Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θέλω να σχολιάσω μία ενημέρωση της ημερησίας,πώς γίνεται από εδώ?

Επισκέπτης
Δεν γυρναω τιποτα..... και μπες στο κοπο και διαβασε ολα οτι εχω γραψει......δεν ειναι του στυλ μου, να γραψω μια κριτικη ασχημη για καμια εργαζομενη...που πηγαινω σε πολλα στουντιο...αν δεν περασω καλα...προτιμω να το κρατησω για τον εαυτο μου...απο το να γραψω κατι εδω μεσα και να παραξηγηθω απο τον καθενα που θα μου λεει το κοντο του και το μακρυ του...γι αυτο ειπα στο σεβαστο συναγωνιστη αν ηταν καλυτερα να το εξεφραζε στην ιδιοκτητρια, που ειναι και αυτη μελος εδω μεσα..προσωπικα εγω ουτε κριτικη θα εγραφα,[/b] ουτε στην Αντζελα(που δεν την ξερω φυσικα, ουτε καν σαν εργαζομενη μεχρι σημερα δεν την εχω τιμησει) θα εξεφραζα κατι..........απλα θα το προσπερνουσα σαν Παιχτουρας που ειμαι...ο καθενας εχει την δικη του αντιμετωπιση των οποιων καταστασεων!!!!!...και φυσικα ο συναγωνιστης εχει την δικη του ιδιοσυγκρασια, γι αυτο και του εγραψα προηγουμενως οτι καλα εκανε που το εγραψε, ο ανθρωπος.
Φίλε μου, πρόσεξε τα διακριτικά όρια στα οποία η ανωτερότητα καθίσταται ανούσια.
Όσο για την Πένυ,πράγματι δεν διαθέτει την υπερεμφάνιση και ούτε το υποστήριξα ποτέ.
Αλλά οι υπηρεσίες της βελτιώθηκαν κατά πολύ με την προϋπόθεση οτι δεν βιάζεται.Στην πρόσφατη επίσκεψή μου δεν έδειξε κάτι τέτοιο.
Θα την επισκεφθώ και πάλι σε ανύποπτο χρόνο -ινγκόγνιτο- και θα αναφέρω νεότερα από το μέτωπο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φίλε μου, πρόσεξε τα διακριτικά όρια στα οποία η ανωτερότητα καθίσταται ανούσια.
Όσο για την Πένυ,πράγματι δεν διαθέτει την υπερεμφάνιση και ούτε το υποστήριξα ποτέ.
Αλλά οι υπηρεσίες της βελτιώθηκαν κατά πολύ με την προϋπόθεση οτι δεν βιάζεται.Στην πρόσφατη επίσκεψή μου δεν έδειξε κάτι τέτοιο.
Θα την επισκεφθώ και πάλι σε ανύποπτο χρόνο -ινγκόγνιτο- και θα αναφέρω νεότερα από το μέτωπο...
Καλως!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Παιχτουρας = topic = 82938.msg1783949 # msg1783949 date = 1270718043]
Καλως!
[/ Quote]καλημερα!!!ο πιλοτος συνετριβη???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Παιχτουρας = topic = 82938.msg1783949 # msg1783949 date = 1270718043]
Καλως!
[/ Quote]καλημερα!!!ο πιλοτος συνετριβη???
Χαχα..καλημερα ειπα να το αλλαξω και να βαλω κατι που να ειναι εναρμονισμενο, με το περιβαλλον που με φιλοξενει!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κατερίνα-Φ200:
Τα ήξερα αυτά φίλε jockerx απο χθες πριν ξεκινήσει το 30αρι.Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή κίνηση.Πάντως άν κρίνω απο τον κόσμο που μπήκε μέσα όσο ήμουν εκεί μάλλον καλά πήγε.Πάντως είναι πολύ καλύτερη απο πολλές στουντιακές.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα 150 που έδωσα στην άννα τη Σέρβα.Με την Κατερίνα περνάω πολύ καλύτερα.Και 30 και 40 να πάει δεν την αλλάζω.
Φίλε μου, η Κατερίνα είναι αξιόλογη κοπέλα αλλά το ίδιο μουνί συνέχεια, το βαριέσαι.
Ο δε χρόνος πράξης παραμένει 10 λεπτά και μετά την αύξηση.

Τα 150 στην Άννα την Σέρβα πήγαν υπέρ Πίστεως και Σερβίας; :headbang:

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφωνω....απλα πιστευω οτι ειναι κι αλλες που τιμουν τα λεφτα τους και παρεχουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες....απλα μου προκαλεσε εντυπωση ο ξαφνικος ντορος για την ΠΕΝΥ!!!!!
Ξαφνικός ντόρος?Πάρε άλλη μια κριτική για Πένυ από tak7 0 στα 0.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πολύ καλή η Πένυ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καλώς ήρθες tak7 στη παρέα μας!Αυτό να το βάλω να σε καλοσωρίσω στα νέα μέλη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξαφνικός ντόρος?Πάρε άλλη μια κριτική για Πένυ από tak7 0 στα 0.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πολύ καλή η Πένυ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καλώς ήρθες tak7 στη παρέα μας!Αυτό να το βάλω να σε καλοσωρίσω στα νέα μέλη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την εχω στο προσεχες προγραμμα μου...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Να πας incognito μην σε αναγνωρίσει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα με αναγνωρισει...γιατι σε ανυποπτο χρονο θα την επισκεφτω...μου αρεσει να αποσυντονιζω με την γραφη μου...οσον αφορα τις επισκεψεις μου.... και σε ποια εργαζομενη θα παω!!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριε Τζόκερεξ,
πρέπει να παραδεχθείτε δημόσια, ότι είστε αγκιτάτορας.
Σας αρέσει να αγκιτάρετε.
Οι αγκιτάτσιες είναι καθημερινές σας επιδιώξεις.

Παραδεχθείτε το!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
AΓΚΙΤΑΤΣΙΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ.....πριν 20 χρονια στο βιβλιο της κοινωνιολογιας...

ο τζοκερ επρεπε να δουλευει γευσιδογνωστης στο αθηνοραμα...ο τρομος και ο φοβος των σεφ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom