Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γιατί το λέτε αυτό κ.Πύραυλε;
Αγαπητε και σεβαστε "jockerx"...αν και μου εισαι αγνωστος...μου αρεσει ο τροπος που παρουσιαζεις ορισμενα θεματα και ειδικα οσα εχουν να κανουν με τις συνθηκες....καθαριοτητας-υγειας-λειτουργικοτητας-σεβασμος(εκατερωθεν φυσικα).Και εγω οπως ξερεις τα υποστηριζω αυτα...γιατι βλεπω.... ειδικα στα στουντιο που πηγαινω..καποια, να αγνοουν... οτι ειμαστε πελατες ανθρωποι και οχι πελατες ζωα!!!!!!!!...Ενδεικτικα σου αναφερω, ποσες φορες εχω γραψει στο θρεντ του στουντιο(Ερως) για τον ψυκτη... που εχουν παει για επισκευη εδω και κατι μηνες και ακομα να τον ξανατοποθετησουν!!!!!!!Οποτε παμε τωρα στο ερωτημα που θα σου θεσω....Αξιζει ο κοπος που τα γραφουμε εδω μεσα????....εκτος οτι κινδυνευουμε να παραξηγηθουμε και απο πανω, οτι ειμαστε παραξενοι και ιδιορρυθμοι ανθρωποι... που ζητουμε με ωραιο τροπο τα αυτονοητα,μας αποκαλουν και μαλακες που δινουμε σημασια σε λεπτομερειες κατα την αποψη τους βεβαια..γιατι το μονο που τους απασχολει ειναι να τσεπωνουν το χρημα και τιποτα αλλο!!!....οποτε σε ξαναρωτω.... αξιζει ο κοπος, εφοσον μας εχουν γραμμενους (και που τα διαβαζουνε, οι αποδεκτες τα γραφουν στα παλια τους παπουτσια)....να συνεχιζουμε εμεις να τα γραφουμε και να μας κανουν πλακα και τα αλλα μελη????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
οποτε σε ξαναρωτω.... αξιζει ο κοπος, εφοσον μας εχουν γραμμενους (και που τα διαβαζουνε, οι αποδεκτες τα γραφουν στα παλια τους παπουτσια)....να συνεχιζουμε εμεις να τα γραφουμε και να μας κανουν πλακα και τα αλλα μελη????

Φίλε Παίχτουρα,

Αξίζει και παρααξίζει ο κόπος. Αφ'ενός, να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι συναγωνιστές για το τι πρόκειται να συναντήσουν όταν επιλέξουν να αφήσουν τον οβολό τους στο εν λόγω κατάστημα, και αφ'ετέρου, γιατί η παροιμία λέει, ότι τα γουρούνια για να καταλάβουν θέλουν μπάτσο στη μούρη τους. Και για να μην παρεξηγηθώ, ως γουρούνια εννοώ τον κάθε λογής υπεύθυνο του μαγαζιού που ασκεί χρέη γενικών καθηκόντων, και επιβλέπει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του οίκου (και που στην τελική δεν κάνει καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται έμμεσα, από εμάς).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τονιζω κατηγορηματικα οτι δεν εχω κανενα παραπονο στο συγκεκριμενο στουντιο(Ερως)...που ειναι απο τα αξιοπροσεκτα και καλα στουντια.... γι αυτο και εξακολουθω και πηγαινω...απο την Ιδιοκτητρια εχω..που ξερω οτι εχει διαβασει το απλο αυτο και οικονομικο σε κοστος... επισκευης αιτημα μου.... και συνεχιζει τοσο καιρο και το παιζει αδιαφορη..ουτε στο κοπο να μου δωσει μια γραπτη απαντηση, εδω μεσα... για να μου δειξει οτι με υπολογιζει σαν Πελατη και σαν  ανθρωπο....Οποτε επειδη η πορεια της προσωπικης μου ζωης... μου εχει μαθει να εχω αξιοπρεπεια και εγωισμο...εγω στο μαγαζι της, δεν ξαναπαταω οσο δεν θα υπαρχει ψυκτης...πειτε με μαλακα...στα αρχειδια μου...τα εχω παρει στο κεφαλι με την αδιαφορια της, οχι μονο που δεν τον εχει ξαναποθετησει(γιατι υπηρχε..δεν αιτουμαι κατι που δεν υπηρχε στο μαγαζι της) τοσους μηνες τωρα..αλλα περισσοτερο που με διαβαζει και δεν μου απανταει...οποτε σε αυτην... εγω τουδε και στο εξης μεχρι να εξαλειψει την ανθρωπινη επισημανση που τις εχω κανει.... εδω και ενα μηνα τουλαχιστον..τις ριχνω μαυρο στο μαγαζι της!!!!!!!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Γιατί το λέτε αυτό κ.Πύραυλε;

