Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Επιτέλους κι ένα ωραίο ποστ.

Ποια 500 ρε με τον μαλάκα; τον έκαναν πορνορεπόρτερ στο μπαμ λέμε. Καλά ξηγήθηκαν όμως αφού έγραφε.
Πάνω απ'όλα η δουλειά. Αυτός όμως στα παπάρια του. Κι αντμίν να τον έκαναν, πάλι σκατοσπαμάκιας θα ήταν.
Άκου λοιπόν τι έχει ακουστεί για τον μαλάκα χωρίς να ξέρω τι ισχύει.
Έβριζε τον θεσμό των τιμημένων που ανέδειξε τεράστες προσωπικότητες της εποχής μας. Ρισπέκτ στους γίγαντες.
Κι αν πριν του'ριξα ψιλοδίκιο, είναι επειδή οι διαχειριστές εδώ μέσα, έχουν αποδείξει ότι είναι αδέκαστοι
στο πολυ χώσιμο και πολύ σωστά θέλουν ισορροπία. Η ισορροπία στο σάιτ είναι το πρώτο τους μέλημα.
Αν μπει ξανά, θα τον ξεκωλιάσουμε τον καριόλη που μας παράτησε και πήγε σε μια παρέα με κάτι εξαίρετα παιδιά
κι άπλωνε χούφτα να πάρει φράγκα για να βουλώσει κάτι προβλήματα που έλεγε ότι είχε.
Του είχαν κόψει και το ρεύμα του μαλάκα, μέχρι και το νερό και σκυλοβρωμούσε ο μπίχλας.
Πέθαναν οι δικοί του και τον παράτησαν όλοι όσοι του έλεγαν ότι θα του βρουν κάτι να ψευτοζήσει.
Ούτε το κομμουνιστικό σκουλήκι ο Ζαχαριάδης, δεν αφέθηκε έτσι.
Και τι δηλαδή; υποχρεωμένοι ήταν; αφού στην πορνοκοινωνία ο καθένας χαίρεται με τα προβλήματα
του άλλου εκτός ότι μόνο οι πουτάνες τους νοιάζουν. Γύριζε τρώγοντας σκουπίδια με κάτι βρωμοπάπουτσα
μέσα στ'αλεύρια. Είχε πάει σε έναν φούρνο και δούλευε όπου το αφεντικό του τον γαμούσε και τον έκλεβε σε όλα
αλλά και τον χούφτωνε. Έχει γούστο να τον πηδούσε κιόλας. Βίος και πολιτεία.
Του'φερε λένε το υγειονομικό όμως και τον διέλυσε στο τέλος.
Αχάριστος τύπε, δεν φτάνει που έτρωγε φρυγανίτσες. Στη συνέχεια γνωρίστηκε με κάτι νυχτοπούλια
και δεν ξέρω τι έκανε για να επιβιώσει. Γύρευε τι κύκλο έχει αναπτύξει.

Σκάω ρε τύπε με τον αχάριστο. Και τα σουβλάκια του τα είχε το αρχίδι στην παρέα με τα εξαίρετα παιδιά
αλλά και τις μπυρίτσες του. Εδώ δηλαδή που δεν πήρε ούτε πασατέμπο γιατί δεν έσκουζε;
Τι άλλο ήθελε το αρχίδι; ελευθερία γνώμης; σιγά μην τον άφηναν και λυτό να λέει ότι του καυλώσει.
Ο ζήτουλας πήρε λοιπόν ότι του έδωσαν κι έφυγε, τι να κάτσει να κάνει; να τους παρακαλάει ή να γυρίζει
σαν τον καθυστερημένο στα πορνομάγαζα να χαιρετά κότες; ο τύπος ήθελε δουλειά απ΄ότι έσκουζε για να ζήσει.
Δηλαδή μιλάμε για παρτάκια άνθρωπο που στα παπάρια του οι πουτανοφιλίες. Άκου να θέλει να ζήσει κιόλας.
Μήπως ήθελε και μισθό; ποιος παίρνει σήμερα μισθό; μιλάμε δηλαδή για πολύ στυγνό άνθρωπο που δεν εκτίμησε
τις πουτανοφιλίες. Έτσι είχε μάθει όμως για να επιβιώνει.
Δεν ήθελε να γυρίζει στα μπουρδέλα για να γράφει με ψίχουλα γιατί ακούστηκε μέχρι κι αυτό. Ότι τον λάδωναν.
Τον έχω ικανό με όλα αυτά που έχω ακούσει να δέχτηκε.
Μπροστά δεν ήμουν, μπορεί και να'ναι ψέμα αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Έχει μπει και συμμετοχή στα ψυχοφάρμακα τελευταία κι ήθελε να τα βγάλει πέρα.
Τον βούτηξε όμως μια νύχτα ο Φαρκέλι, εκείνος ο ανυπέρβλητος ποιητής της ενημέρωσης που ξεκίνησε
από την γιάφκα του κομμουνιστή Αρίωνα αλλά επειδή εκεί είχε μονο κλώνους και τον Αρίωνα, με ποιον θα μοιραζόταν
τις γνώσεις του; ήρθε κι αυτός εδώ στο σάιτ. Στα εγκαίνια του Αρίωνα μάλιστα είχε σκάσει με κουστούμι και κρασί.
Πάντα τζέντλεμαν και σοβαρός. Τον έκανε μάγκα τον σκούμπυ και μπραβο του.
Ο σκουμπάκος μυξόκλαιγε σαν πουτάνα ασχέτως αν μας έκανε τον νταή επειδή γκάριζε ότι ήταν σε μεγαλο πρόβλημα
ο ψυχάκιας. Ε και; εγώ που δεν βρίσκω μπακέτες για τα ντραμς τι να πω; εμένα ποιος θα μου σταθεί που δίπλα μου
δεν έχει μαγαζί του Νάκα να ψωνίσω και πρέπει να πάρω τρένο; ο καθένας βλέπει το πρόβλημά του μεγάλο.
Τότε λέγεται ότι έκοψαν λάσπη όλοι οι παρόντες μην τυχόν βρουν κάνα μπελά με τον αποδεδειγμένο τρελλό.
Κάπου εκεί σάλταρε τελείως απ'ότι μαθεύτηκε. Νομίζω μονος ένας του στάθηκε αλλά τα μασούσε λένε κι απ'αυτόν.
Καλά, τόσο πούστης ήταν; και τι ήθελε να έκαναν οι άλλοι δηλαδή; αν ήταν πουτάνα θα ασχολούνταν.
Με τον πούτσο ανάμεσα στα πόδια και χωρίς έρωτες και μεταξωτές κορδέλες τι να τον έκαναν;
μόνο οι τραβελόφιλοι θα τον γούσταραν. Έχει και τέτοιους στην ζωή αλλά δεν πληρώνουν κι ο τσάμπας πέθανε.

Μετά ξανάρθε εδώ αφού τον κάλεσαν κι ήθελε κι ο ίδιος αλλά έβριζε εκείνα τα εξαίρετα παιδιά.
Τα είχε γράψει αυτά πάνω κάτω έτσι ο αρχίδας. Οι διαχειριστές εδώ δεν είδαν τα μυνήματα του ηρωικού
ρεπόρτερ ντίμιτς και του μέγιστου μπίλυ διότι βλέπουν μόνο των φίλων τους κι ο σκούμπυ ούρλιαζε
ότι αν βρει αυτούς τους δύο, θα τους κόψει φέτες.
Μια μέρα είχε σακατέψει έναν άσχετο κάτω στο Μεταξουργειο επειδή αρπάχτηκαν. Λέγεται ότι επειδή τον έλεγαν κότα
που δεν σηκώνει χέρι, απέκτησε εμμονές, ήθελε να δείξει ποιος είναι η κότα και του ράγισε κάτι.
Τεταμένη κατασταση. Όλοι οι τρελλοί έχουν απίστευτη δύναμη και φοβούνται μην σηκώσουν χέρι και φύγει κάνα κεφάλι.
Καλά που δεν με ξέρει το πουστάρχιδο διότι δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω. Αυτά έχω μάθει.
Αν ξέρεις και τίποτα άλλο, ρί'χτο.
Τώρα αν κάνω και κανένα λάθος, να με συγχωρείτε αλλά υπάρχει και το ράδιο αρβύλα.
Μια νέα εποχή ανατέλλει στο μπου. Το σάιτ έχει υποστεί μαρασμό λόγω κρίσης και μας χρειάζεται Παρακμιακέ.
Απλώς γράφε πιο ήπια για να δείχνουμε σεβασμό στους συναγωνιστές.
Πουτάνες γαμάνε, δεν είναι παίξε-γέλασε...

Εγω ομως να ξερεις ειναι γνωστο ότι χαιρομαι με τα προβληματα των αλλων. Θα ηθελα να ημιυν εδω να τα βλεπω λαιβ οταν οι μεγαλοι πορνορεπορτερ Μπιλυ13 και ντιμμιτς σκουπιδιασαν τον "τρελο" σκουμπακο ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
:rolleyes:

Δεν πηγα τελικά μυστη μου
Αλλα το ειχα πραγματικα μεγαλη αναγκη
Και θα παω τις επομενες μερες.
Να'ναι καλα ο προφεσορας που γραφει και καμια
Ενημέρωση. Ο Σμυρνης που ειναι να ενημερώσει ? Μηπως ηρθε το μυαλο του στα ισα και επειτα απο την καζουρα που δεχεται εδω μεσα αποφασισε να σταματησει? Ειχαμε και εναν αξιο ενημερωτη αν και λιγο αθυροστομος τον Dude007, τι απεγινε αυτος ? Τελος παντων. Καλο βραδυ και καλη Κυριακη !!!

ΥΓ: Αυτο το φορουμ ειναι οτι πιο σημαντικο εχω στην αθλια ζωη μου. Εσεις ειστε οι φιλοι μου.
Καληνύχτα φιλοι μου σας αγαπαω πολυ.

Σήμερα νομίζω γυρίζει από διακοπές κι αυτός οπότε λογικά θα ενημερώσει σύντομα το παιδί κάνοντας το χόμπυ του.
Ανυπομονώ να διαβάσω τις ενημερώσεις του μιας που εκτός από αντικειμενικές, ξέρει να χρησιμοποιεί και λέξες
όπως μπάζο, ηλίθια, βρωμιάρα κτλ. Προτιμώ αυτές τις ενημερώσεις κι όχι τις εμετικές.
Άσε που δεν ξέρω πόσους τόνους ενημερώσεων έχει και πάει και παντού.
Επίσης όπου πηγαίνει τα γράφει όλα τα σπίτια που μπαίνει και δεν κάνει πιρουέτες όταν δεν τον συμφέρει.
Μαζι με τον Ξιλνίκ και τον προφέσορα κρατούν όλη την ενημέρωση χωρίς να αδικώ τα άλλα παιδιά.
Τώρα για την καζούρα, είναι δικό του θέμα να απαντά αν θέλει. Έχει κι αυτός παρεξηγηθεί ότι γυρεύει ρισπέκτ
ενώ όλοι ξέρουμε ότι μόνο τα ναυάγια θέλουν ρισπέκτ και μέσω των ρισπέκτ γεμίζουν και σελίδες.
Απορώ με την αντοχή του με ότι έχει ακούσει.
Εγώ γι'αυτό δεν ενημερώνω (κι ούε πρόκειται πέραν των αρνητικών εμπειριών μου για να πονάω ορισμένους).
Θα κάτσω να ενημερώνω για ποιον λόγο; να λέω για μία ότι είναι μπάζο στο δωμάτιο αποδεδεγμένα με όλους
κα να μου την βγάζουν καλή επειδή βλέπεται; τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; αλλά έτσι συμβαίνει στα πορνοσάιτ.
Οι αγαπούληδες έχουν ξεπεράσει σε αριθμό της ακρίδες λόγω της μοναξιάς τους.
Σε περιμένω στο ανάλογο θρεντ να σχολιάσεις. Τι κάθεσαι; αμόλα! Έχουμε και δουλειές!

Για τον Ντουντ όλοι ξέρουμε ότι δεν θα ξαναυπάρξει τέτοιος ενημερωτής ποτέ των ποτών
όπως σωστά είχε πει κι ο Σμύρνης. Φαντάσου ότι το λέω εγώ αυτό που δεν γουστάρω τον Ντουντ
κι είχαμε τις Χρστοπαναγίες και τις μανάδες για πλάκα. Όταν τον βλέπω πια στρίβω και στρίβει for ever.
Tο τι καταρες του'χω και μου'χει ρίξει δεν λέγεται.
Παλιότερα τον συμπαθούσα αλλά τώρα ούτε να τον βλέπω όπως εκφραζόταν.
Δεν ασχολούμαι καν πλέον. Ούτε αυτός θέλω να ασχολείται.  
Τρίβαρδη ενημέρωση πάντως που έκανε στα καπάκια και συχνά δεν ήταν κάτι εύκολο.
Το μόνο δίκιο που είχε ο Ντουντ ήταν όταν του την έπεφταν όλοι μαζί και κυρίως κάτι άσχετα νικ με το νήμα.
Σε όλα τα άλλα είχε άδικο όπως εκφραζόταν κι έχανε το δίκιο του. Φυσικά υπήρχαν και κάποιοι (αναφερόμενος σε μέλη)
που όταν ξευτίλιζε τον κόσμο, είχαν στραβομάρα, δεν είχαν παρατηρήσει ποτέ τίποτα αλλά όταν έφυγε
εξυμνούσαν τον κόπο που έκανε για να ενημερώνει. Δεκτοί κι αυτό στο δημοκρατικό αυτό σάιτ.
Δυστυχώς ο Ντουντ έπεσε στην παγίδα να βρίζει όλο τον κόσμο με άσχημα λόγια
(δεν είχε ανεπτυγμένο το αέρινο στυλ που έχω εγώ) και δεν είχε και διάρκεια σαν ενημερωτής όπως άλλοι.
Το έχει πει κι ο σοφός Πύραυλος αυτό. Ότι κατά κάποιον τρόπο "άδειασε" ο Ντουντ. Είχε απόλυτο δίκιο ο Πύραυλος.
Δεν πρόλαβα να αγοράσω ρε γαμώτο το νικ του Πυραύλου στην δημοπρασία του για να κορδώνομαι
(κρίμα που έφυγε κι αυτός από το σάιτ). Τέτοια νικ είναι κομπλέ κι άξια σεβασμού.
Με τον Gauntlet ποιος να σε πάρει στα σοβαρά; γι'αυτό δεν ήρθαμε εδώ ή δεν κατάλαβα καλά;
πλέον απ'ότι φαίνεται, θα βαδίσουμε με τους παλιούς αλλά και με παγκίτες όπως Νούκεμ, μάστερ 21
ζεν πρεμιέ,μακελάρη κτλ. Όλοι φίλοι είμαστε μωρέ...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ομως να ξερεις ειναι γνωστο ότι χαιρομαι με τα προβληματα των αλλων. Θα ηθελα να ημιυν εδω να τα βλεπω λαιβ οταν οι μεγαλοι πορνορεπορτερ Μπιλυ13 και ντιμμιτς σκουπιδιασαν τον "τρελο" σκουμπακο ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ας έρθουν κι ας τα βγάλουν πέρα με τον τρελλό. Εμένα στα παπάρια μου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Τελείωσε το παραλήρημά σου;Πάρε τα χαπάκια σου και γρήγορα στο κελί σου!  :s&m_1:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ας έρθουν κι ας τα βγάλουν πέρα με τον τρελλό. Εμένα στα παπάρια μου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλα τα λες !
Βλεπω κανεις δεν συμμετεχει στις ηλιθιοτητες που γράφουμε και μαρεσει παρα πολυ αυτο γιατι σημαινει οτι θα συνεχιζουμε να τις γράφουμε για πολυ καιρο ακομα! Χιχιχιχιχ
Φημες λενε οτι μεσηλικας κακασχημος γυρναει στα μεγαλουτσικα νιυμερα της Κολωνου και παρακαλει για γλωσσοφιλα καο γλυφομουνια απο τις βρωμιαρες που αλλοι μυστες κρεμπιεδιαζουν αβερτα.... Ξερεις τιποτα ???

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Πρόσεξε μην μπερδέψεις τους κωδικούς και χάσουμε τη συνοχή της συνομιλίας με τον άλλον σου εαυτό,κλασικό σύμπτωμα της σχιζοφρένειας δηλαδή!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά μωρέ Παρακμιακέ, δεν πειράζουμε και κανέναν. Πλάκα κάνουμε!
Ίσως σκέφτονται τρελλοί είναι αυτοί και κάποια στιγμή θα "αδειάσουν".

wrong bet όμως, προσωπικά μπαίνω όποτε βρίσκω χρόνο. Δηλαδή έχω πάλι ζωή. Εσύ;

..............................

Είναι όμως τραγικό...

σήμερα το μεσημέρι περνώντας από την πλ.Εξαρχείων για να κάνω τον ρουφιάνο
υπήρξα μάρτυς ενός περιστατικού με αναρχοάπλυτα μιάσματα (παραφυάδες του Σταλινισμού)
που αναπνέουν το ίδιο οξυγόνο με ανθρώπους.
Ένας άγνωστος χασικλομπαφατζής με στενό παντελόνι τζιν, φθηνιάρικο τατουάζ και λιγδιασμένη καράφλα
αγκάλιαζε μια βρωμερή πρεζού με χαλασμένα δόντια που μύριζε μυζήθρα και ξύδι. Το κατάλαβα περνώντας δίπλα της.
Γύρισα εσκεμένα να ρωτήσω τι ώρα είναι. Μου απάντησε "βασικά ο χρόνος τρέχει" και χαμογέλασε δείχνοντας
τους μουχλιασμένους χαυλιόδοντες που κατοικούσαν στην καταβόθρα της.
Η μπόχα που κοβόταν με μαχαίρι με θέρισε σε κύματα.
Ο έτσι της με κοιτούσε σαν ζόμπι προφανώς από overdose. Νομίζω μπόρεσε και είδε πίσω μου μέσω εμού.
Θαυματουργή η πρέζα τελικά, υπερεπιστήμη. Που να έβλεπε άραγε; στην συνέχεια αγκάλιασε την πρεζού
και κατηφόρησαν προς κάπου. Αν θες να δεις τσίρκο λάιβ μπορείς κι εσύ να πας μια βόλτα εκεί
και να ξεράσεις ότι έφαγες την τελευταία εβδομάδα.
Στα Εξάρχεια τα ενοίκια είναι εξαιρετικά ακριβά.Γιατί άραγε; λόγω του σόου;

στην συνέχεια άκουσα αυτό

σε μια καφετέρια πίνοντας χυμό ανανά και ζωγράφισα κάτι αφήνοντάς το κάπου.
Ζωγραφίζω τέλεια ξέχασα να πω. Και με τα δύο χέρια.

Αμφιδέξιος γαρ, μεγάλο προνόμιο στις πολεμικές τέχνες...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έχω πολλά χόμπυ, τι να κάνουμε; κι αυτό κακό είναι;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σιγά μωρέ Παρακμιακέ, δεν πειράζουμε και κανέναν. Πλάκα κάνουμε!
Ίσως σκέφτονται τρελλοί είναι αυτοί και κάποια στιγμή θα "αδειάσουν".

wrong bet όμως, προσωπικά μπαίνω όποτε βρίσκω χρόνο. Δηλαδή έχω πάλι ζωή. Εσύ;

..............................

Είναι όμως τραγικό...

σήμερα το μεσημέρι περνώντας από την πλ.Εξαρχείων για να κάνω τον ρουφιάνο
υπήρξα μάρτυς ενός περιστατικού με αναρχοάπλυτα μιάσματα (παραφυάδες του Σταλινισμού)
που αναπνέουν το ίδιο οξυγόνο με ανθρώπους.
Ένας χασικλομπαφατζής με στενό παντελόνι τζιν, φθηνιάρικο τατουάζ και λιγδιασμένη καράφλα αγκάλιαζε μια βρωμερή πρεζού
με χαλασμένα δόντια που μύριζε μυζήθρα και ξύδι. Το κατάλαβα περνώντας δίπλα της.
Γύρισα εσκεμένα να ρωτήσω τι ώρα είναι. Μου απάντησε "βασικά ο χρόνος τρέχει" και χαμογέλασε δείχνοντας
τους μουχλιασμένους χαυλιόδοντες που κατοικούσαν στην καταβόθρα της.
Η μπόχα που κοβόταν με μαχαίρι με θέρισε σε κύματα.
Ο έτσι της με κοιτούσε σαν ζόμπι προφανώς από overdose. Νομίζω μπόρεσε και είδε πίσω μου μέσω εμού.
Θαυματουργή η πρέζα τελικά, υπερεπιστήμη. Που να έβλεπε άραγε; στην συνέχεια αγκάλιασε την πρεζού
και κατηφόρησαν προς κάπου. Αν θες να δεις τσίρκο λάιβ μπορείς κι εσείς να πας μια βόλτα εκεί
και να ξεράσετε ότι φάγατε την τελευταία εβδομάδα.
Στα Εξάρχεια τα ενοίκια είναι εξαιρετικά ακριβά.Γιατί άραγε; λόγω του σόου;

στην συνέχεια άκουσα αυτό

σε μια καφετέρια πίνοντας χυμό ανανά και ζωγράφισα κάτι αφήνοντάς το κάπου.
Ζωγραφίζω τέλεια ξέχασα να πω. Και με τα δύο χέρια.

Αμφιδέξιος γαρ, μεγάλο προνόμιο στις πολεμικές τέχνες...

Χμμμ πολυ καλο ποστ.
Δειχνει το κοντραστ που επικρατει στην κοινωνία. Άλλοι ψοφανε σα τα σκουληκια και αλλοι ζουν απο συνταξεις, γιαγιαδες , λεφτα του δημοσιου, γνωστα κοπροσκυλα σε ολους μας!
Εγω ζωη δεν εχω απαντώντας σε αυτο που με ρωτησες. Αλλα εδω μεσα νιωθω σημαντικος !
Ειμαι : Ο παλιος ειναι αλλιως!
Χαιρομαι πολυ για αυτο χεχεχε!
Αντε φευγω τωρα παω Ελευσινα εχει ενα ωραιο καφε πισω απο το Δημαρχείο.
Θα βάλω το παπι στο παρκινγκ γιατι ενα παλιο που ειχα μου το ψυρισαν κατι μαλακισμενα !
Καλη συνέχεια !!!!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσεχε το μπουρδέλο το μηχανάκι για να πηγαίνεις σε κάνα μονοψήφιο Φυλιανό νουμεράκι να καυλαντίζεις καμιά Ρουμάνα
που έδινε κώλο και τον έκοψε δίνοντάς τον μόνο κρυφά.

Και μετά πάρε σουβλάκι με 1,70 από κάπου!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
θα πω την γνωμη μου  πρεπει να σταματησουνε τα βρισιδια και η κοντρες το σαιτ ειναι ενμημερωση και για πλακα δεν χρειαζονται κοντρες και αντιπαλοτητες στο σαιτ  

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
θα πω την γνωμη μου  πρεπει να σταματησουνε τα βρισιδια και η κοντρες το σαιτ ειναι ενμημερωση και για πλακα δεν χρειαζονται κοντρες και αντιπαλοτητες στο σαιτ  

Ισχύει ! Μα και εγώ αυτό λέω ! Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Επιρρεπής επιτίθεται σε εμένα και στον Gauntlet ! ? !

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
κατι θα εγινε μεταξυ τους δεν επιτιθεται κανενας χωρις λογο  αλλα πρεπει να τα βρουνε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686

τι θες να μου πεις ακριβώς με τον παραπάνω σύνδεσμο ?

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Μύστες, πρόσφατα έμαθα από κοπέλα στο Μετάξι την οποία γνωρίζω χρόνια
ότι από τους πρώτους 4 πελάτες η κοπέλα δεν παίρνει ευρώ. Τα παίρνει ο οίκος.
Μετά τους 4, η κοπέλα παίρνει 5 ευρώ, η τσατσά παίρνει 2 ευρώ και ο οίκος άλλα 3 ευρώ.
Θεωρώ ότι όσο και μπάζο να είναι η άλλη δεν μπορεί να παίρνει λιγότερα από 5 ευρώ. Το να
μειωθεί το αντίτιμο σε τσατσά και οίκο το ξεχνάμε.... Όσο για τη Φυλής δεν έχω να πω κάτι
είναι απλά για τον πούτσο. Την γύρισα όλη της προάλλες και κάτι αξιοσημείωτο δεν βρήκα να γαμήσω  :jerking:
Είσαι τόσο παλιός που γνωρίζεις πρόσωπα,καταστάσεις,και έχεις άποψη για τα πράγματα; :think:
''Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει'' λέει μια άλλη σοφή παροιμία...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Α!καληνύχτα,πάω για ύπνο,δεν θα χαλάω την υγεία μου να περιμένω να διαβάσω τι θα κατεβάσει πάλι το παρανοϊκό σου μυαλό... Τον νου σου!Η νόμιμη 48ρη προθεσμία που έχεις να απολογηθείς εκπνέει αύριο...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν καταλαβαινω τίποτα. Καλη ξεκούραση, μάλλον την χρειαζεσαι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.309
Πόντοι
1.686
Δεν καταλαβαινω τίποτα. Καλη ξεκούραση, μάλλον την χρειαζεσαι.

Για άκουσε και αυτά :

Η πιο ωραία γκόμενα που είδα σήμερα , ήταν το απόγευμα
στο Φ65 , η Τζούλια , ρωσογερμανίδα.

Στο Διδυμου 27 , το πρωϊ, δουλεύει μια πολύ νταρντάνα
ονόματο Τζούλια, κοντά στο 1.78 , που αν χάσει κιλά
θα γίνει θεά ! :rockon: :rockon:

Κοίτα ρε κάτι περιπτώσεις !
Να τη βάλω τη τύπισσα σε δίαιτα και γυμναστική και
θα γίνει νάμπερ 1 ! :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom