PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
H Πενυ ή ο jockerx ?
Και οι δυο
H Πενυ ή ο jockerx ?
Και οι δυο
Θὰ πρέπῃ νὰ εἶναι κᾶτι ἐξαιρετικὸν λοιπόν! [size=15pt]Φθάνη νὰ μὴν ὑπερτιμηθῇ.[/size]
Απο την οποια ειναι καλυτερη κατα την ταπεινη μου αποψη!Μιλαω για το σερβις οχι για την εμφανισηΚι ο μύθος πλάθεται καλά..ως άλλη Άννα-Σέρβα...
Προσωπικα εχω περασει καλυτερα με την Πενυ, παρα με την Αννα.Απο την οποια ειναι καλυτερη κατα την ταπεινη μου αποψη!Μιλαω για το σερβις οχι για την εμφανιση
σωστο.Προσωπικα εχω περασει καλυτερα με την Πενυ, παρα με την Αννα.
Δεν μπαινω σε διαδικασια συγκρισης εμφανισης, γιατι αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο.........
Πρέπει να επανεξεταστεί η περίπτωση της Πένυς...Θὰ πρέπῃ νὰ εἶναι κᾶτι ἐξαιρετικὸν λοιπόν! Φθάνει νὰ μὴν ὑπερτιμηθῇ.
Kαι τα δύο.Εξαρτάται από την προσωπικότητα της κοπέλας να επιβάλει τους δικούς της κανόνες για τους πελάτες της.Αν θέλει να έχει τακτικό πελατολόγιο.ενταξει...η τσατσα εκει ειναι πολυ ευγενικη και γενικως τα
δωματια πολυ περιποιημενα σε σχεση με τα υπολοιπα της γυρω περιοχης,
ειναι καποιοι που τα μετρανε αυτα και το προτιμουν...αλλα και οι κοπελες
πανω απο το μεσο ορο συνηθως εμφανισιακα...[size=10pt][size=10pt]τελικα στις υπηρεσιες της κοπελας
παιζει ρολο το μπουρδελο η ειναι καθαρα θεμα της ιδιας,αυτο δε
το'χω καταλαβει ακομα...[/size][/size]
Σαφως και πρεπει, γιατι πολυδιαφημιζεται απο πολλους εδω μεσα και δεν καταλαβαινω τον λογο....ξαφνικα βγηκαν οι υπολοιπες ολες Β' Εθνικη??..Σε καθε περιπτωση το καθε σκεπτομενο μελος, ας βγαλει τα συμπερασματα του!!!!!!!!!!!Πρέπει να επανεξεταστεί η περίπτωση της Πένυς...
Παιχτούρα το δικό μου σκεπτικό είναι αντιστρόφως ανάλογο από το δικό σου.Σαφως και πρεπει, γιατι πολυδιαφημιζεται απο πολλους εδω μεσα και δεν καταλαβαινω τον λογο....ξαφνικα βγηκαν οι υπολοιπες ολες Β' Εθνικη??..Σε καθε περιπτωση το καθε σκεπτομενο μελος, ας βγαλει τα συμπερασματα του!!!!!!!!!!!
Ακριβως ετσι.Παιχτούρα το δικό μου σκεπτικό είναι αντιστρόφως ανάλογο από το δικό σου.
Επειδή την Πένυ την είχα τιμήσει στο Πιπίνου 118 πριν από ένα έτος περίπου:
Τότε είχε χρονόμετρο στον εγκέφαλο.Ίσως η ιδιοκτησία της το επέβαλε.Βλακεία τους πάντως.
Έγκριτοι συναγωνιστές αναφέρουν οτι άλλαξε άρδην προς το καλύτερο.
Μ'αυτό το σκεπτικό αξίζει επανεξέτασης.
κοιτα. λιγο πολυ αν το παρατηρησεις ΠΑΝΤΑ γινονταν αυτο στο σιτε.Σαφως και πρεπει, γιατι πολυδιαφημιζεται απο πολλους εδω μεσα και δεν καταλαβαινω τον λογο....ξαφνικα βγηκαν οι υπολοιπες ολες Β' Εθνικη??..Σε καθε περιπτωση το καθε σκεπτομενο μελος, ας βγαλει τα συμπερασματα του!!!!!!!!!!!
"Πίπες με δόσεις, ο Θεοδόσης..." που λένε;οχι ρε άστο το παιδί να ξαναπάει,... να ρίξει και το υπόλοιπο γαμήσι !
Οχι, δεν εχω παει με την Πενυ....απλα μια σκεψη διατυπωσα!!!!!!κοιτα. λιγο πολυ αν το παρατηρησεις ΠΑΝΤΑ γινονταν αυτο στο σιτε.
κατα περιοδους ειναι και αλλη η κοπελα που τυγχανει μεγαλυτερης αναγνωρισης απο το κοινο εδω μεσα.
οπως παλια γινονταν με την αννα, ποιο παλια με την σονια, την βανεσσα κτλ κτλ
ασε που η κοπελα ειναι καινουργια και στο σιτε οπότε σαν καινουργια παρουσια εδω σου τραβαει το ενδιαφερον.
εγω δεν πιστευω αυτο που λες δηλαδη την διαφημιση διοτι η κοπελα προφανως θα κανει καλα την δουλεια της. εκτος αν εχεις παει και περασες χαλια οποτε και εχεις λογο να αμφισβητεις τα λεγομενα των υπολοιπων.
και εγω διαφωνω με την διαφημιση γενικα αλλα αν το αξιζει η κοπελα καλα κανουν τα παιδια!
Δεν διαφωνω....απλα πιστευω οτι ειναι κι αλλες που τιμουν τα λεφτα τους και παρεχουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες....απλα μου προκαλεσε εντυπωση ο ξαφνικος ντορος για την ΠΕΝΥ!!!!!Παιχτούρα το δικό μου σκεπτικό είναι αντιστρόφως ανάλογο από το δικό σου.
Επειδή την Πένυ την είχα τιμήσει στο Πιπίνου 118 πριν από ένα έτος περίπου:
Τότε είχε χρονόμετρο στον εγκέφαλο.Ίσως η ιδιοκτησία της το επέβαλε.Βλακεία τους πάντως.
Έγκριτοι συναγωνιστές αναφέρουν οτι άλλαξε άρδην προς το καλύτερο.
Μ'αυτό το σκεπτικό αξίζει επανεξέτασης.
Δεν διαφωνω....απλα πιστευω οτι ειναι κι αλλες που τιμουν τα λεφτα τους και παρεχουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες....απλα μου προκαλεσε εντυπωση ο ξαφνικος ντορος για την ΠΕΝΥ!!!!!
Στη Πένυ πήγα δύο φορές πρόσφατα. Την πρώτη φορά ήταν αρκετά καλή, αν και με ενόχλησε λιγάκι το γεγονός πως υποκρίνεται απροκάλυπτα.
Τη δεύτερη υπερβολικά βιαστική. Κάναμε πάνω-κάτω ότι και στη www.bourdela.tv/content/view/2451/224/#jreview_13729]κριτική[/url], δεν έμεινα ευχαριστημένος , με απογοήτευσε.
Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια άτυχη στιγμή.
Χθεσινή επίσκεψη-επανεξέταση στην Πένυ-Κων/λεως 80 η οποία είχε μείνει μετεξεταστέα τον Απρίλιο του 2009 στο Πιπίνου 118.Θὰ πρέπῃ νὰ εἶναι κᾶτι ἐξαιρετικὸν λοιπόν! Φθάνει νὰ μὴν ὑπερτιμηθῇ.
Τι ρωτάς τώρα;Ωραίο μωρό, εθνικότητα?