ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
οχι δεν μου εκανε ακαποτο τσιμπουκι μεταξυ δεν κανω τετοια
Γιωργιο το ξερει ο Πικερ οτι του γαμουσες την γκομενα?οχι δεν μου εκανε ακαποτο τσιμπουκι μεταξυ δεν κανω τετοια
Γιωργο ο Πικερ υποστηριζει οτι οσοι τη γαμησανε ειναι και γκομενοι της,της το υπενθμιζε αυτο και ειναι ο λογος που τσακωθηκαν,Αρα αφου τη γαμουσε,γαμησες τη γκομενα του :Sδεν ξερω αλλα δεν τα ειχανε
ποιο,οτι ειναι και γκομενοι της?η οτι της το ελεγε με τα αποτελεσματα που ολοι βιωσαμε?με τελικη καταληξη να γινει το ολο σκηνικο με τον γυφτοκατμαν? :Sβλακεια ειναι αυτο
ποιος θεωρεις ειναι ο λογος?το γκομενοι της ειναι βλακεια εχω θεωρω αλλος ειναι ο λογος που χωρισανε αλλα ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια
Πελατοζητιάνος.Ωραία εύηχη λέξις! Με νόημα και δυναμική!800 μου δινει οταν καθομαι σπιτι ρε ναυαγιο 2800 οταν δουλευω.ναι η δικη σου παρουσια ειναι πολυ σημαντικη,εισαι ο μονος πελατοζητιανος για χαρη πορνης.
Ξέρει κανείς τι λένε τα πέντε μουνέτα στο δωμάτιο; Η είναι μουνέτα-σαλονέτα-κουζινέτα;Live tora
Λιοσίων 73α: Πέντε μουνέτα
Αμέλια και η Άντζελα,ξανθά μουναροπιπινέτα να τα πιεις στο ποτήρι!
Αγγελικά προσωπάκια,ωραία σωματάκι-με τα λεμονάτα βυζάκια τους και τα ολοστρόγγυλα κωλιά τους!
Αλίσια,λίγο πιο ασχημούλα αλλά συμπαθητική!
Κωνσταντίνα,ψηλή,λεπτή,συνηθισμένη φατσούλα και ωραίο σωματάκι!
Λορεντάνα,ξανθιά με πιο θηλυκό-μεστωμένο πρόσωπο αλλά με κυτταριδοκώλο!
Χάδια,αγκαλιές,φιλιά,κωλοτριψίματα,
κωλοχαστουκάκια μεταξύ τους στο σαλόνι οι τρεις ξανθοπιπίνες!
το πελατοζητιανος τον εκπροσωπει απολυτα.τελευταια οταν νιωθω πως παω να πιαστω κοροιδο για κατι η παω να κανω μια εξευτελιστικη κινηση,φωναζω το νικνειμ του χοτ βενομ και ερχομαι στα ισια μου.ολες αυτες οι εικονες καταντιας που περνανε απο το μυαλο μου με το νικνειμ του με αποτερεπουν απο καθε ηλιθια ενεργεια.Πελατοζητιάνος.Ωραία εύηχη λέξις! Με νόημα και δυναμική!
σιγα μην θιγεται ο ανειδικευτος εθελοντης τσατσος.Κατανοητό αλλά τον θίγεις.Τέλος πάντων,σε θίγει κι αυτός.
εχασα κατι?για πες...τωρα πρεπει να περιμενουμε και τις εντυπωσεις απο το 90χρονο ραμολι που αδειασε στο μουνι της Ροδικας για να μπορεσουμε να διασταυρωσουμε αποψεις :S :S :S
κοιτα στην ημερησια ,σημερα στις 14.36..εχασα κατι?για πες...
εκανε και ναζια στο ραμολι βλεπω η ροδικα.ειναι συνηθισμενη να ξερεις στους μελατους.η αγαπημενη πελατεια της.κοιτα στην ημερησια ,σημερα στις 14.36..