Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
εκανε και ναζια στο ραμολι βλεπω η ροδικα.ειναι συνηθισμενη να ξερεις στους μελατους.η αγαπημενη πελατεια της.
ελεος πραγματικα..σε αναλογες περιπτωσεις τους λεγανε οι τσατσαδες'αυτη ειναι στην ηλικια της εγγονης σου,πηγαινε αλλου',η αλλη μονο που δεν τον τσιμπουκωσε στο σαλονι τον ρογε :S :headbang: :S

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
ελεος πραγματικα..σε αναλογες περιπτωσεις τους λεγανε οι τσατσαδες'αυτη ειναι στην ηλικια της εγγονης σου,πηγαινε αλλου',η αλλη μονο που δεν τον τσιμπουκωσε στο σαλονι τον ρογε :S :headbang: :S
αναδουλειες τυπε,ευτυχως καποιες σαν τη ροδικα κανουν κουμαντα και σε 2α και 3α πορτοφολια γιατι αλλιως θα επεφταν στη πορνεια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
οχι,ηθελα να παω με ολα αυτα που εχω ακουσει  για να σχηματισω  δικη μου γνωμη αλλα μετα απο αυτο δεν..θα μου πεις επεσες απο τα συννεφα?εδω παιρνουν πακι,αφγανους,σουδανους,σε λιγο θα παιρνουν και τους πακι που εχουν πια γινει γεροι και ειναι χρονια στην Ελλαδα.αλλα καντο διακριτικα γαμω την πουτανα μου,μην καυλαντιζεις μαζι του,εστω και για την ψευδαισθηση,οτι δεν ειναι ολοι το ιδιο στο σαλονι,δηλαδη τι,σε αναγκαζει κανεις να παρεις το χουφταλο?αφου εχεις πελατεια.αρα εισαι τελειωμενη εντελως :vomit:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
75.008
Πόντοι
41.129
εγω παντως καυλωσα που την εβλεπα να την πεφτει  στον παππου...
ουτε σε εμας τα νιατα δεν κανει τετοια..
τετοιο ναζι τετοια γλυκα που εσταζε δυσκολα θα αντιστεκοταν καποιος...
περασα δωματιο μετα τον παππού, θα ηθελα να εβλεπα αε τι κατασταση θα εβγαινε απο το δωματιο το γεροντι...

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
οχι,ηθελα να παω με ολα αυτα που εχω ακουσει  για να σχηματισω  δικη μου γνωμη αλλα μετα απο αυτο δεν..θα μου πεις επεσες απο τα συννεφα?εδω παιρνουν πακι,αφγανους,σουδανους,σε λιγο θα παιρνουν και τους πακι που εχουν πια γινει γεροι και ειναι χρονια στην Ελλαδα.αλλα καντο διακριτικα γαμω την πουτανα μου,μην καυλαντιζεις μαζι του,εστω και για την ψευδαισθηση,οτι δεν ειναι ολοι το ιδιο στο σαλονι,δηλαδη τι,σε αναγκαζει κανεις να παρεις το χουφταλο?αφου εχεις πελατεια.αρα εισαι τελειωμενη εντελως :vomit:
οταν ηταν κολωνου 11 πηγα να τη δοκιμασω.στο σαλονι ημουν με 5-6 πακιστανους και ενα ακομα παλικαρι Ελληνα κατω των 27 ετων.ηρθαν κανα 2 πακιστανοι ακομα.ολοι οι πακι ηταν πανω απο 40 και κουρασμενοι λογω δουλειας και οχι ηλικιας.ενω εμας μας ειπε ενα απλο περιμενετε ο τσατσος,οταν μπηκαν οι τελευταιοι πακιστανοι αρχισε να λεει τωρα θα βγεο το κοριτσι,ειναι κουκλαρα και δεν βιαζεται και φιλαει και ελευθερα πιασηματα και μονο πιπα δεν τους εκανε για την αναμονη τους.βγηκε η κοπελα με τα μουτρα στο πατωμα και τη κλασανε τα πακια.και το αλλο παλικαρι που ηταν εκανε παραπονα για τα μουτρα της αλλα εγω μπηκα να δοκιμασω.φυσικα και καταλαβα γιατι προτιμούσε τους πακιστανους ο τσατσος σε συννενοηση με τη κοπελα,επειδη χυνουν στο 3λεπτο και δεν τη πειραζει η βρωμα και επειδη βγαζει ευκολα τη συνευρεση.εγω και τη γαμουσα δυνατα και αντεχα και με κοιτουσε με μισος ακομα και ας φορουσα πακο ραμπαν αρωμα και ημουν μπανιαρισμενος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
οχι,ηθελα να παω με ολα αυτα που εχω ακουσει  για να σχηματισω  δικη μου γνωμη αλλα μετα απο αυτο δεν..θα μου πεις επεσες απο τα συννεφα?εδω παιρνουν πακι,αφγανους,σουδανους,σε λιγο θα παιρνουν και τους πακι που εχουν πια γινει γεροι και ειναι χρονια στην Ελλαδα.αλλα καντο διακριτικα γαμω την πουτανα μου,μην καυλαντιζεις μαζι του,εστω και για την ψευδαισθηση,οτι δεν ειναι ολοι το ιδιο στο σαλονι,δηλαδη τι,σε αναγκαζει κανεις να παρεις το χουφταλο?αφου εχεις πελατεια.αρα εισαι τελειωμενη εντελως :vomit:
Μπορει να της θυμισε τον παππού της πισω στην πατριδα
Συγκινηθηκε απο τον γερακο και ηθελε να ανταποδώσει με ενα βαθυ τσιμπούκι