Με θετική έννοια το αναφέρουμε αυτό...
Άλλωστε, και παλαιότερα έχουμε εκφράσει τον εντυπωσιασμό μας για την αυταπάρνηση με την οποία αντιδράτε στα κακώς κείμενα.
Ομολογούμε ότι εμείς δεν διαθέτουμε πλέον κουράγιο για αντιδράσεις τέτοιου μεγέθους όπως οι δικές σας.
Δηλαδή, αποφεύγουμε πλέον να συγκρίνουμε το "πως είναι τα πράγματα" με το "πως θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα", γιατί κάθε φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο, το ψυχολογικό και συναισθηματικό τίμημα που καταβάλλουμε είναι τεράστιο και δυσβάσταχτο...
Μερικές φορές το καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι.
Συμβιβασμοί, παραιτήσεις, ενδοτικότητα, αλλοτρίωση... Έτσι πάμε να καταντήσουμε, δυστυχώς, αγαπητέ...

Επισκέπτης
Καλά κάνατε και το διασαφηνίσατε κ.Πύραυλε γιατί....
προς στιγμήν νόμισα οτι μου αποδώσατε μεθόδους Γκέμπελς και Λένιν!!!
Βέβαια υπάρχει πάντα ένα σκοτεινό σιδηρούν παραπέτασμα...
Η ρητορική μου διάθεση προς έγερση των συναγωνιστών επικεντρώνεται στην απόδοση πραγματικών
και μόνο γεγονότων.
Έτσι ώστε να τιθασεύουν τις σεξουαλικές ορμές τους και το θυμικό τους την στιγμή που πρέπει
και να πράττουν το ορθόν!.Ακόμα και όταν το πέος είναι ορθόν!.Ανακαλύπτοντας την "νόηση" της
κάτω κεφαλής καθώς αναδύεται,ανεβαίνει και πλημμυρίζει την άνω κεφαλή!

Θα ήταν υπερβολικό άλλωστε να αναφωνίσουμε:

[size=10pt][size=10pt]Μπουρδελόβιοι Όλου Του Κόσμου Ενωθείτε!!![/size][/size] :dancing: :dancing: :dancing:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Καλά κάνατε και το διασαφηνίσατε κ.Πύραυλε γιατί....
προς στιγμήν νόμισα οτι μου αποδώσατε μεθόδους Γκέμπελς και Λένιν!!!
Βέβαια υπάρχει πάντα ένα σκοτεινό σιδηρούν παραπέτασμα...
Η ρητορική μου διάθεση προς έγερση των συναγωνιστών επικεντρώνεται στην απόδοση πραγματικών
και μόνο γεγονότων.
Έτσι ώστε να τιθασεύουν τις σεξουαλικές ορμές τους και το θυμικό τους την στιγμή που πρέπει
και να πράττουν το ορθόν!.Ακόμα και όταν το πέος είναι ορθόν!.Ανακαλύπτοντας την "νόηση" της
κάτω κεφαλής καθώς αναδύεται,ανεβαίνει και πλημμυρίζει την άνω κεφαλή!

Θα ήταν υπερβολικό άλλωστε να αναφωνίσουμε:

[size=25pt][size=25pt]Μπουρδελόβιοι Όλου Του Κόσμου Ενωθείτε!!![/size][/size] :dancing: :dancing: :dancing:
:offtopic:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Που το είδες το   :offtopic: ;

Με την ευκαιρία διαπιστώνω οτι στο GOOGLE CHROME που κινούμαι,το μέγεθος των γραμμάτων λειτουργεί εν μέρει!.Περίεργα πράγματα!.Ο δαίμων της πληροφορικής!
Μεγάλωσα τα γράμματα στο "Μπουρδελόβιοι Όλου Του Κόσμου Ενωθείτε!!!".Στο πρότερο δικό μου μηνύμα δεν είδα αύξηση.Αλλά στην παράθεση του Νίκου,φαίνονται κανονικά μεγαλωμένα!.

