pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
θέλω να σχολιάσω μία ενημέρωση της ημερησίας,πώς γίνεται από εδώ?
Δεν γίνεται από εδώ γιατί θα βγειςθέλω να σχολιάσω μία ενημέρωση της ημερησίας,πώς γίνεται από εδώ?
Φίλε μου, πρόσεξε τα διακριτικά όρια στα οποία η ανωτερότητα καθίσταται ανούσια.Δεν γυρναω τιποτα..... και μπες στο κοπο και διαβασε ολα οτι εχω γραψει......δεν ειναι του στυλ μου, να γραψω μια κριτικη ασχημη για καμια εργαζομενη...που πηγαινω σε πολλα στουντιο...αν δεν περασω καλα...προτιμω να το κρατησω για τον εαυτο μου...απο το να γραψω κατι εδω μεσα και να παραξηγηθω απο τον καθενα που θα μου λεει το κοντο του και το μακρυ του...γι αυτο ειπα στο σεβαστο συναγωνιστη αν ηταν καλυτερα να το εξεφραζε στην ιδιοκτητρια, που ειναι και αυτη μελος εδω μεσα..προσωπικα εγω ουτε κριτικη θα εγραφα,[/b] ουτε στην Αντζελα(που δεν την ξερω φυσικα, ουτε καν σαν εργαζομενη μεχρι σημερα δεν την εχω τιμησει) θα εξεφραζα κατι..........απλα θα το προσπερνουσα σαν Παιχτουρας που ειμαι...ο καθενας εχει την δικη του αντιμετωπιση των οποιων καταστασεων!!!!!...και φυσικα ο συναγωνιστης εχει την δικη του ιδιοσυγκρασια, γι αυτο και του εγραψα προηγουμενως οτι καλα εκανε που το εγραψε, ο ανθρωπος.
Καλως!Φίλε μου, πρόσεξε τα διακριτικά όρια στα οποία η ανωτερότητα καθίσταται ανούσια.
Όσο για την Πένυ,πράγματι δεν διαθέτει την υπερεμφάνιση και ούτε το υποστήριξα ποτέ.
Αλλά οι υπηρεσίες της βελτιώθηκαν κατά πολύ με την προϋπόθεση οτι δεν βιάζεται.Στην πρόσφατη επίσκεψή μου δεν έδειξε κάτι τέτοιο.
Θα την επισκεφθώ και πάλι σε ανύποπτο χρόνο -ινγκόγνιτο- και θα αναφέρω νεότερα από το μέτωπο...
Χαχα..καλημερα ειπα να το αλλαξω και να βαλω κατι που να ειναι εναρμονισμενο, με το περιβαλλον που με φιλοξενει!!!![Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Παιχτουρας = topic = 82938.msg1783949 # msg1783949 date = 1270718043]
Καλως!
[/ Quote]καλημερα!!!ο πιλοτος συνετριβη???
Μη βγαίνεις γιατί ο jokerx θα στη πει.Χαχα..καλημερα ειπα να το αλλαξω και να βαλω κατι που να ειναι εναρμονισμενο, με το περιβαλλον που με φιλοξενει!!!!
μου εχουν πει στο θρεντ αυτο.... οτι εχω το ελευθερο!!Μη βγαίνεις γιατί ο jokerx θα στη πει.
Πράγματι αυτό είναι το νήμα για τα των ημερησίων ενημερώσεων.μου εχουν πει στο θρεντ αυτο.... οτι εχω το ελευθερο!!
Φίλε μου, η Κατερίνα είναι αξιόλογη κοπέλα αλλά το ίδιο μουνί συνέχεια, το βαριέσαι.Τα ήξερα αυτά φίλε jockerx απο χθες πριν ξεκινήσει το 30αρι.Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή κίνηση.Πάντως άν κρίνω απο τον κόσμο που μπήκε μέσα όσο ήμουν εκεί μάλλον καλά πήγε.Πάντως είναι πολύ καλύτερη απο πολλές στουντιακές.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα 150 που έδωσα στην άννα τη Σέρβα.Με την Κατερίνα περνάω πολύ καλύτερα.Και 30 και 40 να πάει δεν την αλλάζω.
Ξαφνικός ντόρος?Πάρε άλλη μια κριτική για Πένυ από tak7 0 στα 0. Πολύ καλή η Πένυ! Καλώς ήρθες tak7 στη παρέα μας!Αυτό να το βάλω να σε καλοσωρίσω στα νέα μέλη.Δεν διαφωνω....απλα πιστευω οτι ειναι κι αλλες που τιμουν τα λεφτα τους και παρεχουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες....απλα μου προκαλεσε εντυπωση ο ξαφνικος ντορος για την ΠΕΝΥ!!!!!
Την εχω στο προσεχες προγραμμα μου...Ξαφνικός ντόρος?Πάρε άλλη μια κριτική για Πένυ από tak7 0 στα 0. Πολύ καλή η Πένυ! Καλώς ήρθες tak7 στη παρέα μας!Αυτό να το βάλω να σε καλοσωρίσω στα νέα μέλη.
Να πας incognito μην σε αναγνωρίσει.Την εχω στο προσεχες προγραμμα μου...
Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα με αναγνωρισει...γιατι σε ανυποπτο χρονο θα την επισκεφτω...μου αρεσει να αποσυντονιζω με την γραφη μου...οσον αφορα τις επισκεψεις μου.... και σε ποια εργαζομενη θα παω!!!!Να πας incognito μην σε αναγνωρίσει.
1.Γουστάρεις να γαμάς κομοδίνο; (Αννα-Φ65 άνω)
Έχει την πλάκα του όταν ξέρεις τον χειρισμό και κάνεις κουμάντο εσύ.LOL. Το έχω το βίτσιο, τ' ομολογώ...
Γιατί το λέτε αυτό κ.Πύραυλε;Κύριε Τζόκερεξ,
πρέπει να παραδεχθείτε δημόσια, ότι είστε αγκιτάτορας.
Σας αρέσει να αγκιτάρετε.
Οι αγκιτάτσιες είναι καθημερινές σας επιδιώξεις.
Παραδεχθείτε το!