HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σιγά το μπάζο τη Ροδίκα.
Πορνε μου, εσένα πρέπει να σου βρούμε καμμια θύμα τραφφικινγκ
για να γουστάρεις... Μπουαχαχαχα
Σιγά το μπάζο τη Ροδίκα.
Ρε μαλάκα έχουν δίκιο. Καταρχήν η γκόμενα έχει σκληρές πατούσες. Δεν βάζει κρεμούλα.
Αυτην παντρευεσαι δλδ??εγω πάντως χτες της ρουφηξα το κωλαντερο.. πεντακαθαρη, ροδονερο έβγαζε το κωλι της κα τα το επινα...
εγω πάντως χτες της ρουφηξα το κωλαντερο.. πεντακαθαρη, ροδονερο έβγαζε...
Πορνε μου ΖΗΛΕΥΩ, την άλλη φορά που το είπες το είχα σημειώσει στο μυαλό μου
να της κάνω βαθύ γλυφοκωλι, και σήμερα που την πήρα το ΞΕΧΑΣΑ!!!
Αυτην παντρευεσαι δλδ??
Δεν τα ξεχνανε αυτα... φαντάσου της άρεσε τόσο που ηταν στα 4 το στηθος της ακουμπούσε
στο στρωμα και με τα χερια της ανοιγε τα κωλομαγουλα της για να την γλειφω καλυτερα.
To do Rodica Tushy linking
Το σημειωσα!!!
Υ.Γ. Φταίνε κι αυτά τα μπλε ματάκια της που με ζαλισανε, ήτανε κούκλα η ρουφιανα σήμερα.
Μου σκάει ακόμα γλωσσόφιλα και ακάποτο τσιμπούκι.To do Rodica Tushy linking
Το σημειωσα!!!
Υ.Γ. Φταίνε κι αυτά τα μπλε ματάκια της που με ζαλισανε, ήτανε κούκλα η ρουφιανα σήμερα.
Μου σκάει ακόμα γλωσσόφιλα και ακάποτο τσιμπούκι.
Ρενατάκι δεν πας τύπε;Κι εμάς τα ίδια Πορνε μου, μόνο τον καημενουλη τον Νταγκερ τον φολιασε κι έχει τρελαθεί... Μπουαχαχαχα
Ρενατάκι δεν πας τύπε;
Και εμένα με είχε πακετώσει τότε στο Κ.11 πάνω,αλλά έχω πάρει το Ροδικο-αίμα μου πίσω 5 φορές από τότε.Κι εμάς τα ίδια Πορνε μου, μόνο τον καημενουλη τον Νταγκερ τον φολιασε κι έχει τρελαθεί... Μπουαχαχαχα
Και εμένα με είχε πακετώσει τότε στο Κ.11 πάνω,αλλά έχω πάρει το Ροδικο-αίμα μου πίσω 5 φορές από τότε.
Της το μουλιασα το λουλούδι της
εγω πάντως χτες της ρουφηξα το κωλαντερο.. πεντακαθαρη, ροδονερο έβγαζε το κωλι της και το επινα...
της εκανα εγω γλειφοκώλι-μούνι πριν μερικες μερες
Δεν τα ξεχνανε αυτα... φαντάσου της άρεσε τόσο που ηταν στα 4 το στηθος της ακουμπούσε
στο στρωμα και με τα χερια της ανοιγε τα κωλομαγουλα της για να την γλειφω καλυτερα.
Εσεις οι τρεις εχετε συνειδητοποιησει οτι δινετε γλωσσοφιλα ο ενας στο αλλο;