυρου πατση 40, αδιαφορη ακωλη νταρντανοειδες νεαρα με βυζαρες ομως και
χαγιατ, η παλια φακλανοειδες σεβντα με τα τατουαζ, απο μαραθωνος & βεργας.
- 73 δεξια ναταλια ειπε η τσατσα, αλλα δεν εκατσα να δω ποια απο τις δυο ειναι (ξανθια η' μελαχρινη δηλαδη).
στη μαραθωνος
- 59 δεξια χριστινα, μιλφογκιλφ με το ωραιο κορμι και τα ακομα πιο ωραια σετ εσωρουχων (εχω κριτικη),
- 59 μεσαιο οροφος σοφια, γνωστη νταντανοειδες μπαζοκατασταση με αφημενα τα μαλλια σημερα και οχι πιασμενα ως συνηθως,
- 59 ισογειο λολιτα που πρωτη φορα την εβλεπα. πιπινακι ωραιο, καστανοξανθη με μαλλια μεχρι ωμους, ωραια φατσα, μικρο βυζι, παρα πολυ αδυνατο μοντελε κορμι προς σκιννυ, μικρο κωλι και οκ ποδια.
θα εμπαινα αλλα... το αδιαφορο σαλονι δε με επεισε για δοκιμη. εκει το χανει κιολας.
ισως καποια στιγμη τιμηθει.
- 59 αριστερα βαλερια, μελαχρινο μιλφακι, μετριου προς κοντου αναστηματος, μαλλια μεχρι ωμους, μετρια φατσα, αδυνατο κορμι, μολις βγηκε απο μπανιο και κρατουσε τα βυζια της - πραγμα υποπτο, οκ κωλι, κοντα ποδια, χαζοχαρουμενο σαλονι, αδιαφορη εικονα εως ακυρη.
καπου πρεπει να την εχω τρακαρει και αλλου αυτη παντως, αλλα δε θυμαμαι.
αυτα τα λιγα.
υ/γ : οι γνωστοι ρουφιανοι δωσανε τον βιτσιανωμαλο παλι ειδα, αρα τους πειραζει η πραγματικοτητα και γουσταρουν παπατζηδες, φυκια και φουμαρα.
δεν πειραζει, εδω θα ειμαστε...
ανωμαλε απο το βιτσι, επειδη ξερω οτι παρακολουθεις και επειδη εχω ρυθμισει το προφιλ μου να μη φαινεται δημοσια, οτι θες εδω :
papaphilipps@gmail.com