[size=10pt]Οι άλλοι συναγωνιστές τα βλέπουν μεγαλωμένα στο δικό μου προηγούμενο μήνυμα;[/size]
Και τώρα την αμέσως παραπάνω φράση;

Επισκέπτης
Νίκο, το GOOGLE CHROME έχει προβλήματα.Τώρα δεν εμφανίζει τα βίντεο you tube.
Άνοιξα firefox και είδα οτι είχες και βίντεο you tube.
Γι'αυτό σε ρώτησα:Που το είδες το  :offtopic:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Που το είδες το   :offtopic: ;

Με την ευκαιρία διαπιστώνω οτι στο GOOGLE CHROME που κινούμαι,το μέγεθος των γραμμάτων λειτουργεί εν μέρει!.Περίεργα πράγματα!.Ο δαίμων της πληροφορικής!
Μεγάλωσα τα γράμματα στο "Μπουρδελόβιοι Όλου Του Κόσμου Ενωθείτε!!!".Στο πρότερο δικό μου μηνύμα δεν είδα αύξηση.Αλλά στην παράθεση του Νίκου,φαίνονται κανονικά μεγαλωμένα!.

[size=10pt]Οι άλλοι συναγωνιστές τα βλέπουν μεγαλωμένα στο δικό μου προηγούμενο μήνυμα;[/size]
Και τώρα την αμέσως παραπάνω φράση;
μη ψαχνεις αδικα.εγω τα μεγαλωσα για να δωσω εμφαση :)

Επισκέπτης
λετε η αννα να κσαναγυρισει φυλλης?
Συναγωνιστή karaflas1986,ήμαρτον!
Οι καθηγητές κ.κ.Μπαμπινιώτης και Γεωργίου Σπήκινγκ παρακολουθούν τον ιστότοπο και τραβάνε τα μαλλιά τους!
Ο δε Γεωργίου τραβάει και το μοναδικό του δόντι να το βγάλει!
κσ=ξ

Επισκέπτης
Καλημέρα
Πριν 3-4 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Πάει το χάσαμε το μυαλό μας! ... μην δίνεις σημασία! ...είναι λόγω ηλικίας  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Όχι δεν την είδα χθες.
Χθες δεν πήγα.
Μπες εσύ που παίζεις και τυχερά παιγνίδια (λόγω nickname)...
Ωραία.Χαίρομαι που δεν αισθάνθηκες μάρτυρας ενώπιον εισαγγελέα και απάντησες με παρρησία και θάρρος!
Διότι ο κ.Πύραυλος μου είχε προσάψει χαρακτηριστικά εισαγγελέα πριν με χαρακτηρίσει αγκιτάτορα! :woldman: :2funny:
Το κομοδίνο-Άννα έχει ωραίο στήσιμο στα τέσσερα.Την τίμησα 3η φορά την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιάσωνος 1Γ.Κομοδίνο όπως πάντα με βλέμμα χαμένο αλλά αυτή η αποστολή είναι possible για μένα.Αν την δεις πουθενά, ενημέρωσε.

Το μείον της Ράντας είναι το πρόσωπό της.Πάντως είναι στο πρόγραμμα.Μου φαίνεται δεκτική.Θα δούμε.

Αλήθεια,έχω πέντε και πλέον έτη να παίξω joker!.Κληρώνει σήμερα; 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οποτε για να την εχεις παρει 3 φορες δεν ειναι και τοσο κομοδινο,ετσι...

Επισκέπτης
οποτε για να την εχεις παρει 3 φορες δεν ειναι και τοσο κομοδινο,ετσι...
Στις 2 από τις 3 φορές έδειχνε κάποια αληθοφανή συμμετοχή στο ιεραποστολικό.Και χαμόγελα.
Κοπέλες σαν αυτή θέλουν ειδικό χειρισμό για να αποκομίσεις εσύ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αυτό που θες στο σεξ.
Όταν λοιπόν ο τύπος της κοπέλας είναι αυτός που γουστάρεις (πιπινοειδής),αξίζει την προσπάθεια για 15-20 ευρώ.

μη ψαχνεις αδικα.εγω τα μεγαλωσα για να δωσω εμφαση 
Τα είχα ήδη μεγαλωμένα εγώ τα γράμματα.Αλλά στο CHROME δεν φαίνονται μεγαλωμένα.

Επισκέπτης
Αναδημοσιεύω το μήνυμα του john_sexy για να τύχει μεγαλύτερης δημοσιότητας.Όσο για την τσατσά,είναι γνωστή η πονηριά της από Βουλιαγμένης 68 που δούλευε πριν 3 χρόνια περίπου.
john_sexy,γράψε τα και στο "Μαύρη Λίστα για ιερόδουλες-τσατσάδες"

{ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σπανια γραφω εδω επειδη πολυ σπανια παω σε μπουρδελο. Αυτη τη φορα ειχα κατι δουλειες εκει γυρω κ ειπα να κανω μια βολτα. Ο μαλακας δεν ειχα διαβασει κριτικες! Βλεπω τη Σαμπρινα λεω ενταξει ωραια φαινεται.
Μπαινω σα μαλακας στο δωματιο κ αρχιζει ενα αθλιο τσιμπουκι με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε και την εβαλα στα 4. Εκει με το που της τον βαζω μου λεει σταματα ποναω κ μαλακιες. Εγω συνεχισα και τραβιεται σηκωνεται ορθια και λεει ολοι μαλακιες κανετε κ σηκωθηκε κ εφυγε, φυσικα χωρις να εχω χυσει. Δεν πρεπει να καθησε στο δωματιο πανω απο 3 λεπτα.
Φευγοντας ζητησα τα λεφτα μου πισω και μου λεει η καριολα η τσατσα δε γινεται αυτο τσιμπουκι δε σου εκανε? Λεω ναι δωσε μου 10 να ειμαστε πιο δικαιοι 10 εγω 10 εσυ. Μου λεει οχι η κοπελα καθισε στο δωματιο οσο επρεπε και εφυγε δε σου δινω τιποτα. Ακομα κλαιω τα λεφτα μου και σκεφτομαι να μην ξαναπατησω σε μπουρδελο με τις μαλακιες που γινονται!
Η καριολα τσατσα δεν επρεπε να μου δωσει πισω τουλαχιστον τα 10 ευρω αφου η κοπελα εφυγε αμεσως κ χωρις να χυσω?
Φευγοντας ειπα σε κατι μαγκες που περιμεναν στο σαλονι να μην περασουν στην καριολα και κλαινε κ αυτοι τα λεφτα τους!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΣΤΟ Φ59 κατω και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ!!!}

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αναδημοσιεύω το μήνυμα του john_sexy για να τύχει μεγαλύτερης δημοσιότητας.Όσο για την τσατσά,είναι γνωστή η πονηριά της από Βουλιαγμένης 68 που δούλευε πριν 3 χρόνια περίπου.
john_sexy,γράψε τα και στο "Μαύρη Λίστα για ιερόδουλες-τσατσάδες"

{ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σπανια γραφω εδω επειδη πολυ σπανια παω σε μπουρδελο. Αυτη τη φορα ειχα κατι δουλειες εκει γυρω κ ειπα να κανω μια βολτα. Ο μαλακας δεν ειχα διαβασει κριτικες! Βλεπω τη Σαμπρινα λεω ενταξει ωραια φαινεται.
Μπαινω σα μαλακας στο δωματιο κ αρχιζει ενα αθλιο τσιμπουκι με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε και την εβαλα στα 4. Εκει με το που της τον βαζω μου λεει σταματα ποναω κ μαλακιες. Εγω συνεχισα και τραβιεται σηκωνεται ορθια και λεει ολοι μαλακιες κανετε κ σηκωθηκε κ εφυγε, φυσικα χωρις να εχω χυσει. Δεν πρεπει να καθησε στο δωματιο πανω απο 3 λεπτα.
Φευγοντας ζητησα τα λεφτα μου πισω και μου λεει η καριολα η τσατσα δε γινεται αυτο τσιμπουκι δε σου εκανε? Λεω ναι δωσε μου 10 να ειμαστε πιο δικαιοι 10 εγω 10 εσυ. Μου λεει οχι η κοπελα καθισε στο δωματιο οσο επρεπε και εφυγε δε σου δινω τιποτα. Ακομα κλαιω τα λεφτα μου και σκεφτομαι να μην ξαναπατησω σε μπουρδελο με τις μαλακιες που γινονται!
Η καριολα τσατσα δεν επρεπε να μου δωσει πισω τουλαχιστον τα 10 ευρω αφου η κοπελα εφυγε αμεσως κ χωρις να χυσω?
Φευγοντας ειπα σε κατι μαγκες που περιμεναν στο σαλονι να μην περασουν στην καριολα και κλαινε κ αυτοι τα λεφτα τους!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΣΤΟ Φ59 κατω και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ!!!}

Τετοιες απαραδεκτες συμπεριφορες, καλα κανεις και τις τονιζεις... για να αποφευγουμε οι υπολοιποι αυτες τις "περιπτωσεις"!!!

Επισκέπτης
Και εγώ όταν βρήκα κομοδίνο στο ΙΚΕΑ να το ταιριάξω με το κρεβάτι, δεν συνέχισα το ψάξιμο στα www.120.gr/] 120[/url]  :cheesy:
Σοβαρή παράλειψη των διαχειριστών!
Προσθέσετε στα εικονίδια τα εξής δηλούντα διαβάθμιση απραξίας της ιερόδουλης:
1.κοπέλα στα 4 να διαβάζει εφημερίδα! (espresso θά'ναι βέβαια-τι άλλο!)
2.κομοδίνο
3.ψυγείο
και
ελεύθερος μπαλαντέρ συνδιαζόμενος επιλεκτικά με καθένα από τα παραπάνω:
χρονοδιακόπτης (ο χρόνος τελείωσε, πρέπει να φύγω, 5 λεπτά μόνο είναι κ.τ.λ.)

Επισκέπτης
Άννα Φ65άνω:
Τέτοια... "αυτοθυσία" δεν θα μπορούσα να την έκανα ποτέ  :booty:
Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όταν βλέπω αυτή την κοπέλα (ενώ δεν έχει κάτι το αρνητικό ή το κωμικό) με πιάνουν τα γέλια  :cheesy:
Ορισμένες φορές συγκρατιέμαι πολύ δύσκολα,
οπότε, που σκέψη για  :knockinb:
Τα παραλές...Άσ'τα ψόφια!
Αρχοντοπιπίνι μετά κοσμημάτων.

Πάντως η Αντζελίνα που δούλευε παλαιότερα Φυλής 67 και πολύ παλαιότερα Φυλής 59/ισόγειο (για λίγο) είναι μια καστανή Πολωνέζα με σχετικά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, κανονικό σώμα που φορούσε ένα παρεό στην μέση
Στην αρχή με παρεό και μετά ολόγυμνη όπως είπε ο DPANEMA νομίζω, για την χθεσινή.
Κομοδίνο και η Αντζελίνα όπως έγραφα στην κριτική μου, άρα...βουρ  :fuck2: στον πατσά! :2funny:
Πάντως και ο Perseas που την πήρε χθες,δεν ευχαριστήθηκε.

Επισκέπτης
Αγαπητέ κ. jockerx ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Αν μας ξετρυπώσετε και την Βικτώρια, θα σας είμαι ευγνώμων.

Μια απορία: Αφού η Αννούλα του χιονιά (που έφαγε και υποβιβασμό) είναι ψιλο-κομοδινάτη, γιατί τόσοι θαυμαστές?
Εντάξει, είναι πολύ όμορφη η νεαρά, αλλά από κρεβάτι?
Ιδίως τώρα που την "χαίρονται" οι ορδές των Πάκιδων ? ? ?

Κριτική έχεις γράψει?
Δεν έχω γράψει κριτική.Όσον αφορά το γιατί την τίμησα εγώ,απάντηση θα βρεις εδώ στα παραπάνω μηνύματα.
Την Άννα-Φ65άνω, την έψαχνες και συ.Έχεις πάει μαζί της;

gapost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Δουλευει...

Μια διαπιστωση θα κανω...  Εχει "βρωμισει" ο τοπος στην Φ. και στα "περιχωρα" απο ακαποτα!!!! 

Δεν ξερω αν ειναι για καλο η κακο...  Η μαλλον ξερω...

Ξέρεις αλλά δεν λές τη γνώμη σου.Είναι για καλό ή για κακό?

Δίκιο έχεις αλλά μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι για αρρώστια απο κοπέλα σε μπουρδέλο.Φαντάζομαι ότι άν γινόταν κάτι θα είχε βγεί έκτακτο παράρτημα.

Δεν εχει γινει κατι ως τωρα αλλα ετσι οπως εχει ξεφυγει το πραγμα ειναι ισως θεμα χρονου να γινει η στραβη και μετα... τα κεφαλια παλι μεσα!

Μόνο κακό μπορεί να σου κάνει το ακάποτο και πρίν από περίπου ένα μήνα κάποιος είχε αναφέρει (στις ημερήσιες ενημερώσεις) ότι κόλλησε χλαμύδια από το ακάποτο που του έκανε μία ιερόδουλος. Επίσης σε κάποιες ενημερώσεις και κριτικές γίνεται αναφορά σε ύποπτα σημάδια ή εξανθήματα που έχουν κάποιες ιερόδουλες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός συναγωνιστή που όταν ρώτησε την κοπέλα για τα εξανθήματα που παρουσίαζε γύρο από τα χείλη της, εκείνη του απάντησε ότι είναι αλλεργική στα πορτοκάλια. Ενδεχομένως να ήταν η αλήθεια ή μόνο μια δικαιολογία για να μην χάσει τον πελάτη.
Χλαμύδια και κονδυλώματα είναι από τις ασθένειες που μεταδίδονται με το ακάποτο στοματικό, είναι θεραπεύσιμα και σίγουρα δεν είναι παράσημα, αλλά ένας μπελάς παραπάνω για εμάς και τις οικογένειες μας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να τα μεταδώσουμε στις γυναίκες/συντρόφους μας. Ιδίως τα κονδυλώματα θέλουν μεγάλη προσοχή καθώς έχουν μεγάλη μεταδοτικότητα και προκαλούνται από μία υποκατηγορία του ιού HPV. O ιός αυτός μπορεί να προκαλέσει (σε λίγες περιπτώσεις, αλλά όχι σπάνια) καρκίνο (κυρίως στις γυναίκες) στα γεννετικά όργανα, στο πρωκτό ή στην στοματική κοιλώτητα.
Προσωπικά όταν ακούω στο πρόγραμμα της εκάστωτε ιεροδούλου το ακάποτο φεύγω(είτε αυτό είναι στο πρόγραμμα των 20 ευρώ, είτε σε πρόγραμμα των 100 ευρώ- που σημαίνει περιορισμένη πελατεία-)

Επισκέπτης
Υπηρεσία δωματίου ή υπηρεσία σαλονιού ?  :think:
Υπηρεσία δωματίου και η υπηρεσία σαλονιού να παίζει μουσική δωματίου από το σαλόνι!
Τι θέλει να πει ο ποιητής farkeli;
Ότι τάζουν 69 στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο δεν το κάνουν...
Η έχει επιδοθεί σε αφηρημένες σουρεαλιστικές αναζητήσεις;

Για την Άννα-Ιάσωνος 1 από Φ65 άνω:
Άργησες λίγο, αλλά το κατάλαβες.
Αφού ξέρεις οτι δεν είναι έτσι.Ξέρεις οτι γνώριζα από την αρχή οτι η Άννα  είναι κομοδίνο.Για μένα ήταν "πραγματεία" επί του ψυχισμού της Άννας.Αξιολόγησα τις ανοχές της,τις αντοχές της αλλά και τον δικό μου βαθμό υπέρβασης όλων αυτών.
Εσύ γιατί αναζητούσες την Άννα;
Σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο μήνυμα και δεν απάντησες...
Δεν πειράζει, πάμε για άλλα.
Αν και τα στανταράκια της Φυλής έχουν εξαφανιστεί.
Πρέπει να ρισκαρουμε μερικά 20€ μέχρι να "ανακαλύψουμε" νέα ανερχόμενα αστέρια.
Καλή μας τύχη !
:helpplea:
Ένα σίγουρο που είχα, Κατερίνα-Φυλής 200, απορρίφθηκε πριν από 15 ημέρες λόγω υπηρεσίας.Ακόμα και τώρα που το αύξησαν στα 30 ευρώ, η υπηρεσία δυναμώνει την μουσική στα 10 λεπτά για να δηλώσει οτι ο χρόνος τελείωσε.Ειρωνεύεται κιόλας η ψωροεγωίστρια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom