Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ή γιαννα και ή ανδριαννα τι το όμορφο έχουν?

Μοντελε κορμιά στητα βυζακια ωραία πατουσάκια κωλαρακια γλυκα,
Βαριέμαι να γραφω αλλά, αυτές μ αρέσουν γούστα είναι αυτά,

Εδώ σε άλλους αρέσει η πειραιωτισα που εγώ άμα την δω φεύγω τρέχοντας.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Πατουσακια ωραία ή γιαννα που πατάει ξυπωλητη και είναι ξςβαμμεβα τα νύχια της?? Ή ντορινα εκτός από ακωλη είναι και αβυζη

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
τυπε εχεις δικιο,ο γερος ρουφαγε σαν να μην υπαρχει αυριο,οχι οτι υπαρχει δηλαδη,και μετα πηγε να φιλησει τα εγγονια του,μετα σου λεει το παιδι μου εχει πυρετο,το κολλησαν τα αλλα παιδακια στο σχολειο :S :S :S
Ρε τον πούστη τον κωλόγερο! :2funny:
Χρωστά χάρη στους παγκοσμιοποιούντες που διέλυσαν το παραπέτασμα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Τύπε έχει αυτό το στεναχωρημένο αθώο προσωπάκι που θέλεις να το βλέπεις να κλαίει όλη την ώρα.  :grin:

τι λες να το παρτουζωσουμε το Ντορινακι να κλαψει απο το πολυ γαμησι ?
κερναω..

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πατουσακια ωραία ή γιαννα που πατάει ξυπωλητη και είναι ξςβαμμεβα τα νύχια της?? Ή ντορινα εκτός από ακωλη είναι και αβυζη

Εκτός από βυζάρες δεν έχει κάτι που να μου αρέσει,  η Γιάννα φοράει φλιπ φλοπ
και έχει από τα πιο καλοσχηματισμενα ποδαράκια δαχτυλακια που της τα έχω πιπιλησει αρκετές φορές.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Εκτός από βυζάρες δεν έχει κάτι που να μου αρέσει,  η Γιάννα φοράει φλιπ φλοπ
και έχει από τα πιο καλοσχηματισμενα ποδαράκια δαχτυλακια που της τα έχω πιπιλησει αρκετές φορές.
ή σαντρα είναι αβυζη

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Κι εμάς τα ίδια Πορνε μου, μόνο τον καημενουλη τον Νταγκερ τον φολιασε κι έχει τρελαθεί... Μπουαχαχαχα
τι να με φολιασει ρε μπουχεχεχεσα.εγω δεν γαμαω πουτανες γιατι δεν εχω γκομενα,γουσταρω να ριχνω απαξιωκα γαμησια.το οτι δεν γαματε και μονο γλυφετε εχει να πει πολλα ακομα και για τη σαντρα ορνιο.αλλα που να καταλαβεις εσυ παιζει να πιστευεις πως ειναι 23 και τουριστρια απο νορβηγια.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τι να με φολιασει ρε μπουχεχεχεσα.εγω δεν γαμαω πουτανες γιατι δεν εχω γκομενα,γουσταρω να ριχνω απαξιωκα γαμησια.το οτι δεν γαματε και μονο γλυφετε εχει να πει πολλα ακομα και για τη σαντρα ορνιο.αλλα που να καταλαβεις εσυ παιζει να πιστευεις πως ειναι 23 και τουριστρια απο νορβηγια.

Εγώ μόνο χθες ΡΟΥΛΗ, την εχυσα 2 φορές, αλλά πρώτα τις γλυφουμε τις γυναίκες για να καβλωσουνε.

Έχει φανεί σε όλους πόσο μπουλης και άσχετος από γυναίκες είσαι,  όσο περισσότερο μιλάς τόσο πιο ρόμπα γίνεσαι... Αχαχαχα

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Εγώ μόνο χθες ΡΟΥΛΗ, την εχυσα 2 φορές, αλλά πρώτα τις γλυφουμε τις γυναίκες για να καβλωσουνε.

Έχει φανεί σε όλους πόσο μπουλης και άσχετος από γυναίκες είσαι,  όσο περισσότερο μιλάς τόσο πιο ρόμπα γίνεσαι... Αχαχαχα
το οτι δεν γλυφω πουτανες που τις γλυφει η μιση αθηνα και το πακισταν με κανει ρομπα και μπουλη... Ρομπας εισαι με αυτα που πιστευεις.μια πουτανα που απο το 10ρικο απετυχε στα στουντιο,ξαναγυρισε στο 10ρικο και απετυχε σαν κολ γκερλ..το ανωτερο που εφτασε ειναι το 20αρικο και με μειωμενη δουλεια...και τωρα εσυ μου τη θεοποιεις?ρε αποτυχημενε μακαρι ναγλυφες μουνακια που γλυφω εγω

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
το οτι δεν γλυφω πουτανες που τις γλυφει η μιση αθηνα και το πακισταν με κανει ρομπα και μπουλη... Ρομπας εισαι με αυτα που πιστευεις.μια πουτανα που απο το 10ρικο απετυχε στα στουντιο,ξαναγυρισε στο 10ρικο και απετυχε σαν κολ γκερλ..το ανωτερο που εφτασε ειναι το 20αρικο και με μειωμενη δουλεια...και τωρα εσυ μου τη θεοποιεις?ρε αποτυχημενε μακαρι ναγλυφες μουνακια που γλυφω εγω

Ε τότε τι κάνεις εδώ μέσα χαραμιζεσαι... Αχαχαχα

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Εγώ γλυφω τις πουτανες γιατί μου αρέσει να χύνουν για την παρτη μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom