Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ κ.Jockerx,

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου, αλλά δεν διαβαζω όλα τα θέματα.
Έχουμε την Ημερήσια ενημέρωση για τα διάφορα σπίτια,έχουμε την κριτική, έχουμε τα σχόλια ανα οίκο και ανοίξαμε και το σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων.

Τα σχόλια μου τα κάνω στην ενημέρωση μπουρδέλων & εσύ απαντάς εδώ.
Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η διασπορά πληροφοριών, μπερδεύει παρά ωφελεί.

Σχετικά με την Άννα: ναι την έχω πάρει, με μέτρια συναισθήματα. Έβγαζε κάτι το βιαστικό. Την σώνει μόνο η ομορφιά της. Αλλά τότε έπαιζαν στην περιοχή Βανέσσα, Άννα η Ρωσσίδα, Μαρία η Βουλγάρα (στα καλά της), Βικτώρια, ΌΛγα οπότε οι επιλογές ήταν πολλές και η πιθανότητα να την επισκεφτώ συχνά ελάχιστες.

Απλά, τώρα, που το επίπεδο των κορασίδων, αλλά και των υπηρεσιών έχουν πέσει, τουλάχιστον ας ξέρουμε που θα μπορούσαμε να βρούμε ένα πιπινάκι, μιας και μου αρέσει/εξιτάρει το μοντελε/αδύνατο σώμα. Και αν είναι και γάλακτος, ακόμα καλύτερα.

Τώρα, αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα αυτή, παρακαλώ όπως μου στείλεις pm, για να μην ψάχνω που να διαβάσω και που να απαντήσω.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Αλήθεια, θυμάμαι ότι όταν έβγαινε στο σαλόνι η Άννα έβγαζε μια γλυκύτητα. Τώρα που υποβιβάστηκε στο Μετάξι, το συνεχίζει ή έχει ρίξει την  απόδοση και στο σαλόνι ? ? ?

Επισκέπτης
Nα παρακολουθείς όλα τα σχετικά με την κύρια δραστηριότητα νήματα.Τέσσερα νήματα είναι και ο μίτος της Αριάδνης :2funny: :2funny: :2funny:.
Όταν πλατιάζουμε στην ημ. εν. για μπουρδέλα βγαίνουμε :offtopic:.
Η Άννα βγαίνει στο σαλόνι με την ίδια προσποιητή ευγένεια.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Nα παρακολουθείς όλα τα σχετικά με την κύρια δραστηριότητα νήματα.Τέσσερα νήματα είναι και ο μίτος της Αριάδνης :2funny: :2funny: :2funny:.
Όταν πλατιάζουμε στην ημ. εν. για μπουρδέλα βγαίνουμε :offtopic:.
Η Άννα βγαίνει στο σαλόνι με την ίδια προσποιητή ευγένεια.

Μάλιστα Κύριε.

Θα προσπαθήσω να στηρίξω το νέο σας "νήμα", αλλά δεν σας υπόσχομαι τίποτα.

Καλή συνέχεια . .  . ..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τελευταία κάπως "διπλωματικά-επίσημα" τα γράφεις.
Που είναι εκείνη η αμεσότητα του παλαιού amadeus;

Αγαπητέ Συναγωνιστή,

Εκτός από κοντσέρτα, γράφω και καμιά σονάτα   :2funny:

Ελέω οικονομικής & πιπινίων κρίσης, είπα να το ρίξω σε κάτι πιο ανάλαφρο.  :coffee:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...Χλαμύδια και κονδυλώματα είναι από τις ασθένειες που μεταδίδονται με το ακάποτο στοματικό, είναι θεραπεύσιμα και σίγουρα δεν είναι παράσημα,
...
...φίλε μου κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι έτσι!
1) Με τα χλαμύδια μπορεί να "πέσεις" σε πολυανθεκτικό στέλεχος και -μάλλον- να θεραπευτείς μεν, με πολλή ταλαιπωρία δε.
2) Τα κονδυλώματα ΔΕΝ είναι θεραπεύσιμα! Ο ιός άμα "σου  μπει" μπορεί να μην βγει ποτέ.
Τα καυτηριάζεις και δεν ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, αλλά ο ιός υπάρχει και μπορεί να υποτροπιάσει στο μέλλον - ειδικά άμα βρεθείς με "πεσμένο" ανοσοποιητικό.
3) Υπάρχουν καμιά ντουζίνα στελέχη του HPV που προκαλούν καρκίνο! Αυτός να δεις πόσο θεραπεύσιμος είναι!

Η γνώμη μου λοιπόν μάγκες είναι: Μακρυά από ακάποτα - μην πάμε για μουνί και βγούμε... γαμημένοι!

gapost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
...φίλε μου κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι έτσι!
1) Με τα χλαμύδια μπορεί να "πέσεις" σε πολυανθεκτικό στέλεχος και -μάλλον- να θεραπευτείς μεν, με πολλή ταλαιπωρία δε.
2) Τα κονδυλώματα ΔΕΝ είναι θεραπεύσιμα! Ο ιός άμα "σου  μπει" μπορεί να μην βγει ποτέ.
Τα καυτηριάζεις και δεν ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, αλλά ο ιός υπάρχει και μπορεί να υποτροπιάσει στο μέλλον - ειδικά άμα βρεθείς με "πεσμένο" ανοσοποιητικό.
3) Υπάρχουν καμιά ντουζίνα στελέχη του HPV που προκαλούν καρκίνο! Αυτός να δεις πόσο θεραπεύσιμος είναι!

Η γνώμη μου λοιπόν μάγκες είναι: Μακρυά από ακάποτα - μην πάμε για μουνί και βγούμε... γαμημένοι!

Μάλλον δεν δίαβασες σωστά αυτά που έγραψα παραπάνω, δηλαδή τα κονδυλώματα (όχι ο ιός HPV) και η χλαμύδια είναι θεραπεύσιμα (δεν είπα εύκολα ή δύσκολα γιατί υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν τον τύπο της θεραπείας) και αναφέρω αυτές τις 2 ασθένειες γιατί είναι από τις πιο συνήθεις στους οίκους ανοχής σε σχέση με άλλα αφροδίσια και άλλους τύπους και μεταλλάξεις του HPV. Επίσης δεν αναφέρθηκα σε διαφορές μεταξύ οξυτενών και πλατέων κονδυλωμάτων και άλλα πολλά...

"9. ΘEPAΠEIA
H θεραπεία για την προκαλούμενη από τον HPV νόσο θα έπρεπε να κατευθύνεται προς την εξαφάνιση της νόσου και όχι την εξαφάνιση του ιού. Eπιθετικά θεραπευτικά προγράμματα, όπως ηλεκτροκαυτηρίαση με laser, χειρουργική εκτομή, τοπική χημειοθεραπεία και χημική ή θερμική καταστροφή, απέτυχαν να εξαφανίσουν τον ιό. Mια νέα ουσία, το Imiquimod (Aldara), η οποία ενεργεί απευθείας στον ιστό για να αυξήσει τη δραστηριότητα των κυτοκινών, έχει αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική έναντι των οξυτενών κονδυλωμάτων και "θεωρητικά" μπορεί να βελτιώσει την καταπολέμηση του υποκλινικού HPV."

όπως αναφέρει και το

Επίσης το post μου ήταν απάντηση στο "δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό", που έγραψε ο στρατηγός στις ημερήσιες ενημερώσεις αναφερόμενος στα ακάποτα, καταλήγοντας ότι πρέπει να τα αποφεύγουμαι

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για αυτά & πάρα πολλά άλλα, που δεν χρειάζεται να μαλώνουμε,
ΠΡΕΠΕΙ αν δούμε κάτι "ύποπτο" να το αναφέρουμε για να αποφευχθεί η όποια ζημιά.

Καλύτερα να "στιγματιστεί" μια κοπέλα άδικα για κάποιο ΣΜΝ, παρά να παρασημοφορηθούμε εμείς και όλος ο κοινωνικός μας κύκλος.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ευχαριστώ για την αφιέρωση.

Πραγματικά, μου σηκώθηκε ....................................... η τρίχα !

:rockon:

Εμπρός στον αγώνα λοιπόν.

Επισκέπτης
Μην μου μιλάς στον πληθυντικό... ζαλίζομαι  :cheesy:

Πράγματι! πολύ πετυχημένο! 
αλλά... ποιός είναι ο κακός, ο καλός και ο άσχημος? 
Ο καλός σκότωνε ως τελευταία επιλογή εν αμύνει,κυνηγώντας το χρήμα.
O κακός σκότωνε ψυχρά και αλύπητα για το χρήμα.
Ο άσχημος σκότωνε ωμά για το χρήμα και αμέσως έκανε τον σταυρό του  :priest: μπροστά στο πτώμα  για να απαλλαγεί από τις ενοχές που ένοιωθε...