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
εγω παντως καυλωσα που την εβλεπα να την πεφτει  στον παππου...
ουτε σε εμας τα νιατα δεν κανει τετοια..
τετοιο ναζι τετοια γλυκα που εσταζε δυσκολα θα αντιστεκοταν καποιος...
περασα δωματιο μετα τον παππού, θα ηθελα να εβλεπα αε τι κατασταση θα εβγαινε απο το δωματιο το γεροντι...
Γιατί ο παππούς είναι εύκολος πελάτης.Τον αφήνει σύξυλο και φεύγει.Τι θα κάνει ο παππούς; Θα ζητήσει τα λεφτά επειδή δεν τελείωσε;
Θα φάει ξεχέσιμο: " Εμ στην ηλικία σου, πως θα τελειώσεις;;; Που μας ήθελες και πιτσιρίκες!!! "

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
οταν ηταν κολωνου 11 πηγα να τη δοκιμασω.στο σαλονι ημουν με 5-6 πακιστανους και ενα ακομα παλικαρι Ελληνα κατω των 27 ετων.ηρθαν κανα 2 πακιστανοι ακομα.ολοι οι πακι ηταν πανω απο 40 και κουρασμενοι λογω δουλειας και οχι ηλικιας.ενω εμας μας ειπε ενα απλο περιμενετε ο τσατσος,οταν μπηκαν οι τελευταιοι πακιστανοι αρχισε να λεει τωρα θα βγεο το κοριτσι,ειναι κουκλαρα και δεν βιαζεται και φιλαει και ελευθερα πιασηματα και μονο πιπα δεν τους εκανε για την αναμονη τους.βγηκε η κοπελα με τα μουτρα στο πατωμα και τη κλασανε τα πακια.και το αλλο παλικαρι που ηταν εκανε παραπονα για τα μουτρα της αλλα εγω μπηκα να δοκιμασω.φυσικα και καταλαβα γιατι προτιμούσε τους πακιστανους ο τσατσος σε συννενοηση με τη κοπελα,επειδη χυνουν στο 3λεπτο και δεν τη πειραζει η βρωμα και επειδη βγαζει ευκολα τη συνευρεση.εγω και τη γαμουσα δυνατα και αντεχα και με κοιτουσε με μισος ακομα και ας φορουσα πακο ραμπαν αρωμα και ημουν μπανιαρισμενος.
αν βρωμαγες δηλαδη,ησουν απο τον Νιγηρα,70 χρονων σαπιος και με τσαπου 3 εκατοστα σε στυση δε θα χε προβλημα το διποδο :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Μπορει να της θυμισε τον παππού της πισω στην πατριδα
Συγκινηθηκε απο τον γερακο και ηθελε να ανταποδώσει με ενα βαθυ τσιμπούκι
:2funny: :2funny: :2funny: μυστη ειναι και μερακληδες οι γεροντες.αντι να παρει κανα δωρο στην εγγονη του μπορει να σταξε καμια πενηνταρου παραπανω στα ενδοτερα για να της ριξει και κανα κρεμπιε, δε θα μου φανει περιεργο :headbang: :headbang: :S :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Γιατί ο παππούς είναι εύκολος πελάτης.Τον αφήνει σύξυλο και φεύγει.Τι θα κάνει ο παππούς; Θα ζητήσει τα λεφτά επειδή δεν τελείωσε;
Θα φάει ξεχέσιμο: " Εμ στην ηλικία σου, πως θα τελειώσεις;;; Που μας ήθελες και πιτσιρίκες!!! "
τυπε εχει κουμπωσει το μπλε ο ροςγε πριν παει,δεν ειναι μαλακας :S :S :S

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
το πελατοζητιανος τον εκπροσωπει απολυτα.τελευταια οταν νιωθω πως παω να πιαστω κοροιδο για κατι η παω να κανω μια εξευτελιστικη κινηση,φωναζω το νικνειμ του χοτ βενομ και ερχομαι στα ισια μου.ολες αυτες οι εικονες καταντιας που περνανε απο το μυαλο μου με το νικνειμ του με αποτερεπουν απο καθε ηλιθια ενεργεια.

Ρε Ναυαγιο,1ο παγκοσμιο παράδειγμα κομπλεξισμου,
Πρώτο Υπέρ Παρατραγουδο του μπουρδέλα, εδώ μου
Κρυφτηκες... Αχαχαχα

Που λες, όσο εσύ κλαψουριζεις εδώ μέσα, εγώ καταγαμουσα
το μωράκι που πρέπει να σε έχει φολιασει για να έχεις
τέτοιο κόμπλεξ μαζί της... Αχαχαχα

Της το μουλιασα το λουλούδι της και μου τον μουλιασε,
Πριν της τα δώσω πισοκολλητα ακούγοντας τις γλυκιες φωνουλες
της από το σφυροκοπημα....

Ζηλευεις; ...... Αχαχαχα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
75.008
Πόντοι
41.129
Ρε Ναυαγιο,1ο παγκοσμιο παράδειγμα κομπλεξισμου,
Πρώτο Υπέρ Παρατραγουδο του μπουρδέλα, εδώ μου
Κρυφτηκες... Αχαχαχα

Που λες, όσο εσύ κλαψουριζεις εδώ μέσα, εγώ καταγαμουσα
το μωράκι που πρέπει να σε έχει φολιασει για να έχεις
τέτοιο κόμπλεξ μαζί της... Αχαχαχα

Της το μουλιασα το λουλούδι της και μου τον μουλιασε,
Πριν της τα δώσω πισοκολλητα ακούγοντας τις γλυκιες φωνουλες
της από το σφυροκοπημα....

Ζηλευεις; ...... Αχαχαχα

τυπε ηταν κανα γεροντι στο σαλονι σημερα ?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ΚΑΠΗ το έχετε κάνει το 109 βρε Ροδικοκαψούρηδες;;;

Hot Venom σεβαστή η γνώμη σου και η άποψή σου αλλά εκεί που κλάνει η Σόνια,η Τζούλια,η Έλενα,η Άννα-Ιλόνα,η Χριστίνα,άντε να βάλω και το Ρενατάκι,εκεί λοιπόν που κλάνουν όλες αυτές,βγαίνει το μυγόχεσμα η Ροδίκα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε ηταν κανα γεροντι στο σαλονι σημερα ?

Όχι άρχοντα ήταν άδειο το μαγαζί και την κράτησα στο δωμάτιο κάνα 20αλεπτο πλας.

Υ.Γ. Ρε το ΡΟΥΛΗ τον Νταγκερ φορούσε και παρκέ ρομπάν και την έφαγε τη φολιτσα του
    .... Αχαχαχα,  έπαθε ψυχολογικό το παιδί μας.... Μπουαχαχαχα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ΚΑΠΗ το έχετε κάνει το 109 βρε Ροδικοκαψούρηδες;;;

Hot Venom σεβαστή η γνώμη σου και η άποψή σου αλλά εκεί που κλάνει η Σόνια,η Τζούλια,η Έλενα,η Άννα-Ιλόνα,η Χριστίνα,άντε να βάλω και το Ρενατάκι,εκεί λοιπόν που κλάνουν όλες αυτές,βγαίνει το μυγόχεσμα η Ροδίκα.

Ντιγκ εντελώς φιλικά λες μεγάλες κουταμαρες,
Σονια τη έχω πάρει 2 φορές και σκεφτόμουν ότι πιο όμορφη είναι η ελληνοουκρανεζα
Ρενατα,  η 'πρωην καψουρα' μου, η Ροδίκα μου αρέσει περισσότερο ακόμα κι από αυτή
Ιλόνα, κι αυτή 'πρωην', αλλά δε λέω τίποτα γιατί ζηλεύει και θα με βριζει πάλι... Αχαχαχα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Hot,εντελώς φιλικά:

Με εμένα και σε εμένα να κόψεις τους χαρακτηρισμούς-είτε αφορούν το πρόσωπό μου,είτε αφορούν την άποψή μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom