Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ο πορνος Gauntlet μου δίνει την εντύπωση ότι
αυτοψυχαναλυεται με τα γραφόμενα του...χεχεχε

Ούτε κατά διάνοια. Εκπέμπω πλέον σε άλλη συχνότητα. Τελεσίδικα!

Απλώς έχω βαρεθεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια
οπότε θα λέω κι εγώ τα ίδια και τα ίδια με παραλλαγές.

Μέχρι η θάλασσα να φάει τον βράχο έχουμε καιρό...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Εγω αλλη κατηγορια μπουρδελιαρηδων δενν υποστηριζω συτους που δεν προσεεχουν την ζωη την οικογενεια τους αυτους που γαμανε πουτανες χωρις καποτα

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Εσύ φαίνεσαι σοβαρός, καλώς ήλθες. Στρώσου!

Εδώ μέσα όλοι έχουν τα κολλήματά τους. Εσύ τι κόλλημα έχεις;
Αρχίδια σοβαρός είμαι αλλά το μεγαλύτερα μου κόλληματα ειναι δύο.
α) Σιχαίνομαι τους κωλοτούμπες.Αυτούς που άλλα λένε την Παρασκευή και άλλα εννοούν την Δευτέρα για να ξεχάσουν πως κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν ειχαν πει και την Κυριακή.Κωλοτούμπες ίσον αδύναμοι και υποκριτές.Το χειρότερο είδος ανθρώπου.
β) Σιχαίνομαι εκείνους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους αδυναμοι να παραδεχτούν την αλήθεια.Που αντί να παραδεχτούν ότι είναι στερημένοι ή μουνοδουλοι του κερατά φτιάχνουν ωραίες λεξούλες όπως καλτ και ρομαντικός για να κρύψουν τα σάλια τους από πίσω.Χίλιες φορές ένας άντρας που θα πει ναι ρε παιδιά τον έχω μόλις 12 πόντους και οι πουτάνες με φωνάζουν γόβα στιλέτο και επειδή θα ήμουν ανίκανος να ικανοποιήσω γυναίκα προτιμώ να γαμάω ακάποτα βρωμιάρες πουτάνες μπας και νιώσω και γω τι πάει να πει μουνί.Αυτός θα ήταν άντρας.Οι άντρες γουστάρουν την αλήθεια αντίθετα απ αυτούς που γουστάρουν να πουλάνε μαγκιά ότι είναι μεγάλοι εραστές επειδή καταδεχτηκαν να ποντάρουν τη ζωή τους σε μια πουτάνα αποκαλώντας την ρομαντική για λόγους κάλυψης και απόκρυψης.χεχεχε

Αυτά είναι τα κολλήματα μου.Έχω σωτηρία γιατρε;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.168
Πόντοι
14.615
δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δε μπορω να γαμησω γυναικα αμα δεν την εχω πληρωσει, δε μου σηκώνεται στο τσαμπα...
νιώθω ένα οικτο μια θαλπωρή μια αδερφικη αγαπη για την γυναικα που μου ανοιγει τα ποδια τσαμπα.
μονο το γαμησι επι πληρωμη  είναι που με διεγειρει.

:orchestra:
Δημήτρη, είμαι υπερήφανος που είσαι φίλος μου!
:rockon: :rockon: :rockon:

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η κωλοτούμπα Ζεν Πρεμιέ δεν παύει να είναι ευφυία και παρόλο που στην πραγματική ζωή την κατηγορώ
στα σάιτ την κρίνω ως απαραίτητη. Περί ακάποτων θα ήθελα γνώμη για κάποια μέλη που έχουν εξαφανιστεί.
Περί Ροκαβλόν για ποιον λόγο κάλυπτε μονίμως την Μπάρμπορα ως σωστή
(ίσως επειδή του καθάριζε αγγουράκι στο δωμάτιο όπως ο ίδιος έχει δηλώσει)
ενώ πολλές άλλες τις κατηγορούσε ως λίγδες. Εγώ φυσικά τις γράφω όλες στ'αρχίδια μου.
Επίσης εκείνος ο μπέμπας μιας που είπες καλτ και ρομαντισμούς μιας κι έφυγε από το σάιτ
πηδούσε ή δεν πηδούσε άκα διότι εγώ με τα τετραπλάσια χρόνια του σαν εμπειρία
απορώ αν λέει σε όλα αλήθεια. Απλές ερωτήσεις που δεν στιγματίζουν κανέναν όπως βλέπουμε
και σε τίποτα.

Εσύ ποιος κλώνος είσαι;

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Η κωλοτούμπα Ζεν Πρεμιέ δεν παύει να είναι ευφυία και παρόλο που στην πραγματική ζωή την κατηγορώ
στα σάιτ την κρίνω ως απαραίτητη. Περί ακάποτων θα ήθελα γνώμη για κάποια μέλη που έχουν εξαφανιστεί.
Περί Ροκαβλόν για ποιον λόγο κάλυπτε μονίμως την Μπάρμπορα ως σωστή
(ίσως επειδή του καθάριζε αγγουράκι στο δωμάτιο όπως ο ίδιος έχει δηλώσει)
ενώ πολλές άλλες τις κατηγορούσε ως λίγδες. Εγώ φυσικά τις γράφω όλες στ'αρχίδια μου.
Επίσης εκείνος ο μπέμπας μιας που είπες καλτ και ρομαντισμούς μιας κι έφυγε από το σάιτ
πηδούσε ή δεν πηδούσε άκα διότι εγώ με τα τετραπλάσια χρόνια του σαν εμπειρία
απορώ αν λέει σε όλα αλήθεια. Απλές ερωτήσεις που δεν στιγματίζουν κανέναν όπως βλέπουμε
και σε τίποτα.

Εσύ ποιος κλώνος είσαι;
α)Η κωλοτούμπα είναι δειλία και υποκρισία.Ο ευφυής δεν χρειάζεται τίποτα από τα δύο επειδή απλά ξέρει τι πρέπει να πει και πόσο από αυτό ώστε να μην χρειαστεί να το αναιρέσει.Αν εσύ είσαι κωλοτουμπας πες το μου και αμέσως σταματάω την όποια κουβέντα μαζί σου.
β)Το να μου πετάς ονόματα παλιών μελών και χιλιοκαμμενων πουτανών απαιτώντας κιόλας να γνωρίζω να δώσω σοβαρή απάντηση δείχνει ότι δεν θέλεις να κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
γ)Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια και με αφήνει παντελώς αδιάφορο.Αν το μυαλουδάκι του φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει και το πουλάκι του και είτε είναι τόσο απελπισμένος ώστε να το κάνει ή τόσο καμμένος ώστε να λέει ότι το κάνει δεν μου κάνει διαφορά.
δ)Κανενός γιατί αν με διαγράψουν δεν θα τους κάνω την χάρη να τους δώσω επιπλέον αξία ώστε να επανεγγραφώ στο κωλοσάιτ τους.
Σε κάλυψα;

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
α- είμαι κωλοτούμπας!

β- στρεψοδικία.

γ- εδώ βλέπω είχες γνώμη.

δ- χάρηκα φίλε πάντως...είτε είσαι είτε όχι κλώνος όποιου μέλους κι αν είσαι και από όλο το σάιτ.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οι επιλεκτικές απαντήσεις σου αποτελούν φρένο στην συζήτηση.

Ανάμεσα σε δύο ξύπνιους δεν βγαίνει άκρη λόγω ελιγμών και βαριέμαι να κάνω καμιά 30αριά ποστ
για να σε αποκαλύψω αφού θα απαντάς "αλλιώς".

Ανάμεσα σε δυο βουνά ο γάιδαρος γκαρίζει.
Τι είναι λέει η παροιμία; η πορδή!

Εντελώς χιουμοριστικό, γεια χαρά φίλε...

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Κουράζεις φίλε μου και μάλιστα πάρα πολύ.
Αναλύσεις επί αναλύσεων,σενάρια επί σεναρίων,κλωνολογία,ήσουν νιος και γέρασες Σκούμπυ αλλά μυαλό δεν έβαλες.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αναμένεται να τοποθετηθεί εντός θέματος ο πρώτος με (κάπως) αυξημένο αριθμό ποστ.
Έτσι κλώνε;

Τώρα το αν είμαι ο σκούμπυ δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι για να με λέτε σκούμπυ κάτι σας ενόχλησε.
Μάλλον ο τίτλος του πορνορεπόρτερ αλλιώς θα με λέγατε και με κανένα άλλο νικ.
Εσείς εκεί όμως, στην ζήλια έτσι;

περί μυαλού έχω όσο χρειάζομαι για να ζω στην πραγματικότητα.
Εδώ μου είναι άχρηστο και πλέον λειτουργώ-δεν σκέφτομαι.

Και ξανά η γνωστή ερώτηση κλώνε:

γιατί (κι εσύ) διαβάζεις πράγματα που σε ενοχλούν;

(κλεμμένη ατάκα από τον καβέιρο)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μου αρεσουν πολύ οι συζητήσεις σας.
Gauntlet τον Scooby τον ηξερες ????
500 μηνύματα και τον ειχαν κανει πορνορεπορτερ!!!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τρελο ναυάγιο και αυτός, αλλα τον εφτιαξαν μετα
Οι αγριοι μύστες του σιτε Billy13 και Dimmits. Προφανως οι διαχειριστές δεν ειδαν τα μήνυματα για να τα σβησουν.....οποτε
Τον εκαναν ρομπα ξεκουμπωτη και ο τυπος ορκίστηκε αιωνιο μίσος!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτα ειναι για τέτοια βρίσκω νοημα και ζω την απαισια ζωη μου !

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ο ρονκαβλον-πυρκαυλος που ειναι ρε???
Του κλεισανε το μαγαζι και θελει να γινει υπάλληλος σε ξενη επιχείρηση???
Δε βαριέσαι δουλεια ναναι και οτι ναναι.
Σωστα δε τα λεω ρε Gauntlet ?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οι επιλεκτικές απαντήσεις σου αποτελούν φρένο στην συζήτηση.

Ανάμεσα σε δύο ξύπνιους δεν βγαίνει άκρη λόγω ελιγμών και βαριέμαι να κάνω καμιά 30αριά ποστ
για να σε αποκαλύψω αφού θα απαντάς "αλλιώς".

Ανάμεσα σε δυο βουνά ο γάιδαρος γκαρίζει.
Τι είναι λέει η παροιμία; η πορδή!

Εντελώς χιουμοριστικό, γεια χαρά φίλε...
Καλου μιλάς για συμβιβασμό ρε φιλε σχεδον ολη η ζωή του καθένα ειναι ένας συμβιβασμός ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???
ΠΧ ΠΑΣσε μια ταινια που δεν γουστάρεις πολυ επειδή  θέλει  η γκομενα. .
Τρως εστω κ λίγο  στην μάπα φίλες  της η πεθερικά που δεν γουστάρεις.
Ακομη κ δικια σού  δουλεια να χεις θα συμβιβαστεί ς  με πελάτες εταιρίες κτλ.
Το πιο απλο παίχτη δ2ν βαζεις στερεο στο τερμα 2 το βράδυ.
Συμβιβασμοί ακομη κ σ2 φυλές στην ζούγκλα  υπάρχουν αλλοι τους βάφτισαν κανόνες  η νόμους. ..

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρεσουν πολύ οι συζητήσεις σας.
Gauntlet τον Scooby τον ηξερες ????
500 μηνύματα και τον ειχαν κανει πορνορεπορτερ!!!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τρελο ναυάγιο και αυτός, αλλα τον εφτιαξαν μετα
Οι αγριοι μύστες του σιτε Billy13 και Dimmits. Προφανως οι διαχειριστές δεν ειδαν τα μήνυματα για να τα σβησουν.....οποτε
Τον εκαναν ρομπα ξεκουμπωτη και ο τυπος ορκίστηκε αιωνιο μίσος!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτα ειναι για τέτοια βρίσκω νοημα και ζω την απαισια ζωη μου !

Επιτέλους κι ένα ωραίο ποστ.

Ποια 500 ρε με τον μαλάκα; τον έκαναν πορνορεπόρτερ στο μπαμ λέμε. Καλά ξηγήθηκαν όμως αφού έγραφε.
Πάνω απ'όλα η δουλειά. Αυτός όμως στα παπάρια του. Κι αντμίν να τον έκαναν, πάλι σκατοσπαμάκιας θα ήταν.
Άκου λοιπόν τι έχει ακουστεί για τον μαλάκα χωρίς να ξέρω τι ισχύει.
Έβριζε τον θεσμό των τιμημένων που ανέδειξε τεράστες προσωπικότητες της εποχής μας. Ρισπέκτ στους γίγαντες.
Κι αν πριν του'ριξα ψιλοδίκιο, είναι επειδή οι διαχειριστές εδώ μέσα, έχουν αποδείξει ότι είναι αδέκαστοι
στο πολυ χώσιμο και πολύ σωστά θέλουν ισορροπία. Η ισορροπία στο σάιτ είναι το πρώτο τους μέλημα.
Αν μπει ξανά, θα τον ξεκωλιάσουμε τον καριόλη που μας παράτησε και πήγε σε μια παρέα με κάτι εξαίρετα παιδιά
κι άπλωνε χούφτα να πάρει φράγκα για να βουλώσει κάτι προβλήματα που έλεγε ότι είχε.
Του είχαν κόψει και το ρεύμα του μαλάκα, μέχρι και το νερό και σκυλοβρωμούσε ο μπίχλας.
Πέθαναν οι δικοί του και τον παράτησαν όλοι όσοι του έλεγαν ότι θα του βρουν κάτι να ψευτοζήσει.
Ούτε το κομμουνιστικό σκουλήκι ο Ζαχαριάδης, δεν αφέθηκε έτσι.
Και τι δηλαδή; υποχρεωμένοι ήταν; αφού στην πορνοκοινωνία ο καθένας χαίρεται με τα προβλήματα
του άλλου εκτός ότι μόνο οι πουτάνες τους νοιάζουν. Γύριζε τρώγοντας σκουπίδια με κάτι βρωμοπάπουτσα
μέσα στ'αλεύρια. Είχε πάει σε έναν φούρνο και δούλευε όπου το αφεντικό του τον γαμούσε και τον έκλεβε σε όλα
αλλά και τον χούφτωνε. Έχει γούστο να τον πηδούσε κιόλας. Βίος και πολιτεία.
Του'φερε λένε το υγειονομικό όμως και τον διέλυσε στο τέλος.
Αχάριστος τύπε, δεν φτάνει που έτρωγε φρυγανίτσες. Στη συνέχεια γνωρίστηκε με κάτι νυχτοπούλια
και δεν ξέρω τι έκανε για να επιβιώσει. Γύρευε τι κύκλο έχει αναπτύξει.

Σκάω ρε τύπε με τον αχάριστο. Και τα σουβλάκια του τα είχε το αρχίδι στην παρέα με τα εξαίρετα παιδιά
αλλά και τις μπυρίτσες του. Εδώ δηλαδή που δεν πήρε ούτε πασατέμπο γιατί δεν έσκουζε;
Τι άλλο ήθελε το αρχίδι; ελευθερία γνώμης; σιγά μην τον άφηναν και λυτό να λέει ότι του καυλώσει.
Ο ζήτουλας πήρε λοιπόν ότι του έδωσαν κι έφυγε, τι να κάτσει να κάνει; να τους παρακαλάει ή να γυρίζει
σαν τον καθυστερημένο στα πορνομάγαζα να χαιρετά κότες; ο τύπος ήθελε δουλειά απ΄ότι έσκουζε για να ζήσει.
Δηλαδή μιλάμε για παρτάκια άνθρωπο που στα παπάρια του οι πουτανοφιλίες. Άκου να θέλει να ζήσει κιόλας.
Μήπως ήθελε και μισθό; ποιος παίρνει σήμερα μισθό; μιλάμε δηλαδή για πολύ στυγνό άνθρωπο που δεν εκτίμησε
τις πουτανοφιλίες. Έτσι είχε μάθει όμως για να επιβιώνει.
Δεν ήθελε να γυρίζει στα μπουρδέλα για να γράφει με ψίχουλα γιατί ακούστηκε μέχρι κι αυτό. Ότι τον λάδωναν.
Τον έχω ικανό με όλα αυτά που έχω ακούσει να δέχτηκε.
Μπροστά δεν ήμουν, μπορεί και να'ναι ψέμα αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Έχει μπει και συμμετοχή στα ψυχοφάρμακα τελευταία κι ήθελε να τα βγάλει πέρα.
Τον βούτηξε όμως μια νύχτα ο Φαρκέλι, εκείνος ο ανυπέρβλητος ποιητής της ενημέρωσης που ξεκίνησε
από την γιάφκα του κομμουνιστή Αρίωνα αλλά επειδή εκεί είχε μονο κλώνους και τον Αρίωνα, με ποιον θα μοιραζόταν
τις γνώσεις του; ήρθε κι αυτός εδώ στο σάιτ. Στα εγκαίνια του Αρίωνα μάλιστα είχε σκάσει με κουστούμι και κρασί.
Πάντα τζέντλεμαν και σοβαρός. Τον έκανε μάγκα τον σκούμπυ και μπραβο του.
Ο σκουμπάκος μυξόκλαιγε σαν πουτάνα ασχέτως αν μας έκανε τον νταή επειδή γκάριζε ότι ήταν σε μεγαλο πρόβλημα
ο ψυχάκιας. Ε και; εγώ που δεν βρίσκω μπακέτες για τα ντραμς τι να πω; εμένα ποιος θα μου σταθεί που δίπλα μου
δεν έχει μαγαζί του Νάκα να ψωνίσω και πρέπει να πάρω τρένο; ο καθένας βλέπει το πρόβλημά του μεγάλο.
Τότε λέγεται ότι έκοψαν λάσπη όλοι οι παρόντες μην τυχόν βρουν κάνα μπελά με τον αποδεδειγμένο τρελλό.
Κάπου εκεί σάλταρε τελείως απ'ότι μαθεύτηκε. Νομίζω μονος ένας του στάθηκε αλλά τα μασούσε λένε κι απ'αυτόν.
Καλά, τόσο πούστης ήταν; και τι ήθελε να έκαναν οι άλλοι δηλαδή; αν ήταν πουτάνα θα ασχολούνταν.
Με τον πούτσο ανάμεσα στα πόδια και χωρίς έρωτες και μεταξωτές κορδέλες τι να τον έκαναν;
μόνο οι τραβελόφιλοι θα τον γούσταραν. Έχει και τέτοιους στην ζωή αλλά δεν πληρώνουν κι ο τσάμπας πέθανε.

Μετά ξανάρθε εδώ αφού τον κάλεσαν κι ήθελε κι ο ίδιος αλλά έβριζε εκείνα τα εξαίρετα παιδιά.
Τα είχε γράψει αυτά πάνω κάτω έτσι ο αρχίδας. Οι διαχειριστές εδώ δεν είδαν τα μυνήματα του ηρωικού
ρεπόρτερ ντίμιτς και του μέγιστου μπίλυ διότι βλέπουν μόνο των φίλων τους κι ο σκούμπυ ούρλιαζε
ότι αν βρει αυτούς τους δύο, θα τους κόψει φέτες.
Μια μέρα είχε σακατέψει έναν άσχετο κάτω στο Μεταξουργειο επειδή αρπάχτηκαν. Λέγεται ότι επειδή τον έλεγαν κότα
που δεν σηκώνει χέρι, απέκτησε εμμονές, ήθελε να δείξει ποιος είναι η κότα και του ράγισε κάτι.
Τεταμένη κατασταση. Όλοι οι τρελλοί έχουν απίστευτη δύναμη και φοβούνται μην σηκώσουν χέρι και φύγει κάνα κεφάλι.
Καλά που δεν με ξέρει το πουστάρχιδο διότι δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω. Αυτά έχω μάθει.
Αν ξέρεις και τίποτα άλλο, ρί'χτο.
Τώρα αν κάνω και κανένα λάθος, να με συγχωρείτε αλλά υπάρχει και το ράδιο αρβύλα.
Μια νέα εποχή ανατέλλει στο μπου. Το σάιτ έχει υποστεί μαρασμό λόγω κρίσης και μας χρειάζεται Παρακμιακέ.
Απλώς γράφε πιο ήπια για να δείχνουμε σεβασμό στους συναγωνιστές.
Πουτάνες γαμάνε, δεν είναι παίξε-γέλασε...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει... Ο parakmiakos μόλις χθες έμαθε για τα τζας των μπουρδέλων,αλλά ξέρει απ'έξω κι ανακατωτά την ιστορία του site,πρόσωπα και καταστάσεις! Κύριε Πρόεδρε,ο μάρτυρας δικός σας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom