ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ολες για καποιο λογο γαμιουνται
εγω αμα ειχα εγγονα τη ροδικα θα της ζητουσα να κοιματε με τον παππου της κανα βραδι που και που... και σα γεροπορνος οταν θα κοιμοταν θα ετριβα το μαραμενο καυλι μου πανω στο πεταχτο κωλαρι της..
εγω αμα ειχα εγγονα τη ροδικα θα της ζητουσα να κοιματε με τον παππου της κανα βραδι που και που... και σα γεροπορνος οταν θα κοιμοταν θα ετριβα το μαραμενο καυλι μου πανω στο πεταχτο κωλαρι της..
σονια,χριστινα,αθηνα,αλισια,αννα ρωσιδαΠοια κατά το γούστο σου είναι η ωραιότερη στη Φυλης ?
Χθες που της γυαλιζα τις τρυπουλες και την είχα και μπρουμητα σκέφτηκα τι μεγάλες
μαλακιες γράφουν εδώ μέσα, έχει ένα κωλι να το γλυφεις και να ζαλιζεσαι, να το κάνεις
μαξιλαρακι και να ξαποστενεις πάνω του, ΤΕΛΕΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ, και γραφανε χαζομάρες για κυτταρίτιδα και ότι να ναι.
λες να υπαρχει περιπτωση να ρουφηξες και τον κρεμπιε του υπεργηρου? :S :S :Sαστους να λενε...
εγω εχωσα τη γλώσσα μου 3-4 ποντους μεσα στο κωλαρακι της και το γυαλιζα... το μωρο ετρεμε απο καυλα...
το μουνακι απο κατω εσταζε μελι και το ρουφουσα να μην παει χαμενο...
αστους να λενε... απλα δεν ξερουν να περνανε καλα.
σονια,χριστινα,αθηνα,αλισια,αννα ρωσιδα
αστους να λενε...
εγω εχωσα τη γλώσσα μου 3-4 ποντους μεσα στο κωλαρακι της και το γυαλιζα... το μωρο ετρεμε απο καυλα...
το μουνακι απο κατω εσταζε μελι και το ρουφουσα να μην παει χαμενο...
αστους να λενε... απλα δεν ξερουν να περνανε καλα.
λες να υπαρχει περιπτωση να ρουφηξες και τον κρεμπιε του υπεργηρου? :S :S :S
Χοτβενόμ για σένα ποιες είναι οι ομορφοτερες??
Πικερ τι εχεις να πεις για τα γαμησια της Ροντικας με τροφιμους των καπη?Ρε μαλάκα Hot Venom η Ντορίνα από Κολωνού 11 είναι 10 κλάσεις ανώτερη γκόμενα από τη Ροντίκα.
Γαμώ τα γούστα σας μέσα.
ή γιαννα και ή ανδριαννα τι το όμορφο έχουν?1η με διαφορά η Σαντρα Φ109β 2η βάρδια
2η Ρενατα Φ66
3η Ναταλι Φωκ η μοντελε
4η Ελληνοουκρανεζα λόγω καβλας στο γαμησι
5η Γιάννα Μαραθώνος 59β
6η Αντριαννα Κολ 30β (όταν έχει μαύρο το μαλλί)
7η Αννα Ιλόνα
8η Ντορινα
Ρε μαλάκα Hot Venom η Ντορίνα από Κολωνού 11 είναι 10 κλάσεις ανώτερη γκόμενα από τη Ροντίκα.
Γαμώ τα γούστα σας μέσα.
Ρε μαλάκα Hot Venom η Ντορίνα από Κολωνού 11 είναι 10 κλάσεις ανώτερη γκόμενα από τη Ροντίκα.
Γαμώ τα γούστα σας μέσα.
πικερ η Ντορινα αμα ηταν εγγονα σου 18+ θα της εριχνες υπνωτικο στο γαλατακι της για να γλειψεις τις τρυπουλες της ??