Επισκέπτης
Είχα πει (παλαιότερα) ότι ο συνάδελφος jockerx αξίεζει την διάκριση του τιμημένου ...  ;)

Τώρα σημειώνω (μετα λόγου γνώσεως) ότι αξίζει να γίνει Global Moderator  :)
Θα προτιμούσα να γίνω Global Producer επιμορφωτικών-εκπαιδευτικών ταινιών καθοδηγώντας φερέλπιδες νεάνιδες με πηγαίο ταλέντο! :2funny:

Συναγωνιστή farkeli αδικείς τον εαυτό σου αλλά και τον bakalhs.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Θα προτιμούσα να γίνω Global Producer επιμορφωτικών-εκπαιδευτικών ταινιών καθοδηγώντας φερέλπιδες νεάνιδες με πηγαίο ταλέντο!...

Πραγματικά, θα ήταν μια εξαιρετική εκπαιδευτική ταινία το θέμα "Εφαρμογή Περικαυλίδος" που έχετε αποδείξει ότι το γνωρίζετε όσο κανείς άλλος (και καμία άλλη)!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Υπηρεσία δωματίου και η υπηρεσία σαλονιού να παίζει μουσική δωματίου από το σαλόνι!
Τι θέλει να πει ο ποιητής farkeli;
Ότι τάζουν 69 στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο δεν το κάνουν...
Η έχει επιδοθεί σε αφηρημένες σουρεαλιστικές αναζητήσεις;

Για την Άννα-Ιάσωνος 1 από Φ65 άνω:Αφού ξέρεις οτι δεν είναι έτσι.Ξέρεις οτι γνώριζα από την αρχή οτι η Άννα  είναι κομοδίνο.Για μένα ήταν "πραγματεία" επί του ψυχισμού της Άννας.Αξιολόγησα τις ανοχές της,τις αντοχές της αλλά και τον δικό μου βαθμό υπέρβασης όλων αυτών.
Εσύ γιατί αναζητούσες την Άννα;
Σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο μήνυμα και δεν απάντησες...Ένα σίγουρο που είχα, Κατερίνα-Φυλής 200, απορρίφθηκε πριν από 15 ημέρες λόγω υπηρεσίας.Ακόμα και τώρα που το αύξησαν στα 30 ευρώ, η υπηρεσία δυναμώνει την μουσική στα 10 λεπτά για να δηλώσει οτι ο χρόνος τελείωσε.Ειρωνεύεται κιόλας η ψωροεγωίστρια!

παντως αυτο με την Κατερινα φ200 το εχω παρατησρησει ακι εγω. μολις περασει λιγος χρονος και για να μην καρφωθει οτι χτυπαει πορτες δυναμωνει τη μουσικη και κανει το κοροιδο....
Παντως η κατερινα ειναι καλη σε αυτο  που κανει οπως και ναχει ασχετως τι κανει η τσα τσα

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Παίδες, δεν ξέρω αν είμαι σωστός εδώ που γράφω την παρατήρηση,αλλά η τελευταία κριτική του 'βυζολάγνου' ,είναι όλα τα λεφτά......τρομερή περιγραφή ,απίστευτο γέλιο !! να 'σαι καλά ρε τύπε !!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Παίδες, δεν ξέρω αν είμαι σωστός εδώ που γράφω την παρατήρηση,αλλά η τελευταία κριτική του 'βυζολάγνου' ,είναι όλα τα λεφτά......τρομερή περιγραφή ,απίστευτο γέλιο !! να 'σαι καλά ρε τύπε !!

Αχιλλέως 40: Πούτσα τέντα-Κώλος μερέντα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Θα προτιμούσα να γίνω Global Producer επιμορφωτικών-εκπαιδευτικών ταινιών καθοδηγώντας φερέλπιδες νεάνιδες με πηγαίο ταλέντο! :2funny:

ολοι κρυβουμε εναν woodman μεσα μας :rolleyes: :cheesy:

Επισκέπτης
Πραγματικά, θα ήταν μια εξαιρετική εκπαιδευτική ταινία το θέμα "Εφαρμογή Περικαυλίδος" που έχετε αποδείξει ότι το γνωρίζετε όσο κανείς άλλος (και καμία άλλη)!
Με πρωταγωνίστρια την μαθητιώσα κοκκινοσκουφίτσα Κιμ, χορηγό τον spoon (αφού ούτως η άλλως χρωστάει),εκπαιδευτικό σύμβουλο τον γράφοντα και σκηνοθέτη τον PIATSAS να κυριαρχεί καθολικά επί του πρωτόβγαλτου στα media νυμφιδίου, έτοιμος να της εφαρμόσει φίμωτρο!

Επισκέπτης
Αναδημοσιεύω το μήνυμα του john_sexy για να τύχει μεγαλύτερης δημοσιότητας.Όσο για την τσατσά,είναι γνωστή η πονηριά της από Βουλιαγμένης 68 που δούλευε πριν 3 χρόνια περίπου.
john_sexy,γράψε τα και στο "Μαύρη Λίστα για ιερόδουλες-τσατσάδες"

{ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σπανια γραφω εδω επειδη πολυ σπανια παω σε μπουρδελο. Αυτη τη φορα ειχα κατι δουλειες εκει γυρω κ ειπα να κανω μια βολτα. Ο μαλακας δεν ειχα διαβασει κριτικες! Βλεπω τη Σαμπρινα λεω ενταξει ωραια φαινεται.
Μπαινω σα μαλακας στο δωματιο κ αρχιζει ενα αθλιο τσιμπουκι με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε και την εβαλα στα 4. Εκει με το που της τον βαζω μου λεει σταματα ποναω κ μαλακιες. Εγω συνεχισα και τραβιεται σηκωνεται ορθια και λεει ολοι μαλακιες κανετε κ σηκωθηκε κ εφυγε, φυσικα χωρις να εχω χυσει. Δεν πρεπει να καθησε στο δωματιο πανω απο 3 λεπτα.
Φευγοντας ζητησα τα λεφτα μου πισω και μου λεει η καριολα η τσατσα δε γινεται αυτο τσιμπουκι δε σου εκανε? Λεω ναι δωσε μου 10 να ειμαστε πιο δικαιοι 10 εγω 10 εσυ. Μου λεει οχι η κοπελα καθισε στο δωματιο οσο επρεπε και εφυγε δε σου δινω τιποτα. Ακομα κλαιω τα λεφτα μου και σκεφτομαι να μην ξαναπατησω σε μπουρδελο με τις μαλακιες που γινονται!
Η καριολα τσατσα δεν επρεπε να μου δωσει πισω τουλαχιστον τα 10 ευρω αφου η κοπελα εφυγε αμεσως κ χωρις να χυσω?
Φευγοντας ειπα σε κατι μαγκες που περιμεναν στο σαλονι να μην περασουν στην καριολα και κλαινε κ αυτοι τα λεφτα τους!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΣΤΟ Φ59 κατω και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ!!!}

---------------------------------------------------------------------------------------------
Tέτοιες μαλακίες έκανε η Σαμπρίνα-Φυλής 200 τώρα και παλαιότερα στο Φυλής 59 κάτω και Φυλής 71 κάτω στον ανιψιό ενός αστυνομικού της Ασφάλειας πριν από 2-3 μήνες περίπου όταν τα πρωϊνά δούλευε στο Φυλής 71 κάτω και τα απογεύματα στο Φυλής 59 κάτω.
Το βράδυ βγήκε ο ασφαλίτης παγανιά για να την βρει συνοδευόμενος από έναν νεαρό (ο "ανιψιός"  :2funny: και μία γυναίκα).Από το Φυλής 71 κάτω τον έστειλαν στο Φυλής 59 κάτω.
Σκηνικά απείρου κάλλους στο σαλόνι του Φυλής 59 κάτω! :2funny: :2funny: :2funny:
Η τσατσά να έχει κλάσει πατάτες και η Σαμπρίνα να είναι στο δωμάτιο.
Ο ασφαλίτης να ζητά άδειες λειτουργίας, πιστοποιητικά, αποδεικτικά ασφάλισης της τσατσάς στο Ι.Κ.Α.,να προσάπτει παράνομη ανασφάλιστη εργασία και κάποια στιγμή...νάσου και η Σαμπρίνα...

Ήταν το βράδυ που έγραψα στην ενημέρωσή μου οτι η αστυνομία έκλεισε το Φυλής 59.
Η ίδια τσατσά θεάθηκε τελευταία, τα απογεύματα στο Φυλής 59 κάτω.

Επισκέπτης
Ὕστερα ἀπορῶμεν διατὶ οἱ ἀστυνομικοὶ ἀποκαλῶνται χοῖροι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom